Швеция и Финландия подадоха заявките си за НАТО, Турция готова с вето

Йенс Столтенберг изрази "топла подкрепа" за решението на скандинавските държави, но Ердоган обяви, че няма да отстъпи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путлер успешно разширява НАТО. Браво путко. Браво. Голям стратег си. Русия е самотна в света Само българските главочи я подкрепят , но това изобщо не е важно. Кой ги брои главочите за хора.

Това НАТО много дискриминационно, бе! Само бели държави в него!

Като НАТО няма друго, тъй могъщо на света НАТО е нашата упора гарант за нашата българска свобода. .

Ердоган здраво е хванал Байдън за топките и извива и извива.... За какви ли привилегии се пазари сега?

а турците като свалиха руски самолет убиха руския посланик и пилотите сега руската мечка се покланя на султана и 8г мед му носи..ха.ха

Ти да видиш? Имало вероятност Турция да я натирят от НАТО и да приемат двете скандинавски "сили" Финландия и Швеция. Враговете на натуту отсега се побърквали като си помислят само. Като ЕС бе, Великобритания излезе, сега ще приемат Северна Македония. Така преминава световната слава.

Тия двете скандинавски отворковици така ще ги издухат като стой та гледай, когато се разгори пожара, който ръчкат сега натувци и прочее шматароци.

2022-05-18 11:59:21 Бий феса (нерегистриран) Фесовете отново показват, че са тролове и двойни играчи - уж в НАТО от 1952 г, САЩ са им наляли безвъзмездно 150 милиарда долара, уж са вярното псе на американците, но станаха и вярното псе на Путин и Русия. Но от два стола се пада най-тежко, особено ако си хитър камилар. А САЩ защо са им наливали 150 милиарда долара? Щото са добрите самаряни? НЕ. Ти го каза, за да ги направят вярното си псе и за да ги насъскат срещу Русия. И сега ооо, "изненада", изневерил им Ердоган. В правото има един много хубав принцип, никой не може да черпи права от неправомерното си поведение, започнали нещо със зла цел, ами получили си го, Бог вижда и обръща гнева си срещу тях. Същото се отнася и за украинците, лапали щатски долари и истерясвали срещу Русия и ето го резултата.

Американците искаха да свалят Ердоган преди години, бяха подготвили и убийството му, тогава руснаци го спасиха, буквално в последния момент.

Браво на Ердо.

Викингите отново на колене пред султана.

Страх ме от комшията да не меЕбе.Затова ще пусна на всичките мъже от блока за да ме пазят.

Идва времето за новосъздадени руски военни бази в Куба, Венецуела, Мексико, за да се осигури мироопазваща операция в Европа.

Да Ама тези държави не желаят руски военни бази с руско ядрено оръжие:))))) И Какво правим сега господин трол:)))) Денацификация ти ги докато се съгласят:))))

Те и други държави не искат в нато, но няма как да откажат на терориста ФАЩ

Пич , може да си купиш чистак нов! Рено закриват завода си в Москва и Путин възстановява производството на Славната Бракма наречена Москвич !!!

Пич, тотал щета си. Спри да гледаш рекламните филмчета на Кремъл и чуй, какво казват хората, които си разбират от работата! https://www.youtube.com/watch?v=lOjvDGt_s1E

Едни хора, са решили, че могат да ходят по ръба на пропаст. Ей така, заради патологията на собствената им психика. Те считат, че ръбът на пропастта е нещо като прав ръб, направен с таракот, красив, стабилен, чист, така, както са си устроили те самите живота... Нооооо, в реалността нещата не са такива, каквито на някой им се иска да са. Ръбовете над пропастите са неравни, ронливи и колкото да се мислиш за добър, смел и велик майстор, в един момент камъкът, на който си стъпил поддава и политаш. И тъй като всички сме вързани един за друг, заедно с НАТО в пропастта полита цялата планета. Другото име на пропастта е ядрена война. А истината за ядрената война е, е че е най-добре ядрена бойна глава да се взриви над теб, докато се разхождаш в парка. Всичко останало ще са адски мъки. Ако имаш късмет, ще бъдеш изпарен. Ако нямаш... ще се мъчиш, докато лъчевата болест или някакъв рак не те унищожи, а дотогава ще агонизираш. Тези неща обаче "Западът" не ги проумява, защото те просто не могат да си представят как може целият им хубав живот може да бъде унищожен за броени минути. За тях няма такъв сценарий, защото войните са ги виждали само по телевизията, защото целият им живот е виртуален, като парите, които печатат. Сценарият може да го изпитат на собствен гръб. Само ще е жалко за планетата... но с този биологичен вид, озовал се по незнаен начин на върха на хранителната верига, това ще е единствения изход. Все някога, някой астероид или някоя заблудена комета щеше да рестартира живота на планетата, чудя се само, трябваше ли ние хората толкова да избързваме?

Викаш да се понаведем докато Путин си задоволи нагона в Украйна и като ни дойде до нашия гьз да поразтворим бузките че да не боли? А така , ооох че кеф! Спасиба Вовка!!!

мммда, за теб важи второто изречение от обсъждания текст. Имаш сексуално разстройство. Консултирай се със психиатър, дали може да ти се помогне.

Кой ви казва че ще дойде до вашият гъз.Едни и същи опорки за такива къде си немат работа,по това личи колко сте на субсидии от европата тролове смачкани

Ама именно Русия нападна Украйна и води война в Украйна. Именно Русия заплашва с ядрено оръжие. И според вашата логика трябва да оставим Русия да завладее Украйна за да не би Путин да предизвика ядрена война. Добре. След това е Русия напада следващата държава. И какво правим? Ами да действа за да не би да има ядрена война. И докога така?

след като цялото НАТО въоръжава Украйна, то на Русия не й остава нищо друго освен да се подготвя за конфликт с НАТО. Такъв конфликт неминуемо ще ескалира до ядрен. За съжаление това ескалиране върви от 2014-та. Нахлуването на руски воиски в Украйна не е оправдано, но е логично на фона на всичко, което Украйна направи през последните години.

Фесовете отново показват, че са тролове и двойни играчи - уж в НАТО от 1952 г, САЩ са им наляли безвъзмездно 150 милиарда долара, уж са вярното псе на американците, но станаха и вярното псе на Путин и Русия. Но от два стола се пада най-тежко, особено ако си хитър камилар.

Защото нещата с Украйна са вече тъй кротки хайде да хвърлим един варел с петрол в огъня?! Като на Столтенберг му е толкова зор да насажда напрежение в Европа и малоумните идиоти из ЕП и НАТО го позволяват това, нека! Само да не забравя, че виликото им НАТО, най-великата сила на земята избяга с пълна газ от Афганистан от талибаните само защото САщ не искаха да се включат в отблъскването им. Избягаха от пещерняци без никакви модерни военни системи и авиация за да се репчат на една от най-големите сили на планетата. Чудно дали няма да използват реториката на "ама с ветото се погама на Русия" към Ердоган?

Че руснаците са се изтеглили от суверенната държава Украйна и се съгласили да плащат репарации за разрушенията?

Може ли някой икономист да ми обясни на какво се дължи "високия жизнен стандарт" на северните държави и най-вече високите заплати? На реална икономика, на природни богатства , на какво в този момент? Отговорете и ще разберете защо Северът пее активно в Глобалистичния хор!

Повечко работят там обаче, хахаха

Има световен заговор, няма как ние да сме мързеливи.

Абе пич, я се огледай и ще видиш колко е работлив българския народ.

Точно така, работата не е заек да избяга.

Украинсите бежанци недоволни от обслужването , а представяте ли си скандсинавските ?

Скандинавците са скромни. На юг са големите претенции

Путин: Догодина кой иска да спечели Евровизия, Финландия или Швеция?

Догодина путлер ще си е полегнал до илич та не го мисли :)

Путина посмертно наградят с Ленина. Така е било и със Сталин - посмъртно получава Ленин и лежат заедно в Мавзолея....докато Сталин не го "разобличат" в култ към личността.

През 1974г АВВА печелят Евровизая с песента "Ватерло", мать твою Пригожинский Тролей.

На равните полета в Украйна великата руска армия успя да завземе до 50 км навътре. Не ги виждам на повече от километър във финландската тайга, а Швеция е далеко дори и да си го помислят.

Абе завзе малко повече. Ама отстъпи от големите завземки. Сега са наред по-малките.. И така, докато украйнската армия стигне до границите от 1991-ва...

да изгигнат паметник на Путлер, в централата на НАТО За съществен принос в разширяването на организацията

Паметник наистина трябва да му се построи...за това че вдигна държавата си на крака и бута арогантният запад от пиедестала! А НАТИ се разширяваше и без Путин. Ама гавна като тебе от къде да знаят историята?

Ти да не си мислиш, че всичко е прищявка на Путин, а не сценарий на Запада, Русия и Китай ? ;)

Пусть мечтает.

Нато прави, каквото може срещу Русия, но не се получава. Финландия и Швеция ще бъдат освободени от жендърите скоро, ако ли не ще бъдат изравнени со землю.

Така ли мислите педерашките в педеРассия бляд ?

Диктаторите не свършват добре.

Подкрепям Турция!

Турция на какво е развъдник? Демокрация от най-висш клас, пацифизъм и спазване на човешки права? Тези кчрди в Швеция от хубаво ли са избягали?

Заради времето..не им понася жегата в турция. На север е по хладно...

Ето ви алтернативно развитите. Тюркието издържа на натиска да махне ветото и 2-те държави наистина НЕ влизат в НАТО. Защо? Ами Русия може да е обещала нещо на Турция някъде другаде (примерно Сирия) където Ердо вижда по голем келепир за тюркието. След като държаха целият свят по домовете им в продължение на месеци и стана война между Украйна и Русия, вече нищо не може да ме изненада и се вижда че ВСИЧКО е възможно!!!

щото влакчетата на метрото са руски. Та, не е баш една кафеварка да не могат да направят ......а, и Москвич съм карал и съм стигал до където трябва.

И защо не ползваш в момента руска техника? Щото имаш избор. А когато имаш избор за нищо на света няма да искаш руска техника. И една друга подробност-когато ми е тука смятахме москвича за връх на технологиите, на запад правеха коли с електрически стъкла и серво управление.

Същото го пише и в други сайтове,но без турското вето. Дир. РУ пак доказва,че е путинофилска пачавра

Сименс на са рашки миУо мишУенце :)

Това беше за горният пост отговор заонясмасквича , , сорри .

Аз казвам много му дреме на някой за двете комунистически кочини Швеция и Финландия.. Развъдници на терористични групи и Гей идеи.. Бих казал да го духа Щерев/Павел, зависимо в коя роля се въплъщава..

Мило посрано тролче , за разлика от теб аз си имам име , не се срамувам от него и пиша само под моето си име за разлика от мишкуващи усрани тролчета като теб :)

Приемането е процес. Ще се съберат членките държави, ще обсъждат, ще гласуват, като не стане ще се пазарят, после пак ще гласуват. В края на крайщата, ще стане това което е казал САЩ а на Турция ще дадат нещо в замяна за вота им. Освен ако Ердоган не е руски шпионин, не мисля че турското вето ще има дълъг живот.

Швеция и Финландия да подготвят вазелина,Ердо ще ги ебе яко.Голям политик този Ердоган,може би най големия в света-ебе всички ,и американци и руснаци и ЕС и сега и Швеция и Финландия.Тъпите западняци излязоха от руския пазар и му го отвориха целия,сега турската икономика ще работи на макс и ще изнася,изнася, изнася и ще печели ,печели,печели.Сега и туризмът му ще заработи на макс.

Теб те еба яко и споделяш опит ?

Финландия и Швеция са две загиващи комунистически кочини. Нямам нищо против, ако руснаците ги денацифицират и декомунизират.

Тегав и все по-тегав е жизнь в рашка говняшка , а вата ?

Ти как живееш бе свиня воняща?

Милиони пъти по-добре от теб посерко !

Щом Русия губи войната тези що се натискат в натото?

Ами застраховат си се хората , с такъв нацистко рашистки съсед ....

Много компетентен стана бе Щерев...

Аз съм Павел посерко . Това , че си имаш фетиш къв Щерев и го съзираш навсякъди щото си си намазал жопата с вазелин си е твой проблем :)

На бас за 50 рубли с вонящите путкински тролове,че Ердо ще клекне

50 рубли беше тарифата ти преди. Сега е 25 рубли..30 цента.

Ами това, което ще стане е, че една ядрена сила / Русия/ ще разположи по границата ядрено оръжие с Финландия, и оттам в близост до Швеция. Тъпо решение.

То щото в Калининград няма ядрени ракети още от 20 години насам, нали? Нека си слага ракетите (знаеш къде) и да плаши гаргите.

Тъпо е. Не е като умното решение на путлер да напада който не му харесва.

Е и ? Като разположи нови , ще даде картбалнш да бъдат разположени такива в Швеция и Филандия ! И кво праЙм като крайно вата ?

Тези на снимката много добре знаят че няма да влезат в НАТО, само дразнят Русия...политика :)))

верно? Ама човек нищо не може да скрие от тебе... Сега се замисли, защо жена ти е толкова нервна преди да отиде на пазари и се връща толкова щастлива. :)))

Путин ще реагира. За да накаже Швеция, Финландия и НАТО, ще бомбардира Воронеж, тъй като друго не може да направи :)

Т.е. важно е да си го изкара на някого. Може и Калининград.

Определено труция трябва да бъде насочена към изхода на НАТО.

Бaй Ганъо тръгнал мозък да ръси.

Защо да гонят Турция? НАТО само за подлоги ли е?

Голям политик се оказа Ердоган новия Ататюрк за Турция, постоянно търси ползи за родината си и се възползва !!! Русия добре ще му се отблагодари...

Путинофила Ердоган не му е мястото в Западни организации! Когато ги беше страх от СССР и ходеха с просешката тояга, се молиха да ги вземе Натото... Ще дойде пак това време, но няма да има връщане назад !

Много разбираш от политика, да не си още в първи клас :)))

Повярвай ми не искаш Турция да излезе от НАТО. Замисли се, какви са нейните интереси и как може да си реши да се бори за някои турскоговорящи части от нашата мила родина....

Ердоган такъв рязан му го е нафърфорил на Путя в Кавказе, че Путя сулука не може да си вземе. Ердоган вече не се лакоми за Кавказ а иска от Путя и турецкий ТАТАРСТАН. В Татарстане са чисти турци, инвеститорите са турски фирми, ТВ каналите се излъчват директно от Турция. Още преди 20 г президента на Татарстан написа ДОКТРИНА ЗА РАСОВАТА ИЗКЛЮЧИТЕЛНОСТ на татарите. Затова Елцин на колене молеше Татарстан да остане в Русия чрез думите: Берите НЕЗАВИСИМОСТЬ столько, сколько СМОЖЕТЕ ПРОГЛАТИТЬ.

Я там Молдова, Грузия и Азербайджан, да подават за членство в НАТО. Сега какво чакат? Украинците сами да влязат в Москва ли? Я там веднага ! ЧЕТИ НА ГЛАС Русия е едно голямо нищожно нищожество с претенции и грандоманщина, населено с полудиви гладни варвари пияници През лятото ята комари, през зимата бели мечки Ако Сибир имаше някакво значение, братята китайци отдавна да са го населили и засадили с култура, ориз и зеленчуци Обаче никой не иска да рине кал до кръста и да преяжда с мензис от есетра на Байкал В цяла Якутия, която е колкото четири Франции живеят 400 хиляди нещастници, колкото Люлин и Младост взети заедно, обаче са разпръснати по села и паланки на разстояния колкото от София до Виена Разстоянията между тъпанарите са толкова големи, че телефонните разговори са с марсианско забавяне от 15 минути Например ако някой местен реши да си търси жена, различна от сестра му и братовчедките, трябва да се запише космонавт През зимата -65С и земята е замръзнала Няма чукчи, който да копа залежи Чукча копа дупки Дупчи леда и лови риба Затова рудата копат каторжници Превоза е толкова скъп, че докато го превозят по БАМ, става непродаваем През лятото - блата и комари Иди копай Нещастни пияни варвари

През 1982 г. сенатор Джо Байдън заплаши израелския премиер Менахем Бегин да намали американската помощ Това беше отговорът на Бегин: "Никога не ни плашете с липса на помощ. Това няма да проработи. Не съм от евреите, които треперят колене. Аз съм евреин, който се гордее с историята на своя народ, който вече е на 3700 години. Когато умирахме в газови камери и фурни, никой не дойде да ни спаси. И също така никой не ни помогна в стремежа да изградим собственото си състояние. Сами го направихме и платихме в пълна степен. Борихме се за нашите идеали. Умирахме за тях. И ние все още се придържаме към тези принципи. Ние ще ги защитим. И при необходимост пак ще умрем за принципите си. Със или без вашата помощ"

Никой не бил спасил евреите от газовите камери, така ли?

Що си мисля, че две европейски страни си ги защитиха.... И едната е България.... Прости му невежеството, Господи! Блажени са низшите духом!!!

Турските ердоганови номера са ясни само на него. Довода, че тези страни поддържали терористичната ПКК на кюрдите е само за извинение на ветото. Тоя сега ли се сети, че били поддържали терористи? Стар номер за да си иска нещо, което не му дават, а той смята че му се полага по презумпция

Защо не питаха народите си? Иначе , велики демокрация, 200-годишен неутралитет? ...а през ВСВ услужливо пропускат силите на Вермахта през шведска територия, за да атакуват Норвегия

От 100 г Швеция се управлява само от....СОЦИАЛДЕМОКРАТИ, мать твою. Кой "народ" още да питат, бе? Иначе Швеция е единствената страна в Света притежаваща АВТОМАТИЧНО СТРЕЛЯЩИ ДАЛЕКОБОЙНИ ГАУБИЦИ. Отделно са производител на "SAAB" - самолети превъзхождащи руските летящи жигули. За какого ХУЯ пиздить Путя?

За съжаление вече няма смисъл да си питат народонаселението, те ще гласуват със сигурност "правилно" това което се иска от тях. Няма как население наболо се доброзорно над 85% с експвременталки и пропито от див феминизъм да може да мисли по-задълбочено! Северните народи поне винаги са били практични и хората във властта са се съобразявали с народа си, рядко са злоупотребявали с хората си, но може би е дошло време да се промени всичко:(

Ами питаха ги троле ! Преди рашиската агресия към съседна Украйна едва 30% бяха филандците подкрепящи влизането в НАТО , два месеца по-късно вече са 78% !

Референдум! . . .тъпанарино. Не социологическо проучване. Не правиш ли тази разлика?

Тъпанар е на майка ти истърсачето русоробе ! Референдум се прави когато има смисъл от такъв , като се вижда със 100% сигурност какъв ще е изхода от него , не се прави ! Панимаеш ?

Ще те запомня, като най-простото парче, пишещо из форумите!

означава: Ако направят нещо срещу Русия и тя отвърне, НАТО ще изпрати войска, събрана преди всичко сетете се от кои страни... Ако България каже да, означава, че народът е съгласен да стяга мешките и да защитава Финландия. Като знам как бягаха от казарма...и от ваксини, че ще ги боцне игла...

Защо мислиш, че тия дето искат да защитаваме Финландия са по малко от тия, които искате да защитавате Русия?

Москва даде малко конкретни отговори за това какво ще направи в отговор на северното разширяване на НАТО, които агенциите определят като най-големите стратегически последици от руската инвазия в Украйна досега. Това не е вярно. Москва не даде НИКАКВИ конкретни отговори. Единственото, което путин каза бе, че ще се реагира според обстоятелствата! НАУЧЕТЕ СЕ ДА ЧЕТЕТЕ, преди да ви засърбят пръстите да пишете!!!

Другари русофили, от днес започват записванията за лек автомобил москвич. Производството ще стартира до 2030 и ще задоволи потребностите на съветския пазар. Упадъчните западни марки, като мерцедес, бмв, порше и прочее ще се считат за вражески по мирните съветски кални пътища. Моля и другаря костадинов да върне мерцедеса си, за да не му го върнем ние.

сте глупави. Рено си продаде 10% от световния оборот за една рубла. Сега там ще се произвежда Москвич...за пред Байдън. В действителност - Рено с части през приятелски страни. Наивници, които и едно колело на Москвич не могат да произведат.

Няма да се произвежда Рено. Държава, която не разполага с технология за производство и на кафеварка, няма как да направи нещо значително по-сложно. Капиш, другарю.

Я, нова опорка?!.... Човече, в тубата има клип, направен от самите руснаци!!! В него ясно и точно казаха, че Рено бикога не е искал да има завод в Русия - наложили са им го от тяхното правителство, за да се сключи друга сделка с Кремъл. Рено нееднократно е искал да напусне руския пазар, но както френското, така и руското правителство са лобирали да останат. Сега извадиха шестица от тотото - техните вече не ги натискат и се измъкнаха по терлички... Колкото д това, че в техните заводи ще се произвежда москвич - това е такава нелепица, че даже самите руснаци ще ти се изсмеят в лицето. Ако не знаеш. в завод Рено в Русия НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ НИКАКВИ компоненти за автомобили. Там единствено се сглобяват ДОСТАВЕНИТЕ ОТ ДРУГИ ЗАВОДИ компоненти и се боядисва колата... Ко ще доставя компоненти за новия москвич? Китай???? Голям смях! Китай може да търгува свободно с целия свят, САМО АКО НЕ ДРАЗНИ САЩ!!! Търговията с русия е толкова малък обем, че не си струва да се карат с останалия свят... Информирайте се бе, хора, преди да пишете. Цялата информация я има в нета. Иска се само да имате малко желание да научите истината... А иначе опорките няма нужда да ги търсите. Който трябва ви ги свежда своевременно!!!

И аз го гледах клипчето. Водещият каза, че ако поканят китайска компания, до 2030-та ще има нов модел москвич. Но също така каза, че китайците вече не са толкова прости, като на времето и няма да действат политически, а икономически. Което означава, че няма да се съгласят... Гледах и прототипа на SUV Камаз. Космически вид. Но също така съм виждал и космическият им трамвай - преди две години. Уникален - модерен, със собствен уайфай, почти безшумен, светъл и НЕПРОИЗВОДИМ, защото го направили еднократен - не може да се разглобява и ремонтира - всичко било залепено... Сега прототипа гние пред техническия им университет, а хората се возят в раздрънканите секции от 80-те.... Това руснаците са майстори на ЩЕ!!! Ще живеем по-добре, ЩЕ въдворим световен мир, Ще бъдем равни... Хората не желаят да живеят в бъдеще време. Искат НОРМАЛЕН ЖИВОТ СЕГА!!!!

Турция ще изнудва за нещо, но после ще приеме. А при разпада на СССР е имало договорка, НАТО да не се разширява. Трябваше да приемат Русия в НАТО. ;) НАТО и ЕС да спазват ценности, права и свободи и да наложат на Украйна да спре бандеровците нацисти. Обаче ценности само когато ни е изгодно. То всъщност им бе адски изгодно, че нямаше да се случи нищо от това, но тези в ЕС бяха прекалено глупави и играха на дребно политиканстване. ЕС също има вина за войната, още повече тръгнал конфликта покрай тяхно изискване за премахване на митническа договорка между Украйна и Русия, която Янукович не прие, че щеше да загуби Украйна пари.

Дай да я видим тази "договорка", тъпо рашистко тролче? Ама нямаааа от къдееее! Щото само пляскате митрофански опорки фалшиви! Жалки сте!!!

Дори СССР в началото е кандидатствал 2 пъти за НАТО и веднъж през ООН бил опитвал. Само че без бази на САЩ по държави, което не приемат. А като приемат Германия в НАТО 1954г., нарушават демилитаризацията от Потсдамско споразумение. В крайна сметка така се разделят нещата на 2 блока.

Казах договорка, а не договор. От такива оспорващи, че е са излъгали като теб цитати: "... в речта си в края на януари 1990 г. тогавашният германски външен министър Ханс-Дитрих Геншер поиска от НАТО да поеме ангажимент, че „каквото и да се случи във Варшавския договор, няма да има разширяване на територията на НАТО на изток, т.е. по-близо до границите на Съветския съюз. Геншер обаче не говореше от името на НАТО, а поиска нещо от него - което то обеща да изпълни." Там проблема е, че много ги е страх от обединена Германия, като поляците, които искали да останат съветските войски там, дори след разпада, защото Германия не приема дадените на Полша територии след ВСВ. Самото влизане на ГДР в НАТО, като част от Германия е разширяване. Затова после: "В договора между НАТО-Русия от май 1997 г. Русия дори признава разширяването на НАТО. В замяна на това алиансът се ангажира да не разполага ядрени оръжия в новите държави членки."

Пионките се раздвижиха….

Абе тая "топла подкрепа" да не стане скоро топла и твърда по анадолски хахаха

Дир.ру като официална медия на Кремъл и анкара прокарва тяхната пропаганда. Истината е, че в крайна сметка Кремъл не може и няма да направи нищо срещу приемането но Финландия и Швеция в НАТО, а ердоган след като измъкне нещо също ще клекне. Останалото е пропаганда

А всичко по бтв и нова, свързано със Зеленски, Путин, Украйна, газ и международни отношения не е пропаганда така ли. Ако дир е сайт на "Кремъл", по-страшното е, че национални телевизии са медии на Вашингтон. Това е много по-страшното. Западната пропаганда е много по-силна и агресивна в момента и включва всякакви психологически и манипулационни методи, които се упражняват нон-стоп. В неделя 5 основни теми и репортажи в политическия следобед по Нова започваха с "Путин" и пак агресивни втълпявания колко е ЛОШ. "Тайният живот на Путин" ... и т.м:))))) Само по себе си това е абсурдно, ясно е, че всеки президент има "таен живот" и нещо, което не е достояние за хората, най-малко от гледна точка на конфиденциалност. Къде ви е репортажа за "тайният живот" на Байдън, Буш, Обама, Кралицата, Макрон, Джонсън, Епстейн, и т.н. Сигурен съм, че там е много по-интересно.

Ердоган пак ще иска да спазари подписа си! По същи начин, по който изнудваше ЕС за мигрантите от Сирия. Кога ли ще го разкарат и него ...