Коментари - Ще работят ли преференциите на избори? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако всички политици работеха като Мая Манолова, от България няма да бягат навън за насъщния, за по-добър живот. Дано изкара и втори мандат, защото чак сега разбрахме, че тази институция не е само на документи.

Преференциите вкараха в общинските съвети отявлени крадци и крадли на гърба на относително успешни кметове като беше правена агитация за тяхна сметка, но дано да са разпознати веднъж за винаги защото ако пак са в листите въпросните кметове ще го отнесат.

Презрението на политиците към обикновените хора е една от най-позорните последици на демокрацията.

Тройната коалиция ДПС,ГЕРБ и ОПатриотари , така ги е страх от преференциите в изборите ,че ги хвана шубето от гражданското общество.Време да се бие дусзпа на тези прошляци.

Преференцията не трябва да се отменяшТова е партийна листа,но никой избирател не е длъжен да се съобразява с реда!Не трябва да има ограничения!Патриотите се подведоха и трябва да се осъзнаят!

Чакаме следващият Бенчо.

Помните ли "Любимец" 13 на едни предишни избори...?

Извинявам се, Любимец 15, не 13- Момчил Неков от изборите през 2014г. :D

Тома ли ви е рецептата при НФСБ-то , да не изброявам другите. Един предприемач , както го наричаш ти бизнесмен , който има толкова много пари да си купува от партия , после преференции , от предприемаческата си дейност , за чии му е да се занимава с политика , там се такива главанаци, като тебе, се събрахте , дето парите са ви от вагони с винкели и кабеларско порно.

Шилo

Касабов, вие сте абсолютни демагози!!! Празни хора!

изритаха БСПарските и ДПСарските мафиоти от парламента.

Ооооо снощи гербаджии се гушкаха с депесарите. Много обич беше , сега чакай да видиш какво ще се роди и кой кого е таковал.

Точно ти с твоя "капацитет" не можеш да наричаш когото и да било 'Тъп'