Коментари - Ще впише ли Северна Македония българите в своята конституция? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На македонец главата увира когато се вари с паве и като ври с македонска глава а павето умекне значи и македонската глава е увряла

Русия простовата и глупава жалка работа напъва пък резултати никакви. Само се казва ще ще беееееее.

С тези държавници дето ги имаме кога България не е била прецакана За българския политик е важно само едно - да не влезе в пререкание с политиците на ЕС Както отстъпихме за ветото така ще отстъпим и за конституцията

Няма проблем да се вписва и подписва щом си знаят, че нямада го спазят. Толкова години едно и също. Накрая и ЕС ще го проумее.Неизбежно е.

ЕС нищо няма да проумеят Накрая ще влязат в ЕС тогава на сградата на Ес голям неонов надпис ще пише Бугари - татари А ние ще трябва на обясняваме защо сме окупирали Пирин

Според мене няма да ги впишат Ще опитат да хитруват да се промъкнст така Ако България пак настоява ще ни обвинят че пречим на ЕС разширяването

пак тая макевдония! тия са невменяеми!... скоро българия няма да може да впише българи в конституцията си защото няма да има вече българи за вписване! крайно време е българите да ги впишат в червената книга на защитените видове на територията, а политиците на територията в черната книога на особено опасните терористи!

Е те името на държавицата си смениха да влизали е Европския съюз, сега за една конституция ще се опъват :)

И според мен не. Благодарение на Боко Тъпото и Киро Простото.

А къде е в случая мунчо "умното4?

Не се очертава в близките 20 - 30 гадини да си променят макетата конституцията. А след това това ще е без значение, защото ще са малцивство в Северна Македония или Източна Албания.

И българите ще са така с мангалите

пак тъп въпрос да не би влиянието на турците в България да е защото са вписани в Конституцията?!?

Зададения въпрос е за тото 3. Каква е наградата за позналите? Ума царува, ум робува, ум и патки не пасе. Чака на социални помощи.

И САЩ са вписали негрите, но продължават да ги избиват.

Няма да ги всписваме никъде! Заличаваме РСМ и връщаме земята МАКЕДОНИЯ към България, за която нашите възрожденци са си давали живота!

Като не ни признават за хора,да си останат към сърбия,никакъв ЕС.Макетата са ограничени шовинисти продали се на сърбите,,а за сърбите легенда има ,че са лоши хора,,

Няма и не трябва да го правят. Всеки може да се самоупределя като какъвто иска вкъщи, сред близки и приятели. Там, където с поведението си не пречи на другите. Когато живееш в друга държава се съобразяваш с техните правила. Политиката, която Каракачанов и група националисти започнаха, обиждайки и умаловажавайки правата и гордостта на македонския народ, ще доведе единствено и само до война, която ние няма да спечелим. 30 години подменят историята ни в учебниците и сега се чудят защо не могат с факти да докажат правотата си.

Трябваше да препишем "вистинската" история която важи между Куманово и Гевгелия?

Техен си е проблема да влязат в ЕС Ние нищо не губим

Като ще променят конституцията, то тогава направо да си сменят името на Западна България и да се заложи 5 годишен период на присъединяване. Всичко друго са глупости, диктувани от сърбите, които са успели да им промият мозъците.

Ако искат да са част от ЕС, ще впишат. Защо ни занимават нас? Това си е техен проблем вече ... Аз смятам, че ще впишат, но няма да е скоро.

И да го нарпави няма да промени нищо

Скопие не ме интересува. Дори да бъде ударено с 8 по Рихтер.

впише когато си оправим нашата кочина и да ни имат ихтибарь , до тогава не :)