Марко Дянков вече ходи и говори

Голям напредък има в състоянието на 5-годишния син на вицепремиера и финансов министър Симеон Дянков - Марко, който на 11 януари пострада тежко при нелеп инцидент.

Обратно в новината

Коментари - Марко Дянков вече ходи и говори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Децата -нашето бъдеще. За всички деца ,постъпили в дет.хирургия на болница Пироговсе дава всичко от страна на персонала за тяхното оздравяване , но ....Не е ли крайно време да се спре да се изброяват имената на началници, а къде е сестринския персонал. Ако една сестра не се грижи за болния , знаете ли кога болния ще оздравее-никога .Пишете малко и за сестрите , моля.Началникът не лекува сам!

Да е живо и здраво детенцето. А ако имаше още 2-3 болници като Пирогов, щеше да бъде чудесно!

Чудесно е, че момчето се е оправило! Но нима е необходимо да занимавате цялото българско общество с този факт? Да не е някакво царче или...?

Дали и към нас се полагат такива грижи и такова внимание от обществото и лекарите? Или не сме толкова гениални и от такива родове? Не вярвам! А това, че медиите пишат толкова много по този въпрос, доказва една стара истина - медиите принадлежат по дух и поведение към най-старата професия на света...

до кРАВАР.Да и на моето дете беше обърнато толкова внимание от същият екип без да е с тази фамилия.Сега дъщеря ми е жива само благодарение на проф.Бранков и д-р Пседерски.Ако Всички в тази страна си вършат работата като тези хора ще имаме доста по-различен живот.Времето прекарано сред тях беше като на филм,но за съжаление се върнах в реалност със злобни и завистливи хора,които пишат глупости без да познават хората.Всички деца попаднали там получават еднакво добро лечение.Дано има повече хора като тях на тази Земя!Сърдечно им благодаря,че върнаха щастието в моето семейство!

И аз се дразня. Жал ми е за обикновените хора дето са създали това, което оправните преходопроходчици първо си разделиха, а след това така извъртяха цялата далавера, че ако говориш на тази тема излизаш обременен. Фамилията ми, не семейството, е дала трима души за които може да се каже първият еди-какъв си в България. Не се хваля-подчертавам разликата.

до ID (25.01.2010 г. 15:12ч.), вас не трябва да ви зачертнат, вас трябва да ви заточат, защото пречите.

Хайде следващия път министърчето с немутиралия глас да вземе да се метне през парапета. Дано! Ето това вече ще е новина и то добра. Възмездието е недогледало нещо този ден и е объркало детето с малко по-високия му баща.

Da e givo i zdravo deteto,a ba6ta mu da varvi spokojno napred!

Говорите празни приказки! Кой построи безбройните болници, училища, фабрики - всичко, което сега затваряме? Кой построи безбройните жилищни блокове(макар и грозни), в които живеят хиляди хора? Много се дразня, когато някой умник се опитва да зачеркне активния живот на цяло едно поколение, само за да хвърчат неговите плюнки по комунизма. Какъвто даже на практика не бе и построен!

Дано да си се оправи детенцето. Господ да го пази и вече много да внимава. Писано му било. Юнак ще стане.

всички хора са равни обаче някой деца са по- равни. исконият въпрос е: можели лош и зъл човек да създаде нещо добро ,че и да го възпита?

Много е хубаво, че оздравява детето! Надявам се да се възстанови напълно!Дано всички деца във всички болници са така добре обгрижвани, независимо от всичко! Защото няма обикновени и необикновени и детето на еди-кой си! Всеки живот е еднакво ценен и по един и същ начин трябва да се пази!

супер, че на лято футболист да става

Марко е като истинските българи!Браво на момчето!Оцелява въпреки грижите на Симеон Дянков!

А сега, господа, да очакваме новини и за останалите болни и страдалци. Поименно, със същите подробности.

не сме против детето,но не смяташ ли ,че прекаляват с тези новини.ако беше вашо или моето дете,щяха ли пишат за тях?щяха ли да се грижат за тях по сйщия начин?

Здраве , много здраве желая на всички деца ! Това обаче ли е топ новината за българите? Защо никой не писа за хилядите деца получили травми, минали през тази болница и получили адекватното лечение? С фамилията или с това, че вчера се е появил някакъв Дянков се обуславя медийната му популярност! Тук са виновни само журналистите, които и счупен нокът могат да направят медийно събитие.

Да, всички!! Лекарите там са почти вълшебници и отношението към всички е до бро и професионално! Детето ми си разцепи брадичката в Южния парк миналата година /3г./, заведохме го в хирургията, бяха толкова внимателни и така му се радваха, че малкия не разбра, че е бил в болн ица! Да са живи и здрави !!

До журналистите : не виждате ли, че е тъпо да правите едно дете WIP персона, само защото е нечии син? По интересно е да пишете това, което се коментира тук, т.е., че детето не носи бащината си фамилия (българска), а еврейска - Фройнд - чужда. Разнищете защо, ако сте истински журналисти, а не драскачи по поръчка!!

NEKA NA VSICKI DECATA DA SA GIVI I ZDRAVI AMA AKO BESHE NA DRUGI RODITELI SHTEHSE LI MIN NA ZDRAVETO DA IDE DA GO VIDI

Преживяхме подобна случка преди много години с нашия син.Хирурзи,неврохир и сестри в тези отделения са отзивчиви хора.Единственната мисъл,която ги занимава в този момент е да спасат човешкия живот.За тях няма значение дали е син на Дянков или обикновенно дете.Много вяра ,търпение и кураж на родителите.

Тия мъжки умствени инфантили, /защото няма толкова чак тъпа жена/ни карат да се срамуваме, че сме имали малшанса да се родим тук, сред такива човекоподобия.

Мен не ме интересува фамилията на това дете!Да е живо и здраво!Интересува ме защо не пишат и за другите стотици, неизвестни пострадали деца, а само за това ни осведомяват. Кажете и пишете и за другите болни деца, на не толкова известни родители.Пишете за обикновените болни деца от народа, за които никой нищо не знае!?

Само едно дебелокожо говедо, без грам човещинка в себе си, би могло да отговори по този начин. Тук иде реч за едно дете, то не е виновно все още за нищо, камо ли за твоето мнение.

моля ви,не пускайте такива новини,че като чета тук си мисля що за сбирщина сме.Във форума явно са наркоманчета или недорасли полуживотни- полухора.Само такива нищожества могат да пишат такива глупости.Децата са деца,независимо от какви родители са и пожелавам на детето да оздравее и се махне от тази скапана държава

Няма такава злоба като нашата-БЪЛГАРИО!!!!П добре не пишете нищо,от колкото глупости на хората за децата>

лазят и псуват

Имало късмет момчето,да е живо и здраво. Всички деца да растат здрави и щастливи.

Нек да има съдбата и отношението като за всеко дете в България. Да не е различен

dano se opravi drebnia, palen uspeh

Мен наистина ме интересува повече състоянието на ранения в Афганистан войник! А целта на тази статийка е най-вече, че и в България има добри лекари-специалисти. Че има, има! Ама.........

Не бъдете злобари , на всеки може да се случи независимо кои са родителите и какви са, важното е детето да се оправи и аз му го желая от сърце!

Дано се възстанови напълно колкото може по-бързо! Тия със злобните коментари ... хора, бъдете повече човеци. Европа се гради на хуманизъм и човешки ценности. После е всичко останало. И относно отношението на докторите в Пирогов - те се грижат еднакво за всички деца са ми казвали препатили познати.

Какво ви интересува каква му е фамилията на детето,бе хора!?!Важното е да се оправи и съвсем нормално е за това семейство,което е фокуса на общественото внимание да се пише и говори,що се отнася до това дали Марко е случил на родители-умрях от смях.Може би написалите това са случили на супер родители?Или пък те на деца???И колко грозно-това било първото предупреждение за Дянков,някои българин.си остават злобари-лошото е ,че не го усещат! Здраве и живот за Марко и за всички,които имат нужда от подкрепа1

ДА Е ЖИВО И ЗРАВО,НО КАКВО НИ ЗАНИМАВАТ С ТОВА??ЗА ВСИЧКИ БОЛНИ ДЕЦА ЛИ ЩЕ СЪОБЩАВАТ ИЛИ САМО ЗА МИРОПОМАЗАНИТЕ ОТ ПОЛИТБЮРО?!НАЛИ БЯХМЕ ПРОТИВ ТАКОВА ДЕЛЕНИЕ?!

А НА ДРУГИТЕ ДЕЦА ЗАЩО СИ ТРАЕТЕ ЗА СЪСТОЯНИЕТО ИМ БЕ СЕРСЕМИ СЪС СЕРСЕМИТЕ-БАНДИТСКИ

не че съм червен, но ти явно си експерт и познаваш цвета отдалеч....

Като не пи пука, не чети и не пиши!

да е живо и здраво.но смятам ,че не трябва да занимават обществото с такива новини.

Та не разбрах, англосаксонско или еврейско име?

да се оправи детето по-бързо- какво е виновно че има баща олигофрен и инфантил дето иска да ни лекува от много неща - злодей и смешник !

Не ме интересуват клюките, интересува ме детенцето да се оправи и се радвам на добрите новини.

В детката клиника при проф. Бранков на всички деца се обръща необходимото внимание.

Дано детето се оправи, то не е виновно, че не е случило на родител. За съжеление това е първото предупреждение за Дянков, ще има и следващи.

Хич ама хич - типично в комунистически стил!! Комунистите си остават нечовеци!

дано детето се оправи....и сега се чудя баща му дали вече няма да затвори Пирогов, щот не му трябва вече....както ще затвяря с оздравителния си план примерно провадийската болница, щот на децата там не им трябва....

Само да попитам, всяко едно (българско!) дете ли ще има тази възможност?