Издирват шофьора - атентатор в Стокхолм

Шведската полиция не е успяла да арестува шофьора на камиона, прегазил пешеходци и врязал се в търговски център в Стокхолм.

Обратно в новината

Коментари - Издирват шофьора - атентатор в Стокхолм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"По-рано бе съобщено, че шофьорът е арестуван.". по-късно, атентаторът бе пуснат на свобода (обновено след 8 часа). в ес атентаторите не ги съдят, нали? защото те служат на статуквото и са хора на тайните служби, които също хранят семейства и деца.... трябва да проявим разбиране толерантност към новите правила на биг брадъра, които не само наблюдава, но цензурира, манипулира и ... осира. това е "демокрацията" на либерал-леворезбованите - "демокрация", чрез насилие и терор. честито на пичилифшити! смешно, нали?

тоя още вчера го арестуваха, но дира не евава да смени новината

Тази новина бързо бързо я потулиха?

Стокхолм - какво беше това? Не беше ли старото име на Сатукхулм, Вилает Шведистан?

Евгений Михайлов и масажиста Боздуганов са им платил вече курсовете за шофьори на камиони. Тоя хляб дето го ядат от ръката ми не е бадева. Ще трябва да си го заслужат. И нали си знаете - ислямът е най-благата - като баклава , най-меката - като памук, най-мирната - като агне, религия! Някой да продава КамАз, че ми трябва за една работа?

проследили са го да видят при кой съучастник ще ги заведе и накрая са го арестували

Тези болни еврогейове сами си го докараха и се чудят от къде им влезе. Пълно е с черни и обратни... после се чудят.

мдам...колко загинаха в Русия преди дни? На тях кой им го слага? Путин?

Как ще го хванат, като полицаите си мечтаят за хуй като полицайките ! Няма да бъда жив свидетел, но протестантко-католическият прогнил свят някой ден ще си получи заслуженото! "На лакомо дупе-два хуя!"(Народна поговорка).

вече не го издирват-арестуван е

Това ме подсеща на едно видео, в което 3 шведски полицайки се опитват да озаптят бежанец. Познайте дали успяха :) и какво им се случи.. Може да гугълнете. Криворазбраното равноправие на жените и допускането им до такива отговорни професии води до "импотентна" и неспособна полиция. Освен това някакъв се беше оплакал че негов приятел изгорял в пожар, защото "пожарникарката" не успяла да го вдигне :))))). Правете си изводи до какво води толерастията и еманципастията.

От видеото на терористичният акт ясно личат масата полицайки, щъкащи като свободни кокошки около мястото на престъплението :-)).

Вече са го арестували и дори си е признал ..... ! Ъ !

Голем праз като го хванат за шлифера... почти всеки мюслюманин е потенциален убиец!

Като в Англия - неизвестен извършител.

И като го намерят какво ? Друг се намира ,на друго място да се направи същото.Проблема не се разрешава,а се замаскирва.Ако разрешат на ДС и BND за един ден ще се разреши проблема,но дали някой изобщо иска да се разреши.Време е Европа да действа-стига филосовстване.

ЩО ТЕРОРИСТИТЕ ИЗПОЛЗВАТ КАМИОНИ КАТО ИМАТ ТОМАХОУЦИ? :))

ШВЕДИТЕ ДА СЕ ОБАДЯТ НА ОБАМА БИН ЛАДЕ И АБУ ИВАНКА ЗА НОМЕРА НА ТЕРОРИСТА :))

Като го намерят - да го убият с камъни, съгласно корана.

Не, малко му е. Руска рубашка за такива пред подобните му. Помага.

До слаботелесния нещастник с минусите: знаеш ли изобщо какво означава това, хлебарко продажна?

хаштаг

Да внимават с това издирване да не вземат да му нарушат човешките права на човечеца! Той е мирен бежанец благодарен за защитата и грижата която шведския народ му предоставя. Взел е камьона за да се повози, но просто не е знаел как да го кара. Търсил е растуха от всичката мъка и кръвопролития от които е избягал и вие шведите не можете да го съдите!

Май е време да спрем да обръщаме другата буза, евангелисти. Хайде няколко години да бъдем старозаветници. Око за око...

Типичен швед.Трябва да им сложим визи на тези скандинавци.

Европейските лидери са напълно откачени щом приемат тази сган от илитерати! Скоро тези получовеци ще почукат и на нашата врата.

Те вече са у нас,, но нас ни пазят дюнерите им!

И айде сега като полицията го арестувате, след това да го пусне понеже нямало доказателства и понеже ще бъде достатъчно стресиран трябва държавата да му плаща издръжка!

по издирване на поредния атентатор, вместо мерки за недопускане на бежанци и измисленяци имигранти. Каруцата турена пред коня, и така до изтребване на християнското население.

Ако имате лично оръжие и видите някъде нещо такова, не се колебайте да го използвате. Спасявайте истински ценни човешки животи от тези безмозъчни животни.

Питайте близките на пострадалите, едва ли ще ви кажат нещо друго.

Аз съм въоръжен и ти обещавам, приятелю, видя ли нещо такова някъде тук, няма да се замислям.

Хубаво е да видиш, че имаш съмишленици, дава вътрешна сила. От днес започвам да го нося с мен. Не са се сблъсквали с гневни Българи... Бог да е с нас!

Ааа,ти не дей така хортува ,да знаеш днес минах през пазаря ,ама пълно е само с такива като този от снимката ... един модел бе ... цял арсенал като за битката при Курск ще ти требе :)))

Терористите са жалки смотаняци! Не ни интересувате! Не ни е страх от вас! Света ще продължи въпреки вас! Не ме интересувате! Не ме занимавате! Вие сте тъпи и неграмотни! Вие не сте никакви мюсюлмани! Светът и хората са добри и ще ви подминат, като жалка безплодна сган!

Виждал съм и други, които прокламират липса на страх да се насират първи. Истината е, че трябва да Ви е страх. Европа е в сложна ситуация, от която няма лесно измъкване в близко бъдеще.