Терористична атака и в Стокхолм, има жертви (снимки+видео)

Камион се вряза в пешеходци на главна улица в центъра на Стокхолм. Двама или трима души са загинали. Има задържан.

Обратно в новината

Коментари - Терористична атака и в Стокхолм, има жертви (снимки+видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога светът ще търпи да бъде баламосван от САЩ???!!! Вместо да изстрелят тези 60 ракети по ИДИЛ, те ги прахосаха срещу Асад, който, добър или лош, се бори с ислямските терористи. Какво пречи САЩ да приложат срещу ИДИЛ тактиката, която така добре владеят още от Виетнам. Денонощни масивни бомбардировки с В-52 и В-2 от типа "бомбен килим". За не повече от една седмица ИДИЛ ще е вече история. Стига сте се гаврили с целия свят, освен САЩ, слагам в това число и Русия, тя също е в състояние да се справи с тези главорези за няколко дни.

И нищо в статията, че Швеция не приема агресията на САЩ срещу Сирия! Много подозрително единодействие между томахавите и атентата в Стокхолм! И пак страдат невинни! Това е американсото разбиране за справедливост!

микрочип - оня идиот кво го бърка

простите ганьовци, на които вече две мюсюлмански партии са им стъпили на шията, се подиграват с шведите - народ който винаги е оказвал помощ на изпадналите в бедствие хора ...

"умничката" ти не си ганьовка

умничка или не, турците тебе те яхат плазмодий безгръбначен

20.02.2017 Тръмп: В Швеция не е за вярване. Те приеха много бежанци и сега имат проблеми, каквито не са си и представяли! Бахти шамана!!!

Още един акт на "мултикултурализъм".На тези сме им плащали социалните за сметка на ровещите ни по кофите пенсионери.

Нека им, те са най-толерантни към мангите

един убиец убил 150 човека още го лигавят по затворите а не го свариха на ел. стола това е възмездието и още дорде им доди акъла шибън

Започвам да се радвам за тези трагедии в Западна ЕВРОПА и то заради двуличието на техните политици!

не само ти а всички гнусни ганьовци злобеете срещу хората които всека година ви подаряват милярди евра

Хахахахахахаха... Западняците егати самаряните били, подарявали милиарди евра ей така без нищо. Ти на тези глупости сам вярваш ли си като ги пишеш тук бе боклук? Дирници не ми трийте репликата, истината ви боде в очите.

Единствените виновници за всичко ставащо по света са Америка и целия запад , без изключение и докато това продължава, няма да има мир и спокойствие за тях!

И правителството им.

Израел е човече, Америка са подлогата им

Каква религия са нападателите???

четете ванга какво казва за европа - почна да се изпълнява.

Дръж ми шапката

Всъщност по-скоро терористични акции има в Сирия.

Всички мюслита в трудов лагер! целият "Зачуканистан" да се унищожи с няколко Цар атомни бомби. Целият терен от Ирак през Пакистан чак до Киргизия да се заличи и заравни като на Марс. Всички потенциални теротисти на пепел.

Кръстоносен поход ли трябва да има?

Ако не греша: Ирак, Либия, Сирия, бяха едни държави със собснвени правила в които човек можише да отиде и да работи и на екскурзия. В Европа нямаше атентати. Америка, повтарям Америка а не Русия реши да ритне кошера с пчелите. Резултатите са видни.

Ислямът воюва с ВСИЧКИ от 1 400 години, а не от няколко години. Дори европейските държави, САЩ и Австралия да станат мюсюлмански, ислямът ще продължи да воюва. В момента умират най-много мюсюлмани във война МЕЖДУ МЮСЮЛМАНИ - шиити срещу сунити. Всеки от тях смята другия за неверник. Поинтересувай се от историята на СЕГАШНИТЕ мюсюлмански държави. Накратко ще ти кажа: ВСИЧКИ сегашни мюсюлмански държави до една са завладени с МЕЧ. Джихадът е висше задължение на правоверните. Само с джихад се влиза в рая.

но по-важното е, че интеграцията върви с пълна сила, войната в сирия се задълбочава, а несменяемите комсомол-демократи, "избирани" за доживотно управление, като меркел настояват за прием на още повече джихадисти в ес. някой тук трябва да не е съвсем наред. утре "мъжете" се хванете за ръчички и с розови полички протестирайте за внос на още джихадисти...

Не се правете на откачени с това ''нападение'' дето 2-3могат да загинат при всяко едно птп...

Значи не правиш разлика между умишлено масово убийство с цел терор и ПТП.

Може на водача на превозното средство да му е призляло и да е изпуснал возилото от управление. И колко му е, на тези хори им изораха земите от бомби, разрушиха им домовете, съсипаха им животите, лишиха ги от поминък, от достойнство, колко му е?

На фона на тази новина 'Дир' ми пускат реклама: 'Стокхолм за 100 лв. Идеалния за вас хотел'

всичко е печалба на този свят, а от трагедиите се печели най-много.

Мир на праха на жертвите. Сега гледам по телевизията, една тъпа журналистка пита някакъв специалист по сигурността дали атентатът в Стокхолм има връзка със събитията в СирияНе, ма, како! Няма връзка. Има връзка с корана! Няма значение къде точно се колят мюсюлмани в момента! Няма значение дали Русия бомбардира Ислямска държава и дали САЩ пращат дронове в Сомалия! Алаху акбарчетата СИ ИМАТ КОРАН. В корана има нареждане да се избиват християни, юдеи и всички друговерци. Това не подлежи на обсъждане, възражение и мислене! Докато има джамии и в тях имамите проповядват корана, ще има кланета. Ислямът никога няма да миряса, ако не го приравним с нацизма и комунизма.

Добре са те осведомили медиите. За твое съжаление нищо подобно не пише в корана. В интерес на истината, доста примитивен е ислямът в сравнение с останалите монотеистични религии, тъкмо ще ти фитне на теб и другите "християни" като теб, дето не си знаят дори символа на вярата. И тъкмо заради такива добри и цивилиозовани "християни" като вас ислямът завладява света.

Прочети корана. Аз го чета редовно, защото иначе забравям колко е гнусен и малоумен. И спри да лъжеш за жълти стотинки. Но и да продължиш да лъжеш, все повече хора четат корана сами. А между другото, хадисите са още по-зловещи от корана, защото са много подробни. Хадисите и корана са ОБВИНИТЕЛЕН АКТ срещу исляма, т.е. срещу идеологията на масовите убийства, изнасилванията, педофилията и робството от РАЖДАНЕТО НА КОРАНА ПРЕЗ 7МИ ВЕК.

И, как мислите, довечера Бранденбургската врата ще светне ли с цветовете на шведското знаме? Или ще спестят малко ток, както направиха за руското?

Не би трябвало, защото Стокхолм не е град-побратим на Берлин. Но за сметка на това явно е побратимен с всички градове, изповядващи "многоцветната" религия. Сега да вземат да проверят дали сред жертвите има някой "цветен" и така ще си намерят довод да направят вратата поне шаренка.

това не са невинни жертви това са толеристи

Вместо да приемат закон,който да задължава шведките да облекчават бедните мигранти,те ги подслоняват и хранят!

сигурно и на узбека ако бяха пускали повече рускините нямаше да се взриви ОНЯ ДЕН?!

Инджеф, като те набарат изчадията на твоите чорбаджии ,ще ти спукат тлъстият ГМО задник.

ти си цитирай кенеди, а не се занимавай с неща, дето само ги манипулираш. ясен ли съм?

Тепърва евроизмекярите на САЩ ще разберат кон боб яде ли. Така през 1936 г. Англия и Франция направиха съюз с Хитлер., а поляците още през 1933 г. Ако не беше Червената армия всички поляци щяха да бъдат на сапун.

сащ няма ли най-после да направи и една демократична атака и в стокхолм срещу терора? време е. а пък ердоган, евреите и уахабитска арабия, както и техните слуги, като меркел и оланд също ще са (за)доволени. айде утре всички "мъже" за ръце и на парад в полза на терористите!

или в ленинград??? много бързо забравяте

още нещо, цензураторке. да броим ли атаките в европа за определено време и тези другаде по света? а да броим ли атаките, които казионните ви медии така "демократично" премълчават и премълчаха? къде отиваш, според тебе, а цитаторке на кенеди?

да ти напомням ли, че в "демократична" франция, има прикрито под някакви ваши поредни алабализми реално военно положение?

Преди да започне войната срещу Асад, последния каза : ако ме махнете ще стане страшно ! И, така стана. Да питам Путкин и & останали биткаджий, какъв е резултата до сега....

БиткаджиЙ римски император ли е или нов хим.елемент? Просто питам.

В света има 1.7 милиарда мюсюлмани, от тях 10% подкрепят действията на ИД, а останалите при определени обстоятелства също могат да се радикализират, защото религията им ги учи. Корана всеки може да го намреи в интернет и да се увери с очите си

Християните и останалите религии не са по стока. Решението е простичко - забрана на всякаква религиозна дейност и вярването в измислени герои освен в стрелата.

невинните жертви! Но след това се почва-нас не ни е страх, весело ни е, животът ни е супер! И терористите им вярват? В Петербург не видях и не чух да се хвалят с безстрашие, видях само човешка съпричастност и неприкрита мъка. Терорът навсякъде всява страх, мъка, нещастие-просто реакциите на хората са различни. Православните реагират по друг,познат на нас начин.

Проблемът е в исляма и докато не се обърнем с лице към него, никога няма да го решим.

14 години бях в арабските страни - Мароко, Алжир, Либия, Ирак. Беше времето когато се увацавахме едни други. Бяхме садик (приятели). Нито те се мръщеха че сме християни, нито ние че те са мюсюлмани. Уважавахме се. Багдат, Триполи, Бенгази бяха едни от най-красивите и богати арабски градове. Багдат беше приказен град изваден от приказките на Шехеразада. А сега: разрушени. Кой е виновен? Бившите садици (приятели) дойдоха в Европа да ни избиват. Знаем причините, нали?

има у нас, че тука някои се радват че има невинни жертви? Това е отвратително. Същите тези джихадисти един ден ще дойдат и у нас,, ще вривят бомба в метро, влак автобус. Представете си, че вашето дете или майка са там. Пак ли ще злобеете от радост или ще леете кърваи сълзи. Какво са виновни обикниовените хорица за простотиите на психясалите войнолюбци?

"Какво са виновни обикниовените хорица за простотиите на психясалите войнолюбци?"Какво са виновни обикниовените хорица за простотиите на психясалите войнолюбци?" Виновни са косвено, че си избират управляващи които ги пускат същите тези войнолюбци.

Терористите с коли по европейските улици с по-висока степен на поразяване от американските ракети в Сирия.

Всеизвестно е,че Путин изпраща джихадисти където никога не може да пробие.

юнкер : "Квотите за бежанци са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!"

Изглежда, онова, което в Дамаск нарекоха "идиотски акт", наистина окуражи онези, които трябваше да бъдат окуражени. Това вече ражда своите отровни плодове. Не само в Сирия, но и в Европа. Жалко за загиналите.

Ще се сложи някое друго знаменце във фейсбук, някой хаштаг, ще се палне свещ и така. До следващия път.

на кой пък ислямистки идиот в идил или къде му пречеше швеция??? мирна държава никъде не се меси НИКАКВА ЛОГИКА!

не търсете логика.Погледнето го от тази страна .Шведките се руси и повечено синеоки, а той като си припомни своята жена ,която е превърнал в животно го обзема такъв праведен бяс, че започва да гори от желание да ги убива

Ааа, не така. Швеция се репчи на путин- войници разполага по границата, въоражава се. А щом путин не харесва Щвеция, значи и джихадистите няма да я харесват.

Но пък са неверници, които поради наивност са пуснали куцо и сакато от арабските държави. Джихадисти, които си мислят че убивайки неверници ще отидат в рая колкото щеш. А това дали е мирна или не държавата са второстепени неща.

Нямало логика????

Прочети корана. Логиката е в него. Не е нормална логика, защото идва от главата на психопат, но е НЯАКАКВА логика.

е ,че са дошли да завладяват и убиват

Оградата по границата не се разглежда като гранично съоръжение , което има за цел , ако не да спре нашествениците , то поне силно да ги затрудни и да ограничи тяхния достъп до България.Но за съжаление тя се превърна , както и магистралите на една хранилка на фирми близки до властта, но в значително по-малки размери, но също толкова апетитна.

Ама нали в Швеция няма тероризъм и всичко е супер! Ето, днес няма нито една изнасилена жена още!

Това предание като че ли отразява мултикултуризма и толерастията. И какво става накрая? Господ си знае работата, разбърква езиците и хората, образуват се държавите със свой език, религия и писменост.

Мир на праха им! И Швеция е станала един катунарник.. има квартали в който даже полицията не ходи.

То и тук има села в които полицията не ходи.

Те си следват своя път. Никога няма да го напуснат. Наивни, инати, двулични, демократични, закрити, готови да помагат на слаби и болни и да не си мръднат пръста да помагат на успели и силни, с комплекси и с его, много бързи на ум да правят бизнес, пацифисти и палраментьори. Нека сепо си гледа работата - да не му пречим с излишна бъбривост. И - да. Тук в Швеция знаем, че това е теракт и че е имаше и други. Но няма да леем мед на сърцата на изваршителите като ги обсъждаме.

Значи ще се правим, че няма проблем и ще си заровим главите в пясъците така ли? Докато нещата както виждаш се влошават и съвсем не е само до шведите. Странна логика. А ние няма да ги обсъждаме терористите за да не им правим кеф. Ами платена * си ще ти кажа аз и не си никак сложен за разбиране.

Това са хората на тръп те се радват че той им помага с борбата с асад имаше и поздравления от меркел и оланд днес.

Побъркани араби! Светът, в който живеем се превърна в едно изключително лошо място откакто настъпи 21 век! Аз лично съм отвратен от съвременните хора - от тяхната глупост, злоба, завист, алчност, жестокост, разврат и т.н. Превърнахме цялата планета в едно замърсено сметище. Ако Бог въобще съществува сигурно го е срам, че е сътворил такива хора...

Всъщност, нещата винаги са били такива защото "съвременните хора" винаги са присъствали но реално и както сега, никога не са били съвременни.

d4

нищо добро не ни чака. въпрос на време...

Е ,голяма работа, та това са шведи отглеждат и подслоняват терористи, а джихатите трябва да си заработят хляба.

Ауууу джихадистите бързат да им благодарят за подкрепата

Ако не греша , от мосад ,след атентата в Сарафово бяха заявили ,че сме мека цел.Много грешат ,ние не сме мека цел , ние сме пухкава ,като добре разбит сметанов крем цел.Оградата по границата не е достроена , даже в този си комичен вид ,която не е препятствие и за възрастна жена.А като допълнителна екстра пуснали граничарите да се разхождат с по една палка и малко семки в джобовете,а да не говоря , че повечето от тях само чакат да заловят някой мигрант ,за да могат срещу заплащане да го изпроводят до сръбската граница

Асад им бил проблема!? Идва шериата в Сирия. Европа е пълна с джихадисти. Това са отровните плодове на т. нар. Арабска пролет. Сега трябва да ги ядеме гнили... Настъпило е време за крути мерки и промени в законите. Стадото е оставено беззащитно на зверовете.

Правилно го каза: "стадото"! Не се надявайте, че някой го е грижа за нас "стадото"!

През 1998г. Уесли Кларк казва пред натовски офицери, че в следващите години основен враг ще бъде тероризма. Всичко което се случва сега е по сценарий. Атентатите от 11-ти септември и последвалите войни в Близкия Изток също са подготвяни години преди това. Смея да твърдя, че който го отрича това е платен или е малоумен.

Премиерът на Шведия дали си дига рейтинга с тая случка, като Путин, или той не прави такива неща....? За едни мекерета питам, мерси.

Къде е премиера на Швеция, къде е путин. Все едно сравняваш Исус със сатаната.

зомбиран дебил