Билдербергите заседаваха в Швейцария

Традиционната годишна среща на т. нар. клуб Билдерберг се състоя през този уикенд в швейцарския курорт Сент Мориц, съобщи Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Билдербергите заседаваха в Швейцария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опс, не била дъжавната полиция, а частна охрана. Объркал съм се по картинката, сори :)

Все пак трябва да признаем, че светът без лъжи би бил едно ужасно място. Т.е. в определена степен манипулациите и насочванията на човешката енергия са положителни явления. Трябва просто да се държи на това да не се пролива кръв и да се спазва справедливостта в някаква форма. Ако се уважава собствеността, предприемчивостта и все пак се поддържа и социална справедливост това е ок. Но наистина тези общества трябва да се следят, защото напоследък си позволяват твърде много.

На тях не им пука за нито едно от тея неща - нито за човешкия живот, нито за справедливост (социлна или каквато и да е), нито собственост,нито за мир, нито за стабилност. На тях бизнеса им е диктатурата (посредством финансовата система) и дестабилизация навсякъде, където е възможно. На тях това им е цялата схема.

Не, защото са поставени от някаква невидима ръка? Ха, ха! Каква ли ръка назначи Херман ван Ромпой за шеф на Европейската комисия (правителство на обединена Европа)? Ти да си чул, някога да е имало избори за президент на ЕС, както го изисква европейската демокрация?

Президентът на ЕС Херман ван Ромпой! Заседават в пълна секретност! Не публикуват официални комюникета! Някой да си мисли още, че в държавата ЕС става дума за някакви демократични и християнски ценности?

не пише, че е престъпник, но са такива.

Сега надникнете в съседната новинка от днес,сладка,сладиничка-готвят Фишер за шеф на МВФ!Много,много интересно взе да става...

Поддръжник на фискалната сдържаност и глобализацията, "непризнатият герой" в спасяването на изпаднали в кризи икономики, одобри продължаващото печатане на долари в САЩ, подкрепи плановете на ЕС за спасяване на закъсали икономики... Все световни добрини! Как ще преживее светът, ако евреинът не е шеф на МВФ, незнам!

Не ги знам кви са, хора ли са, рептили ли са, извънземни ли са, илюминати ли са, само знам че Интернет е новият им и най-голям враг. Особено - анонимността в Интернет, която е мощна подкрепа за свободното слово. Скоро ще почнат яко и нарочно да "демонизират" Интернет и свободното анонимно слово. Ще има хакери, атаки, лийкове, али бали, ще направят всичко възможно да ни сплашат и убедят, че Интернета трябва да се ограничава и следи. Някъде четох, че дори планували да направят голям Интернет филтър в Европа, подобен на тоталитарната цензура в Китай - "The Great Firewall of China". Само че няма да успеят, всичко това ще се провали. Интернет е свобода, с добрите и лошите страни на това. Интернет ще свали и режима в Китай и другите загубени държави. Бъдещето е светло...

Дано Бъдещето е пълно със Светлина, Фантом ( еди-какво-си) ! И без палене при това .

Phantom Ass

Като ме налазят колорадски бръмбари, и се паля доста. Човек съм, не съм игуана.

Така е, с труд и умения служат на черните сили, сиреч на Сатаната. Наистина, изисква се доста усилия да отидеш против себе си и да продадеш собствената си душа и да се обърнеш против ближните си, каквите сме цялото човечество. Само, че скоро ще трябва да плащат и то много...

Рехавички казват им били горичките в швейцерско ; Пък и стройно/ стриктно подредени ... даже и кълновете имали номер/досие ...

Човече, много си назад с материала, ако не друго, прочети поне интервюто с Аарън Русо, да ти светне малко под шапката...

илюминатите.

ХААА!!!Вчера писах по повод хакерите,които "уж" проникнали в МВФ,само да наблюдавате какво ще измислят по-нататък еврейчетата,и ето ти днес друга интересна новинка!!!Сега още повече изострете вашето внимание(заинтересованите де) и стойте,та гледайте...Ще последват доста интересни неща до края на годината.

Абсолютно. Скоро очакваме новата война срещу тероризма, най-големите терористи - хакерите. Пълна цензура и контрол над интернет в името на "сигурността на стадото". Да го пази от лошите хакери. Скапана работа...

Паниката в кръговете, дето заблуждават че няма конспирация, видимо нараства. Знаят горките, че към края на годината е "запланувана" от светлите сили, да им УМРЕ, така нареченият символ "златен телец".Символ генериращ енергията на "тъмните - материалните сили". Времето за властване над гоите изтича. Миналогодишните необезпечени с активи 600 милиарда долара / реални 5000 милиарда ФАЛШИВИ долара/ засилиха и без това задълбочаващата се световна финансова криза. "Тероризмът" на така наречените хакери има и извънземен произход. Поради това, цензурата за държане в неведение стадото на гоите, ще се ожесточи прекомерно. "По - добре ужасен край, отколкото безкраен ужас !"

Да, имат умения - Extortion, black-mailing, speculation, robbery, killings, lies... Списъкът е дълъг. Ако питаш наемния убиец или крадеца и те имат умения и работят това и сигурно са добри в работата си, само че един наемен убиец дори не може да си мечтае да изибе толкова народ, колкото е избит от войните, създадени от тези, буквално злодеи, в името на една единствена цел - парите и властта над хората. Четете малко повече независими източници, няма да ги намерите по пъврите страници на медиите, разбираемо. Най-голямата и успешна, засега, лъжа и кражба в човешката история е съществуващата ни финансова система. Узаконена колосална кражба в интерес на малцина, за сметка на всички нас.

Поздравления!!!!

Дир-а стига цензурирхате мнения бе . Ясно е, че кльопате и вие от същата копанка, ама поне малко достойнство нямате ли? Ако не пусакте мненията, другаде ще си ги пишем, блогове, форуми, които не са с цензура, колкото искаш.

Какъв труд какви умения, какви 5 лв.! Това е сборище на световни престъпници, отговорни за ограбването народите по света, за двете световни войни, за геноцида над стотици милиони хора. Те са тайно общество извън законите, което се опитва да се наложи като световно правителство на свръхбогатите, на световните корпорации и олигарси, за да пороби планетата в техен интерес. Това е една от най-мракобесните масонски ложи - наричат ги илюминати. Тяхната цел в момента е намаляване на човечеството. Я, чети повече вместо да пишеш малоумни коментари!

Много точно!

Кое му е точното? Да смесваш илюминати и масони е като да смесваш вода и олио в студено състояние.

Моля, да ме извините, коментара е за друга статия!

Ако знаеш колко си далече от истината!!!

Той ако знаеше, ако и повечето хора знаеха, нямаше да сме на този хал...то нали това е идеята, да не знаят. Интернет нещо взе да им бърка в паничките, че много информация и обмен на идеи и мисли става безконтролно (без контрол от тях, че медиите вече са си техни отдавна), но както виждаме и на него искат да сложат ръка последнтие години.

Някой умен отдавна го е казал : Прости хора лесно се водят.

Не си въобразявайте, че Турция е много напреднала. Достатъчно е да видите опакованите женски пингвини и черни нинджи по улиците на най-големия им град. Икономиката име е един надут балон, който без реален излаз в Европа ще се спука безвъзвратно.

Мисля,че/ще/ има и "второ световно правителство в сянка"-това на хакерите.Дано да са идеалисти!Тяхната сила ще нараства във времето и ще влияе върху обществата!

От висш комунистически деец до участник в секретните срещи на билдербергите - Николай Камов

Е, ти да не би да искаш на тази среща да канят бивши сикаджии?

Не се учудвай! Ако се разровиш в "неформалната" история, ще разбереш кой е създал комунизма и комунистите!!!

е социална, робе. Ако не знаеш, нейни създатели са Маркс и Енгелс, а те нямат нищо общо с масоните. Богаташите ви промиват и заглаждат мозъците с дезинформация, защото се страхуват да не загубят богатствата си, които са създадени от и принадлежат на обикновените хора. Ако имаш малко мозък в главата си, разрови нета и виж кои точно са антикомунисти, какво е тяхното обществено положение, тяхното богатство и колко милиарда души са ограбили.

Николай Камов е социалдемократ - комунист никога не е бил! Аман от неграмотни кратуни в тоя форум!

Първо е бил активен деятел в ДКМС (БКП). След това става социалдемократ (и кандидат-кмет). Така че и двамата сте прави. А от скоро се бил оттеглил от активна политическа дейност.

Крепителят на ЕС, темелът на Шенген, политикът от най-ново поколение, еднокнижният интелектуалец, диалектният полиглот - и в Давос не го поканиха, а и тук са го забравили??? Простаци, комундета!

де го путин да ги прати у сибир всички тия че да си отдахнат хората наи накрая

1939. Двама евреи седят на една пейка и четат вестници. Единия чете вестника на национал-социалистите (партията на Хитлер), а другия евресйкия вестник. Този, дето чете еврейския вестник пита другия, как може да четеш това нещо, ти си предател. А дргуия му отговаря, ами от него ми се повдига самочувствието, е еврейсия вестник пише, че сме онеправдани, че ни гонят, че сме ощетени, а немския вестник пише, че сме господари на света, че държим парите и поробваме правителствата.

Ти не бой се, Интернет ще разбишка и финансовата система. ;) Всичко ще разбишка. Слава Богу, че не съм Билдербург, че кат гледам кво цунами им се задава на тея... Ще ги поиздуха Духът на Времето...

Ето ви и едно от най-фрапантните съвременни затворени общества за тотален контрол над света, изцяло доминирано от едно "богоизбрано" племе...

като гледам как ги пазят верно са затворено общество

ест челевeк ест праблема нет челавек нет праблема тия задминаха и сталин тои поне си го каза човечеца

Малко късно я пускате тази новина, тя срещата приключи, но по-добре късно, отколкото никога. И "любителите" на конспиративни теории са прави, че са правителство в сянка. До началото на 90-те, официалните медии дори не признават за съществуването им. Очевидно има някакъв напредък.

Човечеството се пробужда и ще има втори ренесанс. Днес по новините съобщаваха за протестите в Испания. Направи ми впечатление една малка, но всъщност колосално огромна подробност, хората протестират срещу правителството и ... банките. Мисля, че това се случва за първи път, такива огромни протести в голяма страна (може би и в Гърция е имало нещо такова наскоро) да са срещу гнусна, поробителска, изпиваща силите на обществата иснтитуция банките. Корена на злото в днешния свят. Хората ще прогледнат. Както е казал един от по-старите президенти на САЩ, ако хората знаеха колко подло и колосално ги мамят банките с техните пари, на сутринта щеше да има тотална революция.

Хайде на бас, че всички протестиращи са се налапали с кредити и са ги похарчили естествено. Преди 3-4 години са повтаряли думи като "днес всички живеят на кредит".

"...ако хората знаеха колко подло и колосално ги мамят банките с техните пари, на сутринта щеше да има тотална революция..." това всъщност го е казал Хенри Форд, който също така е публикувал по онова време "Протоколи на ционските мъдреци" - горещо ви препоръчвам да ги прочетете.

Ей тези са във война срещу всички нас. Silent weapons for quiet wars...

Само комунистите ви оправят вас. Ще ми станете на билдерБУРГЕРИ!

Грешка- алексей мордашов СЕВЕРСТАЛ, Русия. Интересно би било да чуем какво е докладвал друг участник- министъра на финансите на Гърция Папаканстантино. От България е участвал единствено Николай Камов на срещата през 1999 година.

От страна на България НИКОЙ. Достатъчно незначителни сме за да участваме в такива срещи. Освен изброените горе участници там бяха още Испанската кралица София, Холандската Беатрис, Принц Филип, Шефовете на Световната Банка- Зелик, на Мерцедес, на Майкрософт, на Фиат, на няколко световни телекома, на Гуугъл, за първи път-от Русия собственика на Северметал Алексей Мордунов, Зам председателя на Китайската КП, от старите- Бжежински, Рокфелер, Барозу, няколко европейски комисари, Зам Държавния секретар Стейнер и много американци.

Друго е много по-интересно...колко от учасниците имат български произход.. дали ще е сензация или конспирация.. :)

Егаси продажната статия! Много ясно, че това са водещите в света, които обсъждат бъдещето на планетата и световния ред или как да подчиним изцяло тъпите овце и да концентрираме още повече власт в хищните си ръце... Конспиративни теории, дрън, дрън - я си припомнете какво невинно ни учеха за първа и втора световна война, и какво излезе, че е станало тогава години по-късно! Мръсни политически номера е имало и още ще има, въпросът е, че тук вече става въпрос за общоглобално властване чрез тотална подчиненост на хората, чиито храни, вода, финанси и комуникация са в ръцете на тея "билдерги"... Горко ни!

Какво са ви учили за първата и втората световна война и какво е излезнало??!!!

Вероятно "ужасеният" има предвид Договора за ненападение между СССР и Германия от 1939 и предварителната договорка за подялбата на Палша - факти, за които се заговори много след 1989г. Преди това ни учеха на друга история...

И разни там Билдерберги ще ми се правят на мен!!!

"Световното правителство в сянка" сиреч Световната Мафия се събра да заседава, че нещо губят май почва под краката си, страхът, че губят властта над човечеството яко ги тресе. Тъй де, крайно време е рептилоподобните да си ходят вече...

ТОВА НЕ Е "ТЕОРИЯ", А ФАКТ, ФАКТ, КОЙТО Е ДОКАЗАН. ТАЙНИ СЪБИРАНИЯ, ТАЙНИ ЗАГОВОРИ, ТАЙНИ КРОЕЖИ НА ШЕПА ХОРА ОБЛАДАНИ И ПРОДАЛИ ДУШИТЕ СИ НА САТАНА, НО ИЗПЪЛНЯВАЩИ СТЪПКА ПО СТЪПКА ПРОРОЧЕСТВАТА В БИБЛИЯТА:)) ГОРКИТЕ ИЛЮМИНАТИ САМО КОЛКО СА ПОТЪНАЛИ В ТЪМНИНА. ГОРКИТЕ АНТИХРИСТИ И БЕЗБОЖНИЦИ. ТЕ НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ВСИЧКИТЕ ИМ СМЕТКИ СА СМЕТКИ БЕЗ КРЪЧМАР. ТЕЖКА И БЕЗКРАЙНА ИМ Е ПРИСЪДАТА, АКО НЕ СЕ ПОКАЯТ.

за тези, които не знаят какво има предвид красимиря, гледайте "The arrivals"

Интересно е от страна на България кой е взел участие в тази среща?

Според мен - никой :)

Последният път май беше чифутинът Николай Камов.

ЧИЧО МИ

никои *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

МОНИ ПАСИ!

Мони и Герито са много заети с унифицирането на зарядното за мобилни телефони, което е от първостепенна важност за благополучието и добрия стандарт на живот. Успех им желая

е как кои -сорос с неговите 42 неправителствени организации дето говореики за демокрация сеят разделение у хората

"Приказка за стълбата".