Коментари - Ще промените ли вота си за предсрочните избори на 2 април? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да променя избора си. А той винаги е бил "не подкрепям никого"

Съгласни ли сте някой друг да избере вместо вас партии които са готови при едно намигване от Козяк да ни вкарат във война?

Няма да променя избора си...единствените, които управляват България са Възраждане. ПАК ще гласувам за тях. А другите просто не са българи, също като тези дето гласуват за тях.

Боже докъде се докарахме,да се гласува за една партия от ненормалници.

ТИ ЗА НОРМАЛЕН ЛИ СЕ ИМАШ ?

ето къде са гепените проценти от Възраждане от предните избори 16 процента са си разпределили Простите и Лъжливия генерал чрез мадурките.

Възраждане са единствената партия, която поставя националните интереси над чуждите. Покажете ми с какво се различават Герб, ПП, ДПС, и ДБ?? Абсолютно еднакви гъзолизци с различни лица - национални предатели, които продадоха България за жълти стотинки на еврогейците.

Другари с юмручета, къде са колчетата и пачките на .... да не го споменавам. Май само плюваме и обвиняваме. А този гл. Прокурор как ни пречи мамка му.

Напук на жълтопаветните ибрици ще гласувам за ВЪЗРАЖДАНЕ!

И аз, само че защото няма абсолютно никой друг, на който да се доверя. Не е истина колко сме зле, щом опряхме до Коцето.

" Вятъра на промяната" Показател на това защо нищо у нас не става както трябва -политическо номадство, Люспене, отлюспване, преименуване за сега според статистиката един милион твърдо нямало да гласуват, но пък са най -гласовити да критикуват. Близо 400 хиляди ще се завъртят в посоката на "ветровете" едни други ще си правят алъш -вериша предизборно. Не става с промяна на гласуването, става с убеждение. С промяната само давате пари на "дунавските русалки" в политиката. А парламентарните избори задължително трябва да се провеждат в два тура, а не президентските (пост за фигуранти -нека там да са красивите и умно -честните)

Полупрезидентска република тогава ще се оправят нещата

90 % от Президентските републики са участвали или участват във военни конфликти по света,Вие това ли искате? Парламентарната форма на управление е по демократична,но тук умело се прикрива мажоритарният вот след партийния е той,но няма келепир

Ще гласувам за Възраждане. Небългарските партии не ме интересуват.

ама, разбира се, че партия с копейкин начело е най-българската партия! русороби, сър!

Докато не се измете всичката измет от парламента,няма смисъл от гласуване. Нов бардак със стари курви. Народен съд,удряне на олигарсите.Държавата да сложи ръка върху тяхното състояние и бизнесите,концесиите които бяха дадени на чуждите компании. Следващият вариант е промяна на Конституцията и съдебната система! Лов на вещици!!!! Мале ще напълним затворите с парламентъристи,министри и народни предатели. По добре на гилотината!!! За това с бюлетина не подкрепям никого!!!!!!

Ти пък, искаш да оставиш някои хора с недостатъчен трудов стаж за пенсиониране! Ми не му достига на човечеца един мандат, половин мандат -на борсата ли! Ми ще му падне коефициента на горкият...Никакво метене! Там да скъса поне още един кат дрехи на банката

Ще гласувам пак За Мунчо Вън

Е за къв хуй купиха машините... и дадоха милиони народна пара за да върнат сега хартията и измамите

Измамите са в машините, затова никой в Европа не гласува с тях.

lu4ka

Само си представи за възможността, да гласуваш по пощата или с молив върху хартиена бюлетина. Махнаха машините, защото са дорасли , да гласуват, без да се страхуват от манипулация на вота.

дадоха милиони народна пара за машини, за да "спечелят изборите", да дойдат на власт и да откраднат МИЛИАРДИ ЗА СЕБЕ СИ! и все пак не са само юмручено-прокопските превратаджии виновни, защото "за глупостта на едни народ най-справедливото наказание е бедността му!" както казва рейгън.

КАК Я ИЗМИСЛИ ТАЗИ ГЛУПОСТ? КОЛКО ЛЕВЧЕТА ЩЕ ТИ ДАДАТ?

Пак избори! Машини. Айзък Азимов. Ентелект. Проблеми. Аз пък мисля, че най-лесно ще бъде ако гласуваме през платформата на Nexo. И без това половината избирателни списъци са крипто, тука има – тука нема, а така българите в Аляска, срещу една дребна такса изпратена по пощата в полза на г-н Тренчев, ще могат октомври месец да си изберат кмет на Разград. Бойко пък ще гледа стерео, как Демократична България печели изборите в Северна Македония с общ резултат от 94 милиарда гласа. Е, вярно е, че после цялата държава ще ни издирва Интерпол с червена бюлетина, ама това са дребни проблеми, ние сме свикнали, нали сме стари руски шпиони! Да не говорим, че ако избягаме вкупом целият народ в Дубай, тея от Интерпол ще духат супата! Е, ще оставим г-н Влади Горанов тук, че ако го хване г-н Васил Божков там, финансистът от Свищов ще има цял живот да пренася кофи с пясък между Абу Даби и Катар. И Атанас Атанасов ще го оставим тук, за да пази демокрацията! А и те разузнавачите от Лапландия и без това трудно понасят жега. Но това са дребни проблеми. Лесно ще ги решим. Въпросът е! За кого да гласуваме: – за мебели “Банкя”, единствените, които държат концесията за добив на злато, чрез екстракция на стволови клетки от половите органи на жена от Кърджали – за младите ЛГБТ украинци от щата Айова, първите, които легализираха олигофренията, но забравиха за тревата – за въоръжената до зъби пацифистка от Мизия, която три пъти пали Райхстага, но не успя, щото й свърши газта – за разузнавача Хаяско и приятели му от улица “Иван Вазов”, Разградско – за автентичния български националист от Смоленск, превъртял на борсата в Мурманск 200 тона дребни монети само за 3 дни – за аристокрацията и хазартния бизнес, които държат 200 нелегални игрални зали в покрайнините на Мадрид и залагат само на червено – за представителството на Капалъ Чарши у нас, щото са им най-евтини чаршафите – или за Орлин Алексиев Сложен, но разнообразен избор. Като добавим към това и лицето Божанков, уравнението става достойно за Нобелова награда за тъпотия. Абе, важното е да сме живи и здрави! Всичко друго е суета. И няколко милиарда. В дребни кражби. И менте родолюбие.

хем дълго, хем тъпо и невнятно. който не може да се изкаже кратко и ясно пише/копира дълги и тъпи простотии.

Защо въобще си играем на избори? Пускайте отново талончетата на Божков - търкаш и каквото се падне - такова!

Да отпадне тайната на вота и да има по-ефективна борба с купувачите на гласове.

Ситуацията днес има добра и лоша страна, първо добрата - над половината българи вече са скептини към демокрацията, но лошото е че поради тая причина няма да гласуват Логичния извод се натрапва - трудно ще се измъкнем от соросящината , макар и желаещите да сме вече мнозинство

Искаш тоталитарен режим и еднолични решения? Някой несменяем да ни управлява 40 години? Що за кошмар....

Мисля че варненският циганин Капейкин с рускоциганската си партия не е опция.

Аз съм тъп и упорит затова ПП !

Ще гласувам за ПП-ДБ поради три много значими за мен причини: - вдигнаха пенсиите значително; - помогнаха на Украйна с оръжие и горива, когато имаше огромна нужда; - изгониха толкова руски агенти, колкото в цялата ни история не са гонени.

А как ще коментираш това, че купуваха газ от дъщерно дружество на Газпром и така нахраниха руслямците? Наясно ли си, че с новата пенсия можеш да си купиш 2 пъти по-малко неща, отколкото със старата при старите цени?

Ще гласувам отново за Възраждане и се надявам този път да имат повече гласове!!!!

Възраждане

Ще гласувам за тези, които дадат вето за Македония и откажат оръжие за Украйна. И ще убедя всичките си познати да го направят и те.

И кои ще са тези които ще постигнат това? Лесно е да се обещае и едното и другото ама реализацията е съвсем друга работа. Е от възражение са ви единствената опция ама както до сега се скъсаха от работа и предложения хората съвсем забравиха, че въобще са част от това НС.

Възраждане

И когато всички гласуват против и едното и другото вето какво става? Е поне са изпълнили условията за такива които са доволни на нещо толкова малко. След големите им приказки как щяха да премахнат и мерките и сертификатите за ковид накрая какво постигнаха? Единствено съкратиха срока за премахването на всичко това с една мижава и жалка седмица!?! Даже беше с месец, два или три ама за една седмица то заслужаваше ли си? А сега са такъв фактор в НС, че дори не се споменават за каквото и да било. Никой даже не ги пише като опция за кабинет! И те като дпс-то само клатят крака за няма нищо. Ако това им поведение ви печели с нещо, добре губете си времето с тях.

Точно пък Македония какво ви пречи? На гол г.з чифте пищови.

Ще го променя с "не подкрепям никого".

Активността ще е висока, явно.

Ще гласувам за тази партия която би ми дала вето за РСМ, а не недомлъвки, криене от медиите, всякави други глупости. Ще има наказателен вот и за нашите и чуждите на следващите избори от мен.

За същият избор ще съм както и през последните два три избора - не избирам никого. Като за година и половина и старите и новите нищо не постигнаха за какво да си правя труда да избирам между едните и другите? Хайде да видим избирателна активност под 5% и какво ще стане с голямата ни политика!?! Когато още преди да имат възможност да правят кабинет им се отнеме и възможността въобще да бъдат в НС.

Не гласувайте , отидете за гъби и оставете на Гроп следващите 12 години .... пратете децата си да търкат кенефи и да смучат бахура на пакистанците в Англия :))

На 2 април специалистите очакват над 200-300 хиляди избиратели да се върнат. Това ще е поредният пирон за моделът "Радев". ГЛАСУВАЙТЕ!

Добавете и Няма да гласувам за никого ! Така лъжете хора , че трябва задължително да гласуват за някоя партия !

Повярвах на Кирил Петков на последните избори но сега мисля да гласувам за БСП.

Възраждане

Докато има в изборните листи поне едно познато до сега име, няма да гласувам. Аз не съм малоумен, да ме вземат за подигравка! Две години само размятват някаква папка, Нищо не правят, но си прибират тлъстите заплати! А от мен се изисква да работя съвестно и здраво, да си трая за мизерното заплащане, да си плащам навсякъде скъпо и прескъпо, да си ограничавам отоплението, да приемам всичките им далавери за нормално….да изпитвам на гърба си цялото им безхаберие и некадърност! Срама нямат!

И като не гласуваш им обърна наклона на уя ли ? Напротив ониждат те както си искат :))

Има опция няма да гласувам за никого ! Избери нея ! Така няма да им подариш гласа си !

Тази опция има значение само за прага за влизане в парламента и даже е в полза на по-отвърдените партии които така или иначе ще преминат този праг и след това ще имат повечко депутати отколкото ако я нямаше тази опция!

Никога повече ПП, ГЕРБ и всякакви деривативи на синьо-червената мъгла.

За да стане това трябва да гласуват повече българи отколкото турци и цигани .... Обаче българина разчита на рушвети и връзки за доходите си и не гласува ! После комунизма бил виновен :))

Единственият ефективен наказателен вот е ниска избирателна активност, но под 10 процента. Горе долу такъв е процентът на твърдите ядра. Тогава нека да се перчат, че са “ народни” избранници. Да ги оставим с пръст в уста! Няма друга алтернатива да се преборим по мирен път!

Синьо-червената мъгла беше лаф на Жоро Ганчев, драги. Отнасяше се за БКП /Луканов/ и СДС /Костов-Санкин/. Беше прав в това си съждение, макар че и той май беше ченге.

няма да гласувам, гласуваш за доходи, по-добро образование, повече инвестиции в предприятия с добавен стойност, а като влезат вътре се оказва, че ще вкарваме македония в ес, ще изпращаме оръжия и заплати за Украйна и ще налагаме санкции на Русия, за да може бензина да стане 3.60 !

Може би е добър вариан да се гласува срещу всички партии. Имаше такъв вариянт и на последните избори имаше много голям ръст на така гласувалите.

Не подкрепям никого е най-тъпият вот, защото гласът ти ще бъде разпределен между тези всички срещу които гласуваш.

Винаги гласуваш, просто ако не пуснеш бюлетина си глаувал/а за всички партии в парламента пропорзионално на резултатите им. Същото и ако не подкрепиш никой.

Ведага ще ти кажа истината . Като пак ще изманипулирате резултата