Силен вятър спря операцията по разтоварването на "Вера Су"

Според синоптиците утре се очаква ново влошаване на времето с много силен вятър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смотаняци!

Чудя се защо по медиите не се коментира подобния случай от тези дни в Дания. Той също е бил натоварен с тор и също заседнал, само че някъде на датска територия. Съществената разлика е, че корабът е бил арестуван на момента от властите на Дания и за 3 дена са го изтеглили.

Нова година - нов късмет... С тези - дотук.

Ко стана бе, Зелен чорап? Лесно е да ръсят глупости, ама да се свърши нещо не е за акъла на един летец.

Шефа дигна на мачтата кюлотите на Йотова и са на силния вятър плющят ли плющят. Обади се по телефоня на гребците, да грибат по-бързо че искал да кара воднни ски. Тая гимия ми напомня младите години, когато на пратиха в Ленинград и там на качиха на една такава заседнала гимия в тяхната бара под моста, Викаше се АВРОРА- мязаше също те тая турската ако да бе спряла под Орлов мост и да стреля по ШЕРАТОНЯ Аде със здраве, че ся нямам време и отивам предизборно да разпитвам пак даскалите и да са ослушам ко ки кажи една жена на пазаря - дали Борисов снощи е ял човешко месо

вятъра брули ушите ,на клепоухия...

МНОГО СА БЪРЗИ НОВИТЕ ПОЧТЕНИ:)))

Полицията пази района, защото ги е страх, че една организирана етническа група може да свърши работата на правителството и да си набере тор и джелязо.

Аха, пак си намериха оправдание некадърниците на Мунча ....

Ех, ако бай хой беше на власт...! Той снежинките с ръка хваща, Конституция за седмица направи, половин милиард километри магистрали направи ......, та с този ли проблем няма да се справи!?

Нямаше и да разбереш че има проблем. Досега тая гемия да си е отплавала по предназначение.

На крива ракета космоса и пречи