Сидеров: Народът не вярва на никоя институция, не само на МВР

Възможно да има осезаемо полицейско присъствие в селищата, които са най-застрашени от битовата престъпност, каза лидерът на Атака

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли някой, който да не знае, че Волен просто чака да му изтече пробацията и ще драсна от правителството с 300?

"...Няма държава, която да няма собствена армия...." Поне да беше погледнал в Гугъл , нали той всичко знае , преди да го споменеш това та да се не излагаш . На първо четене излизат едни 16 страни без армия .

поне за едно си прав... за това че не ви вярваме на всичките институции, включително и на теб самия....

Сладко нещо е властта, др. сидеров!

Всичко ще се поправи,когато вие истинските престъпници напусните парламента.Всички депутати до един сте за затвора. Хората са казали"рибата се вмирисва от главата"и това не подлежи на съмнение. Престъпници с европейски заплати,с охрана,със служебни автомобили,със субсидии ,а Държавата и народа бедства.

Всичко ще се поправи,когато вие истинските престъпници напусните парламента.Всички депутати до един сте за затвора. Хората са казали"рибата се вмирисва от главата"и това не подлежи на съмнение. Престъпници с европейски заплати,с охрана,със служебни автомобили,със субсидии ,а Държавата и народа бедства.

Волене, и на теб вече никой не ти вярва. С поведението си на фурнаджийска лопата губиш и малкото електорат, който ти е останал.

Deus Vult

Най после да се съглася с това изтрещяло леке.... народа не вярва и на себе си!

Мен още си ме кефи Сидероф, ако се абстрахирате от популистките му глупости и се заслушате какво приказва може да се изненадате доста

То и на теб никой не ти вярва бре болно фюрерче!

Как да вярваш само да видиш какви ни са самозваните "патриоти" и си правиш преценка за всичко останало.

Какво им е на патриотите ни? Спомни си Ботев: Патриот е душа дава. За наука, за свобода...

Ами. как да вярваме на институциите като не работят. На всичкото от горе си правят фалшиви конкурси за имидж.

Ами. как да вярваме на институциите като не работят. На всичкото от горе си правят фалшиви конкурси за имидж.

Сидер еничар да си ходи в Русия.

Народа вярва само на рокера с големия юмрук . Виж как се кротна Лудото Ленче след един здрав тупаник

А на ямбоооолския идиотин хайдут сидер па ептен не верва.

Бсп както винаги са губещи и така ще стане на поредния втори вот на недоверие ! Губят времето на парламента !

Лелееее, ма вЕрно ли патрулка ще минава по ЦЕЛИ два пъти на ден в малките населени места? Ей ся ни завидяха всички! Ово е стАндарт! По ЦЕЛИ два пъти! С тая мижава численост на служители на МВР това ще си е живо геройство! Даааам. Не мога да се нарадвам. ПП: само да не минват по времето, когато тъмнозеленият електорат вършее по чужди бостани и къщи, че ще стане неполиткоректна ситуация.

що не се скатае некаде около Крим, а да не се показва колко е слагачев.

Нагаждачо,до оня ден анстемосваше Б.Б., сега му се кланяш до земята.За едната власт си готов на всичко.

Волен - човекът които се надупи на ДПС за да влезе в парламента. Бързо се забравя

Народът не вярва.Защо нямаш позиция,относно връщането на паразитите у нас,малко ли са ни циганите.Мълчиш пудел нага дачески

АБЕ ТЬПАН ВИЕ НЕ СТЕ ЛИ В МОМЕНТА В УПРАВЛЕНИЕТО - ЩО СЕ ПРАВИШ НА ОЩИПАНА МОМА! КАКВО ЧАКАТЕ ОЩЕ ЗА ДА СЕ ХВАНЕТЕ ЗА РАБОТА - МАНДАТА ВИ СВЬРШВА ПОСЛЕ - С КАМЬНИ НА ЖЬЛТИТЕ ПАВЕТА - НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ ТАКЬВ Е КРАЯ НА " ДОБРИТЕ " ПОЛИТИЦИ ДРУГИЯ Е ПРИ БАЙ СТАВРИ ИЛИ НА ОРЛАНДОВЦИ !!!

марш под масата бе продажник!

и кво? фдички знаем че дръжава нема и затова и институции нема и съд нема, чее западни агенти и зомбита грабят, изнасилват, отвличат, съдят че евопата окрадна 500 милиада ... и ква? на кой му пука, бе?, а?

Сидеров: Народът не вярва на никоя институция, не само на МВР Популист и демагог. Политиката е мръсна дума заради политици като Сидеров

Докато в Турция кликата на Ердоган управлява , в България не може да има слаби управници като БСП, Нинова, ДПС и въобще социалисти начело. В този смисъл Сидеров, Симеонов, Борисов, Цв.Цв, който не знае кой е Цв.Цв. са единственото решение, което засега няма алтернатива. Трябват здрави мъже за властта, за да се вижда, че тук няма лабаво и в случай на нужда ще има отпор срещу външен враг. Турция е реална заплаха за териториалната цялост на България и случайности не може да има. В същото време само слепците не виждат, че турци и руснаци играят на партия против ЕС и турците открито заявяват връщане на границите от турско робство. А Ердоган печели за пореден път, както се казва турския народ си каза думата, но е по- точно Ердоган изказа думата а турския народ. Турция върви към султанат и е много възможно ние да отговорим с царство. Въпрос на време е да се разори напълно обикновения турчин. От лев за лира стигнаха до 30 стотинки за турска лира. Така карат турчина да бачка в интерес на турския елит. В този смисъл Сидеров трябва да обръща внимание, че ние имаме нуждата от подкрепата на австрийците и французите, защото само руснаците не биха могли да ни спасят от един разярен Ердоган, който само ще си намери повод за реализация на мегаломанията.

ако това което пишеш го мислиш , са дивотии от преди 40 години , ако е за пари е по оправдано мнение

То не го мисли това - не може, щото няма с кво.

Ако админа , страх те е от истината ли ? Нали няма цензора ? Защо ми изтри коментара?

на воленчо му приляга с пълна сила прякора-ПУМПАЛ

здравейте аз съм от 14 апартамент......имате ли сол?

САМО ВОЛЕН И Д.ЧУКОЛОВ!КРЫМ НАШ! АЛФА ТВ—ТВ НА ИСТИНАТА

БРАВО ВОЛЕНЕ!ПОВЕДИ НАРОДА!НИЕ ТИ ВЯРВАМЕАТАКА!!ПОБЕДА

Този е толкова жалък и меркантилен, толкова малък, макар и креслив, че не си струва дори и да се коментира!

Народът и на тебе не вярва, неведнъж го лъга, така че не се напъвай да се изказваш, когато народът не те е питал.

А на теб. ,,наборе",кой ти вярва....освен лумпенясалите и маргинясалите,все още заблудени нещастници....

И кучатта на село вече разбраха чи сичкити са руски кавали.

Не ни занимавайте с Патреоти ;)!!! ХО ХО ХО

...каза патреот номер 1 :)))))

Малко съм изненадан да видя, колко добре патреотите следват плана на Костов да унищожи България... патреоти....

Точно така! Където да почукаш е чурук.

Като се сетя, тея патреоти, какви усти бяха отворили против властта, когато бяха опозиция... То не беше крадене на злато, Ран-Ът.. СЕГА КРАДЕ ЛИ СЕ ЗЛАТОТО БЕ, КАРИКАТУРИ?!

Все още не е станало толкова зле, защото не вярваме на институцията СТРАШЕН СЪД. Обаче Ивайло Московски е вече повярвал, за санкцията за своеволията му с БДЖ. А Сидеров след пътуването в багажника на BMW-то с лопата и кирка за Копитото, вече се усмири и ЛАЕ като беззъбо куче. Водачите на "мършата" зорко следят "ежбите" за пари по високите етажи на властта и изобщо не им пука за ХУМАННИЯ ГЕНОЦИД работещ ни по "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година, вече цели 30 години. Но е казано, ВСЕКИ НАРОД, ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ СИ. На тивеници, тутманик да е баш бакан (трижди да им е министър председател).

Сладка работа е властта! Как да се откажеш!

Само на теб и на Путин вярваме. Прокурорчетата съвсем го забравиха тоя милион, който не ви излизаше в сметките :))) Държава от карикатури!

... а на теб най-малко педал такъв!

Прав е - няма нито една работеща държавна институция. Всичко е хрантутници. Слаб народ, слаба държава. Което става се изнася.

ЗА ТОВА СТЕ ВИНОВНИ ВСИЧКИТЕ 240 ПРЕСТЪПНИКА В ПАРЛАМЕНТА, ХРАНТУТНИЦИ ВИЕ УНИЩОЖИХТЕ ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ И УМИШЛЕНО СЪЗДАДОХТЕ ТАЯ АНАРХИЯ !!!

БСП все още имат предишното мнение за полицайте, като хора, които нямат нужните качества, за да си намерят по достойна работа. Сега в полицията работят много хора с високи качества, но те имат и своите високи изисквания. Неуважението към техният специфичен труд, както и зле работещата съдебна система ги демотивира. И сега продължава да важи правилото на Бойко, ние ги ловим, те ги пускат. Камък да хвърлиш на улицата, ще падне на престъпник. Един познат полицаи веднъж ми каза с тъга. Станали сме нещо като перпетум мобиле. Хващаме ги, на другият ден ги пускаме и после пак ги хващаме. Да можех поне да набия някого, та да ми мине яда. Вината не е в полицията, а в политиците, които само обещават да смажат престъпноста, а след изборите го забравят. За съжаление, в това число влиза и Волен.

Защо така, г-н Сидеров? Вярвахме Ви, когато написахте книгите си, гласувахме за Вашата партия, когато справедливо критикувахте правителството - същото, на което сега сте коалиционни партньори. Дори министрите им са същите, които критикувахте, но вие вече сте различни. Най-лошото идва, когато народът се почувства измамен от онези, на които е вярвал. Дано сте го осъзнали, защото лично аз вече никога няма да повярвам нито на Вас, нито на друг от самонареклите се "Обединени патриоти". Колко избиратели изгубихте, ще се види на следващите парламентарни избори.

Това джудже кой гласува за него?

и на първо место на а такааа