Швейцария се съгласи да представлява интересите на Киев при преговори с Москва

При обстрел в източноукраинския град Бахмут има най-малко 6 цивилни жертви

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Северна Кореа е готова да представлява интересите на Русия

Приключва епохата на "неутралните" държави в Европа - Финландия и Швеция влизат в НАТО. Остават Швейцария и Австрия и донякъде - Сърбия, но и това е засега. Защото за да си неутрален има две условия - да го декларираш и всички останали да те признаят за неутрален. А това с Бахмут, дето бил "близо до фронтовата линия" е направо смешно. От поне три-четири дни се водят боеве в източната му част. Руснаците (по-точно - Вагнер и казаците) от вчера вече овладяха две трети от промишлената зона. Подобна е ситуацията и в Соледар. Изобще, Двата укрепени района (Бахмут и Соледар) все още се съпротивляват, но предните им опорни пунктове са паднали и всички опити за контраатаки на украинците са отбити. Овладяването на втората линия е въпрос на дни - руснаците непрекъснато ги обстрелват с артилерия. Повтаря се историята с Пески - укрепен район, който я има 20-тина кв.км. я няма., а по думите на украински войници, на около един км фронт падат по около 6000 снаряда за по-малко от денонощие. Когато руснаците овладеят Соледар, украинците ще трябва да се изтеглят от Северск, че иначе са в чувал. Прословтото настъпление на украинците към Херсон просто го няма. Стягат резерви за да нанесат удар във фланг и тил на руската групировка източно жт Харков и южно от Изюм, когато тя тръгне към агломерацията Краматорск - Славянск (там е третата отбранителна линия - последната в Донбас), но това означава, че ГЩ на украинците счита, че втората отбранителна линия (Северск - Соледар - Бахмут) се очаква да падне. В момента готвя за отбрана Николаев - евакуират граждани, учреждения, извършват поголовна мобилизация на жителите - явно очакват руснаците скоро да нанесат удар и в това направление. За всичко това, както става винаги у нас, ще благовлят официално да ни обявят поне 2-4 дни след като нещо се случи.

името му е Путин,ПУТЯ си ти

Значи ли това, че и Швейцария иска да се присъедини към Русия !!!

Ако беше прочел цялата работа щеше да разбереш, че за Швейцарците това е вид работа и бизнес - дъ бъдат посредници в преговори. Те са длъжни да пробват, дали ще успея е друга тема на разговор.

А ти , ако имаше чувство за хумор, щеше да разбереш въпроса отгоре:)))

Само, че Бай Дън не дава преговори. Запада иска война.

В семейните скандали и кучетата не се месят ,особено когато скандалите са провокирани от вън ,какъвто е случая с измислената Украйна ,между Украйна и Македония разлика няма

Това намирисва че Путя с батальоните на Ким ще разшири Русия до Швейцария. А грешка може и тях да превземе.

А пък интересите на жужака ще се представляват от Еритрея...

кораба с жито струва това съгласие? Поне ще се спукат да ядат швейцарски шоколади, преглъщайки ги с швейцарско мляко докато си гледат швейцарските часовници кога ще отворят швейцарските банки и трезори.......

Ебъ мамата руска, лапайте хуя

Който иска да реши проблема търси начини. Който не иска да реши проблема търси оправдания. Путлер очевидно не иска да приключва тази безумна война. Той е военен престъпник, психопат и диктатор.

Зеленски колко пъти обявяваше, че сяда на масата за преговори и само час, два и се отмяташе. Циркаджълъците му нямат край. Ако милееше за Украйна и украинците никога нямаше да позволи този батален ужас, да прогони народа си, да унищожи инфраструктурата и икономиката на Украйна. Има много пътища и начини за дипломация, преговори,ни

Зеленски е кукла на конци и се управлява от САЩ. Каквото му наредят това и прави и говори.

Преговори след превземането на Киев Киев е Руски

Ти си руско тролче педерастчееееее!!!

и се чудя и украинците ли така са ги обработили от Америка за Украйна преди да стигнат на това гайле?

Това е едно безумие. Но Украйна не може да спечели тази война. Въпросът е как да се излезе от ситуацията. Ако смятат да чакат Путин да изчезне са сбъркали. А тези които твърдят, че той е като Хитлер, само ще припомня, че Хитлер не е имал ядрен арсенал. Пък и руснаците не смятат да превземат Европа. Малко истерията е в повече. Но пък няма да оставят Украйна в НАТО или около НАТО - това също е ясно. Тук всички страни преиграха и това е голяма трагедия.

Точно така-и ЕС преиграва и то от джендърски инат.

Нооо хитлер е имал газови камери.А путьо като ни пусне вторият Чернобил и не е нужно да ни оревзема,та разлика никаква.Щом има много жертви по вина на диктатора та е ясно ,че е убиец

Трябваше да се въоръжат украинците солидно през годините да си пазят границите като хората

И като казваш това, не ти ли хрубва, че НАТО ни разоръжи?

Защо Швейцария??? И как са се съгласили????

Бедна им е фантазията на швейцарците явно. Киев има претенции, че освен Русия и целия свят е длъжен да му предостави всичките си ресурси. УФДЛ е дашна, ама от свободния свят извън ЕС сигурно ще има такива, дето се дърпат.

Дневен ред на преговорите: Точка 1: Как ще стане връщането на 300 милиарда, които са блокирани в Швеицария, на Русия? а) веднага б) моментално Точка 2: каква Украйна?

Цялата кагебейста клика има сметки в швейцарски банки и те ще отидат за изплащане на репарациите на които кочината раша ще бъде осъдена да плати на Украйна!

ШВЕЙЦАРИЯ ЩЕ ПРЕДСТАВЛЯВА УКРАЙНА ... ДЕМЕК ПРЕЗИДЕНТА НА УКРАЙНА ДИМИТРИЙ МЕДВЕДЕВ ... И МИНИСТЪР - ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА УКРАЙНА ДИМИТРИЙ РОГОЗИН ... ЩЕ ПРЕГОВАРЯТ С ПРЕЗИДЕНТА НА РУСИЯ ВЛАДИМИР ПУТИН И МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛЯ МИШУСТИН :))

добре ще е ние да представляваме Украйна. Каквото остане от тази държава ще има един сериозен проблем - ще липсват млади мъже. А ние сме пълни с млади пръчове които нито работят нито учат. То е защото нашите курви отдавна ги изнесохме на Запад

Не ти трябват украинки. Нещо като бели циганки, но с огромни претенции.

Няма как една държава да е военно неутрална и да взима позиция по военен конфликт !!!!!!! Швейцария се включи във войната с блокирането на 300 милярда руски активи. Могат да се считат за откраднати. Но ще им се наложи да ги върнат с лихвите заедно с пропуснати ползи. Ако имах пари там щях да ги изтегля на мига !

300 миляяярда ... 300 миляяярда ... там дара дара дам ! Удри тъпана !

Руски окупатори бягат от КРИМ https://www.youtube.com/watch?v=_0sHGUx-Q2I

Ако ще и папата да пазарят да ги представлявс..преговори с мършите от киив Москва няма да води!! Окрайната е загубена кауза и месомелачка за фашизираните идиоти с промити мозъци.

Тази "новина" има само едно тълкуване- Окрите, САЩ и васалите търсят път да се измъкнат от пълния колапс.

туй путлериста, гнусно потно животно - долно, мръсно, злобно и злъчно

Направи си буркани със злоба за зимнина! Доста дълго ще ти трябват.

чи Швйцарците тарикати-олигарси са неприятелска а не неутрална държава към Русия. Секи също знай, че окрите и шефовете им , САЩ и Еврогеите лъжат безспир.

Мутрофанова още ли не е затворил шпионската барлога на бушмените??? Какво стана??? Нали с това плашеше??? Де късмет де??? Ето за това и другите рушняци трябва да бъдат изгонени от България и повече визи да не се дават!!! А мамашите женени за българи да им се въведе ограничителни мярка "подписка" всеки ден да ходят до полицията да се подписват!!! :)))) По нататък може да помислим и бой с пръчки да им наложи ... мръсни бушмени плокажени!!! Само мариз за това извратено племе!!!

Ще я затворят когато спреш да правиш сфирки на негрите от охраната на козяк джендър недоебан!

Почини си бре човек. Достатълно ... изръси за смяната.

Е защо Швейцария се намесва?????? Украинците молят де кой сварят...Помня как азовските съпруги молеха китайския президент да им помага да ги освободят от плен......

Защото рушняците са най-долното племе, което трябва да бъде заличено от лицето на земята!!!

Е защо Швейцаеия се намесва?????? Украинците молят де кой сварят...Помня как азовските съпруги молеха китайския президент да им помага да ги освободят от плен......

Ех тея мокри сънища на съюзо..... Москва каза че червената линия е мината ..... Украйна няма да има....

Де да имахме президент /министър Пр/ като Путин или Орбан

Нещо по-долно не можа ли да си пожелаеш...???

За Орбан съм съгласен, но за Путин не. Рано ми да умирам. Ще правя още деца. А тия дето съм ги направил кой ще ги гледа ?

Редно е да се запиташ, защо тогава ги правиш, като не знаеш за кво? Хората са измислили едни приспособления, за да не се случват.

Да свършва тази война? Ние се уморихме, какво ли им е на горките хора и войничета!

Май нищо добро не се очертава в обозримо бъдеще. Мине-немине ден - нови санкции и нови милиарди.

Къв Киев кви 5лв...След преврата и терора от 2014г. ква Киевска власт и квадържава....Имахтедостатъчно време....Сега ще надувате вувузелите.

я наду вувузелата на Зеленски и на Украинската армия?

Обаче…ще има ли преговори? Американци и Европейци продължават да бълват оръжия и пари за Украина! Тридневната операция се оказа провал. Всъщност тресавище в което Русия затъва все повече.

От както Русия се настра, вече дори коментар, който не е по вкуса им води да включване на страната сред неприятеските. Ако не им е ясно на Русия, Швейцария е военно неутрална. Това, че са осъдили военните престъпления, които извършват ежеминутно в Украйна, както и това, че са се включили в ИКОНОМИЧЕСКИТЕ санкции не им прекъсва неутралитета, а просто показва, че са нормална, човешка страна с демократични ценостти. Нещо което Путя не разбира (или е спрял да разбира), след обучителните курсове в училището на КГБ.

Оди се пери бе педерас недоклатен.

Теб те изпраха трижди днес , а ?

Кретен! Заври си фантазиите за неутралитет в засраните гащи! ⁹

Ми не е неутрална. Оттам всичко останало, дет си избълвал, не струва и времето за четене.

Най-много до два-три месеца войната свършва с пълен разгром и капитулация на Украйна. Който не вярва, да ми се обади през ноември и ще видим

Съгласен

По же се ем-а ли или по другите джаджи.Все измислица на пропадналите кравари които печатат зелени хартийки без покритие.И които продължават да снабдяват Украинската армия с модерни оръжия.И то истински,а не анимация със американски програми за анимация.А също и правителството на Украина с милиарди долари( без златно покритие като рублата например) за да подържат държавата и институциите на Украина

Хах , прекъснали били връзките си с "неприятелски" държави върхушката ог кремль :))) В същото време незаконните деца на путлер заедно с майка им са именно в неприятелска Швейцария , а законните му дъщери в неприятелските Германия и Холандия :))) Ни едно от децата му не е в приятелските белорашка или северна корея , а от рашка говняшка са избягали вкупом като от чума :)))

аре спрете с този фейк за дъщерите на Путин. Изобщо не са в чужбина. По-голямата работи в Москва

Путин к'ъф ти е, та толкова го защитаваш??? :)))) Да еба и вмирисаните ви руски подлоги! Що не се разкарате в Сибир, ами по Европа и Америка пратихте децата си?

кой е казал че са "прекъснали били връзките си" с неприятелските държави??? И ние сме в този списък. Връзки има, дори посланици имаме

Абсолютно правилно - Швейцария вече не е неутрална страна.

Освен това за какви преговори става дума?! Предстои пълен разгром на украинската армия. Най-много до два-три месеца войната свършва с капитулация.

Сигурно заради това путлер изпрати в нея незаконните си деца заедно с майка им :)))

Встанем!

На все тролове в естенцата да ви сера нещастни проджани утайки и утрепки. Кочината дето ви плаща дано да фалира по-бързо.

Нали швейцарците бяха уж неутрални, как ще представляват някого, когато са взели страна в конфликта - айде нема нужда!

Има нужда. И то не зависи от теб.

Бавно но ,методично Осрайна трябва и ще бъде заличена.Вече има прецедент -Югославия!

Раша е Югославия, 130 заробени народа

А кой ще представя Раша? Китай ли?

как кой - Северна Корея

Русия спокойно може да представя сама себе си. Ако на някой това не му харесва, то това си е негов проблем.

Церн как е? Върти ли се? Божествена частица намерихте ли

Още не сме сигурни какво ще намерим, но ако изведнъж всички изчезнем от този свят, да знаете, че Церн е сработил:)))

Очертава се посредническите преговори да се водят на свещи и участниците да се отопляват на дърва. А щяхме да ставаме Швейцария на Балканите, но сега Швейцария устремно се е заела да ни вземе мястото на Балканите. Направо ирония на съдбата.

Живея в Швейцария. И да ви кажа всички тук заедно се молим Путин да ни спаси. Иначе загиваме със средна заплата около €10,000 на месец..Спаси ни Путин!

Всичките ли сте банкери?

Швейцария защо не е в ЕС и Шенген и защо охранява папата.

Щото може!

Държат го заложник.

Зеления взе да сваля гащи...

как ги сваля като най- ерудираната държава застава на негова страна ... пууу пръдльовци тук

колкото по-бързо руЗслямистанската губерния се разпусне толкова по-добре

Колкото по-бързо Еленски подпише капитулация, толкова по-малко украинци ще загинат.

Нима не схващаш че става именно обратното?

ЮдеюСемити пак се Наредиха! Докато има Швейцария, Монако и други Подобни Паразити в Европа - никога няма да се Оправиме!!

Русия обстрелвала атомната централа,която била под неин контрол.Укрите съвсем изтрещяха.

Артистът се опитва с етюди и сценки да манипулира света за сметка на някои мераклии. Накъде върви този свят.

Разговорите с Киев приключиха. Разговори по темата евентуално биха се случили между САЩ и Русия. Евентуално, поради факта, че Америка няма как да докаже на Русия адекватност, при положение, че е злоупотребила с ООН и ОБСЕ както и всички "уж" договори. Байдън подаде заявка за ядрено разоръжаване при положение, че Америка спря процеса преди години с цел да придобие възможна полза. Свърши се с доверието към Запада. За да получат отново някаква форма, трябва да мият лицето си години наред. Колкото и да са толерантни Руснаците, трябва да са луди за да вържат на подобни партенки. Според мен ще изчакат зимата да мине, Европа да се побори със студа и глада, демонократите да загубят междинните избори а Китай да си вземе Тайван. След това ще дадат условията те. Америка и Европа ще получат сметката за годините игнориране на всичко свързано с Русия и запалването на военен конфликт през подкрепа на преврат от нацистки престъпни групировки в Украйна.

хаха, да! Междувременно може сърбите да си поискат косово обратно (напр. с референдум за независимост в северно косово хахаха :)) )

И на Косово ще му дойде времето. Нека първо да се реши украинският въпрос.

Добре де, теб избщо светва ли ти, че брутния вътрешен продукт на Тусия е малко по-голям о този на Испания. Не знам в какъв измислен свят живееш, но в реалността войни водиш, когато маш икономика зад гърба си. Русия е обречена не сащото има заговор срещу нея, обречена е защото лидерите ѝ искат това за да трупат пари. Не само САЩ, Германия и Великобритания и Фрнци по отделно са в съатояние да я прегазят, ако не беше ядреното оръжие, оето ще затрие всички.

я цъкни и виж кои са топ компаниите по бвп в сащ напр. това са все компании, които произвеждат въздух, в най-добрия случай - под налягане. бвп е метрика, която в реалността (вече) няма никакво значение, защото виртуализацията ви накара да си мислите, че може да си похапвате, да си пийвате и да се поебвате в метаверс. Време е за завръщане в реалността.. в истинската реалност.

Брутен вътрешен продукт, метрики, проекции и икономически специалисти дотук докараха Европа да се къпе рядко, да пести тока, а газта да я събира с чаената лъжичка. Санкциите работят видимо. За Русия има огромни печалби за в пъти по-малко продадени ресурси. Ако си мислиш, че санкциите са адекватен инструмент както повечето "експерти", ето ти изследване от далечната 1997 ма година. Why Economic Sanctions Do Not Work by Robert A. Pape https://www.jstor.org/stable/2539368 Може да решиш да прочетеш и тази статия в Таймс. Преди администраторите да са ми изтрили линковете:) https://www.nytimes.com/2022/06/13/climate/russia-oil-gas-record-revenue.html “The current rate of revenue is unprecedented, because prices are unprecedented, and export volumes are close to their highest levels on record,” said Lauri Myllyvirta, an analyst who led the center’s research.

САЩ и ЕС не трябваше да подават ръка на Русия да се изправи през 90-те, когато беше паднала и в пълен разпад! Трябваше да й стъпят на врата и да и забранят не само ядреното оръжие, но въобще да има армия!!! Да! Няма ненаказан добро!!!