Задържан е шефът на специално полицейско звено ”Сигма”

Шефът на специалното полицейско звено "Сигма" Ивайло Василев е задържан, съобщи Нова тв.

Обратно в новината

Коментари - Задържан е шефът на специално полицейско звено ”Сигма” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като сте слаби за каквоо сте ни бе търтеи?На СОТ си плащаме да ни пази къщите, на застрахователи да не крадат колите.Като си плащаме за всичко на частни фирми вие за какво сте ни.Да дослужите до 20-те заплати и заветната пенсия първа категория!!

Обществена тайна е, че доста служители и звена на МВР действат, като организирани престъпни групи за рекет и физическо "съветване". Наемат се за охрана на съмнителни лица, както и за мулета на големи количества наркотици. А така наречените барети са черешката на тортата - над 80% от тях, след пенсия стават престъпни босове или гравитират около такива!

Има три вида полицаи в БГ. Едните са толкова тъпи и мързеливи, че по цял ден дремят. Другят вид са толкова корумпирани, че чак не ни трябва мафия. И третия тип, който само теоретично съществува, са честните и неподкупни служители на реда. Но само хипотетично. Между първите два вида може да съществува и някаква кръстоска, която притежава различни комбинации на проценти от гените на основните видове.

Ще натиска подчинените си, разбира се, няма те да го натискат.

МВР трябва на се прекръсти на МПП-министерство на паразитната полиция,защото това са едни паразите които по цял ден дремят в патрулките и кабинетите и нищо не ги вълнува.Само мислят за високи заплати и някой да не им отнеме привелегиите.Всички до един са назначени с връзки.Шуробадженащина!Реват но не напущат.

Най-вероятно става въпрос, за нов компромат срещу Борисов. Днес или утре ще излязат "разкритията". Все пак идват избори, а освен компроматна война, БСП нямат други аргументи.

Без полиция не може! Тя е необходима структура в сферата на вътрешната сигурност и крайният резултата от работатай трябва да бъде приемлив за обществото.Така трябва да бъде,но всички управляващи ,без изключение назначават на ръководни постове не служители, а сановници.Защото, ако са служители работещи за интересите на обществото те трябва да арестуват всички незаконосъобразни лапачи.Знаем кое са те,но са по силни от нас.Така,че стига сте кълняли полицаите!

Някои ченгета станаха много лоши мутри

ги вкарат по затворите, престъпността веднага ще спадне драстично.

на МИЛИЦИОНЕРИТЕ се дължи трагедията на прехода за БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

МВР и МО, да се намали на половина, а генерали да се издигат само след изпит-теория, практика и публична защита! Учителя да взема с лев повече от старшина!

най-големи престъпници в бг са полицай и военни

за вторите съм съгласен, но все пак са далеч назад на опашката.

СА И РОДООТСТЪПНИЦИ !

И през ум не ми минава да го оправдавам. Но ми е интересно обвинението "за натиск върху подчинените". От него се очаква точно това, а не да им казва: "айде ъ момчета, свършете някаква работа".

Станалото само потвърждава истината, че с престъпления от всякакъв характер се занимават правоимащите- Тези, които знаят механизмите на престъпленията, които са най-близо до нарушителите на реда, сами танаха част от организираната престъпност. Това се зароди и разви при пожарникаря Борисов и днес е линия на поведение, която пак ще се прояви при евентуално управление на ГЕРБ. Човек има чувството, че държавата се движи от някакви недорасли ученици а не от зрели хора. Че с политика и управление се занимават слаборазвити, недоносени отрочета с тежко детство. Че докато няма един сурово наказан от тях, няма да има страх и респект пред законите на Европа.

най - после

ВСИЧКО СЕ СРИВА, РАЗСИПАХА ДЪРЖАВАТА КОМУНЯГИТЕ.

не дебил държавите се съсипват от мутри и наркопласьори

Даа само те крадът а другите гледат :-)

ТЕ СА И ПАРАВАНА !

..."КОМУНЯГИ" бе...когато те бяха на власт да 89-та ...имахме държава!!! ...работа,здравеопазване,спокойствие,оставяхме си ключа от дома под изстривалката,милицията имаше все пак някакъв авторитет и всяваше респект,да не говорим за съдебната с-ма която за 1 000 лв.злоупотреба с държавни с-ва даваше минимум година ефективно... Лично аз съм оставал съвсем сам на работа в денонощна бензиностанция край известен наш летен курорт с поне 20-30 000 лева наличен оборот в касата,ключа от която бе в джоба ми...без СОТ,"паник бутони"...в далечните "социалистически"...1978-79-80-та гидини... ....Днес бензиностанциите и магазините ги обират всекидневно дори за стотина лева... Стига с тези "комунисти"...нали скачахте по площадите като маймуни преди 25 години за да докарате до сегашното положение...да си купувате банани на всяко кьоше,а не само по Нова година...

Хи-хи-хи, чак сега разбрах защо "Сигма" не е включена като речитатив в песента на Веско Маринов " Наш'та полиция ни пази".

Разбира се,че престъпността е инфилтрирала свои хора в полицията и те трябва да бъдат установени и изгонени.Но, дали тя има хора само там или има хора и сред чистачите?Като гледам как упорито се крият големите депозитари в КТБ и пръста си не мръдват за проверка произхода на влоговете,зпочвам да мисля,че тези тепни хора назначени в полицията са последната дупка на кавала.Нещо по нагоре....а?Защото едни ще бъдат изчистени, а на тяхно място ще се внедрят други.

Липсата на конкретно изразена партийна принадлежност на силовите институции води до това - корупция и безхаберие!

всички са от ДС и комунисти иначе нямаше няма да бъдат там

Силовите институции ТРЯБВА да са БЕЗ политическа принадлежност и политически пристрацтия, те просто трябва да си вършат работтата. В България все е недоразбраната или криворазбраната цивилизация

всичко в тази държава почва да се срива.....

Ауу каква изненада и веднага цялата държава пропада :-) Я ми кажете кога в последните 25 години в България е било по - различно? 99% от властоимащите търсят начин да се облажат!

Странно какво означава натиск над подчинените, защото финансови злоупотреби пак няма да се докаже от прокуратурата? Ясно е, че полицията има нужда от вътрешна чистка, защото оборът не е прочистват 25 години, но показността не върши много добра работа на структурата, на която целият народ трябва да разчита за сигурността си. Изненадващо беше да узнаем че Сигма е на 17 години, защото присъствието и като структура опазваща обществения ред беше невидимо и ненатрапливо и вероятно също толкова полезно за обществото. Интересно дали няма да научим как тази структура е опазвала хората от висшите етажи на властта и всякакви останали хрантутници?

Кон до коня мила моя майно льо, хайдук до хайдука!

Поредния "честен" полицай беше арестуван, ако продължат все така ще останем без нито един :)))

полицията и престъпността в българия са взаимно свързани полицята работи за мафията, не против нея. за мафията работят и политиците и държавата. трябва да паднат няколко хиляди глави за да тръгнем към прогрес..

боже боже

Бареков размириса работата и се почнаха компроматните номера. Само, че народа си знае хала и не се интересува вече от подобни изпълнения.

От 90 те год.насам всички разрушаваха,заводи,предприятия,селското стопанство,икономиката ни отиде на вятъра,едиствен Борисов започна да съгражда.Е,мен не ме интересува какъв е бил,но само той започна да прави ,да изгражда нещо за народа си,а всички други рушиха и продължават да мислят не за народа,а за собствената си изгода.А пък този малкия,да може да се огледа от страни, ще се засрами що за европейски депутат е.Срам за България.Но рано или късно всеки ще си плати вересийте,защото има Господ ,далитой или децата му, все ще си плати.Вместо да се обединят и да гледат како добро да направят,те се плюят и завиждат/защо да не съм Аз,а да е той/Засрамете се политици.Изобщо политици ли сте?

Помоли му се един паметник да ти направи като хвърлиш топа за да ти олекне!

Ти си един обикновен п..ростак, даже и за педал не ставаш!

И какво "съгради" Борисов за 3+ години? Една медийна икономика - строежи в новините. Реално - нула. Но предвид бройката на заблудените наивници бая нещо е съградил - заводи, градове, електроцентрали, хиляди и милиони километри магистрали, метро, тунел под Шипка и под Ламанша и т.н. През втория мандат - летище във всяко село и метро във всеки окръжен град.

Защо не се сетиш за втория мост на Дунава

За това пък тези дето ти плащат, за една година сътвориха чудеса! Колко ли трябва да си тъп, за да подминаваш очевадното? Което е построено се вижда, а откраднатото с милиарди още го търсят. Школата на комунистите е невероятна в способността си да краде, прикрива, дестабилизира и диктува опорни точици! Мото за конгрес: след нас и потоп! Примери много ;)

За 25 години, ТЕЗИ ДЕТО СЕ ОМАЗАХА С ПАРИ, ще ги въдворя при Сатаната, като "редови дяволи". Завалиите, доказаха, че заслужено ще си получат ТАКАВА ПРИСЪДА, во век веков.

Сори, ама Библията е пълна с измишльотини. 21 век сме, много от младежта не вярва на тези врели-некипели.

Не са врели некипели, а това кой в какво вярва си е негова работа, но.........

Тези юнаци се правят често на КАТ-аджии, лично аз съм виждал многократно мощните им мотори, подпряни под сянка, и тези весели момчета да събират спонсорство от нарушители на пътя. Естествено, спонсорството се дели между тях самите и началниците им, защото, по принцип, Сигма няма право да раздава правосъдие и да се занимава с елементарни КАТ проблеми. Това е все едно в Америка ФБР да тръгне да пише актове по пътищата... Нали точно там се шири вица за това как, ако не си гледаш специалната служба, ще те пратят да маршируваш като пътен полицая...

Във всяка банда ченгета.Как да искаш защита от айдуци от други айдуци.Всичко в територията ни е толкова скапано и прогнило , че повече не се търпи.Щом и отбраните полицаи за крадци , какво остана за обикновени служители , които служат единствено на себе си и за прослужено време.

егати "нацията" крадлива, а разни форумнни националисти набеждават ромите за всички кражби и несполуки в България

"ямур", ти от камуфлаж НЕ РАЗБИРАШ ЛИ?

ич не абарисвам

По непотвърдена информация ставало въпрос за източване на гориво от служебни автомобили.Ми това е публична тайна-полицейски автомобили,линейки,за БДЖ да не говорим.

но може! В нашия блок живее полицай. Редовно служебна кола виси пред входа, 2-3 ма полицаи свалят туби, пият кафе, даже служебното куче често се отглежда като домашно в почивните дни.

Само не намесвай кучето! То е най-чисто и безкористно.

У това МВР 99% са катаджии и 1% политически задници. Пълно закриване на МВР и въвеждане на армията за опазване на обществения ред.

Да,ама боко и цвъки предвидливо ликвидираха армията .

Тук става въпрос за абсолютната несъстоятелност на едно министерство, независимо кой е на власт.

Ликвидирането на армията започна с ускорени темпове при Костовия!...

..за "Сигма" и с какво се занимава,но странно защо така упорито си набляга ,че са ...."придружавали известния наркобос при екстрадирането му от страната..."...сякаш тази е единственната им операция или ....има нещо???...

това е само началото...

Май пак се готви компромат.

По-скоро шефът и главният секретар на МВР сега трескат гащи щото много плюха и ще им дойде и техния ..................ден! ЕКСПЕРТИ!ПФУ!