Руби поискала от Берлускони €5 млн., за да мълчи

Мароканката Руби, заради която Силвио Берлускони беше забъркан в нов секс скандал, е поискала от него пет милиона евро, за да си мълчи за отношенията им.

Обратно в новината

Коментари - Руби поискала от Берлускони €5 млн., за да мълчи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая заслужава много повече от 5 милиона евро, аз я изчислявам на 67.5 милиона евро

На съвременните политици им липсва тежест,морал и много други качества,които са нужни на един държавник. Като ги гледам всичките са някакви духлювци. За Берлускони меше въпросът не дали, а кога. Та той един нещастен комплексар,който избива комплексите на един старкоцкар. Тва е. Саркози и той със своята диагноза. За нашите да не говорим. От такива хора обществото не може да очаква решаване на проблемите. Не, от тези хора това е, което е !!

Като всички жени и тия първо го правят с дядо си, после искат да изкарат пари. тъпи манекенки, певици и измислени актриси.

Яснооо,и там си имат тяхната Патрашкова.И там е като в оня виц.,,,,Абе един го каза,ама се бях насапунисал и не го видях.Ама го чух.,,,,,,,Смях,и едновдременно тъжно.Като при нас.Луд умора нема.

хубава е :-) много хубава. берлускони е смешник-цял свят му коментира глупостите. голяма работа - можел да...... ами то всички мъже могат......

Тая ка за едно ее много пари иска. Я оставете човека на мира. То ако всяка която е минала през него иска толко пари, то няма толко пари по света.

Берлускони любов върти, а тия нашите правят и продават бира незаконно.

помня че наша красавица от ндсв по тв разказа как една вечер нв симеон втори и дал 20 минути да се наконти, и литнали за милано, после в една вила и т.н. без пари,просто да се запознае сас силвио !

Я! ДС стигнали и до Италия и разположили СРС-та! Редно е г-н Рот да се изкаже по въпроса за автентичността на записите! От него разбрахме, че корупцията била културна характеристика на българите. А каква ли ще е културната характеристика на италианците в този случай?

Да но там Берлускони не казва че някой го е "помолил" за услуга, нито излиза в парламента да се обяснява как СРС-та са манипулирани.....

Същата е. Южна Италия има много общо с България. И двете са под мафиотско робство, като Италия мисля е малко по-зле.

Е, това е в католическата Италия с върховенството на закона и моралните принципи - скандалите с проститутките се уреждат с едни пари и няма никакви проблеми! Но и там имало подслушани разговори и записани доказателства, пък никой не се възмущава от това - нормална практика, един човек, който няма какво да крие и да си съчинява приказки за наивници, не би се притеснил особено! Момето гледа на цялата история като на супер реклама, а ако измъкне и милионите от чичко паричко - направо си е на далавера!

У тях "момето гледа на цялата история като на супер реклама", а у нас - момчето (макар и поодъртяло) гледа на друга една работа пак като на реклама ... Урвенска му работа!

номера е колко милиона ще му смъкне Даринчето, ако дъртака се излъже да и предложи

Няма значение,че на дъртия му се е прияло агнешко,то и на кой ли не му се яде.Въпросът е че само жена като първообраз на змията може да ти спретне такъв к... номер.После иди ги уважавай.

не говори за жените по принцип

Берлускони да не е на 15 години, че да се хване на крвенски номер? И да не ее от вчера?

емииии, майка ти например може и да такава (ти си знаеш, аз не те обиждам), ама аз и много други сме си свестни жени, така че......аре по-кротко, моля!

Тя казва, че не е правила секс с Берлускони. Маааммка му и прасе - ако мене ме беше викнал Берлускони и не искаше секс - нямаше да му искам повече от 200-300 хилки...

Браво на момичето. Нищо че едва ли съществува сума за която да забравиш че си спал в Джурасик парк с най малкия динозавър .. "Хан Крум" , ти колко струваш ?, виждаш ми се вещ в по темата. Нестандартните ти екстри какви парици струват и дай адрес да те вземе шофьора ми. Измий се добре :)

А ти за колко се продаваш? Светът е пълен с к и глупаци, които са готови да им плащат.

С ... де-се агентки и сополиви комсомолки не ..спя, щото им е силно ..червеното течение!? Ако си от ка-ге-бе - може...те са обучавани висша техника, бедна ти фантазия ...знам!!!

какво браво ма??? да не ги е изкарала тя тез пари, че да ги заслужaва??? и аз съм жена ама не съм долна златотърсачка, а си ходя на работа и си харча моите пари, може да не са много ама поне са изкарани честно и с труд.

Може да са изкарани честно и с труд, ама пък не са много. :D

Като вече няма с какво да и запуши устата, така става, ще иска.

тя е една обикновена девоика. искa толкова пари....защо? тя доброволно е отишла (и спала с него) тогава и евро 5,000 и са много

Айде бе? Та тя да няма златна ....!? Но каквато и да и е ... едва ли се различава по предназначение!? Жалко за Берлускони, че е пич и злоупотребяват с него ...

Няма златна ...., обаче можела да хвърля топче за тенис на 5 м. с нея

А, това ли било ..а аз мислех да не е ...ЛЕШНИКОТРОШАЧКАТА !?!!

Бойко, ти ли си бе, пиво свтло??

Че кое му е пичовското на Берлускони, че е ебч? Той сам си търси подобни девойки, така че после няма право да реве

Сам си отговори ..размърдай си малко комсомолския дърт мозък!?