Ще има ли реален резултат от посещението на Борисов в Русия?

Премиерът Бойко Борисов ще обсъди с президента Владимир Путин по-нататъшното сътрудничество между България и Русия в областта на икономиката, енергетиката и туризма, както и актуални международни въпроси

Обратно в новината

Коментари - Ще има ли реален резултат от посещението на Борисов в Русия? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо скрихте темата за сравнението между Радев и Борисов? Пак полягате на Мутрата.

Явно по-голямата част от участниците в анкетата са познали. И а надежда, поне във форумите. :)

Гълъбът бе на рамото на Борисов, но отлетя. Сега Борисов се мъчи да хване някякво врабче ...

Много ви тегли тая Русия, много. Що все на Запад ходите?

Кого лъжеш бе Борисов (нерегистриран) ти съсипа отношенията с Русия ,като назначи магарето си Плювналиев който народа ни изрита ,ами Цветанов,ами Захариева ,баба ми ли ги назначи и насъсква да плюят Русия ,лъжеш като дрът циганин ,засрами се

Дребен шмекер. Путин подава ръка, нашия налита да го целува. Усещам отвращение. Двама изкуфяли сенатори донесоха 800 мил. загуба на Русия и много по толкова на България. Виновникът е един, цар и господар на робите в колонията Булгаристан.

Както винаги Лъжецът се опита да ни избудалка: "Категорично "Турски поток" влиза на територията на България...Русия и Турция нямат нищо против разклонение на тръбата към нашата страна за последващ транзит към други държави от региона. "Турски поток" твърдо влиза у нас." НО!!! Дмитрий Песков, говорител на руския президент, пред ТАСС СЛЕД изявленията на Борисов: "Руската федерация и България проявяват интерес за развитие на проекта "Турски поток" през българска територия, но на преговорите между Владимир Путин и Бойко Борисов не са достигнати конкретни договорености.…Не, не са се договорили. Не е била и целта да се договорят, не е имало възможност за преговори между президента и министър-председателя, за да се договорят за това. Няма как отклонението да се реализира, защото няма гаранции от страна на Европейската комисия и България, с оглед предишния опит (ЮП). У българите има желание да получат отклонение, но въпросът е откъде, през какви граници, сложно е да се преправя проект, който в момента се реализира." Говорител на руския президент да ОПРОВЕРГАВА български премиер и то чрез агенция ТАСС - позор за Борисов,!

Няма никакъв смисъл да се говори по темата. Дори случайно да потръгнат проектите, да се намерят инвеститори, да се проведат планини от сложни преговори с кой ли не, САЩ с едно позвъняване по телефона ще спрат всичко. На момента. Русия добре знае това и няма никакви илюзии. Путин беше изключително изморен и отегчен по време на срещата. Русия се опитва да контактува само със суверенни страни. Мишки като нас не са им интересни, защото освен че си губят времето, губят и пари. Само 800 млн.€ по ЮП. Няма да ги бъде тези проекти. Меркел е пратила ББ на празни приказки с Путин в опит ЕС да притиска САЩ. Играем чужди игри, ние наша игра нямаме.

Там го канят да изпълнява, а не да постига....

Е казаха по руските телевизии и прикриваха по нашите: 1. Русия има готовност да развива ТРАНЗИТНАТА газопреносна мрежа на България - директната тръба може да захрани хъб, който да прехвърля директно в Сърбия - БЕЗ ПРАВО ние да получаваме по нея. 2. Ще има газ за нас - по транзитна тръба на Украйна, ако има такава, а също и през Турски поток. Само не се знае кой ще плати 140 км през турска територия или за колко ще се плаща транзита - казаха ни, че трябва да връщаме 800 млн. за Южен поток. 3. И АЕЦ Белене може да има, но на пазарен принцип. Така че да ли не е по-добре да си изхвърлим оборудването и площадката, да увеличим цените на тока, газта и нефтените продукти - поне ще си плащаме, ама ще сме с гордо вдигната глава. Политици като Борисов да подават оставка веднага и да не се занимават с държавнически дела.

Ще има! Ако Путин не го покани на татамито ...

Резултатът от срещата е ясен. Нямаше ги свойските раздумки пред микрофонодържачките. ..

Няма да има! Ако не вярвате питайте Плевнелиев - магарето на Борисов?!

Познайте каква е ползата, след като Боко съкращава посещението си в Русия и се прибира тази вечер, а не утре, както било по програма...

Нормално ! Даваме гъз за газ, но ще получим на Ердоган мантинелата и то с комисионна, благдарене натъпите русофобци шибани

Е dir пак излъга бъди един път по обективен Шофьорът на самолет какво постигна ......Май пак ритник

Самолетаджията е Натовец и е нормално за го ритат в Москва, но якия задник на ББ носи бой и е..е. Така се подмазваше на Путин че ме е срам че съм българин

Резултат ще има, но ще е във вреда на България.

оплачи се на Маккейн -Вонящата Виетнамска яма и на Нуланд-кифлата

Как не го е срам Боко да ходи в Москва ! След толкова много плювни от Плюванлиев и подопечните му,с какви очи ще гледа Вл.Путин ? ? ? То не беше обявяване на война, то не бяха санкции...... . Но какво може да се очква от човек без достойнство . "" Каквото кажат началниците " Срам. срам................................

А какви резултати всъщност се очаква да има от тази визита? Пълни глупости. България НЕ ЖЕЛАЕ сближаване с Путинова Русия - ако някой червен очаква ТАКИВА резултати - по-добре да не ги очаква. Нека отиде да се жалва на Радев, дето и днес се оплака като щипана гуспоица, че мнозинството се опитвало да омаловажи визитата му!))))

Доста народ е минал през теб!

Гледа финала на Европейското.. Сега остава да види и на Световното...!

?

Досега Русия си гонеше за проектите си. Днес тя ще ни изнудва: да осигурим съгласието на Европейската комисия; да финансираме стоителството на газопровода по море и на сушата; и най-вече да платим днешната пазарна цена, а не преференциалната за промоцията на първи проекти на АЕЦ и за конкуренция на неразумна Украйна - като трябва да се отчете, че при днешната пазарна цена утре може би ще имаме мъничка печалба; може да изнудват Бойко и с "първо Бургас-Александруполис, пък ще видим по подир за тръба директно на българския бряг". Очаквам изнудване - Бойко ни го е изпросил.

Такива продажници на България се изнудват сами понеже са тъпи като задници

Бойко е посочен !.....за сервитьор на евросъюза. Той тича на "Гарсон!" ,той тича да предава поръчките в кухнята...Тааа..не е случайно туй посещение в Москва. Най вероятно е занесъл парите! Иначе кой ще си губи времето с него ?

Да му пожелаем все пак успех в преговорите със злата комуняга от кремъл

Като гледам колко набързо и накратко са претупали срещите в една малка и гола стаичка ... Какъв резултат може да се очаква?! Седят по меките столове в голата приемна, няма папки, няма маса за преговори, няма нищо конкретно - едно кратко протоколно мероприятие в доста гъстия дневен ред на руския президент, който си говори часове наред с френския президент, германската танте-канцлерин, с индийския премиер прекара плътно два дни, разведе го по няколко места в Сочи, с японеца три пъти се срещат тази година, на СПб икономически форум с огромната (750 човека) делегация от САЩ няколко пъти преговаряха по конкретни проекти, на прес-конференция си разменяха въпроси и отговори ... А нашите екскурзианти с техните слабо интелигентни физиономии са поседели по половин час в две от малките приемни на Кремъл и чао - гуляйте из Москва, гледайте забележителности ... В тоя огромен град има какво да се види!

България няма никакъв интерес-нито политически, нито икономически-да постига каквото и да било! Една протоколна визита, която беше организирана не без помощта на смешния ни президент Фуражев с единствената цел Борисов да бъде извикан за безплодни разговори! Единствения апетитен залък се явяват комисионните от евентуално стартиране на безцелните занимавки с АЕЦ Белене-възможно е това да е целта!! Иначе България би понесла само негативи от тази седянка, какви икономически отношения очаквате от страна с която България има износ за 500 млн.?!?! Ми то толкова е износа ни към Албания и Македония например!!!

Много по вероятно е да се задействат нещата при следващото правителство, в което Боко няма да е МП. Все пак има минимална надежда да потръгнат нещата, но всичко зависи от Путин, и ако той размисли, в някои отношения......

Няма да размисли, а и не си заслужава да се занимаваме с тоя. Тоз е комплексар и ни мрази, което може би е добре в случая. Докато е жив, нещо добро за България няма да направи.

Тази среща е за да постигне масква нещо чрез България, а не обратното...Всички продажници се изредиха да ходят там на инструктаж.

Коефициентът на полезно действие на БОКО от срещите,които е имал е 0,1 %.Остават му само цалувките,прегръдките,галенето по главата и софрите.

Kalin

Една седмица след Президента да се ходи на същото място си е чиста проба загуба на време и балкански закачки.

Мачкай Бойко!

Мачкай Бойко дебилите.Много са и им става готино.

Боко ще мачка каскет, след като всичките му "началници" му теглят шута в гАзо дебел...

Е, по-внимателно, де!

ама, как, бе, политологическа подлого, тя мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла, дето не знае никакви езици, в т.ч. и националния с това банкянско селско мекане, може да бъде балансьор навсякъде, където има материал, по всяко време и по която и да е тема. наукият каиш е прочел половин индианска книга, но разбира от кардиология до макроикономика, от генно инженерство до космически изследвания. а най-паче, да цъка мачле в работно време, да пребива дузпи и да обикаля като недобита мастия, в т.ч. да присъства на финала на ШЛ на разноски на бай ганьо данъкоплатеца, най-простия шебек в галактиката, те тука вече еша си няма. да не забравите пак да гласувате за кабинет "прост чиляк 4", има още много за грабене и клецане с помощта на физкултурника-рапон, лауреат на помощното училище във вършец, истинският корифей и академик по електорална материя. приятен ден на 80-те, не, 90-те % дебили по територията.

Щте похарчи от нашите пари Щте заведе оня с рокличката на гербери Щте се наплускат като волове кучек по заведенията и обратно у дома без никаква работа да свършат

Той не е там да преговаря, а да бъде инструктиран какво и в какви срокове трябва да се направи. Преговорите са между Путин, Меркел и Макрон. И те завършиха. Боко е Господин Никой!

ще постигнее расходка на червения площад и покупка на ушанка от естествена кожа на арбат,може и подарък водка белуга.

какво очаквате от "всички сме парле ву франсе"?

То не е ясно за какво отива ,а как да предположим какво ще постигне

Има ли още някой, който си мисли че може да очакваме нещо хубяво от този човек ? Та той за 13 години не можа да направи околовръстното на София ? Има ли още наивници, които си мислят, че могат да очакват нещо добро от този човек ?

Баце, ако ще постъпково да му е написано какво да прави, пак ще оплеска нещата. Резултата ще е РЕЗИЛ - пореден.

Спомняте ли си български игрален филм "КИТ" ? Борисов ще улови цаца,но ГЕРБ ще тръби на ляво и на дясно: Премиера улови кит! МОСКВА БОРИСОВУ НЕ ВЕРИТЬ.Путин ще му пусне едн-две цаци, ще го погали като папатт по тиквата и ще го изпроводи по живо,по здраво.

Цаца, цаца, ама риба! :)

Из руските малки обяви: - Правителството на Русия заменя 100 ядрени ракети за 2-ма български политици със същата разрушителна мощ.

Ще има! Тиквата ще си направи селфита и ще си понапълни фейсбук профила.

Дето Папата го гали!

Ще постигне милиярди дългове/като влиза комисионната за тях,/Та досега плащахме дълговете на комунистите ,а сега на техните отрочета новите капиталисти.Та ние клетите ,обрулени и обречени българи подсигорихме нову дългове на пра,пра,правнуците.А иначе няколко фамилий кланове ще бъдат много,ама много добре.Боже пази ни от ,,уж добронамерени политици,,Тежко ни ,нямаме доверие на никой и за нищо

Това ще е последния мандат на Борисов.

Така е.След посещението му в Москва, САЩ няма да го назначат повече.

Путин го привика, да му връчи заповедта за уволнение.

Резултат ще има. По добър от тоя на Умню коремното с зелените чорапки.

Не напразно казват, че първото предложение, направено от руснаци, е най-добро...От там нататък не очаквайте, че ще ви направят по-добро. След всичките л....а, дето нашия скъп, мъдър, всеопрощаващ, всезнаещ и мил на цял народ МП, забърка с първосигналната риторика в угода на "началниците", ще бъде цяло чудо, ако руснаците му предложат нещо, което да е в наша полза. Пък и за капак, посещението в Украйна преди това, където със сигурност е изръсил нещо, което не звучи добре на сегашните му домакини...Ама знае ли човек какви метани ще прави, пък и води със себе си цял рояк калинки...

Едно, че състоянието на двустранните ни отношения е на това ниво по лично негова вина, а и преди два дни беше на мачле в Киев.

Москва на лъжльо не вярва!

Нашия СУДЖУК за нищо не става. Дано поне да успее да не развали договореното за България от Меркел и Путин.