Коментари - Дянков за бонусите: Премиерът е доста стиснат | Днес.dir.bg

Дянков за бонусите: Премиерът е доста стиснат

Като министър на финансите за миналата година не съм получил бонуси. Министрите нямат право на бонуси. Това каза пред Нова телевизия вицепремиерът Симеон Дянков. А и премиерът е доста стиснат, така че ..., допълни с усмивка той.

Обратно в новината

Коментари - Дянков за бонусите: Премиерът е доста стиснат | Днес.dir.bg

Коментари

дянков е изключителен тъпак със самочувствие на недосегаем за такъв мръсник само затвор

Правителството не трябва да обръща внимание на няколкото стотинки,които законно са си разпределили специалисти отговорни за милиарди!Целта трябва да е партията на милионерите,в която най-много кудкудякат водоплаващи птици като крадливата Нинка и алчното Майче!Нинка е откраднала от "Булгартабак" толкова много милиони,че тези стотинки,са като прашинка във вагон!Затова-стига дребнотемие,искаме истински дела и съд за червените крадци!

Папагал без грам мисъл в празната глава. Трябва да ти е неудобно!

Палячо, ще те последва съдбата на юпитата !

Не е вярно, че е стиснат ! Дайте му да харчи народна пара да видите стиснат ли е !

Нали е убито едно момче на 18 год. в Катуница или 88 год. старец в Ново село - това е погубен един човешки живот, който е неприкосновен, а нашите политици нехаят и не виждат проблема ! Дано и на тях не им се случи да пострадат от цигани ! Два пъти ме трият, но това не означава нищо.

Защо премиера да е стиснат? нали Дянков каза че "годината няма 13 месеца". Дянков за 60% данъци, които плащаме е ВЯРНО, както е вярно и че се увеличават: НАЛИ ВДИГАШ МОНОПОЛНИТЕ, ДЪРЖАВНО РЕГУЛИРАНИ ЦЕНИ и тези 20% ДДС стават все повече в левова стойност (по твоята сметка). Дилетанстко е да ги смяташ 33%, като имаш в предвит действителните постъпления в хазната. Нали всички ние избрахме ГЕРБ за да спре тези 27% кражби от бюджета на страната. Нали ако намалиш с 2% ДДС ще нанесеш удар на крадците на ДДС с 1.8 милиарда или намалението ще го усетиш с 5% в абсолютна стойност.

хората на върха като имат по-големи отговорности трябва да получават и повече пари според г-н Дянков. Обаче аз питам:Каква са я свършили като статдарта ни га живот е толкова нисък? Толкова трудно живеем с ниските си доходи,нямаме здравеепазване,образованието ни е крайно занижено,културата е под нулата.Пак питам:какво толкова вършат хората отгоре,та заслужавали имого пари?

Та какъв е месечния доход на господина? Кой му плаща сега огромния кредит за къщата в Щатите? И жена му не работеше по едно време... Как се справя, да сподели опит с нас.

Май и по турско не е било така. Трябва ни нов строй или не знам какво. Да ти плюя на глобализацията. Богатите стават по богати а бедните по бедни

профитон, по турско данъкът се е наричал 'десятък', а не 'ШЕСТдесятък' :) :) :)

Бонуси трябва да има, те трябва да са публично прозрачни и с тях да се притиска частния сектор да плаща реални заплати. Това е инструмент за развитие на икономиката и от всеки българин зависи дали ще завижда или ще се солидаризира към нещо, което е правилно и справедливо, особено, когато производителността му не е по-ниска от тази в страни, където доходите са 4-5 пъти по-високи от българските.

Този Дянков е много нагъл. При положение че Българина е натоварен с около 60 % данък , не може този наглец да излиза и да говори така. Имам предвид заплатата се облага с около 39 % и като сложите ДДС на всичко което купуват стават 60 % от нашите доходи , отиват в джоба на този наглец и той решава как да си ги харчи.

За раздаване на бонуси има 55 и няколко закона , а за малка помощ за пълно сираче ,на 18г. , учеща все още , няма начин, защото вече няма настойник и няма кой да получи парите вместо нея ?!? Не знам дали е смешно или е за плач?!?!

Дир защо не публикувате истините които пишат честните хора на България, а само избрани писания на някои лакеи. И не се оправдавайте с това, че Ви е страх от Бойко. Не се бойте.Бойко не бие, той само уволнява/но не и лакеите, това от опит го знаете/.

Самодоволен глупак е тоя министър ! Жалко е , че след като оплюскат резерва ще се спасят кой къде види, а бедният народ пак ще страда. Ще си спомним за един българин кръстен на баба си !

стига сте лъгали с тиа данаци в БГ данаците на данакоплатеца воубште неса ниски дори са едни от наи високите в Европа!

Поведението на С.Дянков е било и ще е все такова арогантно, защото той е началника на тази държава. Толкова много лъжи изрече тази сутрин. Ама къде са истинските журналисти, които да му задават неудобните въпроси и да настояват за точен отговор, къде?

Никога не си слагайте такъв ник! Още по-малко бъдете такъв в живота! Горе главата, ще ги надживеем наглеците...така както надживяхме другарчетата на ББ - Бай Милчо, Стоил Славов, Димата Руснака.....та чак до Кюлев и Луканов! Горе главата!

Ти правиш ли разлика между дълг на управлението (държавата), на частните банки и на частните фирми?!

За да не се правя на умен - "Държавният дълг е натрупване на задължения от страна на държавата, чрез вземане на вътрешни и външни заеми. Той е важно перо в държавния бюджет и се формира въз основа на годишните бюджетни дефицити. Самият бюджетен дефицит представлява превишението на бюджетните разходи над данъчните приходи. Държавния дълг расте при увеличаване на годишния бюджетен дефицит и намалява под влиянието на формиране на бюджетни излишъци." :)))))

Това за цифрите, добре! Като икономически грамотен човек ( така твърдите!), знаете, че един кредит ( дълг ) трябва да се обслужва редовно. Това е ставало при предишните правителства при тогавашните икономически условия. Кажете ми сега, при положение, че икономиката буквално се срива, за какъв х.й ни трябват кредити за инфраструктура? Нали Ви е ясно, че парите, дето сега ги инвестира "Правителството", може и да се възстановят от еврофондовете, а може и НЕ? А тогава какво ще прави Цар Тиква? Дали ще застане като мъж и ще поеме цялата отговорност? ...... Реторичен въпрос....

Стига сте публикували цифри, че се излагате. Тези показаните, за да значат нещо, трябва да се наричат числа.

Няма нищо по-доволно от българин, който е получил поредното доказателство, че и другите са като него - гледащи в чуждата паничка, завистливи, вечно търсещи вината в другите и посредствени...

Не можеш да очакваш, че от калпав мат'рял, ще се пръкне златна тиква или кадърен икономист.... Доказателство за това е цялата ни най-нова история.

Отговорностите им били големи?!! И колко от крадливите министри, депутати, чиновници, политици и т.н. бе осъден за кражби, източвания, търговия с влияние и т.н.? НИКОЛКО! Пък като им са големи отговорностите да не отиват във властта! Щом са отишли там, значи са съгласни

Тези измислени цифри, май са ти ги написали лъжците от герб. Що не вземеш да почетеш малко икономическа информация за да видиш, че е тъкмо обратното, ако разбира се това ти изнася на тъпата кратуна.

Дянков е един елементарен, но и безкрайно нагъл лъжец! Съвсем ясно е, че Орешарски е прав - тази година ще бъде ликвидиран фискалният резерв, ще изчезне и сребърният фонд чрез една "малка" крадлива сделка - купувачът е и продавач. Колкото до лихвите промените са без значение, те и сега много банки ползват юрибор, но това изобщо не сваля лихвите и годишното оскъпяване, да не говорим за начина на изплащане на кредита, при който първоначало плащаш предимно лихвата и по средата на кредитния период не си изплатил и една четвърт от главницата.

Безсмислено е тук във форума да защитаваме политическите си интереси, като щрауси, заврели човки в пясъка. Всеки нормален човек се води първо от икономическите си интереси и тогава от политиката. Вие можете ли да живеете повече в държава, в която всеки втори е безработен? В която болните умират, защото нямат пари да се лекуват? В която пенсионерите загиват от мизерия? В която младите или стават наркомани и бандити, или бягат в чужбина? В която цените растат, а заплатите ги няма? В която един вишист на средна възраст, ако има работа, получава 200 евро, а само парното му е 150? В която монополистите колят и бесят, а правителството се надпреварва да лъже? Аз не мога повече. Днес нямам какво да сготвя на децата...

Браво на вас! Права сте.

Те не го разбират това Лора. Материала в бг е калпав. Като мен и теб сме 1% а другото е мутроселска и чалга плява. Скоро и ние май ще се махнем от бг.

Това, което казвате е жалко, МНОГО жалко! Но е истина за 80% от населението на България.... Също така е вярно, че страха управлява. Затова всеки от нас трябва да си даде сметка, какво е готов да жертва, за да защити семейството и нормалното си съществуване...

Не,не мога,и затова преди четири години заграбиха бизнеса ми,низвергнаха труда на съпругата ми,а от калпаво здравеопазване на бързо паочинаха баща ми,тъста ми и тъщата продадох каквото беше останало ,взехме си два куфара и двегодишното дете и се махнахме! Сега вече сме платили огромните дългове на измамните банки в БГ.,купихме си жилище,детето е щастливо и толкова. Акато гледам в България-изедниците продължават да изяждат всичко изпречило се на пътят им....

В хубави времена сте тръгнали.... Сега и да искам да продам всичко, няма кой да го купи...... А иначе успех, и ни стискайте палци ;)

До болка сте права Лора! Но Ви съветвам, не унивайте ,всички заедно трябва да се борим не да сваляме тази или онази цена, а трябва да се борим за цената на нашия труд! Мизерията ни е заляла отвсякъде, но вдигнете гордо глава и се борете за правата си, на Вас и Вашите деца! И дано скоро дойде момент, когато богатите управляващи ,ще бъдат на нашето място.

Искрено се забавлявам с министрите на ГЕРБ.Не знам да плача ли или да се смея!???

Абе, Симеоне, абе Дянков, пресмятането на проценти се изучава в основното училище. Не допускам, че си толкова неграмотен. Като лъжеш, поне не цитирай цифри, защото се излагаш.

Не само пресмятането на проценти му е грешно. Гледах цялото интервю и каза ( цитирам по памет): "В момента резерва е 4.3 млрд. лв. и е повече от това което ни оставиха" При положение, че му оставиха 8.5 млрд.лв., 2.2 млрд. неразплатени задължения, май се опитва да ни убеди, че 4.3 млрд.лв е повече от 6.3 млрд.лв. А бой де...

А дали Дянков знае и проверява какви бонуси получават под ниво министерство - разните там агенции, центрове и прочие? Също са към министерствата. Там що пари потъват, без да се шуми около тях...И нали щяха да намаляват бройките им? А?

Още един мандат на герд и няма да има кой да ги избере за трети! Ще сме измрели!

ББ си е направил неповторим Свинариум ......с много лакомници...

Но не е като на предишните.

Прав си,още по-прости ,нагли,страхливи и дребнави са! За една филия с мас овоняха държавата.

МОНИКА НЕВЕРОЯТНА СИ, разцепи ги!

Този ГЕРБер лъже като за световно Хер Флик се чуди как да си покрие дефицитите в бюджета, данъци ще намалява Сега ще ошушка и Сребърния фонд... Най-некадърното правителство

Шимон Дянков започна да лъже повече и от тиквата

Некадърен, по-некадърен, Дянков

На тях бонуси не им се полагат , те просто си взимат.................

Тази история с "бонуси", "безкомпромисен" премиер, "добър" Дянков и "лош" Цветанов е толкова селяшки полит-театър за отклоняване на вниманието от къде-къде по-важни и смислени неща ... Помня как като младо инженерче се чудех на лудите свади в отдела за някакви 5 лева разлика при тримесечните ли, годишните ли "бонуси" по време на бай-Тошовата "бригадна организация". И как после виждахме трима-четирима добре известни колеги да се изнизват позачервени и с още неизтрита усмивка от шефския кабинет. А след плащането се разчуваше, че нашите 5 лева разлика са нищо в сравнение с тяхната разлика над нас. Но пушилките ги бяхме вдигали ние със строго шефско участие ...

Ясно е,че "голямата мандра" с прибирането на суми като 700 000лв.,600 000 лв и т. н. от "другари" като Михалевски,Овчаров,Нинова и т.п. екземпляри секна!Затова толкова "скачат" от "Посрано" и техните привърженици!След като Бойко им отряза "голямата ясла"-участието в бордове на фирми,"червените прашки"позеленяха от злоба!Това е истинската причина за злобното виене на червените лайномети!Вижте изкривените от злоба лица на Станишев,Първанов,Марин,Петков,Овчаров,Нинова,Манолова, и си отговорете защо!Защото "голямото плюскане" за наша сметка сварши!Сега вякои прибрали по 1000-2000 лв.,които са истински трохи в сравнение със взетите от Овчаров например само един бонус от 700 000 лв.и се превръщат в основание да крещят до полуда!А защо Станишев допусна например "великият хидролог" Доган да прибере под масата 2 000 000лв./1 000 000 евро/?Къде беше ,когато такава огромна сума се взе от нашият джоб?Защото фирмата изпълнител естествено си я начислила като разход,който БГ плаща от нашия бюджет!Къде беше той тогава?

Толкова объркано мислене..Толкова заслепеност при тази реалност..Толкова липса на собствено мнение...Толкова герберско разсъждение - другите виновни....

Нищо не ти е ясно, ама съвсем нищо. Няма нищо вярно в драскулиците ти. Не е възможно да си толкова прост, явно правиш жалки опити за манипулации. Няма да мине! На все повече хора започна здраво да им писва от некадърността, крадливостта, лъжливостта, простащината и арогантността на правителството.

Е, писачи, последно- да връщат ли бонусите или да не ги връщат? Кое ще ви задоволи? Що не приканите на пленума на БСП да се върнат всички бонуси от 1947- ма насам? Швейцария ще ни диша праха...

Стига бе Рапончовци гледахте назад , нали целта е тея да не са такива като предишните , а те прикривайки своите далавери със предишните управления крадът повече. Може ли айдук да стане примиер, стига сте ми го хвалили. Облякъл вълкът овча кожа ха ха ха

Да си подадат оставките, ВСИЧКИ!

На загрижените за моето благосъстояние ще отговоря, че доходите ми, сегашните и бъдещите, са резултат от 22 годишен неуморен труд и НЕ ЗАВИСЯТ от разни политици. Защото съм на конкурентния пазар. Намесвам се напоследък все повече, защото ми омръзна демагози, крадци, търтеи, нехранимайковци и всякаква клиентелистка паплач да краде от парите, които милиони данъкоплатци внасяме в бюджета! Просто е!

Ако Ви интересува парите Ви да не бъдат присвоявани, вдигнете глава нагоре, още по нагоре.....до ниво правителство. ТАМ са тези, които Ви крадат парите! Онези долу, преживяващите с по 200-300 лева са ваши сънародници. И недейте така високомерно, защото падането от високо боли!

Айде с любимият ти Бойко да вземете да се пръждосате нанякъде и да спрете да ни "оправяте" живота, че ни писна от вас! За да не вземем ние да ви "оправяме", щото тогава не знам как ще ходите! То бива заслепеност, ама всичко си има граници! Аман от блюдолизци!

нещата така са тръгнали, че лицето Борисов трябва в скоро време да измисли друга песен. Магистралите омръзнаха на хората, приказките за тройната коалиция станаха вече досадни и не ловят много шарани, припевът- другите са виновни не звучи вече убедително. Задава се лошо време- трудно се крие фактът, че касата се изчерпва и още по трудно, че се изчерпва за повечето българи, но е пълна за нашите хора. Икономиката НЕ ВЪРВИ. Пак зависи от сезоните. Някакъв добър знак от вън му е силно нужен- но на есен пак няма Шенген. Но пък Шенген май не вълнува масовия българин. Крайно любопитно е какво ново и свежо ще измисли.

Този и нахален. Бонус, комисионна или презентация с екскурзия за сметка на фирма това са все вид подкуп, когато става за държавен служител!

Гледам, ЧЕЗ са започнали да изплащат инвестициите в мрежата им на гражданите и фирмите... Интересно, това тяхна самоинициатива ли е или са били "подсетени", че повече така НЕ МОЖЕ! Ако са били "подсетени", познайте от първи път, от кого...

Да бе, защото е стиснат и затова изяде фискалния резерв, продава земята, енергетиката и горите сега, и се готви да вземе заем от чужбина. Не беше ли по добре при щедрия Станишев който увеличаваше резерва, намаляваше държавния дълг, увеличаваше доходите на хората с по 10% на година и пак имаше излишък в хазната.

Любовта на червената сган към дришльовци като Станишко е известан отдавна. Стремежът да служат на Русия - също. Дянков и ББ объркаха плановете на Русия за експанзия в България - да ни заробят с 15 - 20 млрд. По стар руски обичай. И комундетата да има лесно в капка вода ще ги удавят. Комундетата реват, платените червени социолози пророкуват падане на ББ, а в същото време ББ печели избори след избори. Явно народът е доста по-мъдър от червената пасмина. Манипулациите на БСП и компания вече омръзнаха на всички. особено като се разбра че те са вършили престъпления едва ли не всекидневно. Тези 2 млн "хонорар" за великия "гидроенергетик" Доган са показател до каква степен корупцията е обхванала БСП и компания. За "батко и братко" и Мургина да не говорим. а покрай скандала с бонусите се разбра че БСП и компания са си раздавали неколкократно повече пари. И трябваше да дойде на власт ББ за да го разберем какви са бандюги всъщност.

Охлюв, ЛУКойл чия компания е? Да не е американска..... Нали Вашия ББ се опита да им дърпа ушите - сега стои мирно до Златев...... Айде мислете като пишете тъпотии!

А, моля, искам си руското икономическо "робство". Ех, колко спокойно и с добър стандарт си живеехме. Човече, давай го малко по-леко... Държиш се като обърнал се наопаки партиен секретар от БКП - с омраза и истерично оплюване на бившите другари. Също като Боко, Цеко, Цеца...

Слушах го Дянков тази сутрин. Затвърди в мен убеждението, че е явление в българската политика. Политика на демагози и извратени садисти, унижаващи и унищожаващи българския народ! Нито веднъж не излъга(поне според моето разбиране какво трябва да се случва в държавата)! Такова чудо досега не съм виждал! Дори Плевнелиев, това чисто момче, се случва да се врътне по някоя тема, за Бойко да не говорим! Но Дянков..., Дянков е уникален! Браво момче, ти си надежда за една друга, непозната досега България!!!

С тази "самоотвержена" дейност на Дянков ще остане "една друга, непозната България" - без българи. PS Тревожа се за здравето ти. Изглежда се влошаваш. :)

Коментари - Дянков за бонусите: Премиерът е доста стиснат | Днес.dir.bg

Дянков за бонусите: Премиерът е доста стиснат

Като министър на финансите за миналата година не съм получил бонуси. Министрите нямат право на бонуси. Това каза пред Нова телевизия вицепремиерът Симеон Дянков. А и премиерът е доста стиснат, така че ..., допълни с усмивка той.

Обратно в новината

Коментари - Дянков за бонусите: Премиерът е доста стиснат | Днес.dir.bg

Коментари

дянков е изключителен тъпак със самочувствие на недосегаем за такъв мръсник само затвор

Правителството не трябва да обръща внимание на няколкото стотинки,които законно са си разпределили специалисти отговорни за милиарди!Целта трябва да е партията на милионерите,в която най-много кудкудякат водоплаващи птици като крадливата Нинка и алчното Майче!Нинка е откраднала от "Булгартабак" толкова много милиони,че тези стотинки,са като прашинка във вагон!Затова-стига дребнотемие,искаме истински дела и съд за червените крадци!

Папагал без грам мисъл в празната глава. Трябва да ти е неудобно!

Палячо, ще те последва съдбата на юпитата !

Не е вярно, че е стиснат ! Дайте му да харчи народна пара да видите стиснат ли е !

Нали е убито едно момче на 18 год. в Катуница или 88 год. старец в Ново село - това е погубен един човешки живот, който е неприкосновен, а нашите политици нехаят и не виждат проблема ! Дано и на тях не им се случи да пострадат от цигани ! Два пъти ме трият, но това не означава нищо.

Защо премиера да е стиснат? нали Дянков каза че "годината няма 13 месеца". Дянков за 60% данъци, които плащаме е ВЯРНО, както е вярно и че се увеличават: НАЛИ ВДИГАШ МОНОПОЛНИТЕ, ДЪРЖАВНО РЕГУЛИРАНИ ЦЕНИ и тези 20% ДДС стават все повече в левова стойност (по твоята сметка). Дилетанстко е да ги смяташ 33%, като имаш в предвит действителните постъпления в хазната. Нали всички ние избрахме ГЕРБ за да спре тези 27% кражби от бюджета на страната. Нали ако намалиш с 2% ДДС ще нанесеш удар на крадците на ДДС с 1.8 милиарда или намалението ще го усетиш с 5% в абсолютна стойност.

хората на върха като имат по-големи отговорности трябва да получават и повече пари според г-н Дянков. Обаче аз питам:Каква са я свършили като статдарта ни га живот е толкова нисък? Толкова трудно живеем с ниските си доходи,нямаме здравеепазване,образованието ни е крайно занижено,културата е под нулата.Пак питам:какво толкова вършат хората отгоре,та заслужавали имого пари?

Та какъв е месечния доход на господина? Кой му плаща сега огромния кредит за къщата в Щатите? И жена му не работеше по едно време... Как се справя, да сподели опит с нас.

Май и по турско не е било така. Трябва ни нов строй или не знам какво. Да ти плюя на глобализацията. Богатите стават по богати а бедните по бедни

профитон, по турско данъкът се е наричал 'десятък', а не 'ШЕСТдесятък' :) :) :)

Бонуси трябва да има, те трябва да са публично прозрачни и с тях да се притиска частния сектор да плаща реални заплати. Това е инструмент за развитие на икономиката и от всеки българин зависи дали ще завижда или ще се солидаризира към нещо, което е правилно и справедливо, особено, когато производителността му не е по-ниска от тази в страни, където доходите са 4-5 пъти по-високи от българските.

Този Дянков е много нагъл. При положение че Българина е натоварен с около 60 % данък , не може този наглец да излиза и да говори така. Имам предвид заплатата се облага с около 39 % и като сложите ДДС на всичко което купуват стават 60 % от нашите доходи , отиват в джоба на този наглец и той решава как да си ги харчи.

За раздаване на бонуси има 55 и няколко закона , а за малка помощ за пълно сираче ,на 18г. , учеща все още , няма начин, защото вече няма настойник и няма кой да получи парите вместо нея ?!? Не знам дали е смешно или е за плач?!?!

Дир защо не публикувате истините които пишат честните хора на България, а само избрани писания на някои лакеи. И не се оправдавайте с това, че Ви е страх от Бойко. Не се бойте.Бойко не бие, той само уволнява/но не и лакеите, това от опит го знаете/.

Самодоволен глупак е тоя министър ! Жалко е , че след като оплюскат резерва ще се спасят кой къде види, а бедният народ пак ще страда. Ще си спомним за един българин кръстен на баба си !

стига сте лъгали с тиа данаци в БГ данаците на данакоплатеца воубште неса ниски дори са едни от наи високите в Европа!

Поведението на С.Дянков е било и ще е все такова арогантно, защото той е началника на тази държава. Толкова много лъжи изрече тази сутрин. Ама къде са истинските журналисти, които да му задават неудобните въпроси и да настояват за точен отговор, къде?

Никога не си слагайте такъв ник! Още по-малко бъдете такъв в живота! Горе главата, ще ги надживеем наглеците...така както надживяхме другарчетата на ББ - Бай Милчо, Стоил Славов, Димата Руснака.....та чак до Кюлев и Луканов! Горе главата!

Ти правиш ли разлика между дълг на управлението (държавата), на частните банки и на частните фирми?!

За да не се правя на умен - "Държавният дълг е натрупване на задължения от страна на държавата, чрез вземане на вътрешни и външни заеми. Той е важно перо в държавния бюджет и се формира въз основа на годишните бюджетни дефицити. Самият бюджетен дефицит представлява превишението на бюджетните разходи над данъчните приходи. Държавния дълг расте при увеличаване на годишния бюджетен дефицит и намалява под влиянието на формиране на бюджетни излишъци." :)))))

Това за цифрите, добре! Като икономически грамотен човек ( така твърдите!), знаете, че един кредит ( дълг ) трябва да се обслужва редовно. Това е ставало при предишните правителства при тогавашните икономически условия. Кажете ми сега, при положение, че икономиката буквално се срива, за какъв х.й ни трябват кредити за инфраструктура? Нали Ви е ясно, че парите, дето сега ги инвестира "Правителството", може и да се възстановят от еврофондовете, а може и НЕ? А тогава какво ще прави Цар Тиква? Дали ще застане като мъж и ще поеме цялата отговорност? ...... Реторичен въпрос....

Стига сте публикували цифри, че се излагате. Тези показаните, за да значат нещо, трябва да се наричат числа.

Няма нищо по-доволно от българин, който е получил поредното доказателство, че и другите са като него - гледащи в чуждата паничка, завистливи, вечно търсещи вината в другите и посредствени...

Не можеш да очакваш, че от калпав мат'рял, ще се пръкне златна тиква или кадърен икономист.... Доказателство за това е цялата ни най-нова история.

Отговорностите им били големи?!! И колко от крадливите министри, депутати, чиновници, политици и т.н. бе осъден за кражби, източвания, търговия с влияние и т.н.? НИКОЛКО! Пък като им са големи отговорностите да не отиват във властта! Щом са отишли там, значи са съгласни

Тези измислени цифри, май са ти ги написали лъжците от герб. Що не вземеш да почетеш малко икономическа информация за да видиш, че е тъкмо обратното, ако разбира се това ти изнася на тъпата кратуна.

Дянков е един елементарен, но и безкрайно нагъл лъжец! Съвсем ясно е, че Орешарски е прав - тази година ще бъде ликвидиран фискалният резерв, ще изчезне и сребърният фонд чрез една "малка" крадлива сделка - купувачът е и продавач. Колкото до лихвите промените са без значение, те и сега много банки ползват юрибор, но това изобщо не сваля лихвите и годишното оскъпяване, да не говорим за начина на изплащане на кредита, при който първоначало плащаш предимно лихвата и по средата на кредитния период не си изплатил и една четвърт от главницата.

Безсмислено е тук във форума да защитаваме политическите си интереси, като щрауси, заврели човки в пясъка. Всеки нормален човек се води първо от икономическите си интереси и тогава от политиката. Вие можете ли да живеете повече в държава, в която всеки втори е безработен? В която болните умират, защото нямат пари да се лекуват? В която пенсионерите загиват от мизерия? В която младите или стават наркомани и бандити, или бягат в чужбина? В която цените растат, а заплатите ги няма? В която един вишист на средна възраст, ако има работа, получава 200 евро, а само парното му е 150? В която монополистите колят и бесят, а правителството се надпреварва да лъже? Аз не мога повече. Днес нямам какво да сготвя на децата...

Браво на вас! Права сте.

Те не го разбират това Лора. Материала в бг е калпав. Като мен и теб сме 1% а другото е мутроселска и чалга плява. Скоро и ние май ще се махнем от бг.

Това, което казвате е жалко, МНОГО жалко! Но е истина за 80% от населението на България.... Също така е вярно, че страха управлява. Затова всеки от нас трябва да си даде сметка, какво е готов да жертва, за да защити семейството и нормалното си съществуване...

Не,не мога,и затова преди четири години заграбиха бизнеса ми,низвергнаха труда на съпругата ми,а от калпаво здравеопазване на бързо паочинаха баща ми,тъста ми и тъщата продадох каквото беше останало ,взехме си два куфара и двегодишното дете и се махнахме! Сега вече сме платили огромните дългове на измамните банки в БГ.,купихме си жилище,детето е щастливо и толкова. Акато гледам в България-изедниците продължават да изяждат всичко изпречило се на пътят им....

В хубави времена сте тръгнали.... Сега и да искам да продам всичко, няма кой да го купи...... А иначе успех, и ни стискайте палци ;)

До болка сте права Лора! Но Ви съветвам, не унивайте ,всички заедно трябва да се борим не да сваляме тази или онази цена, а трябва да се борим за цената на нашия труд! Мизерията ни е заляла отвсякъде, но вдигнете гордо глава и се борете за правата си, на Вас и Вашите деца! И дано скоро дойде момент, когато богатите управляващи ,ще бъдат на нашето място.

Искрено се забавлявам с министрите на ГЕРБ.Не знам да плача ли или да се смея!???

Абе, Симеоне, абе Дянков, пресмятането на проценти се изучава в основното училище. Не допускам, че си толкова неграмотен. Като лъжеш, поне не цитирай цифри, защото се излагаш.

Не само пресмятането на проценти му е грешно. Гледах цялото интервю и каза ( цитирам по памет): "В момента резерва е 4.3 млрд. лв. и е повече от това което ни оставиха" При положение, че му оставиха 8.5 млрд.лв., 2.2 млрд. неразплатени задължения, май се опитва да ни убеди, че 4.3 млрд.лв е повече от 6.3 млрд.лв. А бой де...

А дали Дянков знае и проверява какви бонуси получават под ниво министерство - разните там агенции, центрове и прочие? Също са към министерствата. Там що пари потъват, без да се шуми около тях...И нали щяха да намаляват бройките им? А?

Още един мандат на герд и няма да има кой да ги избере за трети! Ще сме измрели!

ББ си е направил неповторим Свинариум ......с много лакомници...

Но не е като на предишните.

Прав си,още по-прости ,нагли,страхливи и дребнави са! За една филия с мас овоняха държавата.

МОНИКА НЕВЕРОЯТНА СИ, разцепи ги!

Този ГЕРБер лъже като за световно Хер Флик се чуди как да си покрие дефицитите в бюджета, данъци ще намалява Сега ще ошушка и Сребърния фонд... Най-некадърното правителство

Шимон Дянков започна да лъже повече и от тиквата

Некадърен, по-некадърен, Дянков

На тях бонуси не им се полагат , те просто си взимат.................

Тази история с "бонуси", "безкомпромисен" премиер, "добър" Дянков и "лош" Цветанов е толкова селяшки полит-театър за отклоняване на вниманието от къде-къде по-важни и смислени неща ... Помня как като младо инженерче се чудех на лудите свади в отдела за някакви 5 лева разлика при тримесечните ли, годишните ли "бонуси" по време на бай-Тошовата "бригадна организация". И как после виждахме трима-четирима добре известни колеги да се изнизват позачервени и с още неизтрита усмивка от шефския кабинет. А след плащането се разчуваше, че нашите 5 лева разлика са нищо в сравнение с тяхната разлика над нас. Но пушилките ги бяхме вдигали ние със строго шефско участие ...

Ясно е,че "голямата мандра" с прибирането на суми като 700 000лв.,600 000 лв и т. н. от "другари" като Михалевски,Овчаров,Нинова и т.п. екземпляри секна!Затова толкова "скачат" от "Посрано" и техните привърженици!След като Бойко им отряза "голямата ясла"-участието в бордове на фирми,"червените прашки"позеленяха от злоба!Това е истинската причина за злобното виене на червените лайномети!Вижте изкривените от злоба лица на Станишев,Първанов,Марин,Петков,Овчаров,Нинова,Манолова, и си отговорете защо!Защото "голямото плюскане" за наша сметка сварши!Сега вякои прибрали по 1000-2000 лв.,които са истински трохи в сравнение със взетите от Овчаров например само един бонус от 700 000 лв.и се превръщат в основание да крещят до полуда!А защо Станишев допусна например "великият хидролог" Доган да прибере под масата 2 000 000лв./1 000 000 евро/?Къде беше ,когато такава огромна сума се взе от нашият джоб?Защото фирмата изпълнител естествено си я начислила като разход,който БГ плаща от нашия бюджет!Къде беше той тогава?

Толкова объркано мислене..Толкова заслепеност при тази реалност..Толкова липса на собствено мнение...Толкова герберско разсъждение - другите виновни....

Нищо не ти е ясно, ама съвсем нищо. Няма нищо вярно в драскулиците ти. Не е възможно да си толкова прост, явно правиш жалки опити за манипулации. Няма да мине! На все повече хора започна здраво да им писва от некадърността, крадливостта, лъжливостта, простащината и арогантността на правителството.

Е, писачи, последно- да връщат ли бонусите или да не ги връщат? Кое ще ви задоволи? Що не приканите на пленума на БСП да се върнат всички бонуси от 1947- ма насам? Швейцария ще ни диша праха...

Стига бе Рапончовци гледахте назад , нали целта е тея да не са такива като предишните , а те прикривайки своите далавери със предишните управления крадът повече. Може ли айдук да стане примиер, стига сте ми го хвалили. Облякъл вълкът овча кожа ха ха ха

Да си подадат оставките, ВСИЧКИ!

На загрижените за моето благосъстояние ще отговоря, че доходите ми, сегашните и бъдещите, са резултат от 22 годишен неуморен труд и НЕ ЗАВИСЯТ от разни политици. Защото съм на конкурентния пазар. Намесвам се напоследък все повече, защото ми омръзна демагози, крадци, търтеи, нехранимайковци и всякаква клиентелистка паплач да краде от парите, които милиони данъкоплатци внасяме в бюджета! Просто е!

Ако Ви интересува парите Ви да не бъдат присвоявани, вдигнете глава нагоре, още по нагоре.....до ниво правителство. ТАМ са тези, които Ви крадат парите! Онези долу, преживяващите с по 200-300 лева са ваши сънародници. И недейте така високомерно, защото падането от високо боли!

Айде с любимият ти Бойко да вземете да се пръждосате нанякъде и да спрете да ни "оправяте" живота, че ни писна от вас! За да не вземем ние да ви "оправяме", щото тогава не знам как ще ходите! То бива заслепеност, ама всичко си има граници! Аман от блюдолизци!

нещата така са тръгнали, че лицето Борисов трябва в скоро време да измисли друга песен. Магистралите омръзнаха на хората, приказките за тройната коалиция станаха вече досадни и не ловят много шарани, припевът- другите са виновни не звучи вече убедително. Задава се лошо време- трудно се крие фактът, че касата се изчерпва и още по трудно, че се изчерпва за повечето българи, но е пълна за нашите хора. Икономиката НЕ ВЪРВИ. Пак зависи от сезоните. Някакъв добър знак от вън му е силно нужен- но на есен пак няма Шенген. Но пък Шенген май не вълнува масовия българин. Крайно любопитно е какво ново и свежо ще измисли.

Този и нахален. Бонус, комисионна или презентация с екскурзия за сметка на фирма това са все вид подкуп, когато става за държавен служител!

Гледам, ЧЕЗ са започнали да изплащат инвестициите в мрежата им на гражданите и фирмите... Интересно, това тяхна самоинициатива ли е или са били "подсетени", че повече така НЕ МОЖЕ! Ако са били "подсетени", познайте от първи път, от кого...

Да бе, защото е стиснат и затова изяде фискалния резерв, продава земята, енергетиката и горите сега, и се готви да вземе заем от чужбина. Не беше ли по добре при щедрия Станишев който увеличаваше резерва, намаляваше държавния дълг, увеличаваше доходите на хората с по 10% на година и пак имаше излишък в хазната.

Любовта на червената сган към дришльовци като Станишко е известан отдавна. Стремежът да служат на Русия - също. Дянков и ББ объркаха плановете на Русия за експанзия в България - да ни заробят с 15 - 20 млрд. По стар руски обичай. И комундетата да има лесно в капка вода ще ги удавят. Комундетата реват, платените червени социолози пророкуват падане на ББ, а в същото време ББ печели избори след избори. Явно народът е доста по-мъдър от червената пасмина. Манипулациите на БСП и компания вече омръзнаха на всички. особено като се разбра че те са вършили престъпления едва ли не всекидневно. Тези 2 млн "хонорар" за великия "гидроенергетик" Доган са показател до каква степен корупцията е обхванала БСП и компания. За "батко и братко" и Мургина да не говорим. а покрай скандала с бонусите се разбра че БСП и компания са си раздавали неколкократно повече пари. И трябваше да дойде на власт ББ за да го разберем какви са бандюги всъщност.

Охлюв, ЛУКойл чия компания е? Да не е американска..... Нали Вашия ББ се опита да им дърпа ушите - сега стои мирно до Златев...... Айде мислете като пишете тъпотии!

А, моля, искам си руското икономическо "робство". Ех, колко спокойно и с добър стандарт си живеехме. Човече, давай го малко по-леко... Държиш се като обърнал се наопаки партиен секретар от БКП - с омраза и истерично оплюване на бившите другари. Също като Боко, Цеко, Цеца...

Слушах го Дянков тази сутрин. Затвърди в мен убеждението, че е явление в българската политика. Политика на демагози и извратени садисти, унижаващи и унищожаващи българския народ! Нито веднъж не излъга(поне според моето разбиране какво трябва да се случва в държавата)! Такова чудо досега не съм виждал! Дори Плевнелиев, това чисто момче, се случва да се врътне по някоя тема, за Бойко да не говорим! Но Дянков..., Дянков е уникален! Браво момче, ти си надежда за една друга, непозната досега България!!!

С тази "самоотвержена" дейност на Дянков ще остане "една друга, непозната България" - без българи. PS Тревожа се за здравето ти. Изглежда се влошаваш. :)