Щетите: Как информационният теч ще се отрази на сигурността на САЩ

Много от най-стойностните разузнавателни методи вече са доста уязвими, твърдят специалистите

Обратно в новината

Коментари - Щетите: Как информационният теч ще се отрази на сигурността на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе малко ли дертове ни създават тия та сега и сигурността им ли да мисля бе?

Е и квотолкова всичко е измислено и предварително направено със цел да манипулират

ич дума да не става дума да не излиза между нас да си остане

Всичко е добре познат трик. Някакъв дришльо споделя "секретна" информация в Дискорт. Сега конгресът ще приеме мерки за следене и профилиране на лица от социалните мрежи в името на сигурността. Биг брадър гледа.

Ха ха ха, кой ще нападате сега. Дайте поне да е Мексико а не на майна си Райна.

Какво беше онова с едната лъжа, казана 100 пъти? Та какво за сополанкото, дето му дали свръхсекретни документи? Та кой му ги е "дал"? И защо при толкова много мумии във американското КГБ?

Всички служители от служби до армия и полиция са регистрирани с профили в социалните мрежи.......да не говорим колко от тях са радикали..... наркозависими.....или частници обслужващи корпоративни интереси...... кой,как обработва строго секретни данни...майкрософт,ейпьл,андроид,сиско,харрис,моторола и тн ....тоест частни корпорации имат пьлен достьп до комуникации и секретни данни........на ДЬРЖАВАТА

Само ме радват техните щети езък за обикновенните хорица.

Очевидно е умишлено мероприятие на Пентагона/ЦРУ. Но целта не е съвсем ясна: или дезинформация за русите, или трик за да се компромитира/спре "Великата Пролетна Офанзива" на Прецидента-танцьор (по без гащи).....

Никак няма да се отрази, защото това с изтеклата информация е добре замислен Холивудски фейк сензация. С една дума фалшификат. Това е да замаскират взривовете на северен поток.

и никой не може да обясни как този "21-годишен член на Националната въздушна гвардия на САЩ", който дори не е в редовната армия, има достъп до такава секретна информация?

бе на на тьрмьк от поттока като гладна мечка ловил скачащата срещу течението сьомга....