В Южна Корея пристигнаха първите елементи от US щит

Американските военни започнаха да доставят в Южна Корея части от противоракетната си система ТААД (THAAD).

Обратно в новината

Коментари - В Южна Корея пристигнаха първите елементи от US щит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рейгън си беше напълно здрав, когато сисипа съюза Хахаха. Още ви болят задниците, нали?

СССР го разруши част от върхушката в Кремъл - Горбачов, Елцин, Андропов и пр. Но сега ще гризнат дръвцето, и путин не може да ги спаси. А Рейгън беше болен и като президент/макар и в начална фаза/, затова не му даваха да говори свободно -cocoon policy. Бъркаше държавите в който бе на гости, хора и пр. Рейгън не го виня, а тези, които го използваха вместо да го пратят в лудница. А той измисли "рейгъномиката" - затова са на това дередже ФАЩ.

Шибани кравари тъпи и нагли - ще разпалят светован война !

Ами като ви е толкова симпатъчна Сев. Кореа, що не се разходте до там. Може и с еднопосочен билет, руски тролчета? Хахах

Помните ли "звездните войни" на алцхаймера Рейгън? Колко приказки се изприказваха за лазерни бойни станции в космоса и пр.дивотии и като резултат - нула. Та и сега - междуконтиненталната балистична ракета може да се унищожи само първите минути при изстлеването си и последните минути при поразяването на целта. По средата на полета, тя е на недостижима височина. А началното изстрелване, ако е в КНДР е с никакви шансове да бъде засечено - при приближаването на целта вече пък съвсем - свръхвисока скорост и десетина лъжливи цели, все едно с малък патрон да целиш по голям.

Гоуем си!!!

Резултатът беше крах на СССР,но си прав - крахът на една 0 е 0 хахаха.

Никой (засега) не може да унищожава МБР, THAAD обаче добре се справя с ракетите със среден обсег като севернокорейските.

Пъчене и показване на мускули. Май на САЩ им дойде акъла в главата, но все пак ще трябва да отчетат някаква дейност, преди да си тръгнат. Иначе светът няма да им ръкопляска.

Измама от рода на хибридните рейгънови "звездни войни", дори по-голяма. Все пак малоумникът Рейгън бе болен от Алцхаймер. За да бъдат унищожени балистичните ракети на Пхенян, първо трябва да бъдат засечени. "Невидими" мобилни ракети на твърдо гориво, излизащи от подземни бункери, заслепени шпионски спътници на САЩ/дори облаците биха им пречили/ и резултат - изпепелени военни бази в Япония и ЮК, както и няколко града в САЩ. - North Koreas advancements in solid-fuel rockets, mobile launch vehicles built for the norths unpaved roads and cloud cover which frustrates satellite surveillance are causing US planners to fear that they may have little time to detect the next wave of North Korean missiles.

Ядрено устройство с мощност 10-20 килотона, може да се монтира в 152 мм. гаубичен снаряд и изстреля на растояние двадесетина километра. С такива оръдия Сев. Корея определено разполага и нищо не и е попречило да създаде ядрени снаряди. Дали и тях би могла да спре THAAD?

Съвършено вярно. Но това не интересува американците. Ще умират корейци,а те са си на спокойствие зад Гьола.

Радиацията е малък проблем, ще бъде измита от дъждовете, е вероятно много риби ще пострадат. Много по-страшно е разрушаването на АЕЦ в Южна Корея - там има 24 реактора, в обсега на артилерията и РСЗО на Пхенян. Разрушаването им ще означава край на южнокорейската икономика и глад и студ - ЮЖНА КРЕЯ ЩЕ ЗАПРИЛИЧА НА ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ с 50% население живеещи в мизерия.

Първо - Рейгън, когато съсипа съюза си беше съвсем здрав. Второ - руснаците са по тъпи от него, дори когато беше болен. Трето, да се подиграваш на болен човек е руско. Четвърто - да се лъже ви е в руската пиянска кръв.

Рейгън беше болен и като президент/макар и в начална фаза/, затова не му даваха да говори свободно -cocoon policy. Бъркаше държавите в който бе на гости, хора и пр. Рейгън не го виня, а тези, които го използваха вместо да го пратят в лудница.

Как ли тези противоракетни системи ще спасят Ю.Корея, ако северокорейците решат да направят наземен ядрен опит, близо до границата... сиреч да взривят един от ядрените си заряди в атмосферата на собствена териотрия... при подходящ северен вятър? Сеул на колко километра от границата е и колко време ще има населението му за евакуация?

Какво ли ще се случи с американската АУГ, ако в близост до дислокацията и, например на около километър... съвсем безобидна дистанция, малка севернокорейска подводница, с каквито страната разполага, взриви, намиращо се на борда ядрено устройство с мощност 100-200 килотона, каквито корейците също очевидно имат?

ако циклонът разнесе облака към РФ..

Не си мъчи бедното руско можъче. Американците си знаят работата. Затова са първа военна сила.

тези простотии на САЩ са и стъпка към унищожаването на САЩ. Много е вероятно. Ким е човека.

Не се лъжете по тази пропаганда, Садам Хюсеин говореше за "майката на всички битки", пък това което стана напрактика е съвсем различно.

са нещо като бъдещите руски С500, само че днес ;)

ха ха ха +++++++++++++

Да беше попрочел "туй-онуй", преди да пишеш, а? :)))))

И освен към унищожаването на САЩ това ще бъде стъпка и към просперитта на Русия и обявяване на Путин за световен император