2-ма 32-годишни - заместници на Дянков

Министърът на финансите Симеон Дянков предложи днес на министър-председателя Бойко Борисов за свои заместници Ана Михайлова и Владислав Горанов, съобщи пресцентърът на Министерството на финансите, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - 2-ма 32-годишни - заместници на Дянков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Феликс Едмундович е прав. Опитът се натрупва, а младостта е недостатък, който се топи всеки ден. Климент Ворошилов е командувал дивизия на 18-годишна възраст. Когато на Яковлев - един от най-добрите съветски авиоконструктори - предлагат да стане заместник-нарком по авиационната промишленост, той нямал и 40 г. и казал: Много млад съм още. На което Сталин отговорил: Това не е недостатък, а преимущество. Нап прави са 13 и вещт в занаята. Ако са кадърни, знаещи и можещи, защо не?

сполучихме! ;) Начело - СБ, после - МВФ...чудно! Е, те такова управление на финансите на държавата ни трябва в тази криза. Честито! За девойката незнам, но въпросния Владко е толкова измислен и ми прилича на един пълен зубрач, който нещо дърдори, дърдори, но на практика - голямо нищо. Чакат ни светли бъднини... само се запасете със сухари и топли дрехи. :)

Тъкмо се отървахме от МВФ и пак вътре.Явно фонда е по силен от слабата ни държава и тъпите политически глави.Връзката е явна и трябва да си тъп за да не видиш домогванията им.Ало-у ,за какво ни са специалисти от банкрутирала икономика,обидно е за всички.Искат да ни вържат ,за да дават бедните на алчните!

Защо не съм на 32. Аман от юпита, дето много знаят. Имаше един н Ники Василев - много знаеше. И един Милен - и той много знаеше. А пък за Любка Качакова - да не говорим. Където и да ги сложеха, все можеха - ама само да си напълнят гушката. А сега - сериозно. Кога натрупаха опита тези видни специалисти. в коя икономика и в кой държавен апарат?!!! Въпросът е риторичен. То всеки знае да кълве теория и да дава Рапорт даден на чиновниците от МВФ, които в цял свят са познати като треторазредни випускници от първоразредни университети. Само знаят да повтарят едни и същи съвети, които нито една страна не са довели до финансова стабилизация. Пример - Аржентина. А по повод на заместник-министъра от Свишовската академия. Мнението ми за подготовката на випуските там от десетина години насам е страшно лошо.

До Сами, ти от Марс ли си паднал? Нима наистина не си забелязал, че опитът с един самолет западни възпитаници вече ни го направиха? Преди 8 години ги доведе Симеон. И къде сме сега, умнико? Само дрънкаш!!

аз пък вярвам, че може и да знаят, икономическата тория се учи, не е голям философия... опит в България няма как да имат, или ще са стари от преди 90г кадри - мерис ;) или ще стари от след 90г кадри, айде няма нужда а за УНСС и Свищов, айде няма, нужда, който иска учи, който не иска не знае, а за MBA в чужбина, айде пак да няма нужда... все едно да те учат как се управлява дворец и да те пуснат да управляваш кенефа на двореца ...

елементарна сметка Кенеди е роден 1917, мандата му започва 1961 г., на колко години е ставал президент? Освен това за да се кандидатираш за такъв трябва да си навършил 35 години, така че не знам кой пише глупости.

нито е млад,защото на тази възраст са се изявили едни от големите политици!Кенеди на неговата възраст стана президент на САЩ,а това е най-отговорната длъжност в световната политика!Така,че стига злоба,къчове и сълзи!И да плачете и да не плачете,това е -млади хора ще поемат управлението на страната и това е гаранция за бъдещето й!Прочетох много измислици и откровени лъжи и ви се чудя на пипето,вие наистина ли вярвате ,че някой ще ви повярва на тъпизмите и ще им обърне внимание!хайде по-добре пиите по едно успокоително и се примирете ,че старите ви любимци от БСП и ДПС са катастрофирали непоправимо и освен заупокойни молитви друго не им е необходимо!

Пременил се Илия,погледнал се пак в тия-само че по-лъскави ,но скъсани. Така и ние. Щом не можем да се оправим сами ще ни оправят тякива като Велчевци,Дяковци и ред други . Продадохме се на дявола,сега да ни е хак. Те наистина ще ни оправят,даже започнаха. Да ни е хаерлия. Честито на всички. Ние и без това сме на изчезване,така че.......,явно всеки народ си заслужава това което е, така и ние. Бойко и сие съвсем ще ни оправят......така както им се нарежда,важното е че за тях ще има,пък ние да духаме супата.

Сите сте луди...

Тия старите преди 20 години не бяха стари...

Аз чакам ББ да премахне двоиното гражданство! НАЛИ ОБЕЩА!?!?!?!?!?!?!?!

Аз пък познавам човек който на 29 годишна възраст стана директор в компания дето е с 10 пъти по- голям оборот от БНП на Република България. Ама момчето просто е способно. Така че не е важна възрастта, а дали можеш и искаш да направиш нещо. А тук тънкият момент е това девойче как ще се държи от отсамната страна на барикадата. И дали няма да го играе троянски кон на МВФ.

Сега ще ви кажа какво ни чака. Ще станем като в Украйна и като Грузия. Под вещото проамериканско ръководство. И ще ни управляват по американски икономически схеми, които направиха какво, скапаха света. Сега компрометираните и фалшименто икономически схеми ще ги набутаме в България. Ако продължаваме да сме упорито вързани със САЩ ни чака тъжната украинска съдба. И сме на път да станем троянския кон в ЕС.

Какво ли мислеха крититкуващите тук за CV-то на другаря Цар преди и след 800-те дни? А сега? А за CV-то на другаря Сергей Станишев? Доколкото си спомням преди да стане министър-председател имаше 1 година стаж като Генсек на Партията. С докторат за униформата на съветската армия. Но той е изключителен! Защото сте социалисти.

Браво на ББ и СД - и нашите институти дават добро образование - успех на младежи! Трудно ще импрез кризата с това наследство от СУПЕР СПЕЦИАЛИСТА - Пламчо-Орехчето, Който с Пешо Димитров - Държавния интерес като велики академици и професори така се бюха абстрахирали от реалността, че не не рабраха, че това е е най-голямата криза - Велика Депресисия 2; че идва от финасовия сектор, и че енергетиката е най-засегната! ВЕДНАГА ДА СМЕНЯТ ТАРИКАТИТЕ АПАРАТЧИЦИ В БЕХ И СКАТАЛИТЕ СЕ В МИСИИ КЛАНОВЕ НА НОМЕНКЛАТУРАТА! УВОЛНЕНИЕ И СПРАВЕДЛИВОТ ДО ДУПКА!

Тоз път искат здраво да ни вкарат вътре. А тази тройка се явява като най-смотаната и некадърна част от правителството. И все ми се струва, че тези слуги на МВФ ще издънят цялото правителство. Няма да се учудя, ако скоро стигнем до предсрочни избори. Тъкмо поизлязохме от блатото и трима некадърника, което стана съвсем очевидно, са дошли с мисия да ни набутат обратно. Само защото от скоро не дължим на фонда вече нищо. И са дошли да поправят това. Как да им даваш 100 дни. За всички останали съм съгласен, поне към момента се държат нормално. Но тези, по-скоро Дянков се скъса да прави гаф след гаф и да демонстрира пълна неадекватност. Като се изказва, имам чувството, че е дрогиран. Това не е нормално. Жалко, че накрая Бойко ще го отнесе.

komunisticheskite kopeldaci, zavarshili v USA i West Europe shte smeniyat debilnite si bashti i dedi, kradci na mandri i ubiici na balghari.

Боже, хора, вие не сте наред - и Господ да слезе да стане министър, ще намерите причина да го оплюете...

Mladite sa uchili che pri kapitalizma bogatite shte sa po bogati a bednite shte sa pobedni, i razlikata shte se uvelichava. Tova shte gonijat i vsichko shte e stabilno.

По-кротко, малкия, с обобщенията! Щото имам 25-годишен опит в IT - технологиите - още от времето, когато ти си ходил прав под масата. Светът, както и IT-технологиите, нито започват от теб, нито ще свършат с теб, ясно? Както и ти - нито си най-умен, най-красив и най-велик. Рано е да ти писва, щото тепърва ти предстои да ти писне, ама истински.

браво на Хер Флик он Гестапо...опа, Световната Банка исках да кажа :)

И как ги избра? Конкурс ли имаше?

Костов може да ни изведе от кризата, но понеже по-голямата част от българите са страхливи, завистливи и глупави, няма кой да го последва. Затова нека да си правят жалки експерименти, а животът минава бързо.

Abe tupatsi, kakvo pak ne vi uidisva, kakuv chovek da doide? Gospod da sleze, pak ste mu namerite kusuri. Tova sa moze bi nai-dobrite v Bulgaria spetsialisti- te sa eksperti. Ako ne te, koi ste znae za kakvo stava vypros??? Are malko se stegnete i prestanete da zlobarstvate, pisna mi da vi cheta tupite razsuzdenia. Koi ot vas s schita za po-dobur ot Diankov? Aide edna krachka napred...ebati turteite

ти си един пиклю който не знае дали иска да яде или иска да сере или това което с..е да изяде.

Здравейте на всички пишищи и четящи. Нека им дадем шанс и доверие. Ясно е,че хора с 6-8 години трудов стаж нямат опит и мъдрост,за да ръководят и решават.Също така, немогат и да се трудят ,защото биографията им показва,че са попаднали като прибилижени на някого, на предишните си работни места. Относно министъра на финансите, и той като Борисов е много самонадеян. Прочето коментарите,за да видя дали другите мислят като мен. Да, почти мненията ни съвпадат, неуспялите или пред уволниние в световни банкови институции се връщат в Б-я, за пари естествено, и то много, и на всичко отгоре се представят за герой.

Несериозна история в тежка ситуация.Трябва ли министъра на финансите да е от Световната банка,а заместника от МВФ.Натискат се да вкарат в заеми и експерименти изстрадалия народ.Ядохме попарата на МВФ преди доста време-пълна стегнация и мачкане,тъкмо малко се отдъхнахме от него и отново да ни впримчат.Какви са тези специалисти и как ще ги махаме като ще си измислят постановления и закони и мнозинството ще гласуват като овце.Въобще ни ги интересува политиката на доходите на хората ,защото те си имат доходи и още ще им дадат.А относно развитие на икономика нищо не се чува .Та ситуацията с тези е отчайваща.

Няма какво да го гледам какво може. Още с първите си речи почнаха оправданията и рушенето. Това ще закрием, това ще спрем, ама то било по-лошо отколкото очаквахме. Никъде не чуй - това ще направим и това, и това, и това....

Прав си с това за старите специалисти и компютрите и т.н. Но ти и много като тебе не разбират, че едно 30-год. протеже на някого не може да управлява държава. Държава се управлява не от компютърни специалисти или подобни, а от УПРАВНИЦИ. Това на запад се учи. Специалността се нарича УПРАВЛЕНИЕ (Management). Тези хора с опит трябва да управляват държава, а не пикльовци с компютърна грамотност. Да, тя е необходимост в 21 век, но не забравяй, че най-големите управници на света не са виждали компютър. Освен това да управлява не всеки може, независимо колко е учил. То е талант. На 30 год. може да си стажант при добър политик, да се научиш да УПРАВЛЯВАШ, а не на компютри, и може би на 40-45 да заемеш мястото му. Помисли и ще ме разбереш.

И аз съм млад, даже по-малък съм от тях -на 29 съм, и аз съм завършил Академията в Свищов. Но въпреки отличната диплома знам, че още нямам натрупан достатъчно професионален опит и нямам амбиции да ставам министър или зам. министър. Не е въпросът в младостта, понякога тя е предимство, а не недостатък. Въпросът е, че сме в криза и няма място за опити, а за здрава ръка, която да действа със замах и която да изведе страната от положението, в което затъва всеки изминал ден. А истината е, че самият Дянков, след 20 г. в чмужбина, няма реална представа каква е ситуацията в България и че американските мерки не вършат работа у нас!!!

Не Теорията на относителността, а формулата Еmc*2. Поне някои зли езици утвърждават така. Не забравяй, че пак той използва и преобразованията на Лоренц, като им дава собствено тълкуване, но това не го прави малко по-велик.

Това са новитв юпита, завършили в славни заведения. Единственото на което ги обучават е да имат самочувствие, но без интелектуално покритие, но меже би с финансово.

На 30 години съм и ми писна от опитните стари специалисти, които гледат компютрите като индианец пишеща машина. Нямат елементарна представа от съвременни технологии и само се чудят как да симулират дейност, а някои направо пречат. Малко останахме младите специалисти и ако не са старите ни родители, отдавна да сме се изнесли.

ей,ама вярно си злобен.И как позна че е некадърен,да не си му проверявал домашното?Аз пък смятам,че пишещите тук са 100% комплексари,злобари и некадърни да направят нещо смислено,освен да си чешат езика.И като идеш на аерогарата да ти дадат една метла,че то какво друго може да работиш тъпако в друга държава.И дано си някой дъртак,че то дъртаците са все недоволни от младите.

И какъв министър да ви сложат,че да го харесате?Не искате млади,ами да сложат мен,имам 5 години до пенсия,тъкмо.А и нищо ново не ми трябва нито да уча,нито да ви науча.А колко открадна ,открадна,все файда.... Ей,драска се,все наготово да ви дадат и вие да оглеждате и търсите кусури.Аз харесвам младите хора,искам те да ме управляват,искам техните амбиции да теглят напред.Ще сгрешат,вярно,но всички следващи ще са по-добри.На добър час на младите хора.

Стига сте плюли по човека, бе! Дайте да видим какво може. Ей, и за секунда не мога да забравя, че живея в Булгаристан - аман от злоба и завист.

Към za до USER (30.07.2009 г. 16:40ч.) (30.07.2009 г. 18:03ч Не, просто момчето е племенник на Кристалина Георгиева от Световната банка - същата дето щеше да ни става фин.министър според ББ, ама се оказа, че той не я е разбрал.Тя искала да вреди племенника си, че американският Сенат отхвърли като неприложима програмата за излизане от криза, по която е работило момчето за американците и сега се оказва безработно.Що ли пък да не се пробва да ни изкара нас от кризата със същата програма. Тя личната злоба и вендета на ББ не беше по принцип към интилигентите, а само към Станишев. Сега ще козирува на Дянков.

Дано г-н Дянков да обърне по-бързо внимание на пълното безхаберие по отношение на събирането и контрола върху приходите от осигурителни вноскии за социалното и за здравното осигуряване в НАП. Бившите данъчни този проблем не ги интересува, а компетентните служители от НОИ, които минаха на работа в НАП избягаха от НАП, защото там ситуацията е нетърпима. Пълна некомпетентност и безразличие към проблемите на социалното осигуряване.........

pat na mladite

istoriata s Milen Velchev, Nikito Vasilev i onaia krivoshiata zabliva ku..va ot pazardjik se povtaria!!!!!

би трябвало да вземе по- опитни, а не по самонадеяни устати помощници.

Не я създаде,ами я преписа от жена си Милева Марич.

БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ! КОГА ЗАВЪРШИХА, КОГА РАЗБРАХА КАКВО СА УЧИЛИ И ЗА КАВО СТАВА ДУМА. ЯВНО ТОВА Е РАЗПОРЕЖДДАНЕТО НА СЪЗДАТЕЛИТЕ И ПЛАТИЛИ ЗА ПРОЕКТ ГЕРБ- МЛАДИ, НЕРАБИРАЩИ, НО ЛЕСНО МАНИПУЛИРАЩИ СЕ....

Само дето теорията ти е невярна. Изоставаш от времето си, братле!

Браво за коментара,на подобни длъжности трябва да има назначения на нови хора,с нови икономически знания съответстващи на икономиката на страната ни от по-ново време!За първи път виждам,че в правителството се дава път на умни и утвърдили се млади специалисти,които са издигани от супер професионалистите на Международния валутен фонд,Световната Банка и др.Стига с домораслите специалисти като зам.министъра на Финансите Кирил Желев.бивш главен счетоводител на Висшия Партиен Съвет на БСП,и много други връзкари -Овчаров,Петков,Масл отдавна омръзнали на всички с неприкритите си политически пристрастия и шмекерии от най-долен порядък!Поинтересува се от историята на възхода на Ирландия и ще научите интересни неща,които 100% се припокриват с пътя по който сега тръгва България!А сега Ирландия е страната с най-добрите социално-икономическ условия за живот!Там политик от ново поколение довежда един Боинг с Харвардски възпитаници,а на петтата година страната е със коренно променен икономически профил ,в който силно се утвърждава индустрията на новите технологии!

Тия момчета сега ще ви е..т много здраво. Министър от Световната банка и зам.министър от МВФ. Реално МВФ и СБ ще управляват България. Какво теглене на заеми се задава не е истина. Пък кой ще ги плаща не ми се мисли.

С такъв генетичен мат`риал разполагаме в България!!!

EVALA (sas stari kurvi nov bardak ne se pravi>Dqnkov s tebe sum USPEH!!!)