Коментари - Схватка между репортер на ТВ "АЛФА" и социалисти на честването за 9 май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все народната любов се изрази в случая.

бой между рубладжии за рубли..ха.ха.ха.ха

Още преди да разбера ,че този "журналист" е от Атака ми направи крайно лошо впечатление провокационният подход на това момче.На кого искаше да прилича с това брутално поведение. Така ли мисли ,че се прави журналистика.Повтаряше като откачен,какво правели БСП на този ден.И какво направил Вигенин като е посетил Киев../Аз също не бях съгласен с визитата на Вигенин в Украйна веднага след преврата. Но да се изтъпаниш и да пречиш на БСП на 9 май да си проведе мероприятието е грозно и непрофесионално,

Сидеров е политик който е в политиката за да лапа. Тоест лапа.

Тоя ''репортер'' на атака много се радва май с всички от телевизията им защото по сто пъти им повтарят приказките за да си запълнят времето... Незнам защо се е наврял там а не на техния митинг на атакистите дето все се чудят какви идиотщини да забъркат...

на това му се казва бой за рубли..ха.ха

Вземи микрофона на единия, удари другите. Сбирщина сбърканяци.

А

кукумицин

А

А

Чудя се колко трябва да се постараеш та да не получаваш информация извън руските и русофилски медии и категорично да се откажеш от собствено мнение за да ходиш на 9 май на паметника на Съветската армия. Забележете не на паметник на съветския войник , на загиналите във Втората световна война, а на Съветската армия. И ако съветския войник може да бъде представен като герой, който е изстрадал войната, то Съветската армия освен положителния принос има и доста черни моменти. Клането в Катин примерно. Смазването на унгарския и чешки опит за независимост през 50-те и 60-те години. Затова се биете, защото всеки един , който се е оплел в това да величае Държава или Армия, а не определени ценности изпада в ситуация за не може да отговори на неудобни въпроси. Ако не носехте георгиевски кръстове, ако тачехте всички борци срещу диктатурата на Хитлер, независимо дали са руснаците, американци, англичани или българи, ако приемахте злините, които е сътворил Сталин и СССР въобще нямаше да се биете. Ама не - няма да празнувате победата над Хитлер, а ще величаета Русия. И ще втълпявате на дядовци и баби лъжите, че Русия е единствената империя, която муха не е убила.... Не се чудете, че сте игнорирани не само от европейците , но и от множество българи. Просто е изключително натоварващо да комуникираш със зомбита, които ти повтарят абсурдни тези за великите Русия и СССР и техните армии. Запомнете едно - всяка една държава, всяка една армия освен славните моменти има и срамни. Разликата е в това, че в едни държави това се признава, а в други като Русия се замита. И е съвсем нормално това замитане да води до омраза дори към славните моменти.

Прав си! Силните и достойни (хора, държави,...) са такива, защото наред със зачитането на удпехите и победите си признават и грешките и паденията си и си поемат отговорността и вината к си правят съответните изводи, след което затварят тези страници и се обединяват за добро, а не обвиняват други, не крият, лъжат, манипулират или признават избирателно факти и събития и не крадат архиви и история на други!

Интересно ми е каква част от обществото ни ще е склонна да има такъв поглед върху нашата си история. Според мен е минимален. На българинът си му харесва руският тип история - велики от хилядолетия, останалия свят само прости хора...

Нима сегашните управляващи признават своите грешки, които знаем, че са много? Те "силни и достойни" ли са, след като сами се хвалят и ни убеждават колко добре живеем, а знаем, че това не е вярно?

Няма защо да се чудиш, прочети повече за ВСВ и сам ще си отговориш на въпросите. А по време на тържество, посветено на събитие, което отбелязва целият прогресивен свят и говори посланик, не е проява на добър стил да се задават въпроси, които нарушават атмосферата. Специално този въпрос е чиста провокация. Нека го зададе на Вигенин, защо пита Нинова? Я да опита да задава въпроси на премиера по време на тържество, да види дали ще го допуснат на десетки метри от него.

У

На края дебелия репортер на болен се разплака-взима ми микруфонъ,взима ми микруфонъ!!! Хахахахахаха ХО ХО ХО

Дира, отново се престаравате в триенето на мнения. Това няма да ви спаси.

И аз имам същия въпрос към БСП. Как може едновременно да са и евроатлантици,и русофили,да подкрепят ЕС, хунтата в Киев, но и Путин. Шизофреници ли са? Освен това тези депутати като Таско Ерменков нападат журналист,не трябва ли да бъдат съдени, и да им се отнеме правото да са депутати,от самата партия БСП? Репортера си е репортер,нищо,че е от Атака,задава много правилен въпрос,за политическата шизофрения и лицемерие на лъжците от БСП.

Знаете ли кой всъщност е най-важноят, истински актуалният въпрос за всеки безпристрастен наблюдател! Как нормален човек може да живее и контактува с тези и такива, с простаци, каквито са ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ТАЗИ ПОРЕДНА И ТИПИЧНА ЗА ТЕЗИ СРАМНА СЦЕНКА!!! Толкова много грешки, вини и лъжи има като предпоставки и предистория само за тази сценка, че ако тръгнем да ги изброяваме к анализираме наистина всеки ще се хване за главата! И затова между другото България е на това детедже, защото грешки, лъжи, престъпления, безобразия и простотии толкова много и дълго са оставали неадресирани, че всяко безобразие к престъпление може лесно к веднага да се оправдае с предишно, а то пък - с по-предишно,... В цял свят фашизмът е заклеймен! И преследван! Комунизмът е по-големият му събрат, Пи-голямото зло! Празнуват се празници, а не тежки събития и диктатури! Както к да е - всеки има право по принцип да си празнува, дори и когато не знае точно какво. И да се събира да празнува! Всеки има право и да пита, особено журналист, но елементарното възпитание изисква да е в подходящи моменти и ... когато интервюираният е съгласен да говори и отговаря. От друга страна Таско Ерменков няма право да взима или дърпа друг човек или негова вещ, микрофона,... За тази цел, ако се налага, си има съответни хора и правила - за нарушение на обществения ред например, или провокации... Хората навсякъде по света, говоря за нормалноя, цивилизования свят заклеймяват фашизна и комунизма и пропагандирането им, както и диктатурата, тези тик се бият кой да се изкара по-голям техен обожател и платен слуга, при това публично и много грозно!

Млъкни бе дървен философ.Много е лесно отстрани да казваш какво е правилно.Този журналист такъв му е стила да провокира.Но когато го прави в един такъв величествен момент е нормално човек да си испусне нервите.Спомняш ли си как Петър Стоянов зашлеви простака не помня името му. Ако си от десните-бесните не ти прави чест да говориш така.

Не ме разсмивай. Така ще говориш на дебилите, които са около теб и с които общуваш. Нали се сещаш, дори и тъпанар и простак като теб, колко ще изпълня молбата ти “да млъкна”, а дебил:) А на този журналист - и не само на него, виж например онази отявлена простачка, Бенатова..., му е “такъв стилът” защото такъв “е стилът” и на господаря му, патологичния хулиган и корумпиран простак и златен пръст, смелчагата, криещ се под пластмасови маси и нападащ жени и обикновени хора с депутатския си имунитет, защото няма прокуратура, съд и държава да го изолира от обществото и да го прати в затвора, където му е мястото... Но Цацаров на Пеевски и Борисов си го покри...златното ИМ пръстче...

А бе от хора, които смятат, че България може да съществува единствено като придатък на държава с която дори и не граничи какво друго да очаквате. Изнервени са от абсурдните си възгледи и ще се бият. ТЕ по цял ден трябва да увъртат, да измислят как да замитат едно или друго изказване на някой руснак и накрая не им издържат нервите и почват да се млатят. Тъкмо мине скандал с това, че кирилицата е дошла от Македония в Русия и се появи нов...

Абе да си кажем простата истина - ТЕ ТАКА ОЦЕЛЯВАТ и живеят, те само така могат да се прехранват, да живеят на гърба на другите, и то не лошо! Ако не се правят на маймуни, не лъжат, мажат, крадат, лижат задниците на Москва и не лаят непрекъснато срещу онези, които Путин посочва за врагове КАК ЩЕ ЖИВЕЯТ ТЕЗИ, бе! Как ше се прехранват! Ще работят като нормалните хора от 8 до 5 ли? И какво, като за нищо не стават и нищо не могат? Това единствено могат - това правят и така оцеляват и живеят, като кърлежите к пиявиците!

абсолютно правилно...... и като циганите, защото те са им за пример, освен руските кауни.

България съществува точно защото същата тази държава, чиито придатък твърдиш, че е, единствена в Европа е решила да пролее кръвта на свои синове, за да бъдем свободни хора, а не "робове". А какво да очакваме от такива, които приеха за свои съюзници онези, които смляха столицата ни с бомбардировки и за да накажат българите, след края на войната са искали още да орежат територията ни? Не е станало благодарение на руснаците и поради участието ни във втората фаза на ВСВ, като част от III Украйнски фронт. Така пак по настояване на руснаците в парада на победата е участвал генерал Стойчев, който до последния си дъх с възторг си спомняше този ден. Това е истината, но вече се усещат резултатите от активното промиване на мозъците на поколението, родено след 1980 г.

Елементарно обяснение! Кристиян Вигенин е евреин, сиреч служител на Исраел, като и Соломон Паси и кохортата евреи в българското управление. В Украйна управлявящата хунта също е еврейска, хазарска. Изпълнява поръчките на Исраел. Но Атака, като са толкова "безупречни", след като влязоха в управлението на България като коалиционно сдружение, защо на продължиха с механизми на управлението да премахнат военните бази на САЩ в България. Все още ли имат такива намерения или това са само думи. Да каже Сидеров.

не са ви проблем тия неща на вас. проблем ви е, че сега не сте част от никаква власт и нямате едновремешните привилегии. ей затва е цялата ви патаклама...

И аз бих попитал Сидеров защо забрави всичко, което говореше преди да влезе във властта? Написаното, обаче, остава! Защо не е прекратена концесията за златото? Защо не са махнати американските бази, които не плащат нищо? Защо, защо, защо... Нинова не може да отговаря вместо Вигенин, но Сидеров може и би трябвало да отговори на тези въпроси.

Абе, и едните, и другите- срам за русофилството в България.

A дали пък точно това не е лицето на т.н. “русофилство” в България. а? Поне що СД касае до най-гласовитите му представители!

ТОЯ ВЪРВИ ПО СТЪПКИТЕ НА БОЛЕНЧО-СКАНДАЛ СЛЕД СКАНДАЛ И ХОП ДЕПУТАТИН

ТОЯ ВЪРВИ ПО СТЪПКИТЕ НА БОЛЕНЧО-СКАНДАЛ СЛЕД СКАНДАЛ И ХОП ДЕПУТАТИН

катури - всеки българин ще ви го т*ри

Карамаймунов е върха на идиотизма .

Не ме учудва видеото. Това поведение на депутатите на БСП се харесва от избирателите им - агресивни, стари комунисти с крайни виждания и действия!

Защо на паметника на съветската армия пише, че е освободителка?Държавата България си е съществувала и преди септември 1944г. и след това. Чудя дали не е редно да се разберем с руснаците, че някак текстът на паметника НЕ Е ИСТОРИЧЕСКИ ВЕРЕН. Няма значение дали на някой му харесва или не как е била устроена държавата - държавата си съществува . Не само за нас, но и по международно право нямаме промяна на държава. Та дори и границите не са променени за да кажеш, че има някаква територия, която е освободена от съветската армия. Е сега като с колегите покрай Вардар ще оправяме грешките в историята на двете държави може би е момента да променим и някой исторически грешни надписи по разни паметници.

Ами много просто - защото така им изнася на Сталин и Москва - да твърдят и представят пред света, че ние сме им врагове и те са ни победили, а пред българския народ - че са ни освободили! И това остана така к до ден днешен! Затова едни празнуват като победители, а други - като победени, пълна официално наложена от десетилетия шизфрения! Която обаче много им изнася на победилите от победените.

Той Сталин не умря ли през 50-те та да има някакво значение какво му изнася и какво не. А пък за Москва като така им изнася да се опитат да защитят своята теза и да вземе руския посланик да ни обясни как да разбираме , че е освободителка съветската армия. Един диалог по темата не е излишен за да изясним тези работи. Да разберем руската версия.

Дори само причината, че не се е осъществило искането на Югославия и Гърция за взимане на територии от България като съюзник на Германия я прави одвободителка. СССР не позволява това да стане, въпреки желанието на съюзниците САЩ и Великобритания. А за кои "колеги" пишеш за етническите албанци, македонци или българи? Искаш да "оправяме грешките в историята на двете държави", но тук вече има и присъствие на Албания, която САЩ гласят за "Велика Албания". Не е лошо да си наивен, но да си глупак е диагноза.

Съветската армия се водеше освободителка заради идеологията от преди 1989г. Водеше, че съветската армия ни е освободила от капитализма и ни е донесла светлото бъдеще на комунизма. Затова никой от вас не ИСКА да даде отговор на въпроса защо пише така на паметника. И излизате с някакви изсмукани от пръстите си теории. Не ми се увъртайте - непрекъснато ни набиваха в главите колко много е направила за нас Русия - един път ни е освободила от турците, втори път вече СССР от капитализма и монархията. И как трябва без да се замисляме да следваме техния път. Та това не е паметник на загиналите във Втората световна война, а си е паметник на ДИКТАТУРАТА НА ПРОЛЕТАРИАТА. Надписите на него показват. Аз лично смятам, че той не трябва да се маха за да може да показвам на детето си как може цял един народ да бъде манипулиран от шепа хора. И да му показвам, че все още има хора, които се подвеждат по такива идеи.

БСП нали уж са евроатлантици,защо не празнуваха деня на Европа? Техния Вигенин беше първия евроминистър,който посети хунтата в Киев след преврата. БСП са най-големите мошеници и крадци сред партиитев БГ,а те всички са мошеници и крадци.

Атака е всъщност пионерската организация на БСП, която порасна и възмъжава под грижите на комсомолските организации на БСП - ДПС, а след него и ГЕРБ, и като всички мъничета и палета лаят и врякат да им се обърне внимание и те да се наредят сред възрастните, да седнат и те редом с тях, и се вбесяват че не ги пускат а само ги търпят и им подхвърлят от врене на време по нещо от порциите, разни остатъци! Последната фаза на всеки фашизъм и комунизъм е ... псевдопатриотизмът! Който нашите “патриоти” и от БСП, и от Атака, и останалите им патерици го разбират като поставяне на интересите на върхушката в Москва над българските - къде откровено, като в този случай, къде по-прикрито, като при Борисов и Доган...

Е ХАРАКТЕРНА ЧЕРТА ЗА БСП. ЛИДЕРКАТА НА ПАРТИЯТА БЕ СИНЯ , СЕГА Е ЧЕРВЕНА а партията е толкова лява , че в нея останаха да членуват милиардери като ГЕРГОВ , Р.Овч и подобия. ЛИЦЕМЕРИЕТО НА ЛИДЕРКАТА Е ТОЛКОВА КРЕЩЯЩО , ЧЕ НИЩО НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ГО ПРИКРИЕ

Щото Болен Сидеров от “Демокрация”, автор на едни от най-пламенните статии срещу ... Москва и диктатурата й изобщо не е двуличен, а:) Какво стана с “Бойко, проститутко!@ Или това никога не се е случвало! А иначе БСП и Корнелия Техноимпексова, бореца за социално равенство е отдавна пределно ясна, вкл. и след срещите й с генерал Решетников... А онази забележителна картинка, когато Илианка Йотова сгъна напращяла импозантна снага за да коленичи и цунка ръката на едър вносител на вино и цигари в Русия за милиарди, който се подвизава с расо когато не търгува си е направо незабравима и за Оскар на българското театрално и цирково изкуство. Аз се питам дали Корнелия к Болен могат така да коленичат и целуват ръце...или други части на друзята.

Инфо, ако оставим на страни идеология не искаш ли да отговориш защо при "окупационен" режим не е измирало по 1001

Другарю от русия, що не си пишете по руски форуми ами се навирате там дето нямате работа? А наистина най-много измрели има по време точно на вашия - съветско-руски окупационен режим. Във Вашите концлагери по цяла Източна Европа, във Вашата ДС по цяла Източна Европа. Гледайте си Вашата кочина с епидемиите на СПИН като в Екатеринбург и други градове, че скоро ще изпреварите и Африка...

Опитай се да се изразяваш членоразделно, ако искаш да комуникираш с човеци, а не с човекоподобни.

След победата над фашизма имаме ГФР и ГДР! Може ли някой да обясни кои точно са победителите и кои - победените от двете страни и какво става след това с тях? Кои са оцелели и кои - изчезнали днес? И може ли победителите да ги няма, а победените да са живи, здрави и благоденстващи...?

Нимфо, не си ли на работа сабале та мориш клавиатурата по нощите, тайба у милионеро- мияч?!

Аз само питам, бе тъпак, за каква логика говориш? Питам как така победителите ги няма, а победените просперират:) И после победените трябва да обединяват, тоест спасяват остатъците от победителите...

Тъпа логика - да изкараш ГДР победител, а ГФР победен. Германия е победена и си я разделят западняците и руснаците. В ГФР наливат кинти и я правят това, което е и в момента цялата държава. ГДР логично се проваля с края на Източния блок, само че за разлика от нас поне имат с кого да се обединят, докато ние станахме последните подлоги на всички Големи братя.

Нали ГДР бе част от Съветския блок, който победи във дойната, бе, какви ги дрънкаш че аз съм изкарвал ГДР победители! Тази логика ако е тъпа според мен, тя не д моя - аз само посочвам прости и всеизвестни факти, бе тъпанар! Ако искаш да спориш, просто посочи кой от КОНКРЕТНИТЕ факти не е верен, с не ми дрънкай простотии.

федералната република е победена, дори възстановява републиканско-демократичния уклон в противовес на национал-социалистическия и диктаторски режим, типичен за гдр и всички останали диктатури с националистически социалистически режими, в този смисъл гдр е пряк наследник на нацизма, защото продължава да е повече социалистическа и достатъчно национална, направо национал-социалистическа, докато фрг се връща в Европа ..

На времето вождът и учителят на тези - Георги Димитров, съветски гражданин, за когото “дружбата със Съветския съюз е нужна така, както слънцето и въздухът за всяко живо същество” направи и друго известно самопризнание, задавайки риторичния въпрос в Лайпциг с типичния за тези парос: “В коя страна фашистите не са диваци и варвари!” И имайки предвид, че комунисти и фашисти се родеят, ме де факто са едно, двете страни на една к съща монета, че всъщност фашистите и Хитлер са се учили от комунистите к Сталин, че са пионерската им организация, тоест има знак на равенство между тях в основното, тоест, “с коя страна комунистите не са (били) диваци и варвари”.., То сценката им описана в статията си е съвсем логична!

Кой казва, че рублата е слаба?! БСП и Атака се бият кой да я целуне!

да коленичи...

Нека русофилите тук да отговорят - на 9 септември 194; година България освободена лк д от Червената армия, или поробена! И какво точно празнуваме? Тоест - ние празнуваме като победители, или като победена страна? Аз просто питам - без значение от отговора - не е ли важно и нормално да се знае и ненормално - още да не се знае в България? С две думи - кои какво точно празнуват в България на тази дата и ЗАЩО?

Защото по тази логика някои вБулгария могат да празнуват например падането на Бйлгария под турско робство, или налагането на турското ОРИСЪСТВИЕ в България! Нали така! Че сме станали горда част от велика азиатска империя, и културата й...

Аз доколкото си спомням, Вегенин отиде да уговаря, да не закачат българското малцинство там. Че първият закон който приеха след преврата, е да се забранят официално говорени езици по места, сред който бе и българският. А ако се пита за неудобно минало, Сидеров има за какво ли не да се пита. Как е работил във вестник Демокрация на СДС-то. Как си прави голи снимки. Как Борисов го нарече патерица - сега изпълнява същата функция. Как Борисов каза, че всички останали партии в парламента тогава (БСП, ДПС Атака) искали да го убият. Сега е опора на същият.

за зрителите.....ако им стиска.

Да си подават оставките. Ясно се вижда какви хора са депутатите на БСП. Това ако стане с депутати на друга партия ще стане голям скандал. Всичките им политолози и поставени лица ще тръгнат по медиите.

По-скоро в нормална държава, този "журналист" го дават на прокуратурата за тормоз.

майстори сме на резилите...

Наистина, някой може ли да (си) обясни - как може да се води за освобождение налагане на призната и със закон диктатура и престъпен режим, наложен от “освободителите”! Питам сериозно - това е много важно да се изясни просто защото е много актуален въпросът що за държава сме и в момента и каква е точно гормата ни на управление! Ако ние все още не знаем и не можем да разберем какво е точно управлението за половин век в България, то тогава как да знаем какво точно и защо става и в момента в страната!

Тук имаше един коментар много интересен отговор кой какъв е бил и кака,без обиди само факти,ама вие го изтрихте,що така бе младежи истината е неприятна,а пропагандата красива.....жалко..затова сме на 111 място по свобода на словото.....айде наздраве!

от сектата на русофилите станаха смешни веке...

Карат се БСП и Атака кой е по-голям Путинист. Тъжно та чак жалко. Все пак в Атака водят по точки, БСП поне за пред ЕС се опитва да се представи като европейска социалистическа партия.

МОЧА трябва спешно да се демонтира в кашони и Радев ся като иде при Императора да му го дарува

тя телевизия Алфа е дъщерна на RT така, че що да не бият?

Само не разбрах през 1944 година Съветската армия поробила ли ни е, или ни е освободила? Щото установеният режим д престъпен и диктаторски, обявен за такъв и с неоспорван от никого закон!

Освободила ни е, от Солун, Скопие и Цариброд

Хайде стига лъжи и от двамата! Решението България да е с границите от 1.1.1941г. (преди войната) се взима в Париж през 1947г. на мирната конференция там. Чърчил е викал там, че такава държава България не трябва да има. Ако сме били отказали, то влизаме във война с всички. А така губим спечелените през ВСВ територии. За това не ти е виновен никакъв СССР! И на 9.9.1944г. не идват комунистите на власт. Те идват по-късно. Да не говорим, че тук идва Трети Украински Фронт, който е посрещнат като на парад - гледайте на черно-бели кадри. Ама за какво ли да ви го обяснявам, след като целта ви е да плюете, а не истината!

Тоя пък, посрещнали ги били. Те и Тато го посрещнаха така в залата, а малко по-късно му биха шута. Чаушеску и него.

дебил...

Този нахален репортер защо не пробва някой път да си завре микрофона в лицето на Борисов например и то по време на официално събитие? Охраната на Борисов ще му начупи ръчичките. А тук се прави на голям мъж, защото Нинова, както се вижда ясно е на събитието без никаква охрана. И никакъв сблъсък нямаше, просто го избутаха настрани, след като репортерът нахалстваше многократно. Нито са го удряли, нито са му повредили техниката, макар че такива като него боят им е малко.

дрън-дрън, млади социалисте! Бойко го разкатават подобни репортери. Кой ще бие журналист, ако не е от БСП - богоизбраните!

Борисов не могат да го приближат такива журналисти, около него винаги има охрана и така и трябва. Това че някой не харесва този репортер, неозначава, че е социалист.

Aйде бе - "разкатавали" го били Бойко атакистките журналя?!;)) А що не излъчвате "подвизите" им по партийната телевизия?!;))) Такова разкатаване там се не вижда - излъчвайте го, че да надъхвате електората си, бе;)

Хахаха, руските слуги се сбили , като кучета за кокала.

Поредното доказателство, че нивото на журналистиката и журналистите в България е под нулата. Малко уважение към повода на събитието не би навредило. За провокационни дебати си има време и място. За голяма част от коментиращите тук се отнася същото.

От Атака май забравят, че началника на лидера им - Путин, се срещна с Порошенко в Минск и както казва Бялата Златка - легитимира изборите.

Това не се брои защото не им уйдисва, тоест не им влиза в опорните точки. Така както на Москва не н изнася да ни върне откраднатите през годините тонове български архиви... И така и до ден днешен на българина не ясно Съветската армия на 9 септември 1944 година освободила ли ни е, или поробила! И България победител ли е или победена страна! Очно затова официалната версия е, и в учебниците, че хам Лервената армия ни е освободила 1944 година, хем след това е установен престъпен и диктаторски режим от руски граждани начело на България (и 5 български премиера - руски граждани) Така ме при тази тотална тяхна шизофрения, която е официално легитимирана и налагана, тези сценки са си съвсем логични!

На БСП могат да се задават само удобни въпроси, като: "Вярно ли е, както твърдят милиони хора, че само БСП може да направи България просперираща?" Всичко друго вади на показ истинското им лице - безпощадни олигарси.

ChatGPT

А зададения въпрос е направо върха на журналистиката... ако това е най добрия въпрос, който му е хрумнал - няма работа в телевизията!

си правят пиар. Този т.н. журналист да я беше попитал Корнела - защо като обича и вярва на Русия и Путин синът ѝ завърши и сега работи в банка на Рокфелер в НюЙорк, а той - за ланския сняг. И доведеният син на президента и той учи в САЩ - впрочем биологичният му баща е депутатът от БСП който се прояви в ръкопашния бой - Свиленски - първият съпруг на Деса.