Прокуратурата поиска Берлускони да бъде съден за секс със 17-годишна

Италианският премиер Силвио Берлускони окачестви като "отвратително" разследването срещу него за сексуални престъпления, което по думите му цели да навреди на правителството.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата поиска Берлускони да бъде съден за секс със 17-годишна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Берлускони - моят личен герой!

ЦРУ яко захапа Берлускони. Ще ми строи Южен поток и ще се прегръща с Путин! Айде де! Къде дават така,без разрешение от чичо Сам?!

Абсолютно си прав. В момента наблюдаваме една масирана акция на ЦРУ да смени лидерите по цялото Средиземноморие, че нещо старите се оядоха и взеха да не слушкат.

ми кат може да чука на тия години да е жив и здрав, нея е изнасилил мацката била е пълнолетна , къв е проблема?

Tова дори и да е клопkа, защо тогава дъртака се хваща? A момичето може дори и да e пратено за да го провокира. Aко това беше твоята сестричка или недай си небе, твое дете, друго щеше да мислиш нали? Kъде му е акъла на " п р и м е р а " на нацията? Pибата смърдяла от главата....

берлускони, промени закона че да е законно за 17 годишни да се шибат и с по-големи батковци и тогава ще те хванат за оная работа съдиите. така де, учи се от тодор живков.

...да си ебач, лошо е да си изловен ебач. Става сеир, вдига се олелия,трупат се любопитни.Изобщо кефа се превръща в цирк. А Силвио е на възраст, нищо че няма нито един бял косъм, тия хапчета дето ги пие...Да не стане като Пищова.А за мацето какво--най-добрият инструмент за правене на пари е вагината, това и древните са го знаели. Хайде...почва мача.

Тя е малолетна,но е проститутка..А щом е таква,значи е вършила всичко по свое желание.А човека си е платил.И с кого ще прави секс си е негов проблем..Не виждам от какъв зор,ще се навират на хората под юрганите..Това е нарушаване на личното пространство на чоека.

Човече,правила го е не защото й е приятно,а защото е нямала друго препитание-избягала е от родителите си,защото са я сгодили за някакъв братовчед.Те живеят в Сицилия.Но нещата за Карима/Руби/ се подреждат отлично,според "The Times of Malta".Там пише,че малолетната проститутка,вече 18г. е сгодена за италиански политик,42г,разведен и ще се венчае за нея в църква.Руби е приела християнството и мечтае след брака да продължи образованието си...

BRAVO, тоя дъртак трябва да си знае мястото! A то е в затворa, ако е такъв!

съртак,ама пере здраво.И защо да го съдят.Като е е.ал,да не я е изял.Тея шибанелки като чуят за мангизи още на 14-15 години са готови на такива порно подвизи,че ни е бедна фантазията,ама нали премиера трябва да се оплюва и дескридитира.Аре стига се правете на моралисти.Що няма закони да преследват малолетните пожари,а.

САМО НЕ РАЗБРАХ, КЪДЕ ИСКАТ ДА ГО СЪДЯТ??? В МАРОКО ИЛИ ТУНИС.

...прочетох във форума брилянтната фраза "какъвто премиера, такава държавата".Гордо написано! Ставаше въпрос за БГ .Какво ли става в Италия тогава, щом горкият Берлускони го изкараха ебач на века, а неговия Милан няколко сезона не е това футболно страшилище. За 2010г. ФИАТ регистрира 190 мил.Е печалба благодарение на моделите Bravo и Cinquecento 500. Производството на вино трепе пазарите, даже клати стола на френското шампанско. За туризма да не говорим-само заради споменатата по-горе напитка резервации се правят година напред. Накратко-икономика. И при такъв премиер.На каква магия я карат тия хора? Впрочем знам. Сигурно и вие.

Как го правиш бе момче на моята възраст? Ти си за награда, а не за съд! Да си жив и здрав!

Прави го като прасе, как го прави! Възхищението ти ли предизвика? Осъзнаваш ли на какво се възхищаваш и какъв си, ако го правиш? Ако 17 годишната е дъщеря ти или внучката ти, и ако ти си свестен човек, едва ли ще го възнаграждаваш с такова умиление, чукондур такъв!

Берлускони изобщо не ми е приятен, но какво непрекъснато се опитват да го изкарат виновен че бил правил секс със 17 годишна? Дай Боже всекиму. Какво лошо има? Човека си е човек, клеца му се, плаща си. Като искат да го осъдят да го осъдят за нещо сериозно.

Съд-такава е съдбата и на берлускони и на бОРИСОВ-разрушителя на държавността и образа на Родината ни.

Ми това са приятелите на нашия.Каквито приятелите ,такива сме и ние.Без семейство.Без приятели.Насъсква министрите да се мразят.Що му е на нашият семейство.Помнители оная приказка."Зад успеха на всеки мъж стои умна жена"Нямам думи.