Щатски прокурори обвиниха над 20 банкери на Пхенян в пране на над $2,5 млрд.

Схемата датира от 2013 г. и се посочва, че е изградена на фона на изострящите се международни санкции срещу режима в Пхенян

Обратно в новината

Коментари - Щатски прокурори обвиниха над 20 банкери на Пхенян в пране на над $2,5 млрд. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

amerikanski bokluzi

Понеже свършиха техните престъпници при банкерите та решиха да вземат да обвиняват някакви чужди от суверенна страна.. След успешния им опит да обвинят наш съдия за нещо део им се иска ама немогат да го видят, решиха че може и другаде да процедират така.. Сега гледайте как действат суверенни страни а не подлоги.. Най големите перачи седнали да ъсдят друг????

Щатските прокурори дали знаят нещо за семейство Байдън?

Имам доста приятели както американци, така и руснаци. Нормални, свестни хора. Но винаги съм се удивлявал, колко много си приличат в някои неща. Напр. не могат да схванат, защо хората по света масово не ги харесват. И защо се считат за богоизбрани, за еталони за останалата част от човечеството и на тази база се хвалят и се уважават едни - други. Опитвал съм да им обясня - не се налагайте, не сте по-различни от нас, останалите. Не сте богоизбрани, не сте еталони за морал, етика, хуманност, демокрация. Не се опитвайте на сила да ни правите като вас. Няма да ви се получи - дори и за кратко време да успеете някъде, в крайна сметка ще получите омраза или най-малкото - презрение. Санкции на 20 севернокорейци - е и кво от това? Как пък веднъж не разбрахте - санкциите ВИНАГИ удрят САМО народа (за правата и добруването на когото уж се застъпвате). Ким ще си го премести от единия крачол в другия, ще назначат нови 20 банкери, които ще направят нови 250 фирми и така... Ако нямат валута и не търгуват, кой ще пострада, Ким ли? Ще спре да пуши запдани цигари, да пие уиски, да гледа западни филми тънейки в разкоша на оборудваните от западни фирми и със западни материали и мебели резиденции, ли? Нима севернокорейската върхушка няма да си купува вода Евиан от специалните молове, където само избраните се допускат? Или ще направят революция и ще свалят династията Ким ли?

Нашия каскет да не е завършил за главен прокурор в USA?

сащ пак се опитва да съди хора от целия свят по своите закони.