Министър: 5000 т негодни пестициди са национален проблем

Ивелина Василева предупреди, че наличието на негодни за употреба пестициди в страната е национален проблем.

Обратно в новината

Коментари - Министър: 5000 т негодни пестициди са национален проблем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Излиза повече от 15 лева на килограм!!!Че то цената в пъти по-висока от производството и доставката на нов! Какво е това сложно унищожаване?! Май има нещо гнило? А?

В ПОВЕЧЕТО ПЕСТИЦИДИ ИМА ХЛОР И ПРИ УНИЩОЖАВАНЕТО ИМ СЕ ОТДЕЛЯТ МНОГО ГАДНИ ХЛОРО-ПРИЗВОДНИ ОТРОВИ .... ТЪНКОСТТА Е КАК ДА МАХНЕШ ХЛОРА :))) ...

240 негодници паразити са национален проблем.

АЗ НЕ СЪМ ПО МАСОВКИТЕ - ГАДНОТО Е ДРУГО - ПО ЦЯЛ СВЯТ В МОМЕНТА ИМА БЪЛГАРИ КОИТО СА МНОГО ДОБРИ В ТЕХНИТЕ ОБЛАСТИ , ОБАЧЕ ВМЕСТО ТЯХ ЗА КОНСУЛТАНТИ СЕ НАЕМАТ АМЕРИКАНЦИ - ТОЛКОВА СА ПРОСТИ НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ - ВСЪЩНОСТ НЕ СА - ПО-ТОЧНО ИНТЕРЕСУВА ГИ ЕДИНСТВЕНО ДАЛАВЕРАТА :))

технологията му е в мазето в люлин, а той сега живее в съседната улица до белият дом... когато идва на себе си нещата не се подреждат но пък не се знае, някой ден...

ЗА ПОДГОТВЯНАТА КРАЖБА НА ТИЯ ПАРИ 76 МИЛИОНА - ЗНАМ ОТ ГОДИНИ 2010 ... ДАЖЕ ИМАМ И ТЕХНОЛОГИЧНО РЕШЕНИЕ КОЕТО ЩЕ СТРУВА САМО 10% ОТ ТИЯ ПАРИ :) ОБАЧЕ ЦЕЛТА Е НЕ ДА СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА , А ДА СЕ ОКРАДАТ ПАРИТЕ :)))

хляба е с пари

10%-ТЕ ПРОЦЕНТА ЗА КОИТО ГОВОРЯ ВКЛЮЧВАТ ПРОЕКТАНТСКИ + ТЕХНИКА + УНИЩОЖАВАНЕ НА ПЕСТИЦИДИТЕ - НПМА НУЖДА И ОТ СТРОЕЖА НА СКЛАДОВЕ ЗА ПЕСТИЦИДИ :)) ...

Изобщо не и е това проблемът на нацията. Заглавичкване като с озоновата дупка. Какво стана с озоновата дупка, никой не отчете кампанията ? Дю Понт си продаде новите охладителни течности и дупката спря нещо да се обажда. Изобщо това не е бизнес по схемата - плашиш хората, правиш истерична кампания, продаваш нещо си на космически цени, затрайваш си. Не е пазарно някак си ...

не беше далеч от ума, че ще се почне със залежалите пестициди. всеки нов министър почва с тях. нищо няма да направи, и следващият щуе се занимава с тях. защото унищожаването им, наистина ефективното е скъпо и няма кой да плати тазе пари. те май по едно време се намериха, но пък някой ма ги открада и така. а тези пестициди наистина са залежали и негодни. годното се разпродаде още през 91 и 92 година на цени в пъти по високи от номинала. познайте от чии фирми. а каквото остана пък, през 96/97 - ухааааа, още по-голяма печалба.

еми да ги качим на няколко самолета и към ИДИЛ

При наличието на такива "специалисти",държавни служители с големи заплати и напазаруви дипломи като Руслан Сербезов и подобни в изобилие оставени ни в наследство от бившата министър и в последствие зам. министър Евдокия Манева, НИЕ -БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ МИЛИОНИ..........Няма ли някакво наказание за такива?????

Благодаря за разяснението. Преди му казваха часове за професионално обучение, обаче дуално, демек двойно, звучи по-европейски :)

Това за пестицидите го разбрахме, швейцарците ще ни ги обезвредят за има няма 70 млн франка, кво му плащаш?... За втората употреба превоз - също няма изненада - втора ръка хора сме, няма да ползваме нови коли и трамваи я! ... Обаче какво ще рече: развитието на "зелените" обществени поръчки в България и въвеждането на дуалното обучение ?? Дира, много загадъчно звучи, дайте повече инфо.

Мооооооляяяя?! 70 милиона франка да дадем за унищожаване на пестицидите?! Вие знаете ли колко кебапчета и купчини салфетки в чалготеките са това?! А пестицидите просто ги изсипваме в канала - внимателно и с грижа за Природата! Не бива да позволяваме на Европа да променя най-ценното в нас - манталитета ни!

ти да не сътрудничиш по швейцарската програма, та 70 млн ти се чинят малко пари?

но пък явно годните пестициди не са проблем... тъпотия до шия! дано поне са платили за статията, ама..