Силна буря, дъжд и градушка в София

Най-сериозно пострадаха източните квартали на столицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е най-после да падне малко дъжд че тревата почна да жълтее

Улиците стават като реки, тъй като няма добре изградена и работеща канализация.

Естествено, че няма добре изградена работеща канализация за над 2,5 млн. "селяни". Канализацията е сметната за максимум 1,5 млн.! Останалите да се връщат, откъдето са дошли, и да си хвърлят боклуците там където плащат данъци и да си серат в собствената селска канализация, която също е калкулирана в сметките ѝм за питейна вода! Тогава нещата ще се оправят!

оу дам точно както си го написал е...... трябва тия селени да си събират лайната в джобовете и уикенда да си го карат на село да торят доматиту... нале бате....

И в юхната част беше същата работа ама журналята ви само източната си знаят явно щото са от Пазарджик предполагам .

От столична община пак пуснаха гондолите. Не е това София вече щастливи новодомци, а ВЕНЕЦИЯ!!!

Ами това е заради селските пръчки и липсата на софийско жителство!

Фандъкова да подава ли оставка, че е виновна за градушката??

Айде нема нужда за градушката . Има толкова други неща., заради които да си върви. Третс година запушва центъра и изобщо направи транспорта АД

Ако не запушва центъра после ще плачете що ме се правят ремонти и са лоши булевардите. И да, през лятото се запушва градът, когато хората са по почивки и трафикът е по-малък. Във всички европейски градове е така.

А някога имаше ракети срещу градушки. Иначе тук валне малко дъжд и бедствие.

Да бе гърмеа ги с ГРАД, градушкуте.

Интересно. Като чужденците нямат ракети против градушката, как ли оцеляват? Даже едно елементарно наводнение не могат да си спретнат.

Някой , личи си , че не си от София при положение , че не знаеш за какво точно идеше реч . Кога над твоето село се изсипе нещо подобно , тогава коментирай неща от сорта .

какво като не е от София. Да не би да не е прав?

произвеждат се у нас, но сиренето и за софийска община е спари - напълно разбираемо.

Ако имаше поне още една мозъчна клетка щеше да знаеш, че противоградните ракети се използват само и единствено в селскостопански райони и никога над градове! Никога!

За ракетите се знае, че не се използват над населени райони заради опасността от дефектирали ракети да паднат обратно без да са се взривили. Само, че има антиградушкови оръдия с недостатък, че са шумни. И важен е принципа! Важно е да се избегне дебилизма в България където се издълбават дупки на пътя за кърпене и се закърпват седмица!!! Или повече а не минути/часове след издълбаването!!! Колко катастрофи и повредени джанти/окачвания/щети заради дебилизма на общините са нанесени???? За това всяка дупка с гражданска отговорност!!!!

Ракети срещу градушки има и сега. Само че както и преди, не се употребяват за опазване на незначителната земеделска реколта в Младост 3, материалните щети по друг тип собственост са също най-често незначителни.

Май требе колите да ги праят бронирани отгоре против градушка. И поне да имат 30-40 сантя просвет, че да могат да газят убаво. Потопа беше библейски!!!!

И на теби веки е късно да се помогне...

Господ наказва София заради кмета-менте Юрданка Фъндъковъ

А теби за какво те е наказал? Да не си бил под моста с фуражка на кратуната, че Господ га е давал акъл те е подминал?

Затова и всичкият го е дал на теб.

Световна новина. Помощи да събираме ли?

Да ти събират помощи на "DMS KAMUNI"....за рака на бъбреците, не за друго!

Софиенци да си приберат добитъка на междуетажните площадки нарвеме.

Софиенци трябва да пратят придошлите цървули по родните им села и след това да ги залеят с напалм.

Абе кога най сетне ще и направите гражданска отговорност на градушката като такава???? Кой ще ми плати 2-4 000лв ремонт от градушката??? До кога ще ни терерозира градушката, дупките по пътищата и до кога ще са без гражданска отговорност??? Защо аз отличния шофьор съм задължен да имам гражданска дори и да не съм в страната и да не ползвам автомобилите си а градушката и дупките по тарикати ли са от нас??? Трябва ли да си забия кирката в колата на собственика (отговорния/те) за дупката/градушката която ми е причинила трите за да възстановя душевния си баланс??? Трябва ли???

И на теби веки е късно да се помогне!

Кирката в случая ще установи баланс във вселената!

направи си автокаско! Гражданската отговорност е ако ти блъснеш някого, застрахователя да му плати. С гражданска никой няма да ти плати. Трябва ти автокаско, за да ти платят за щетите по твоята кола.

Да обясняваш на зелена еуглена разликата между гражданска отговорност и автокаско би било по-успешна задача:)

Абе ти си много прост бе моче!!! Ма защо направо не си купя нова кола след всяка градушка??? Каското е за гъзари и паралии. Какво е виновно каското, че общината е оставила дупки без гражданска или градушка без гражданска??? Защо да плаща каското за алчноста и некадърието на общината??? Защо аз да плащам каско за да остане безнаказан зулума причинен ми от “не съвестната” дупка/градушка???? Гражданската е за да покрие щетите причинени от други водачи а е случая трябва и дупките и градушките да са със каско защото те са най големите причинители на вреди/повреди по автотранспорта!!! Защо аз трябва да плащам 1000лв каско месечно за да може общината да не носи отговорност и да си бара мадурите и краде?? Пак ще кажа! Много си прост Саше!!!

Ами ако се изака гълъб, тогава гражданската на гълъба ли трябва да плати за почистването?

Добре, че отвреме, навреме има градушки, за да видиме колко народ е гола вода1