Силно оредял протест на "жълтите жилетки" в Париж

Полицията използва сълзотворен газ при кратко стълкновение с протестиращите на крайбрежна улица при река Сена

Обратно в новината

Коментари - Силно оредял протест на "жълтите жилетки" в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не е намаляло, протестите си ги има, но медиите не ги отразяват. Познайте защо. Самата статия в ДИР е ужасно тенденциозна и лъжлива. https://www.facebook.com/EuropeSaysOXI/videos/811687929174288/?tn=kC-R&eid=ARDrTPyTLQZvgffK29pl7BjpK8sp8b8AzwAqK5odY8FpnQnyk-ITC5Ou1mFoGchIKXH5igeyrsCFGj3&hcref=ARQxtXocDNts2S9YSm2xEzWOsKHRQ2RNBuKXl62UlZkShPlfhhYyujE0lQhknzv2k&fref=nf&xts[0]=68.ARDc6n26WkwQe8IFXJ0CqVO3Rf-FERPO0S5JlT0wLwdKI7Ik4hwaunCXEDEzYaCx1-vnc86KpRnhjkP4QUMR0DNAn-spctMiwyVlV3aLbU2nfSPvrr6nXFGCeSwVjBd4YWoU4XS6Ptb6de-G-HmsESSqOS9PtWCNc2OcztMnSogQWW6OQVo1FxxBoOkuquojfvtRO9wNdbX4dnpAIKucyeYXzKn9YbNqR1SWNbMYDX0C0dk3fxaUhZeJR3HEVt7xIeOuO-T7kfZWeai6jIFuUzqTHJZW5UIfMQTn1BqFLHedkMv3BadBI7SUV6RJh-SuwW6vSdoA1Ri_i4LeF6eC5es34dHbxWCwOw0c98LkWte2Orkg

Паднаха цените на петрола и протестите в Европа оредяха. Ако паднат още малко ще се появятпротести в Масква.

Как се обърна палачинката! Оказа се че това което ни учеха за капитализма 45 години е чиста истина! Ние обаче заради простотиите на соца не го вземахме на сериозно! Катурна се комунизма и умря Западно Европейската идилия! Резнаха парите на гърците, изнесоха производствата от Франция, Италия, Испания.. т.н. в Китай и Източна Европа за по - евтино, a т.н. горди европейци станаха продавачи, чистачи и сервитьори на минимална заплата!

Да, това, че ти си сервитьор или чистач, не ти дава право да приземяващ всички на твоето ниво. Отиди да работиш в КИтай, като толкова ти знае устата. Там все още е социализъм! Иди да видиш колко е добре и не се връщай! Откачени хора!

Те франсетата от скука тръгнаха да палят Шанз-Елизе! Иначе са си мноого добре, живеят си супер и от време на време ги сърбят ръцете да запалят някой магазин и полицейска кола! 123 я кажи като си толкова отворен, що се бунтуват свободните и демократичните?

Тия "жълти жилетки" са негри, араби и мързеливи французи. Хора, на които не им се работи и искат всичко наготово. Също като циганите в България.

Абе май е точно обратното! Основно са бели французи срещу електората на Макрон!

Айде, бе! Нещо тотално си се убъркала, скъпа.

Вече пеят " Bella tcao ! Движението се разраства и ще залее напролет цяла Европа.Нещо кардинално предстои ,но какво още не е ясно !

Шило

ЕС се нуждае от промяна. А такава може да тръгне само от Германия или Франция! Дано да е за добро! Че, в момента, този съюз е нещо, което е в полза на бюрократите, ангажирани с управлението и техните ментори.

Руски платени тролове дават акъл как трябвало да се промени ЕС! БУХАХАХАХАХАХА

Е че кой да дава акъл? Макрон и Меркел даваха даваха акъл и те се видя до къде стигна ЕС то..

Оредял е,защото хората са отпуски,от утре ще стане отново по голям... Но като цяло и голяма част от хората са доволни от увеличенията на заплащането,което прокара макрон,докато в България народа продължава да спи,въпреки,че сме на дъното на света по доходи!!!!

Казаха ,,на живо,,било е повече от предишният път.Жалко ,че пак е имало провокатори

'На дъното на света по доходи'!? Ако ние сме 'на дъното', какво да каже 2/3 от населението на Земята, което е под нас.

Шило

Нормално, все още посрещат Новата година.

Не знам колко е оредял протеста, но политиците яко ги тресе страх да не изгубят власта. От днес например в Норвегия нетния вестник приключва с коментари на читателите. А за да коментираш въобще, трябва предварително да напишеш мейл адреса си и името си което стои над коментара ти- ха тогава ако смееш напиши нещо...но се оказа, че има хора които така са критикували политиците и статсминистърката, че ум да ти зайде. Та само дни след това край на коментарите. Ето така западът изглежда културен, възпитан, почти стерилен- с намордник...за неразбралите.

Така е почти навсякаде в "Свободния" свят! България е една от малкото където можеш да коментираш като Анонимен!

Стига сте лъгали,дир сорос бг.. В момента водят война с полицията.

Жълтите жилетки е протест на работещите бедни. И понеже работещите бедни стават все повече на запад то подобни явления ще се случват все по-често.

Всички сме работещи бедни,ама не протестираме,а нашите робовладетели ни плашат с колеги от Пакистан.Нека ни заместят.

Това че работите само по себе си нищо не значи. Работещи бедни винаги е имало и ще има.

жълти жилетки - кафяв панталон за Макарон!

Марин льо Пен към жълтите жилетки: „Денег нет, но вы держитесь!“

но вие обосралис заедно с бобоебеца

Гневът не се е уталожил, той е стихнал като вулкан, разбрали са, че с протести няма да стане. Бъдещето иска кръв!!!!

абе по френскана TV-BFM казват, че движението се разраства

Тези са само любителите греяното червено...

Чакайте да се постопли

Погромаджии !! Осраха и омазаха Триумфалната арка, оскверниха Гроба на незнайния войн, потрошиха магазини и кафенета, запалиха стотици коли, на това протест ли се вика? Да действат съгласно закона спрямо вандалите и подбудителите им от "жълтите жилетки". От тия жълти жилетки трябваше да пламне цяла Европа, а накрая само пламна по-силно чергата на Путин. Разследват участието на Русия като подстрекател. Ще има още от "благодатните" санкции! Палучилас как всегда."

Ми, поканете ги край Паметника на Съветската армия!

Силно оредял протест на "жълтите жилетки" в Париж Мдааа, евробюрократите и присъдружните им медии СИЛНО СЕ НАДЯВАТ протестът на Жилетките да спре окончателно.

а не като наште жълтоЧЕРВЕНИ купени лумпени дето се фишкаха