Коментари - Затварят 10 митници, съкращават 553 митничари | Днес.dir.bg

Затварят 10 митници, съкращават 553 митничари

В социологически изследвания митниците са сред трите най-корумпирани учреждения, затова реформата, която се предвижда в агенцията, цели спиране на корупцията и по-добра събираемост на приходите в бюджета.

Обратно в новината

Коментари - Затварят 10 митници, съкращават 553 митничари | Днес.dir.bg

Коментари

и всичките да ги сменят и други да дойдат нещата са си същите

Abe, vigte kakvo stana v KALOTNO. Mitni4arg BOJO ot SLIVNITCA kolko pati go hva6at v GOLEMI DALAVERI i pak si e mitni4ar

Не всички митничари са в далаверите.Не става така,а те препоръчват депутати,министри,ме и софийски групировки-и те работят за тях,като своевременно крият палри от дадените на куп,за преминаване на ТИР,Влак,параход-тов е.Само че,Народа критикува и мрази всички митничари.Това е организирана банда вътре в системата.Ако не ги слушаш и си недоволен от това което ти дават,те киснат на големите началници и те уволняват.Това е оргавизирана мафия.И ако иска Б.Борисов да я премахне,трябва 80% от тези митничари да се уволнят и назначат нови,с високи заплати и клетва -за вярност към Родината.Да носят отговорност три пъти повече от об.гражданин.Или да оставят по-малко корумпираните,за да имат време да се поправят.То се вижда от статистиката кои са работили и кои не.Има спправки и това се знае.Но пак ще останат тези които са в схемите-не ми се вярва да ги изгонят,защото зад тяп стоят групировки които са вложили пари в тях и знаят много.

На ГКПП-Лесово митничарка взема 2000 евро на месец и живее в Бургас,искам да знам възможно ли е това?!Има и мераклии митничари да работят на Лесово от Бургас за тези пари!

да закрие всичките митници. не ни трябват. който иска да внася да ходи до другите 26 страни от ес-то. то сега няма ограничение... Дчнков да обяви: в България корупция в митниците няма, защото няма митници. и готово.. какво толкова го усукват. явно Бойко се опитва да пренасочи каналите и куфарите с парите. ами много се мотка и шум вдига, за какво? ще изпусне много капитал.

Откъде тая свирепа злоба в тоя народ, мале, мале? Нищо няма да стане докато тоя народ злобее и гледа в канчето на другия, а не се хване да работи и да даде нещо от себе си !!!

ИЗУМЯВАМ, КАТО ВИЖДАМ ВЪВ ФОРУМА ХОРА , КОИТО ВЯРВАТ,ЧЕ СЕ ПРАВИ НЕЩО ! УВЕРЯВАМ ВИ - ПРАХ В ОЧИТЕ НА СЛЕПИТЕ!!! ПРОСТО СЕ СМЕНИХА КАСИЕРИТЕ НА МРЪСНИТЕ ПАРИ !!! ТОВА Е НОВОТО !!! ЩЕ СЪКРАТЯТ, ЩЕ СИ ОТИДАТ НАЙ-ДОБРИТЕ И НАЙ-ЧИСТНИТЕ ! ЗАЩО БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ НАИСТИНА И ДУМИЧКА НА КАЗВАТ ЗА КРЪГОВЕТЕ В МИТНИЦАГА - ТОЛКОВА ФАКТИЧЕСКИ МАТЕРИАЛ СЕ ИЗНЕСЕ - ЯВНО И ТЕ СА ВЪТРЕ - ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ НЯМА. мили хора, докога ще вярвате - не разбрахте ли, че всичко са само приказки и показност, и забравихте ли откъде произлезе Бойко и кои са му приятелите , та сега очаквате от него истина и нещо си да направи - нямам как да стане - КОГАТО СИ СЕ НААКАЛ НЯМА НАЧИН ДА НЕ ЗАМИРИШЕ !!!

БРАВО НА БОЙКО! САМО И ТУКА ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ НЯКОЙ ЗАКОН ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОМИЛВАНЕ, ЧЕ ХЕПТЕН ЩЕ Я ВТАСАМЕ...

Слушайки г-н Танов , разбирам че с термина митница той свързва всички служби и служители имащи отношение към граничният или стоковия контрол в страната над чуждестранни стоки . Нормално е за човек без такъв опит. Така скоро ще се разбере , че софийските митници или тези по сръбската и македонсата граница , няма да се закрият, а ще се преименоват вероятно в митнически бюра и пунктове. Намалянет на персонала на митниците във вътрешността и на международните летища е нормален процес , обусловен от факта че обема на подлежащи на митнически контрол стоки и пътници бе намален многократно след присъединяването ни към ЕС . На Аерогара София директните полети извън ЕС се броят на едната ръка .Този процес в Европа бе извършен още през 1993 г. , когато много митнически служители бяха поканени да преминат към границите на ЕС , данъчните и акцизните служби . Тези които не пожелаха бяха освободени. В този смисъл мерките за съкращаване дори закъсняват. Съвсем друг е въпросът , ако съкращенията и новите конкурси след тях се правят с цел да бъдат внедрени нови хора от нашите , за което има основателни съмнения и което скоро ще се разбере. Бих препоръчал на г-н Танов да се огледа персонала в Управлението на Агенцията , където има доста хора , които не знаят какво правят там.

Бравос на новото правителство. Този път си мисля, че можем и да сме ударили кьоравото ,ама да не бързам да се радвам. Само така - бой по митничарите, които се мислят за вся и всьо и си правят каквото си искат. А, така като усетят жегата туко-виж, че нещата а леко по-леко са се пооправили. Дано! Иначе тук един с прозвището МИТНИЧАР се опитва да ни скъса сърцето - щели да уволнят честни и безпомощни хорица - направо ми се къса сърцето! Ще умра от смях. Но , че митничар не е в час, говори изказването му, че те сега ги уволняват, за да назначат нови хора - а Дянков казва, че си съкращават за да спестят разходи - т.е. се намалява общата бройка на митничарите. Странна работа - интересно кой от двамата е прав,а?

А защо само митници? В цялата държава поне 50% от чиновниците са за махане!

наивници!по-големи популисти от тия артисти няма!!ще разберете ище ревете!започва възраждането на СИК!!

Имам един познат - митничар, който ми е казвал Не може да не вземаш, всички вземат (разбирайте кинти, цигари, уиски и т.н.) и ако не си с тях, гориш. Така че, явно всички митничари са едни и същи - просто системата е такава, порочна.

Браво Дянков, браво Бойко само така, съкращения до дупка да се махнат ненужната баласт в митниците но пак много оставяте бе-3160 души, нищо не е това 550 души съкращения, направо ги отрежете половината и да останат само 1500 ..не трябват повече...махайте тези корумпирани началници дето се оядоха и напълниха с пари политици и други там паплачи.....каквие бяха тези митници София бе???да нее на границата софия че да има митници??? махайте всичси и това е.....време е да излезе всичко на чисто....да тръгне тази изстрадала родина напред.....браво Дянков браво Бойче аз съм с вас..не слушайте подлите комунисти дето пишат тук....бастисайте сега и всички други държавни учреждения..намалете ги с 50 % от хората..и п осле ако трябва назначайвайте по малко ако има нужда....-пълно със секретарки и началници в митниците....Само не пипайте тази пенсионна възраст бе хора...няма да можем да работим до 68 години мъжете..няма

Прах в очите на слепите ! Ами да - съкращават ги за да си назначат техни хора. Нормално е. Това го правеше всяко ново правителство. Бъдете убедени,че ще се съкратят честни и безпомощни хора - и такива митничари има, а не многоустите лами и добри и послушни играчи...да не говорим,че някои хора повече от 10 години не са мърдали от поста си ...а НОВИТЕ говореха за ротация - къде е... Общо взето нищо не се прави. Сменени са само касиерите на мръсните пари.

що не идите до Ставри Димитрово та да ви светне за какво става на въпрос.

Започвам да се изморявам от обещания.Все повече се обеждавам че такава реформа трудно би се случила.Историята показва че такава реформа единствено е правена от Пиночет на стадиона в Чили.

МАМИНИ ЗЛАТНИ, УЯДЕНИ...МИНАВАТЕ НА ДЪЛГОТРАЙНАТРАЙНА ДИЕТА

Не се радвайте предварително, а мислете. Целта е да се преструктурира агенция Митници, за да се премахнат ненужните хора и да се оставят изцяло своите, на които просто ще им дърпат конците и кукловодите ще прибират печалбите. Че нали всички правителства все за митниците се бореха, щото там са парите. Безличният Дянков и милиционерът Танов само се опитват да се правят на финансови рационализатори и хвърлят прах. Стари, изтъркани номера, другари. Принципът Стани да седна отдавна ни е известен.

a bezmitnite zoni a, ili tam e dalaverata.

А сега започна се. Бой до дупка

Британски консултанти от Краун Ейджънтс, трябва да бъдат изгонени с ритници, защото не са свършили работа за 5 ст, а само прибират парите нахалниците.

По малко митници и НАПове - по малко проверки.Бизнесменит да черпят.Ама ако закрият и министерствата още по-добре. А най добре, ако не ги открият наново със свои митничари.

goliam selianin/ka si i kompleksar/ka, samo vav varna i borgas li ima korabi???? alo selo ima i re4ni korabi..... no az sam za da se mahat mitnicite , za6toto ne spriahte da kradete i reketirate horata.........

Прочетох коментарите и констатирах: сред пишещите тук няма действащ митничар.Ни един няма.Българи, разбираема е омразата Ви към тази прослойка от обществото, но не мисля че сте прави.Няма да обяснявам, защото няма да ме разберете.Истината обаче е една - трябва да се реже до месо, трябва ясни и точни критерии за всички и най важното, кой ще прави подбора на тези митничари.Защото мисля че има и читави хора.Не плюйте наред, бъдете конкретни и не търсете зрелища.Такива няма да има.

Bravo dojiviahme da vidim i tezi kravopiitzi bez rabota. ISA , ti zachto platchech na tchujdi grobichta ili i ti si ot taia kradliva sgan? Ili liubovnik imach mejdu tiah , koito te izdarja???

В последната 1 година куфарчета се носеха само от Капитан Андреево и Варна. Да сте чули за някакви съкращения там ? Дали пък това не продъжава, само че в друга посока ?

yessssssssssssssssss

Хорица, въобще не знаете какво подкрепяте, както и за какво гласувахте. Тия КАТ-аджийчета въобще не знаят(май много добре си знаят) с какво се захващат, има тонове информация, която при тези структурни промени ще се затрие и кой ще се въэползва от това.........

Ха ха ха, че като вземаш само 380 лв що пак се натискаш да работиш за таз заплата на чистачка ве? Крадлива сган безочлива!!

една митничарка шефка на смяна,изтегли 20 000 лв кредит защото течаха някакви проверки и трябваше да си оправдае част от краденото. заплатата и беше 480 лв!!! след като мина проверката след 1 месец върна предсрочно целия кредит?!! фрашкани са с пари....дреме ми за такива!

Келешите социолози да кажат кои са другите две най-корумпирани институции.

ABE LAINA, 6O NE PITATE ZA6TO NE SAKRASHTAVAT KAPITAN ANDREEVO I VARNA.PARITE TEKAT OT TAM.MAIKA VI DA EBA PROSTA

От всички митници се хранят ОБРЪЧИТЕ , всички го знаят най вече Монтерей !!!!!!!!

Vsichki mitnichari -uvolneni, razsledvani i prenaznacheni otnovo, ako ne sa krali. Kralite na sad.

ИСА селянко долнопробна, а ти имаш ли представа че болшинството си теглеха заплатите от картите от кумова срама!!! всички да ги махат те пречат на редовните фирми и помагат на нередовните това е единствената функция на гнусните хлебарки наречени митничари .....

Не зная от ДАИ ли си или не , но ако си -не ми се перкайте по пътищата с тия зелени жилетки , че мязате на катаджии!Обличайте си ОРАНЖЕВИ....ОООРРРРА малко ще ви потърпя и може да прегазя някой даиджийски боклук с новия си джип!

Mitnichariu, ako imash akyl i ne si kral, shte ostanesh, i shte vzimash poveche, (zaplata), ako ne, aide pyteka i supataaaa...

dali shte se namaljat moshennizite sas tesi sakrashtenija . shte ismisljat drugo da kradat kashtite na horata , rabota trebwashe da im se nameri na teja hora istinska rabota

Луд ли е тоя министър? Днес плачеше за приходи, че митниците трябвало да ги докарат тия приходи, сега ще ги закрива. То е ясно защо. После пак ще ги отворят, ама ще сложат свои хора, което беше и целта на занятието. А глупавите си мислеха, че идват да ни оправят. Не, глупачетата ми, идват да си оправят техните игри. Както Миленчо с телешкия поглед оправи агентите на короната, така Евнухчо с пискливото гласче ще оправи някой друг благодетел. А вие пак гласувайте за поредния оправяч.

Нищо не очаквай,само движение на въздуха от един кръг от хора,може да се каже обръч,към друг такъв.Глави ако падат,то ще са шофьора,мъжката секретарка.Дано не съм прав!

BRAVO BOIKO UDAR V 10-KATA

не съм гласувал за ББно му свалям шапка браво на ДЯНКОВ ДА ПРОДЪЛЖАВА ТАКА

от всички реални реформи,които се извършват в момента в държавата.Продължава напред!Народът е с вас!Вие сте ни надеждата!

Закриват митниците създадени от червени.сини и жълти и откриват нови на ха сетете се на кои???Уволняват митничари назначени от червени сини и жълти -назначават се ако искате не се сещайте от кои???Хей българино наивен чул ли си гадната поговорка Човека е човек когато е човек на по-голям човек ....

Още Ботев прави публични разкрития за сочният плод ,какъвто представлява Солунската митница!Комуниста Ботев не е по-различен от последователите му при режима на Т.Живков,които много добре пълнеха гуши от всички митници,не само от Солунската!Разбойниц на Луканов,Виденов и Станишев останаха верни на нрава си,да пълнят тлъсти задници от митниците!Безсрамиет при Станишев беше парадоксално голямо,тъй като той се мъчеше да обяснява колко грижовно работи за България и нейния народ!Благодаря на Бойко,че прекъсна практиката на алчните му предшественици и се зае сърцато да очисти държавата от вредните навици!

Коментари - Затварят 10 митници, съкращават 553 митничари | Днес.dir.bg

Затварят 10 митници, съкращават 553 митничари

В социологически изследвания митниците са сред трите най-корумпирани учреждения, затова реформата, която се предвижда в агенцията, цели спиране на корупцията и по-добра събираемост на приходите в бюджета.

Обратно в новината

Коментари - Затварят 10 митници, съкращават 553 митничари | Днес.dir.bg

Коментари

и всичките да ги сменят и други да дойдат нещата са си същите

Abe, vigte kakvo stana v KALOTNO. Mitni4arg BOJO ot SLIVNITCA kolko pati go hva6at v GOLEMI DALAVERI i pak si e mitni4ar

Не всички митничари са в далаверите.Не става така,а те препоръчват депутати,министри,ме и софийски групировки-и те работят за тях,като своевременно крият палри от дадените на куп,за преминаване на ТИР,Влак,параход-тов е.Само че,Народа критикува и мрази всички митничари.Това е организирана банда вътре в системата.Ако не ги слушаш и си недоволен от това което ти дават,те киснат на големите началници и те уволняват.Това е оргавизирана мафия.И ако иска Б.Борисов да я премахне,трябва 80% от тези митничари да се уволнят и назначат нови,с високи заплати и клетва -за вярност към Родината.Да носят отговорност три пъти повече от об.гражданин.Или да оставят по-малко корумпираните,за да имат време да се поправят.То се вижда от статистиката кои са работили и кои не.Има спправки и това се знае.Но пак ще останат тези които са в схемите-не ми се вярва да ги изгонят,защото зад тяп стоят групировки които са вложили пари в тях и знаят много.

На ГКПП-Лесово митничарка взема 2000 евро на месец и живее в Бургас,искам да знам възможно ли е това?!Има и мераклии митничари да работят на Лесово от Бургас за тези пари!

да закрие всичките митници. не ни трябват. който иска да внася да ходи до другите 26 страни от ес-то. то сега няма ограничение... Дчнков да обяви: в България корупция в митниците няма, защото няма митници. и готово.. какво толкова го усукват. явно Бойко се опитва да пренасочи каналите и куфарите с парите. ами много се мотка и шум вдига, за какво? ще изпусне много капитал.

Откъде тая свирепа злоба в тоя народ, мале, мале? Нищо няма да стане докато тоя народ злобее и гледа в канчето на другия, а не се хване да работи и да даде нещо от себе си !!!

ИЗУМЯВАМ, КАТО ВИЖДАМ ВЪВ ФОРУМА ХОРА , КОИТО ВЯРВАТ,ЧЕ СЕ ПРАВИ НЕЩО ! УВЕРЯВАМ ВИ - ПРАХ В ОЧИТЕ НА СЛЕПИТЕ!!! ПРОСТО СЕ СМЕНИХА КАСИЕРИТЕ НА МРЪСНИТЕ ПАРИ !!! ТОВА Е НОВОТО !!! ЩЕ СЪКРАТЯТ, ЩЕ СИ ОТИДАТ НАЙ-ДОБРИТЕ И НАЙ-ЧИСТНИТЕ ! ЗАЩО БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ НАИСТИНА И ДУМИЧКА НА КАЗВАТ ЗА КРЪГОВЕТЕ В МИТНИЦАГА - ТОЛКОВА ФАКТИЧЕСКИ МАТЕРИАЛ СЕ ИЗНЕСЕ - ЯВНО И ТЕ СА ВЪТРЕ - ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ НЯМА. мили хора, докога ще вярвате - не разбрахте ли, че всичко са само приказки и показност, и забравихте ли откъде произлезе Бойко и кои са му приятелите , та сега очаквате от него истина и нещо си да направи - нямам как да стане - КОГАТО СИ СЕ НААКАЛ НЯМА НАЧИН ДА НЕ ЗАМИРИШЕ !!!

БРАВО НА БОЙКО! САМО И ТУКА ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ НЯКОЙ ЗАКОН ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОМИЛВАНЕ, ЧЕ ХЕПТЕН ЩЕ Я ВТАСАМЕ...

Слушайки г-н Танов , разбирам че с термина митница той свързва всички служби и служители имащи отношение към граничният или стоковия контрол в страната над чуждестранни стоки . Нормално е за човек без такъв опит. Така скоро ще се разбере , че софийските митници или тези по сръбската и македонсата граница , няма да се закрият, а ще се преименоват вероятно в митнически бюра и пунктове. Намалянет на персонала на митниците във вътрешността и на международните летища е нормален процес , обусловен от факта че обема на подлежащи на митнически контрол стоки и пътници бе намален многократно след присъединяването ни към ЕС . На Аерогара София директните полети извън ЕС се броят на едната ръка .Този процес в Европа бе извършен още през 1993 г. , когато много митнически служители бяха поканени да преминат към границите на ЕС , данъчните и акцизните служби . Тези които не пожелаха бяха освободени. В този смисъл мерките за съкращаване дори закъсняват. Съвсем друг е въпросът , ако съкращенията и новите конкурси след тях се правят с цел да бъдат внедрени нови хора от нашите , за което има основателни съмнения и което скоро ще се разбере. Бих препоръчал на г-н Танов да се огледа персонала в Управлението на Агенцията , където има доста хора , които не знаят какво правят там.

Бравос на новото правителство. Този път си мисля, че можем и да сме ударили кьоравото ,ама да не бързам да се радвам. Само така - бой по митничарите, които се мислят за вся и всьо и си правят каквото си искат. А, така като усетят жегата туко-виж, че нещата а леко по-леко са се пооправили. Дано! Иначе тук един с прозвището МИТНИЧАР се опитва да ни скъса сърцето - щели да уволнят честни и безпомощни хорица - направо ми се къса сърцето! Ще умра от смях. Но , че митничар не е в час, говори изказването му, че те сега ги уволняват, за да назначат нови хора - а Дянков казва, че си съкращават за да спестят разходи - т.е. се намалява общата бройка на митничарите. Странна работа - интересно кой от двамата е прав,а?

А защо само митници? В цялата държава поне 50% от чиновниците са за махане!

наивници!по-големи популисти от тия артисти няма!!ще разберете ище ревете!започва възраждането на СИК!!

Имам един познат - митничар, който ми е казвал Не може да не вземаш, всички вземат (разбирайте кинти, цигари, уиски и т.н.) и ако не си с тях, гориш. Така че, явно всички митничари са едни и същи - просто системата е такава, порочна.

Браво Дянков, браво Бойко само така, съкращения до дупка да се махнат ненужната баласт в митниците но пак много оставяте бе-3160 души, нищо не е това 550 души съкращения, направо ги отрежете половината и да останат само 1500 ..не трябват повече...махайте тези корумпирани началници дето се оядоха и напълниха с пари политици и други там паплачи.....каквие бяха тези митници София бе???да нее на границата софия че да има митници??? махайте всичси и това е.....време е да излезе всичко на чисто....да тръгне тази изстрадала родина напред.....браво Дянков браво Бойче аз съм с вас..не слушайте подлите комунисти дето пишат тук....бастисайте сега и всички други държавни учреждения..намалете ги с 50 % от хората..и п осле ако трябва назначайвайте по малко ако има нужда....-пълно със секретарки и началници в митниците....Само не пипайте тази пенсионна възраст бе хора...няма да можем да работим до 68 години мъжете..няма

Прах в очите на слепите ! Ами да - съкращават ги за да си назначат техни хора. Нормално е. Това го правеше всяко ново правителство. Бъдете убедени,че ще се съкратят честни и безпомощни хора - и такива митничари има, а не многоустите лами и добри и послушни играчи...да не говорим,че някои хора повече от 10 години не са мърдали от поста си ...а НОВИТЕ говореха за ротация - къде е... Общо взето нищо не се прави. Сменени са само касиерите на мръсните пари.

що не идите до Ставри Димитрово та да ви светне за какво става на въпрос.

Започвам да се изморявам от обещания.Все повече се обеждавам че такава реформа трудно би се случила.Историята показва че такава реформа единствено е правена от Пиночет на стадиона в Чили.

МАМИНИ ЗЛАТНИ, УЯДЕНИ...МИНАВАТЕ НА ДЪЛГОТРАЙНАТРАЙНА ДИЕТА

Не се радвайте предварително, а мислете. Целта е да се преструктурира агенция Митници, за да се премахнат ненужните хора и да се оставят изцяло своите, на които просто ще им дърпат конците и кукловодите ще прибират печалбите. Че нали всички правителства все за митниците се бореха, щото там са парите. Безличният Дянков и милиционерът Танов само се опитват да се правят на финансови рационализатори и хвърлят прах. Стари, изтъркани номера, другари. Принципът Стани да седна отдавна ни е известен.

a bezmitnite zoni a, ili tam e dalaverata.

А сега започна се. Бой до дупка

Британски консултанти от Краун Ейджънтс, трябва да бъдат изгонени с ритници, защото не са свършили работа за 5 ст, а само прибират парите нахалниците.

По малко митници и НАПове - по малко проверки.Бизнесменит да черпят.Ама ако закрият и министерствата още по-добре. А най добре, ако не ги открият наново със свои митничари.

goliam selianin/ka si i kompleksar/ka, samo vav varna i borgas li ima korabi???? alo selo ima i re4ni korabi..... no az sam za da se mahat mitnicite , za6toto ne spriahte da kradete i reketirate horata.........

Прочетох коментарите и констатирах: сред пишещите тук няма действащ митничар.Ни един няма.Българи, разбираема е омразата Ви към тази прослойка от обществото, но не мисля че сте прави.Няма да обяснявам, защото няма да ме разберете.Истината обаче е една - трябва да се реже до месо, трябва ясни и точни критерии за всички и най важното, кой ще прави подбора на тези митничари.Защото мисля че има и читави хора.Не плюйте наред, бъдете конкретни и не търсете зрелища.Такива няма да има.

Bravo dojiviahme da vidim i tezi kravopiitzi bez rabota. ISA , ti zachto platchech na tchujdi grobichta ili i ti si ot taia kradliva sgan? Ili liubovnik imach mejdu tiah , koito te izdarja???

В последната 1 година куфарчета се носеха само от Капитан Андреево и Варна. Да сте чули за някакви съкращения там ? Дали пък това не продъжава, само че в друга посока ?

yessssssssssssssssss

Хорица, въобще не знаете какво подкрепяте, както и за какво гласувахте. Тия КАТ-аджийчета въобще не знаят(май много добре си знаят) с какво се захващат, има тонове информация, която при тези структурни промени ще се затрие и кой ще се въэползва от това.........

Ха ха ха, че като вземаш само 380 лв що пак се натискаш да работиш за таз заплата на чистачка ве? Крадлива сган безочлива!!

една митничарка шефка на смяна,изтегли 20 000 лв кредит защото течаха някакви проверки и трябваше да си оправдае част от краденото. заплатата и беше 480 лв!!! след като мина проверката след 1 месец върна предсрочно целия кредит?!! фрашкани са с пари....дреме ми за такива!

Келешите социолози да кажат кои са другите две най-корумпирани институции.

ABE LAINA, 6O NE PITATE ZA6TO NE SAKRASHTAVAT KAPITAN ANDREEVO I VARNA.PARITE TEKAT OT TAM.MAIKA VI DA EBA PROSTA

От всички митници се хранят ОБРЪЧИТЕ , всички го знаят най вече Монтерей !!!!!!!!

Vsichki mitnichari -uvolneni, razsledvani i prenaznacheni otnovo, ako ne sa krali. Kralite na sad.

ИСА селянко долнопробна, а ти имаш ли представа че болшинството си теглеха заплатите от картите от кумова срама!!! всички да ги махат те пречат на редовните фирми и помагат на нередовните това е единствената функция на гнусните хлебарки наречени митничари .....

Не зная от ДАИ ли си или не , но ако си -не ми се перкайте по пътищата с тия зелени жилетки , че мязате на катаджии!Обличайте си ОРАНЖЕВИ....ОООРРРРА малко ще ви потърпя и може да прегазя някой даиджийски боклук с новия си джип!

Mitnichariu, ako imash akyl i ne si kral, shte ostanesh, i shte vzimash poveche, (zaplata), ako ne, aide pyteka i supataaaa...

dali shte se namaljat moshennizite sas tesi sakrashtenija . shte ismisljat drugo da kradat kashtite na horata , rabota trebwashe da im se nameri na teja hora istinska rabota

Луд ли е тоя министър? Днес плачеше за приходи, че митниците трябвало да ги докарат тия приходи, сега ще ги закрива. То е ясно защо. После пак ще ги отворят, ама ще сложат свои хора, което беше и целта на занятието. А глупавите си мислеха, че идват да ни оправят. Не, глупачетата ми, идват да си оправят техните игри. Както Миленчо с телешкия поглед оправи агентите на короната, така Евнухчо с пискливото гласче ще оправи някой друг благодетел. А вие пак гласувайте за поредния оправяч.

Нищо не очаквай,само движение на въздуха от един кръг от хора,може да се каже обръч,към друг такъв.Глави ако падат,то ще са шофьора,мъжката секретарка.Дано не съм прав!

BRAVO BOIKO UDAR V 10-KATA

не съм гласувал за ББно му свалям шапка браво на ДЯНКОВ ДА ПРОДЪЛЖАВА ТАКА

от всички реални реформи,които се извършват в момента в държавата.Продължава напред!Народът е с вас!Вие сте ни надеждата!

Закриват митниците създадени от червени.сини и жълти и откриват нови на ха сетете се на кои???Уволняват митничари назначени от червени сини и жълти -назначават се ако искате не се сещайте от кои???Хей българино наивен чул ли си гадната поговорка Човека е човек когато е човек на по-голям човек ....

Още Ботев прави публични разкрития за сочният плод ,какъвто представлява Солунската митница!Комуниста Ботев не е по-различен от последователите му при режима на Т.Живков,които много добре пълнеха гуши от всички митници,не само от Солунската!Разбойниц на Луканов,Виденов и Станишев останаха верни на нрава си,да пълнят тлъсти задници от митниците!Безсрамиет при Станишев беше парадоксално голямо,тъй като той се мъчеше да обяснява колко грижовно работи за България и нейния народ!Благодаря на Бойко,че прекъсна практиката на алчните му предшественици и се зае сърцато да очисти държавата от вредните навици!