Ще сближи ли земетресението Турция и Гърция

Природното бедствие е шанс за двете страни - ако покаже, че Атина и Анкара могат да бъдат и добри съседи, когато се налага

Обратно в новината

Коментари - Ще сближи ли земетресението Турция и Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не

Не ги ли е сближило с 3 метра?

Трагедиите сближават. Политиците разединяват.

Да видим дали ще сближи Турция и Сирия.

Да ще сближи с 3 метра. Това вече го писаха.

"Подкрепата на Гърция за жертвите на земетресението в Турция и Сирия идва от всички страни и от всички партии - с изключение на фашистите." То и у нас е така, само фешистите отказват да помагат и плюят, я по Украйна, я по САЩ и ЕС ..., но да помагат, не искат.

Фашист = комунист. Едно към еднол Факт!

Нещо не виждам да помагат на Сирия срещу агресора Турция. И какво излиза - да мрат от земетресение не може, ама да мрат от войските на Ердоган може?

При мюслите единствено има "сближаване" с камили, кози и малки момченца и момиченца!Страхотни лъжчи са, защото КУРана ги ЗАДЪЛЖАВА да лъжат НЕВЕРНИЦИТЕ (християни, католици, евреи, будисти и т.н.) .

Мммда... А под "сближаващото" матриалче на дойче зеле стои заглавие с цитат от Ердоган "Някоя нощ ще дойдем": Ердоган заплашва Гърция". И една нощ нещо наистина дойде. И в продължение на 3 дни изписа красив кръст на границата между Турция и Сирия (вижте картата с точките, показващи огнищата на трусовете). А Ердоган превърна Св. София в джамия. И лично прочете първата "молитва" в нея.

И буквално се доближават.Вчера по новините в 18ч. По БНТ съобщиха ,че след земетресението Турция се е "придвижила 3 метра на югозапад"

Балканския полуостров най често срещания лав в кръчмата е ," ти сега мен уважаваш ли ме ,уважавам те ,а ти мен уважаваш ли ме... Ай са да пием по едно."

Не, с гърчулята приятел се не става. Иначе турците са по-свестни от тях.

При правенето на супите остани ....

По-свестни са .Клали са само в Батак по между другото, иначе са супер.....

Това доказва само едно,че политическите лидери погълнати от властта полудяват и започват да правят бели върху цялото човечество,ако не бяха тия политически боклуци народите щяха да си живеят в мир и разбирателство без войни и размирици...

И да и не, я само виж какви войни се водят междусъседстки в един вход на блок или на една улица на село ... Тааа, не знам колко мирно ще си живеем, но може би ще сме определено в по-дребни мащаби.

че някой няма да иска да ходи някоя нощ на гости.

Те гостите си ги получиха една нощ...дано им дойде акъла.

Това са поредните бабувания нищо конкретно, как да се нормализират отношенията като няма решение за Северен Кипър,а там етническото население са турци и не желаят да живеят с етническите гърци в обща държава.

Гърция и Турция винаги се сближават след земетресения и си помагат. Това обаче не трае много дълго.

Затова пък земетръси има често. Да им напомня.

Айде и по едно ракѝ след това и кой от къде е.

лукави гърци и агресивни турчоля... какво сближаване?!?

В политически смисъл сближение трудно може да има между Турция и Гърция.В хуманен аспект винаги,както гърци и българи го показват,ще има добри взаимоотношения.Политическо сблжение ще има,при това доста трайно,между България и Гърция.Предричам почти едновременно напускане на ЕС в най-скоро време . Лично аз намирам,че към България и Гърция ще се присъедини Държавата Израел.Ще споделя,че и трите наши държави днес,а и от твърде дълго време са дискриминирани политически.Явно е,че някои отвъдокеански люде не намират за добре човечеството да се сеща за тези основни три ПЪРВОЦИВИЛИЗАЦИОННИ ДЪРЖАВИ И НАРОДИ!!!.Уви,ше ги разочаровам такива,твърдейки,че времето на летаргиата и планираното приспиване на достойнството ни изтича.Първоцивилизационните държави имат правото да бъдат достойни и най-паче им подхожда един федеративен тип ЗАЕДНОСТ,която да въскреси спрелият цивилизационен културен и творчески процес.И ТРИТЕ ДЪРЖАВИ НАРОДНИ СМЕ ДАЛИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЕЗИЦИ И АЗБУКИ,ОТ КОИТО ВЗАИМНО СМЕ СЕ ОГРАМОТЯВАЛИ. РЕДНО Е ДА СЕ ВЪЗПОЛЗУВАНЕ ОТ ТОВА ОСНОВАНИЕ И ЗАЩИТИМ СВОЕТО ДОСТОЙНСТВО ПРЕД ЖЕЛАЕЩАТА ДА НИ СДЪВЧИ ЛИБЕРАСТКА МАШИНА.ОСОБЕНО ВАЖНО Е БЪЛГАРИЯ ,ГЪРЦИЯ И ИЗРАЕЛ ДА СМЕ ЗАЕДНО ВЪВ ПОЛИТИЧЕСКО,ИКОНОМИЧЕСКО И НАЙ-ВЕЧЕ ДУХОВНО-КУЛТУРНО ОТНОШЕНИЕ.

Па то вече ги е сближило. С 3-4 метра.

Само на Балканите е възможно до вчера да се карате, а днес да се обичате ...

Фесовете имат вечни интереси и омраза към съседите. Без значени как ще им се помага с тях като с куче, гръб не трябва да им се обръща

То Турция и Сирия не сближи.

По данни на учените Турция се изместила с три (3) метра към Гърция .. така че отговорът е Да

сега и 3 метра надолу...