Ще признае ли Сърбия Косово?

Прищина смята, че ЕС не може да разреши конфликта между Косово и Сърбия и настоя като посредник да се включат и САЩ. Белград обаче заяви, че ако се включат САЩ, Сърбия ще се обърне към Русия с молба също да се присъедини към диалога.

Обратно в новината

Коментари - Ще признае ли Сърбия Косово? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тачи заслужава смъртна присъда !

САЩ призна Косово, Построи си военна база и разруши всички мостове по река Дунав - които нямат нищо общо с Косово. Изби част от цивилното сръбско население, както и косовари, както и журналисти - от самолета не се вижда точно... Милошевич, убит без присъда в Хага заради сваления, невидим американски бомбардировач F-117. България участва в първата САЩ (НАТО-вска) напълно незаконна война по международни закони, а за престъпление срещу човечеството - няма давност!

typa smotana debela svinia ... xa xa xa

в Хага ли е убит. И без присъда... а стига бе.И то щото свалил Ф117 с пръднята си... не го е срам да ви избират такива прости бе???

Kogato nie priznaem che sme TURSKA gubernia , togava i Syrbite shte priznaiat Kosovo ... Ne znam zashto oshte Vuchich ne zapuka shiptyrite ... Elcin OTDAVNA ne e na vlast , pyk da VIDIM togava kak KRAVARISHE shte bombiat Belgrad !!

koi si ti bre ??? strahliv cyrvul ... nishto balkansko niama v teb ...prodajno mekere ! shte te mernem na gei parada i shte ti razvintia cheneto samo s edin montiorski udar !

Я да ти стане мъчно затова, че много години България е управлявана от тикви и кратуни.

Нещо май Тачи ще зацикли ако и Русия се включи като страна по въпроса. Време му е да му пидрежат крилата на този мошеник.

PEYTSCH

Въпросът е друг...Доколко Париж и Берлин разбират Балканските въпроси, проблеми и манталитет , за да си пъхат пак носа в тези създадени от тях несправедливости. А западните лидери като Меркел, Макрон и Юнкер не могат да смогнат с проблемите в тяхната област, камо ли в чуждата...

много атакисчета и на болен агитката меу отмена на санкциити на болна мецана. НО ПАСАРАН€ . муцана у Сибир боленчетата у капринка.

Тачи е нагъл като всеки шиптър. Защото разчита на американската подкрепа. Само че изглежда забравя, че американските мекерета са за временна употреба и когато вече не са нужни, ги изоставят. А като военнопрестъпник не го чака нищо добро.

ПРИЗНАХА КОСОВО,ИЗБИРАМЕ СИ ПОСЛУШКОВЦИ ,ГОТОВИ И МАЙКА СИ ДА ПРОДАДАТ ,САМО ДА СТОЯТ НА ВЛАСТ

Моля да бъде публикуван списък с имената на българските депутати и тогавашният Министър на ВнР, които са гласували за признаването на Косово от България и кога е станало това.Благодаря.

Аз съм твърдо ще защитя позицията на Сърбия!!