17-11-2017 20-11-2018

Коментари

голем бизнес е това НАТО, особено ако пък някой друг плати масрафа, а за тебе остане само файдата.

Най-после си признаха, че харчат много повече от Русия. И тогава за какъв искат още повече да трошат пари.

Тук вероятно повечето хора не знаят, но Доналд Туск е комуняга и не е избиран никога от никого. Той се намърда в политиката не през задната вратичка, ами директно през канализацията, след като преди десетина години самолет с цялото правителство, президент, главнокомандващ, лидери на парламентарни партии и т.н. на Поплша загинаха на катастрофа в Русия. Доналд Туск вече водач на опозиционната (прекръстена разбира се) комунистическа партия и беше единственият останал жив лидер на представена в парламента оартия и автоматично стана Министър Председател. След което бъдейки комунист беше избран от европейските либерасти за Председател на ЕС.

Ако се разпадне НАТО , то САЩ ще измислят друго , по-голямо унижение за ЕС . За какво е ПЕНТАГОНА , да сътворява войни , свади , атомни оръжия , бойни отровни вещества , зарази и болест , имат и способност да скарат и държави комшии които са с най-добри съседки взаимоотношения , само за 3 години ...

Краварите да си приберат Джендърите и Бръкмите, които са рахвърляни по целия свят и ще генерират яка печалба. Дай сега да плащаме на Кравите, за да се прават на Световен господар. Ха. Ми да си печатат повече долари и готово

Ние в Пресцентъра на Партията за българия няма да гласуваме в този кръстосан огън, защото определяме твърденията и на двете страни за грешни и бихме искали да попитаме защо руската позиция по въпроса не е отразена никъде?

тая зловредна и злокобна сбирщина НАТО трябва да бъде разпусната.Освен война, друго не може да ни докара.

Тръмп като правило винаги гледа опростенческо до открито примитивно на нещата (така си ги обяснява), и не случайно един от неговите най-близки съветници неотдавна на среща с генерали го нарече с откровено обидна дума, и след това дори и не се опита да го отрече...Така по време на президентската надпревара той стана известен с изхвърлянето си, че знаел за войната в Сирия повече от ... генералите!!! От всеки друг! А когато в интервю лице срещу лице с един известен американски журналист бе запитан за конкретни неща за войната в Сирия, дали знае кои точно там и за какво се бият, ... Тръмп се опита да излезе от ситуацията, в която сам се вкара с безпардонното си перчене, като каза - цитирам - аз сега не знам, НО ВИ ОБЕЩАВАМ КАТО БЪДА ИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ ОЩЕ В ПЪРВИЯ ДЕН ДА ЗНАМ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ВСЕКИ ДРУГ ЗА ВОЙНАТА В Сирия!?!?!?! Всеки сам да си прави изводите!

И ко? ако НАТО се разпадне, военните разходи на САЩ ще намалеят ли? Не ми се вярва.

Ами да разтурят НАТО, и всички ще са на печалба!

И двете "гениални" изказвания ми напомнят един лозунг от края на 40 години: "Мир, мир! Ако ще война да е , пак мир!"

Ти верно си бая дърт. Ама и помниш. Кво пиеш? Гинко билоба ли?

Гювеча за ЕС приключи. Всеки да си плаща сметката или да се пази сам .

НАТО е на умиране. Ще цитирам генерал барон Исмей, главен военен съветник на Чърчил по време на Втората светонва война, първият (1952 - 1957 г.) генерален секретар на НАТО: Предназначението на НАТО е: Да държи американците вътре (в ЕВропа), руснаците вън (от Европа) и германците - долу. Днес нещата не са точно така. Американците не искат да са вътре като съюзници, а като господари - защитаватединствено собствените си интереси дори и за сметка на европейците; руснаците искат да са партньори - американците не дават на европейците, но нямат нищо против те да си развиват връзките с тях (напр. купуват втечнен газ), Германия е най-силната икономика в Европа и няма как да бъда държана "долу" - а и няма за какво. Ислямизираща се и диктаторска Турция вече е в Близкия Изток - какъв "съюзник" може да ни бъде тя?! Нещата се промениха, но НАТО реално не успя да се адаптира към тях. Провалиха го западните политици, дошли на власт след поколението, спечелило Студената война. В момента, в който не може повече да се разширява, ще се срути. Може да не ми вярвате - ваша си работа, имате това право, но аз и не искам никого в нищо да убеждавам. Просто казвам мнетието си - имам това право. Но погледнете ситуацията в СССР и Варшавския договор през 1985-1988 г. и я сравнете с тази в САЩ и НАТО през последните 2-3 години. Ще видите поразителни прилики в протичащите процеси... И може би ще разберете, защо Тръмп каза, че предстоящата му среща с Путин ще бъде по-лека от тази на върха в НАТО.

Европа дава повече пари за бежанците,отколкото за НАТО! Тръмп е прав !

Що ли се сещам за СИВ и Варшавския договор? В края на 80-те години на ХХ век, Русия си изпълни стратегическата цел - 50 години без война в Европа и даде "свободно" . Спря да бута гювеч на санитарния кордон и той се разпадна. Явно сега ще гледаме същия филм в холивудски вариант. Не съм вярвал, че ще ми се случи в един живот, но старите и мъдри хора през 90-те казваха: "40 годишния цикъл се завърта". Нищо ново под слънцето. Да живее Горбачов/'Тръмп!

А сети ли се да отидеш до тоалетната, или пак се изпусна. Проветрявай си главата по често, пълни глупости си написал . Ама то за руските тролове си е нормално да пишат измишльотини.

Я да видиш - Цветанът на мисълта (по народному-Цвък) се е преръстил на Пешо!

а сега си изтрий устата след ла йн ата, дет из сра, тъпий ми либерасте соросоидак.

Сащ е голяма сила сега,благодарение на НАТО. САЩ трябва да плащат повече ,защото се месят на всякаде и печелят много от НАТО.