Шефът на Комисията по хазарта напусна

Председателят на Държавната комисия по хазарта Димитър Терзиев подаде оставка пред вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на Комисията по хазарта напусна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Dolu Dqnkow!

отдавна трябваше да го направи.

и как се крадат пари. само роднини и съученици, след това ограби здравето на българите.Каквото и да правим, важно е какво мисли дянков. Похвали се в шоуто на Азис, че бюджета се прави от днес за утре. Дянков е уверен, че освен него никой не може да мисли и ние сме от гората и не разбираме нищо. Който и да е министър все едно.Щом Дянков реши, това е.Може ББ да уволни всички министри само дянков да остави, той знае и може всичко. така, че проблема, не някакво име, а симеон дянков. защото не може да се оправи с бюджета.А лекарите и сестрите у нас са безобидни. да видим слънцето симеон дянков какво ще заповяда и да се подчиняваме.Слава на Дянков!

Хора, да подкрепим Дянков. Тои знае, как да деиства срешу неуредиците в скапаната ни държава.

Задкулисните действия, все пак, имат и видими проявления. Който може да чете, да чете.

И ко ши праим ся без шеф,кой шщи ни даа бонуси.

Браво. Терзиев е много некомпетентен и некоректен.

Терзиев не иска да се увеличава данъка, защото има личен интерес от това - ще му фалират игралните зали в Гоце Делчев,

А бе, малоумници, кой ви каза, че Дянков иска да увеличава данъците върху хазарта? Дянков ли ви го каза?!! А после - защо ви наричали малоумници...

От къде на къде ще се намалява? За лекарствата има данък, а за хазарта да няма?! Аз съм против да се намалява! Дори трябва да се увеличи! Напълно прав е Дянков! Почвам сериозно да мисля, че акцията срещу него, в която се включи и народният грабител Софиянски, наистина е поради това, че реже привилегиите на едрия капитал! Да го подкрепим! Данъкът трябва да се увеличи, ако се наложи, и до 50%! Браво на Дянков! А че хазарт-мутрите го мразят, това е естествено!... С тях да се захваща Цветанов! И никаква пощада! И в никакъв случай да не се допусне мястото на Терзиев да се заеме от човек на хазартната мафия! Това е прекалено апетитна длъжност за нея! Най-голямата мутренска мафия е на хазарта, те командуват, а и подкупват депутати, съдии и т.н. Хазартът може би трябва въобще да се забрани, както в Гърция и други европейски държави! Барове и други подобни заведения от всякакъв вид никнат като гъби след дъжд на всеки ъгъл в България! Някои добре известни личности явно продължават да се опитват да мътят водата в България! Не само по печално добре известните им прийоми, но и с ясната и многократно доказана тенденция към загуби за страната ни! Въпросът е - защо им се разрешава?!?

Жалко, Терзиев беше професионалист и много точен човек. Работила съм с него и го познавам като безкрайно коректен човек.

За съжаление не винаги вдигането на данъци и акцизи води до увеличение на парите в хазната. В този случей с хазарта е така. Затвориха се много казина , намали се много броя на машини и т.н . Всъщност хазарта почти е пред фалит , а значи и държавата вместо нещо ще получи - нищо. Факт! Не винаги всичко е толкова просто както изглежда. Всъшност увеличението на акцизите и данъците ще доведе до тяхното намаление . Не по-точно това вече доведе до тяхното намаление и това го знаят от комисията. Факт

Да се увеличи до 50%.

nikakvo namalenie na danaka naprotiv trjabva da se ovelitsci bravo na djankov nischo tsche hasart.mutri go mrasat ama i kostov e sa po visok danak na hasrta da ne govorim tsche sofianski im barka d......na mutrite nai goljamata mafia e na hasarta te komandvat a i podkupvat deputati i t.n. hodom da ne bi da sem agenti ta da ne snaem vobsche hasrta da se sabrani kakto v garzia i dr.eu strani ne ni trjabvat kasinata na mutrite na vseki agal sa v bg.

Напълно прав е Дянков. Почвам да мисля, че акцията срещу него, в която се включи и народният грабител Софиянски, наистина е поради това, че реже привилегиите на едрия капитал. Да го подкрепим.

По всяка вероятност мафията си има човек, който ще оглави тази комисия.

Tchudesno e,kogato nekompetentni politicheski protezeta podawat ostawki.Dano da e za dobro.

Как нямя дя го намалят! Да не би аз и ти да имаме казина? Само ако знаете как се изваждат документи за казино! Мафията е толково силна, че случаен човек изобщо не може да припари там! Нали и ГЕРБ от там точи в кацата!

Някои, добре печално-известни, явно продължават да се опитват да мътят водата в България ; не само по добре печално-известните им прийоми, но и с ясната и многократно-доказана тенденция към загуби за страната ни . Въпросът е : - защо им се разрешава ?!

Аре бе от къде на къде ще се намалява? За лекарства има данък за хазарт да няма?! Аз съм против да се намалява! Дори трябва да се увеличи!

Може да се предположи, че някои хора са понатиснали Терзиев. Това е най-добрата стратегия да се измъкне жив. Да му мисли следващия...

От 2 седмици на сайта на МФ стои проект за промяна на закона, документът вече се съгласувал с останалите ведомства и всеки момент щял влезе за одобрение в МС. Като не е комисията по хазарта, кой е? Да не би самият Череп да си редактира и съгласува промените в Закона за хазарта???

Работила съм с Димитър Терзиев.За мен той е един много фин и възпитан човек.Знам,че е от квотата на ДПС и може би затова са гопомолили да подаде оставка.Дано да назначат добър професионалист и добър ръководител,защото хората в Комисията по хазарта доста си патиха от лоши и самозабравили се шефове.Имаше едно л..но /парашутист спуснат от ДПС/,който хем нищо не можеше,хем тормозеше служителите както си искаше.Казва се Методий Киров,но той потъна в забвение.Беше голяма гад.Най-важното е отношението към хората.Тогава работата върви.Сигурно много от служителите ще съжаляват за Димитър Терзиев,защото се държи добре и умее да уважава подчинените си.

E kakva ostavka - te s si go uvolnili toia nekadurnik..