Коментари - Дянков: Това не го искаме у нас, казват българите за Гърция | dnes.dir.bg
назад

Дянков: Това не го искаме у нас, казват българите за Гърция

Българският финансов министър провежда една от най-мъчителните програми за икономии в Европа. Той препоръчва на колегите си от ЕС да действат с подобни крути мерки, отбелязва германският всекидневник "Ханделсблат".

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Това не го искаме у нас, казват българите за Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е хубаво де, то е ясно напълно - и да искате и да не искате България още векове наред няма да стигне никакво ниво на доходи от европейски тип! Вечно ще сме си бедняци и голтаци не щото ние го искаме, а щото така е определено по дефиниция за нас! Само тук за сетен път не мога нещо да разбера! Ще го задам пак като въпрос - като не ви харесваше ГЕРБ и бат Боко мутрата, що ходихте до урните и пак пускахте за ГЕРБ бюлетини? А после ревете, а?

Не ме обиждай не съм гласувала за Боко Тъпото. Явно щом 99% от хората по форумите са срещу него, значи изборите са били фалшифицирани. Вече не се съмнявам.

А за кого да гласуваме.Не вярвам някой да е в състояние да посочи в тази държава поне трима умни, способни и почтени мъже, които да могат да поведат народа.Такова нямане не е имало....Мъжете ни са прочути по света и у нас предимно с някоя простотия, дивотия, пияндурска изцепка или нещо от този род.Българите не раждат водачи.Силните водачи се създават от силни, достойни народи, а не от стадо овце.Затова не мрънкайте, всеки народ си заслужава политиците.

Нищо не првавите,къде е електронното правителство,да раэвърже ръцете на хората да эапочнат да работят беэ да са эависими от чиновниците,несигурното положение на хората,грабят им домовете работилницата,анархията обеэверява предприемачите,ако не эапочнем повечето хора в България да работим,след няколко месеца ,вашият патент эа справяне с криэата, ще бъде кух

свалихте гащите с бойко много ще съжалявате

Да прав е Дянков:"Това не го искаме у нас" и за това отиваме да работим като чистачи и да берем портокали в Гърция,където минималната заплата е 12 пъти по-голяма от тази в България.

Кои българи?!

Наглостта на този българоубиец няма граници. Нормален човек в Германия не може да си представи как може да се живее с такива пари, а идиотът се хвали с това. Дано и на него му се наложи да оцелява на стари години по същия начин, но тава не е много вероятно, защото със сигурност вече е осребрил предатеството на родината си и геноцида на сънародниците си.

ПАПАНДРЕУ КЪМ ГЪРЦИТЕ ( нерегистриран ) 04.11.2011 17:01 " Нима вие искате да получавате български заплати, където въобще не са чували за великденски и коледни премии, а какво остава за 14-та заплата? Нима вие искате да получавате пенсии от по 50 - 100 евро вместо сегашните 600-700 ? Нима искате да си плащате изцяло цената на лекарствата, а не както досега само 25%? Нима искате децата ви да пушат, пият и вземат наркотици под зоркия поглед на полицията? Това ли искате? Българите ще си останат на положението в което са и сега. Нека да се стегнем и да не позволим нашата младеж да напусне страната, така както българите напускат своята? И ще видите, че след 50 години, ние все още ще сме тука, а за българите ще се носят само легенди. Та те нашето ниво могат само да го сънуват! Жалко за българите, че се оставят така лесно да ги манипулират, за да могат да ги грабят безпрепятствено! Но това си е техен проблем. Нека ние да решим нашите, пък те да се утешават, че не са ни стигнали. Кое е по-страшно Гръцката криза или Българската стабилност?

Това Папандреу никога не го е казвал- текста се разпространява в интернет от една група маргинали със съмнителни цели, които някой ги е излъгал, че могат да "моделират" общественото мнение.

Може да не го е казал но звучи правдоподобно.

О,колко си тъп,Дянков!!!И кой ти дава право да говориш от името на българите-едва 1/4 от народа гласува в подкрепа на вашето управление имайки предвид последните избори.Жалко,че не сме като гърците организирани.за да те пратим там откъдето си дошъл,драги посланико на американската политика

А ЗАЩО НЕ СМЕ ОРГАНИЗИРАНИ?? КАКВО НИ ПРЕЧИ?? ЗАЩО СТОИМ И ГЛЕДАМЕ КАК ГЪРЦИТЕ И ДРУГИ ЩЕ ПРЕМИНАТ ЛЕКО ПРЕЗ ТАЗИ КРИЗА,А НИЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА ЖИВЕЕМ БЕДНО??

да каже кой го е казал/пълни лъжи/

Дянков, Дянков, благодарение на теб и предхождащите те министри, образованието в Бялгария е на нивото на Република Конго (официална статистика). А ти продължавай да си говориш колко сме добре и как европейците да се учат от нас. Какъв цинизъм!

къде се е срещал с българи, които да му казват, че това, което става в Гърция не го искаме в България? Ако това го е чул от боко, то той не представителна извадка за българина, макар с килограмите си да отговаря за четирима българи.

ние българите сме мазохисти обичме все да сме наведени а арема да ни е на връта

дянков е далеч от вижданята на народа. всеки иска да е на мястото на гарка. като е толкова хъбаво ъ нас да сте видели грак да работи за балгарин а половината балгаря е все още в гарся. как не го е срам дянков *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Напротив, Дянков, много искаме и тук да стане като в Гърция, с гръцките заплати и пенсии и изобщо стандарт на живот! Без мутроченгетата и прочие и не роби в собствената си страна.

На Дянков му е лесно-Ще се поупражнява още малко на наш гръб да управлява и след това ще се чупи в Америка.Какво всъщност него го свързва с България и защо трябва да се старае за България?(Друг е въпроса, че той е просто една посредствена личност, която се е научила да говори английски и поради тази причина, някои го смятат за велик)

:Мнозинството от гласоподавателите български граждани иска да няма 4 години увеличение на доходите,а само на цените , данъците ,таксите,акцизите и пр.Иска да плаща здравни осигуровки ,а като се разболее да плаща на докторите на ръка,понеже правителството му ги е изхарчило за пътища,музеи на социализма,Лувъри и стадиони.Иска да достигне стандарта на най-бедните африкански народи.Иска да прекара живота си като вижда порастналите си деца един път на една -две години ,но да получава редовно пари от тях.Иска да осигури доживотно спокойствие и благоденствие на олигарсите и наследниците им.Харесва му да го подслушват,да не смее да си покаже вечер носа на улицата,да му ограбят всичко ценно от къщи и да го преджобват в автобуса.Както и да пие ракия менте с нитратна салата и да слуша чалга.За това гласува за кандидатите на герб-наследници на славната БКП.Ура,другари мазохисти! Докато вие оцелявате,навън от миризливия кетеф,хората живеят.

Дали сте възможно най-изчерпателното описание на клиничното заболяване . (, което е и хронично) ... Дали не би било добре да се помисли за сформиране на консилиум, работещ за намиране на успешно лечение ?!

Симеоне -- я виж колко Хора са ти дали безплатно от времето-им и експертизата-им ?! ... А представяш ли си и колко още има ?! ------ Една отворена/непрекъсната Интернет-базирана дискусия ( Като серии от дистанционни конференции в реално време ; Да речем, нещо от рода на наистина-сговор за извеждане България напред ... Звучи ми добре "аз-България" . ) между теб/МФ и нас данъкоплатците ?! А, Симеоне ?! А, Дир.бг ?!

Ролята и задачата на управляващите и политиците е да ръководят обществото и икономиката така че да се подобри живота на населението! Най-важният показател за това е повишаването на жизнения стандарт. За съжаление обаче от 2 години такава тенденция у нас липсва, напротив - наблюдава се голям и постоянен спад на жизненото равнище. Цените на всички стоки, главно на храната, и данъците достигат европейските но заплатите останаха български ! Освен това управляващите ни обещават че и догодина няма да има ръст на доходите ! Дянков много добре знае какви са заплатите в USA и в Европа, въпреки че Щатите са държавата с най-големият дълг в света ! Господин Дянков, управлението на всички български правителства след 10 ноември е фактически един геноцид срещу собствения си народ ! Недейте и вие да продължавате тази тенденция !

Ей, Дянков, брадварю, виж как ти се смеят гърците, бе, некадърник, и покрай теб и на нас, защото сме овце, цитирам обръщението на Папандреу към гърците: " Нима вие искате да получавате български заплати, където въобще не са чували за великденски и коледни премии, а какво остава за 14-та заплата? Нима вие искате да получавате пенсии от по 50 - 100 евро вместо сегашните 600-700 ? Нима искате да си плащате изцяло цената на лекарствата, а не както досега само 25%? Нима искате децата ви да пушат, пият и вземат наркотици под зоркия поглед на полицията? Това ли искате? Българите ще си останат на положението в което са и сега..."

Ами това е все едно да мечтаеш за реален комунизъм (какъвто не можахме да построим). Има ли все още някой мислещ, който да се заблуждава, че нещата в Б-я стават случайно, такива, каквито ги виждаме! За да се случи това, което предлагаш, Б.Б. трябва да затвори границите, да обяви извънредно положение и да влезе в ролята на Аугусто Пиночет...но с по-твърда ръка!

Немският журналист няма защо да се учуди и да изпада в потрес при тези цифри на мин. заплата в България, ако си дава с/ка кой определя съдбата на тази държава. Дянковчето е само един изпълнител на плана на едни други хора извън Б-я, но...той е последният, който е наясно, че тук става въпрос за една висша метафизика, свързана с ролята на българите в Божия план!... П.С. П.Дънов загатна за тези неща (никой не пожела да го чуе от тези, които се изживяват като управници през последните 60 год.), но истината тепърва предстои да се разкрие.

ДЯНКОВ ТЕ ТЕБ НЕ ИСКАТ ТЪПА ГЛАВО-АМА ТИ МАИ НЕ РАЗБИРАШ

Имам докторат и изобщо не мисля да емигрирам. Както и повечето учени в БАН. Те използват БАН като безплатна база за експерименти и изследвания, които после продават като частни лица.

Гърция: Тоя не го искаме у нас, казват гърците за Дянков

Да пукнете от преяждане мамка ви мръсна.

""Нашите хора виждат всеки ден кадрите от Гърция и си казват: "Това не го искаме у нас!" "Сега мога да прокарвам исканите от мен мерки много по-лесно, защото хората виждат какво може да се случи, ако не разрешим проблемите си", казва българският финансов министър" - веднага да започне излъчването на филми за Хаити - след земетресението, Голямата депресия, Сомалия и др. След масирани излъчвания, ще се приемат мерки всякакви - за икономии, за пътувания до оня свят и др., не че и сега не се приемат, но друго е с всенородно признание

Дянков може да намери парите ето как: -премахва 10% данък, въвежда прогресивния с необлагаем минимум 12 МРЗ. -облага с 15% от транзакциите към и от офшорни компании -прибира в националната банка постъпленията от всички данъци и държавни такси и сметките на държавните фирми-един отдел 10 души е достатъчен. -намалява до разумен минимум контрабандата с акцизни стоки и далаверите с облагаемата с-ст на обмитяваните стоки -въвежда данък върху банковите транзакции и лихвите от депозити на гражданите. -създава ефективно работеща данъчна полиция срещу сивата и черна икономика. -данъчни преференции за нови работни места в предприятия създаващи национален доход. Мерките не ще се харесат на много от българите, но това го има от години точно в тези богати държави от които се възхищаваме и които би трябвало да следваме.

Добри са предложенията ви ,но трябва да се добави още: Пълна забрана на офшорни фирми у нас, всичко регистрирано на територията на страната. Национализация на офшорните банки и до сега въртели държавни пари с помощта на корумпираното до зъби правителство. Трябва да се измислян стимулиращи мерки за спиране изнасянето на капитали и производства от страната... и още

как да спрат контрабандата - та нали стоките продадени без акцизи пълнят партиини каси и после като току що миналите избори се копуват гласове!!!

Ето още някои мерки (все в тоя дух): Индустриализация + електрификация = съветска власт Експроприяция на експроприаторите Окрупняване на селското стопанство чрез кооперативи/колхози Изграждане на нова бодлива ограда по границите Връщане на званието "активен борец противфашизма, капитализма" и дори - европеизмя. Промяна на чл.1 от Конституцията

Това от куфарчето което получи от любимата ти партия ли го измъкна бе крадльо червен.Треперите да не ви пернат кокалчето от лайняните червени усти,мамка ви червена,крадлива пасмина.

Драги приятелю ако загърбиш злобното и язвително отношение и прочетеш докрай написаното, ще разбереш че това което го предлагам в най-богатите и социални държави вече е факт и действа от години и затова нашите деца бягат натам, а този пропаганден социализъм вече съм го сърбал 35 години и благодаря - достатъчно.

Възхищавам се на хора, които знаят какво говорят ! Изключително прав си !

Керванът ГЕРБ, БСП, СДС, ДПС си върви !

Правителството на ГЕРБ замисляля пъвият полет до СЛЪНЦЕТО да се осъществи от ПРЕМИЕРЪТ !!! И тъй като температурата на СЛЪНЦЕТО е доста висока,ПРЕМИЕРЪТ е решил да пътува само през нощта !

, само по футболни гащи, едни от "Марек", и резервни от "Пирин" !

Дянков ! Отдаден си прекалено много на телевизия БТВ !!! Гледаш много ЧАЛГА,турски сериали и американски ЕКШЪНИ,а после се чудиш защо детето ти скача като батман от вторият етаж !? ... ние тази телевизия не я гледаме !!!!?

Защо аз ще му давам съвети как и що? Значи, той ще взима министерската заплата, ще краде, ще живее както и Симеончо не е живял, а аз ще му давам съвети! Който не знае и не може - `айде чупката, а не да се дуе с кльощавата си физика!

Дано, Дянков след мандата остане жив и здрав, защото българите може да полудеят като гърците и тежко му и горко.

" Нима вие искате да получавате български заплати, където въобще не са чували за великденски и коледни премии, а какво остава за 14-та заплата? Нима вие искате да получавате пенсии от по 50 - 100 евро вместо сегашните 600-700 ? Нима искате да си плащате изцяло цената на лекарствата, а не както досега само 25%? Нима искате децата ви да пушат, пият и вземат наркотици под зоркия поглед на полицията? Това ли искате? Българите ще си останат на положението в което са и сега. Нека да се стегнем и да не позволим нашата младеж да напусне страната, така както българите напускат своята? И ще видите, че след 50 години, ние все още ще сме тука, а за българите ще се носят само легенди. Та те нашето ниво могат само да го сънуват! Жалко за българите, че се оставят така лесно да ги манипулират, за да могат да ги грабят безпрепятствено! Но това си е техен проблем. Нека ние да решим нашите, пък те да се утешават, че не са ни стигнали. Кое е по-страшно Гръцката криза или Българската стабилност?"

С ТОВА ВРЕДНО ЗА ДЪРЖАВАТА ПРАВИТЕЛСТВО НАИСТИНА ГЪРЦИТЕ ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ СЛЕД 50 ГОДИНИ , А НАС ЩЕ СЕ НОСЯТ САМО ЛЕГЕНДИ. КОЙ НАРОД И КОЯ НАЦИЯ СЕ ГОТВИ ДА ДОЙДЕ НА НАШЕТО МЕСТО ?? ЗА ТЯХ РАБОТИ БОЙКО И НЕГОВИЯ ЦАР ЗА НЕГО НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ СЛЮНКА НЕСТРУВАЩА И ПУКНАТА ПАРА

Къде са българските учени, ерудирани икономисти, може ли да сме такива простаци и оставим милата си родина на такива дилетанти и самодоволни политикани. И децата знаят най-лесно е да режеш разходи а най-трудно да увеличаваш приходите.Вие самите оценете качеството на тия дето ни управляват досега.

българските учени в момента са на дръвника, прочетете от миналите дни какви мерки взема псевдоикономиста Дянков срешу учените и как му ръкопляска за това почти цялото общество

Дянков е пълен некадърник и въобще не е в час.

Не е непременно некадърник, а изпълнява мисията, възложена му от американо- му господари. Програмата Ран-Ът.

Дянков провежда ГЕНОЦИТ спрямо българския народ. Това му е програмата !!! Иска да ни заличи от лицето на света.

Грешиш, геноцида го извършваха едни други другари повече от 60 години ама се счупи стомната. Затова реването е голямо.

правителства на криминалния преход, но ударниците са бандитската паритйка гербаро-гроб. Фактите са такива, глупав, в резултат на криминалния "преход", населението се стопи с над 2 милиона души. Следователно, при социализма хората са живяли несравнимо по-добре. А комунстите нямат и не могат да имат абсолютно нищо общо нито със светвните кризи на капитализма, нито с наместника на Световната банда , нито със Сорос, отворковците му, МВФ и ограбването на държавата. Под ръководството на комунистите народът построи нова държава с добре развита икономика. От 24 място по развитие, днес при капитализма, България се срина на 76 място, преди Урогвай. Много ти се ще да прехвърляш вината от болните глави върху здравите, но фактите са неумолими и никой опростачен мозък не може да ги промени.

Ран-Ът за убийството на България.Конците му дърпат бандитите от Световната банка.

Световната банка ли продаде на безценица и под масата: Булгартабак, Кремиковци, Балкан, цялата промишленост, Балкантурист, земеделието, и мн. мн. други? Световната банка ли взе рушветите? С.Б. ли изнесе парите по офшорки? Цървули сте, и цървули ще си умрете. Търпете и се надявайте.

На еврейчето Шимон Дянков не му дреме изобщо за българския народ. Той е изпратен от Световната Банка с цел да фалира държавата и да ни подготви за новия световен ред и единна банкова система, наложени от световния елит. Но и ние сме си виновни, щом избираме да си стоим в дупките и наблюдаваме отстрани как се гаврят с нас.

СТАНИШКАТА ГРАБНА ПАРИТЕ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ. РАДВАЙТЕ СЕ, ЧЕ ГЕРБ НИ СПАСИ ОТ ПОЛОЖЕНИЕТО НА ГЪРЦИЯ, ГЕРМАНИЯ , ИСПАНИЯ , ИТАЛИЯ. С ГЕРБ КЪМ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ!!!!

Да, радвайте се, че герб поддържа и слънцето да свети... .

Те "ГЕРБ" ЕООД ще накарат и водата нагоре да тече!

Админчетата от Дир-а продължават да пускат простотиите на дегенерата КГБ; нещо повече - не пропускат да спрат моите реплики и послания до трезвомислещите хора във форума! "Геноцидът" преди 60 г. беше такъв, че българите станаха без малко 9 (девет) милиона, а се га са без малко 6 (шест) милиона - останалите до 7 са етнически турци, цигани и т.н., но не българи!

Правителството на ГЕРБ замисляли пъвият полет до СЛЪНЦЕТО да се осъществи от ПРЕМИЕРЪТ !!! И тъй като температурата на СЛЪНЦЕТО е доста висока,ПРЕМИЕРЪТ е решил да пътува само през нощта !

Да вземе и Дянсов със себе си! Да пътуват през ДЕНЯ!!!

Над половината работещи в градовете под 50 хил. души в моя район са на минималната или малко над нея. Като казвам малко имам предви до 300 лв, не повече. Тук пък е почти невъзможно да срещнеш човек с доходи над 700 лв. Лично аз не съм чувал някой работещ да е вземал по-нагоре.

изчакаха герберчетата да си купят изборите и извадиха пак голямата ножица. бюджета е пълен капут , продадоха булгартабак на 50% , че цената не им хареса , сега и държавните земи ще продадат на безценица. до кога безумнии юроде ще седиш безучастно, а не изпотрошите костите на изедниците в народното събрание!!!!

Да, наистина до кога ще търпите !

Няма нормален европеец, който да не остане изненадан от заплатите, които получаваме. Дянков да се опита да живее със 135 евро на месец.Ама сит на гладен не вярва.

От всичко прочетено до този момент, си мисля едно: Ние българите може да живеем най-ниския стандарт на живот в ЕС, дори по-нискък и от този, който се очертава за гърците - те за това пискат, щото им се налага да падат от високо, а други като немския журналист пък не вярва какво е чул даже, но НИЕ можем да го живеем този живот, така като другите не могат. При тях мисълта за падане на доходите в степен, която при нас ако толкова се дигнат, ще сме радостни, ги ужасява и почва да се говори за криза. Ние кризата не я усещаме, аз поне не усещам у нас да има криза, такава за каквато се говори в другите страни, просто защото тук си е зле от много години, но въпреки това успяваме да съществуваме. А това коя нация ще просъществува в бъдещето, както гръцкия премиер плаши сънародниците си - е повик на много отчаян човек.

Робите като теб искат да съществуват! Хората искат да живеят!!!

Не се хващай за думата, а вникни в смисъла на написаното.

А ти си роб на пропаганда, затова много хора след 10-ти ноември се разочароваха - защото демокрацията не се оказа това, което си мислеха. То само с даване на свобода не става, трябва и да знаеш какво да я правиш. Е, ние не знаехме и си натресохме каквото си натресохме. Иначе и аз искам повишаване на доходите, много ясно, но тук ти се говори за реализъм.

Не! - Ти си прост!

Извинявам се, че искам от вас да се научите и да работите. Отивам си в кучкарника да изкарвам пари за данъци, че да има и помощи за безработни. Че като викнете че са ви малко - да ви ги направят по 5 бона!

еее скръндза.. дай да ги закръглим на 10 000 най-добре ;-)

Българската действителност е най-лошият вариант за гърците. Техният кошмар. Благодарение на такива като Дянков ние живеем в него сега. А светлото бъдеще по принцип не ме интересува. Явно моите сънародници ги кефи да ги управляват така, иначе защо по дяволите ГЕРБ ще има толкова много фенове.

Поправка - "Българската действителност е най-лошият вариант за гърците." да се чете навъзможен, при каквито и да са условия от ес

В кварталното магазинче някъде из "Овча купел" видях собственикът-продавач да вади една охлузгана тетрадка и да записва в нея колко пари ще трябва да му плати - когато може, сконфузеният възрастен купувач, понесъл хляб, кофичка кисело мляко, два домата и 5 яйца. Видях, че отгоре на страницата е написано и подчертано име, а на по-предните страници ми се мернаха подобни записи. Тетрадката с вересиите ... Хората от тази тетрадка вероятно са пенсионери, плащащи предишните вересии, когато вземат пенсията, и започващи веднага следващия цикъл. Защото приключват с парите за храна. А за лекарства, за дрехи, за туй-онуй из къщи? За внучето? За човешко самочувствие? Да бе ... Почувствах се титан сред такива - аз все пак си плащам веднага покупките в магазинчето, имам компютър, Интернет - прозорец към света ... А те? Те ще живеят с измамата 2013-2014 година, с надеждата да са поне живи тогава, че нали ще има избори ... Мелодрама. В тетрадката с вересиите е пълно с такива мелодрами.

Свалям ти шапка! Твоето кратко есе дори ме просълзи, иначе съм държелив! Вярвам, че ако имаше конкурс за есе на тема "Днешна България", творбата ти (разбира се, малко по-подробна), щеше да бъде призирана (наградена)!

Мда, аз не искам заплатата ми да е 900 евро, а искам да ми е 400 лева, каквато е в момента. Изобщо не искам 10% от доходите ми да отиват за належащи разходи с огромни лишения, вместо това искам да давам повече от половината ми заплата само за едни сметки, храната е отделно.

ПРЕДЛАГАМ ВИ ДА НАБЕРЕТЕ В ТЪРСАЧКАТА СТАТИЯТА "Папандреу:Нима искате да станем като България?" НАИСТИНА КОЛКО ЖАЛКИ И НИЩОЖНИ СМЕ В ОЧИТЕ НА НАШИТЕ СЪСЕДИ. ВЪПРОСА ЗАДАДЕН ОТ ПАПАНДРЕУ "Кое е по-страшно Гръцката криза или Българската стабилност?" СЕ ОТНАСЯ КАКТО ЗА ТЯХ ГЪРЦИТЕ ТАКА И ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ. Излиза, че кризата не е в Гърция. ИСТИНСКАТА КРИЗА Е В БЪЛГАРИЯ !!!! С ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА НЕ НИ ЧАКА НИЩО ДОБРО !!!

"Власт с кръв се взема, с кръв се отнема от новите/стари кръвопийци (рептили)." 'НЕ НИ ЧАКА НИЩО ДОБРО !!!", едва ли в тази си прокоба си прав?! Напротив, България и народът й, по всички признаци ги, чака БЛЯСКАВО БЪДЕЩЕ(когато му дойде времето, до 21.12.2012 година, примерно).

Споко народе-Бат Бойко отмени краят на света 2012г за да може да преброи колко пенсионера ще дочакат повишението на пенсиите си с 5лева-хах-гледам недоразумението Маргарита Попова-отивам да я слушкам какви бисери и тя ще изцвъка

Е, нали всички лумпени, включително и ти КРАС-е, ревахте за ГЕРБ, та ГЕРБ! Ето ви, имате го! Гледайте си Го и Му се радвайте! Само не ми говорете повече и не ми се оплаквайте, че ГЕРБ ви бил загробил, че ГЕРБ бил такъв и инакъв! Баста!

" Нима вие искате да получавате български заплати, където въобще не са чували за великденски и коледни премии, а какво остава за 14-та заплата? Нима вие искате да получавате пенсии от по 50 - 100 евро вместо сегашните 600-700 ? Нима искате да си плащате изцяло цената на лекарствата, а не както досега само 25%? Нима искате децата ви да пушат, пият и вземат наркотици под зоркия поглед на полицията? Това ли искате? Българите ще си останат на положението в което са и сега. Нека да се стегнем и да не позволим нашата младеж да напусне страната, така както българите напускат своята? И ще видите, че след 50 години, ние все още ще сме тука, а за българите ще се носят само легенди. Та те нашето ниво могат само да го сънуват! Жалко за българите, че се оставят така лесно да ги манипулират, за да могат да ги грабят безпрепятствено! Но това си е техен проблем. Нека ние да решим нашите, пък те да се утешават, че не са ни стигнали. Кое е по-страшно Гръцката криза или Българската стабилност?

Боко и Дянков да прочетат това тук и да спрат да бръщолевят тъпотии!!!! То че сме овце е ясно(доказваме го на всички избори), ама и на нас ще ни писне!

Няма такава вероятност и това се знае от всички, които са "управлявали и управляват" - при матрял с генетичен садомазохизъм

НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА КАЗАЛИ, ЧЕ НЕ ИСКАТ ДА СА КАТО ГЪРЦИТЕ. ТОЙ СИ ГО ИЗМИСЛИ, ЗАЩОТО АКО БЯХМЕ КАТО ГЪРЦИТЕ, ЩЯХМЕ ДА СМЕ ПО-ДОБРЕ. А НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ТЕЗИ ФАНАРЬОТИ СЕ ПЛАШАТ, ЧЕ ЩЕ СТАНАТ БЕДНИ КАТО НАС, НЕ ИСКАТ, А НИЕ РЪКОПЛЯСКАМЕ И СЕ РАДВАМЕ, ЧЕ КРИЗАТА ПО ДУМИТЕ НА ДЯНКОВ Е ОТМИНАЛА, ХА-ХА...