Коментари - Ще арестуват ли 45-ия президент? Споровете на Тръмп с правосъдието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям кеф сащ Щесе разпадне американските маимуни скоро ще вият като чакали видеимсе края мърша

Сатанистите настъпват

Америка, т.е. САЩ. удариха дъното при Байдън!

Тук също има един кандидат за арест, да не отлагаме, че съсипа и окраде държавата.

Разпитали бившия адвокат на Тръмп и настоящ затворник Коен за действие, което е извършил от името на Тръмп в качеството си на негов адвокат. Това от рубриката " нарочно не придумаеш" ли са го видяли или от Вишински?

Бай Дън ботекса пипне ли чрез ,,независимите “ си съдии Тръмп ще духа супата .Бай Дъновата демокрация в САЩ страда от хроническо заболяване придружено с агресия във вътрешен и международен план.За да се измъкне от този батак в който демократите вкараха САЩ е необходимо американския народ да вземе нещата в свои ръце,за да стане Америка реално демократична и велика.

2024 година мистър Тръмп ще стане отново президент и трябва да организира Международен трибунал срещу Джордж Сорос!!!

Тръмп само искаше да му намерят 11 800 гласа... За да спечели един щат. Ама това е ок. Що пък да е престъпление да питаш, нали? Питай, може и да ти дадат. ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) В един щат крещяха "Бройте бюлетините!" в съседния крещяха "Спрете да броите!". :))))) ТАка избори се печелят много лесно. :))))))))))))))))))

Тази сатанинска измет, незнайно защо наречена Демократическа партия на САЩ трябва да бъде унищожена, в противен случай тя ще продължи да предизвиква войни и да избива милиони невинни хора. Изключително гнусни изроди.

„Тук съм, за да призова законодателната власт да приеме законодателство, което изрично да забрани използването на CBDC като пари в рамките на единния търговски кодекс на Флорида“, каза ДеСантис. ДеСантис критикува идеята, че правителството има „пряк поглед върху всички потребителски дейности“. „Какъвто и да е начин, по който могат да влязат в обществото, за да изпълняват дневния си ред, те ще го направят […] Откъде знаем? Защото сме виждали това да се случва в други части на света“, обясни ДеСантис. ДеСантис посочи, че централната валута не е същата като традиционната криптовалута , която е децентрализирана. Той също така заяви, че всеки CBDC, емитиран от чуждестранен резерв или санкционирана от правителството централна банка, ще бъде забранен съгласно предложението. „Това ще гарантира, че всяко усилие за приемане на световна цифрова валута никога няма да се случи в свободния щат Флорида “, каза той. ДеСантис призова други щати да приемат подобно законодателство и да отхвърлят всякакви промени в техния единен търговски код, който официално ще признае цифрова валута на централната банка. Източник: https://insiderpaper.com/ron-desantis-proposes-law-to-ban-central-bank-digital-currency/

Vseki mug plashta na gena po edin ili drug nachin

Шубето е голям страх!!! "Демократите" сън не ги хваща- Тръмп ПЕЧЕЛИ при републиканците и ще е Президент след изборите!!Следва отваряне на досиетата на сем Байдън и далаверите им в Усрайна. Разплитайки чорапа ще се стигне и до манипулираните избори за Президент на Дж. Байдън. Предстоят интересни събития които ще следим с интерес!

++++++++++

най-великата демокрация сър - печелиш като арстуваш опозицията, пример за подражание видяхме ги ПП-тата как копират

Ще го арестуват. Демократите нямат друг начин да се справят с него, освен да го тикнат зад решетките. Тръмп печели надпреварата при републиканците за президент. Онези сън не ги хваща от страх, че може и президентските да спечели. Особено след крайно непопулярните ковид мерки на Байдън, политиката му с горивата, проблемите в банковия сектор, наливането на пари в Украйна при крайно сериозните проблеми в собствената му държава. Тихомълком се премълчават и проблемите с пенсонните фондове и над 1,6 трилиона дефицит там. Отново зарадади високорисковите инвестиции на тези фондове.

Ако верно му турят белезници на изборите просто ще ги отвее ще има такъв протестен вот какъвто не са сънували. Противно на много мнения за Тръмп гласуват и Латиноси и Афроамериканци, работниците, жените. Икономиката по негово време цъфтеше, видимо е патриот на Америка и то истински. Вярно е че е шантав и има много негативи но на фона на тия олигофрени демократите мисля че направо е титан,

Дано да си прав Тези обаче са безмилостни. Тръм колкото и да е неуравновесен си обича страната. А това се вижда от американците

3евзек

Ало, Маркото, Затова ли Тръмп караше хората да пият белина? Защото много си обича страната ли? Може би не на сериозно, но все пак е трябвало да си даде сметка, че ще се намери кой да му върже. Подигравахте му се тогава, а сега яко го четкате. Какво се е променило междувременно?

Арести, гонения, използване на силвоите струкури на държава за разправа с политическите опоненти .. типична диктатура.

Това трябва да се случи и в Москва и в София

Дончо ще бъде докаран днес в съда в Манхаттън с белезници, от два дни ограждат сградата на съда в долен Манхаттън с метална ограда. Готви се големо шоу с Мунчо и порно артистката. Купете си пуканки и гледайте американска телевизия. Да пожелаем от сърце същото и на резидента радеф в най скоро време.

И този ли? Само си представете. Тръмп и Путин в една килия.

KAK ??????????????????????????????????????????????

Краварите започнаха да арестуват президенти.. И свои и чужди, в разрез със всякаква законност, конвенции и дипломация. Всичко правят единствено и само по своите собствени "правила"... И точно това бележи края им... Задава се, неумолимо. Самите те го предизвикаха. Във Вашингтон явно са се настанили банда малоумни, екзалтирани, самозабравили се, арогантни дебили, които стремително копаят гроба, както на САЩ, кака и на послушните си васали. Просто, няма друго обяснение, наблюдавайки безпристрастно, какво „творят“.