Появи се късметлията, спечил 8 млн. от тотото

78-годишният Тодор Крантов от Съединение е щастливецът, който спечели рекордния джакпот от 8 милиона лева в неделя. Чекът му бе връчен днес.

Обратно в новината

Коментари - Появи се късметлията, спечил 8 млн. от тотото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много сериозни съмнения за фалш в тотото. От всякакво естедтво. Най - силно е броя на печалбите. Джак пот 7 000 000 в четвъртък шестици няма, в неделя същите 6 числа като в четвъртък шестици 10 а, а, а прилича много вече на бутафория.

Да е жив и здрав човекът да си ги харчи. Гледах интервюто с него по една телевизия и ми направи впечатление едно изречение от него. На въпроса какво ще направи с парите, отговорът беше: "Ще си стегна къщата, ще купя коли на децата и внуците си." Това е ценностната система на сегашния българин. Преди много години като има пари човек си праща децата да учат, за да сполучат, сега им купуваме куп ламарина!!! Пък после се чудим защо материала е лош и сме на това дередже...

Този човек винаги му е била такава ценностна система.Все пак не е на 25 , а на 78г.И преди и сега щеше да им купи скрап и ще си мислят , че има автомобил , а това са бъдещи гробници !

Дано да е достатъчно дълго жив за да си ги получи :) Сега ти дват 500к и определена сума всеки месец.Мисля , че беше 50к.Замислете колко време трябва да е жив за да ги получи :) Пожалвам достатъчно дълъг живот за да си получи цялата печалба.

к не означава нищо на български. Пише се 50 х., 500 х.

Стотинка не съм дал!!! СТОТИНКА!!! Няма и да дам! Имах приятел,бивш служител на тотализатора...Такива неща ми е казвал,не е истина... Накратко-късмета на българина свърши с въвеждането на компютрите и премахване на лопатката от системата за теглене. Нали не се надявате наивници,някой хей така да ви даде 2 млн,че сте много хубави? Ще намерят 100 начина да не ги вземете! Статистиците са отчели,че в съзнателния си живот запаления тотаджия харчи около 20 000лв. Те това ми е"печалбата"- просто не съм ги дал! Стига ми...

Поделянето на печалбата показва, че двама души по едно и също време са пуснали едни числа. Това е невероятно. Мисля, че трябва да се разследва. Освен това ако се получават 4 млн от един човек, то на табелата трябва да пише 4 млн, а не 8 млн. За мен тези хазартни игри са тежка измама на обществото и трябва да се забранят.

Просто не му трябват толкова пари на 78 г. Трябва му някой друг ден да се радва на слънцето и това е !

В тотото ще повярвам , когато деца започнат да теглят топките. И пак ше има някакво съмнение - студени, топли, меки , твърди. А сега фишовете се обработват от машина. После машина гегли числата. Съвсем нормално машината да знае кои числа да не се изтеглят. Спомнете си еднаквите числа в две последователни тегления, спомнете си в как в сърбия даваха кое число е изтеглено и то биваше изтеглено след малко. И това по тв-то. И едно питане: тези печалби наследяват ли се. В смисъл умираш а имаш да получаваш още 3 год всеки месец пари. При близките ли отиват или греда.

Неплащане на "джакпота" в брой не е джакпот и не може да се използва тази дума. Това се явява заблуда на обществото, защото джакпот означава да се натрупа печалба и после да се предаде на този, който има късмета. Тук това не е джакпот. После, това с машината не е проблем, а е проблем възможността да се напечата втори и трети фиш, като по този начин второто и третото лице отнемат реалната сума и я "спасяват" от "късметлията". Не е ясно и кой е късметлията и кого показват артистично да изиграе ролята на големия късметлия, който поделя печалбата си с неизвестен човечец, който може всъщност да е ощетеният реално. а бе подозрения може да има всякакви, но доказателства няма никакви. Затуй играй ако си нямаш друга работа, пари да печелиш. Там някъде се крие подозрението, защото никой няма доказателства за измама до сега и никой нищо не е доказвал , за да е ясно какво има и какво няма.

спечели и симитлийският кмет!!!

Появяват се светците ! Да е жив и здрав печелившия ! Да са живи и здрави и всичките му близки за да го радват ! Да харчат печалбата разумно ! Да не забравят и благотворителността, но и да се пазят от мошеници ! И те така .......................... !!!

Къде изчезна изречението "разбрал, че е спечелил, след като му се обадили от тотото"???

Как къде "изчезна изречението..." Ами там където ще изчезнат и "спечелените" милиони бе... На Лилето Чалева са звъннали от същия телефон от където са звъннали и на ..."печелившия" Крантов ...(сякаш и по име са го избирали :)))

ний от тото ша му ги изплатим после,тряя да изчака малко,ся колко ,ний ша решим

В края на краищата каква радост на 78 години да получиш толкова много пари! Да ако беше на 20 , 30 , 40 , дори на 50 приемам , но на тия години по скоро си мисля че ще му навредят!

Да ти се обадят от Тотото???

Ами значи да ти се обадят и да ти кажат, че ти си избран за стръв на лапнишараните. Дават ти няколко хилядарки, за да те снимат с чека за милиони, и балъците да удвоят пускането на фишове или триенето на билетчета.

Със сигурност е незаконно, спечелилите от лото, да бъдат принуждавани да се явяват публично. Това е установено с дериктива на ЕС от 1995г за защита на личните данни.

но тотото е знаело телефонния му номер!

Защо по време на теглене на комбинациите и джуркането на топчетата, на заден план не поставят един електронен циферблат, който да показва в реално време точния астрономически час и дата. Дори сигнала до телевизора да закъснява с 3 секунди, това ще е гаранция, че тегленето е в реално време а не запис.

всеки с късмета си . Стив Джобс имаше доста повече пари но си замина на 51 . Носите си новите дрехи и се радвайта на всеки ден от живота . Никой няма да си отиде жив от този свят.

Поредната нагласена работа!До сега,всички големи джакпоти се падат все на пенсионери!Много съмнителна работа!

комар с държавата,а още по-наивните с мафията от еврофутбол и талончета

Съмнителното не е това! Съмнително е как компютърЪТ обира все играещите от 20-30 години ? Или играйте 20-30 години и като се пенсионирате компа ще ви избере да ви върне част от парите които сте дали, останалата част я я доживеете, я не!

И това било печалба! Много загрижени тотаджийските крадци за печелившите, баси боклуците гнусни!

пък как разбра за късметлията чак от Лондон:)

"Джакпотът се изплаща за период от 7 години по следния метод - 500 000 лева първоначално и по 30 000 лева на месец за 7 години. Изследвания показват, че бързото забогатяване при печалба крие рискове за печелившия и разсрочването на изплащането на джакпота защитава печелившите." Може и да не доживее пълното изплащане на печалбата. Иначе колко са добрички от тотото - грижат се да предпазят от рискове спечелилите. Бре, каква човещина, какъв хуманизъм! Насила добро ти правят.

Не ти ли омръзва да пишеш глупости. Годините не са 7, а 14.

пък сте всички експерти и знаете как се изплаща джакпот, плащат ти 5 кеймета за снимката и после един шут в задника и кой от къде е:)

Бъркаш ,за седем години се изплаща печалбата от 5/50 зодиак ,6/49 се изплаща за пет години ,първоначално 500 000 и след това на равни вноски ,като вноската е минимум 1000 лв на ден ,при тази печала ще трябва да е около 5000 лв на ден или 150 000 лв на месец ,това са новите правила на тотализатора има ги на сайта тото bg.

Четете!

Luna0102

Браво, а снимка и точен адрес няма ли дадете или трябва да отидем до селото за да го намерим?

бе, Голямото Село, цялото село струва 4 мил. а на него щяли да дават 8 мил., невероятно но факт:)

Luna0102

4 милиона, ама по пазарни цени на анатомичните органи на живеещите там.

Дадоха му чека ама не казват за Мафията колко отиват, нали.

е 5 бона, дава се еднократно, останалото е за мафията, сиреч за мафията остават 7 995 000 франка:)

Виждате ли всички медий във България колко нагли стават.Самата новина колко нагло я поднасят.В журналистиката вече работят откровенни кретени и идиоти .Цинизма и лицемерието им вече не познава граници.Отвратителна гилдия.

Е, и те на заплата хайваните, кво се очаква?! Да правят каквото искат или каквото нареди шефа!

Колко столетия ще му изплащат печалбата?

никаква печалба няма да му изплащат, ще му броят 5 каймета за шоуто, това е:)

ще взема да дам телефона си на тотото... барем на мене ми звъннат кто спечеля.... ние доматите с колците ги ядем.

си го, може да си следващия печеливш на джакпот, ще получиш 5 000 лв. за интервюто и снимките, това са много пари за простосмъртните в България:)

В селото има един тото пункт ,всички се познават ,след като обявиха къде е печалбата и че фиша е за 4.40 продавачката е разбрала веднага на кой е ,особено ако човека играе с постоянен залог ...толкова ли е трудно за разбиране.

а сещаш ли се за закона за личните данни? Да не се окажа собственик на тотото ако отида в Страсбург? това е подсъдимо колкото и да са добри намеренията.

А бе има логика "Враца",но все пак е много странно, как човек ,толкова запален играч ,от 1958-ма играе ,а от 30 с постоянни числа ...ЦЕЛИ 4 ДНИ НЯМА ДА СИ ПРОВЕРИ ФИША ? А ?

От тотото му се обадили...blah..blah...тия съвсем ни взеха за мезе... :D

Как така му се обаждат от тотото ? Да не би на фиша да пише и телефонния номер ?

дайте и адреса бе хора. какво само имената, къде да го намеря... ей... тези от Тотото са пълни кретени.

На 78г е а от 30 г играе с тези числа. Същевременно е започнал през 1958... Явно първите числа не са вързали

Той разбрал, че спечелил джакпота, след като му се обадили от тотото. Was is das?

Ще му дадат на пенсионера някой лев...Останалите тия мутри-както винаги ще си ги приберат!!!!Джакпота си остава в мафията!

В тото-пункта има камера, а на всяка квитанция/бележка, която получавате има отбелязани и час, и дата. На записа от камерата са видяли часът на пускане на печелившата комбинация, както и кой я пуска. И така......

А защо го издирват? Има срок от 45 дни, и ако никой не потърси печалбата, остава в тотализатора. Нещо много съмнително става, че са тръгнали да го издирват. Поредният хванат за заблуда на хората, че някой печели. Интересно при положение, че в София, и в другите големи градове се пускат многократно повече фишове, а как така става, че печелившите са винаги от разни селца и градчета от селски тип.

Издирват го, защото е печеливш. За това. Мога ли да попитам защо се учудваш, че го търсят? Вече не сме в комунизъм, където всеки се чуди как да не ти плати това, което е твое. В западните държави издирват наследници, печеливши и прочее с години, даже с десетилетия. Друг вид мислене, различен от твоя. Съвсем различен.

Добре де...нека е така както казваш ... Съединение си е малък град ,но престави си ,че някой си пусне фиша в пункт в някое произволно място през което е преминавал пътьом ,не е местен ... с национално издирване ли ще го ..."откриват ". А Пепа-тотаджийката с големите бомби, така се радваше и ...надяваше ,че чак черпеше с шоколадови бомбони:)))

gonzales

"Появи се късметлията ...." еми как може да не се появи ? такива са правилата на тотото. за да си вземеш печалбата трябва да те снимат , да ти кажат какво да кажеш пред камерата и да ти дават печалбата на порции. печелиш 8 млн. но ще ти дадат 500 хил. месечно. а ако не доживееш да получиш цялата спечелена сума ... значи не си спечелил :-)

говориш глупости, дали са му 5 000 лв. за снимките и интервюто което е било предварително уговорено, има ли още заблудени хора в България които вярват че някой някога ще им даде хей така 8 милиона, благословени са вярващите:)

gonzales

големите пари се дават след като те снимат/покажат. това означава , че цял свят ще знае , кой е печелившия. отделно от това сумата се дава за определен период - примерно по 50000 месечно. и ако си спечелил 5 млн. ще ти ги дават за 100 месеца. без пропуснати лихви. ако доживееш тези 100 месеца тогава може да казваш получил ли си ги или не. не говоря никакви глупости. просто правилата на играта са такива. и дали има вярващи или не си е техен проблем.

Аз не знам каква е тази схема. Печелиш нещо и вместо да ти осигурят анонимност и сигурност, те правят обществено достояние като някоя плеймейтка. Човечецът, койт преди три седмици спечели гоеми пари трепереше пред наглите камери, но не от радоост, а отстрах какво може да му се случи оттук нататък. И друго. Тази печалба щяли да я изплащат в продължение на седем или незнам си там колко години. Щом е спечели платете му веднага на човека! Той не е попълвал печелившия фиш в продължение на седем годин, та да го разигравате да му плащате седем години!

там е заровено котето, снимат те, даваш интервю какво ще правиш със спечелените пари и т.н., простолюдието вярва на това шоу и продължава да си хвърля парите на вятъра като си мисли че все някога и на неговата улица ще изгрее слънце:)

Е тая много опашата

Да не е Баце да му се е обадил и да го смъмрил че не помни какво се е разбрал преди тегленето.

TIREX

цитат "Той разбрал, че спечелил джакпота, след като му се обадили от тотото." абе тия с Gps ли са го открили? бахти лъжите.

Вече съм уверен ,че във ВИЦОВЕТЕ ИМА ...100 % ....ИСТИНА... А ТОТОТО СИ Е ...100 % ...ЛЪЖА !

Честито! Как го откриха от тотото?

Е, как .... името си е написал човечецът. :) Тези от всичките възможни "тото-лото-мото" глупости, ептен взеха народа за "мезе"! Но и народът - беден, таи надежда, разбирам го ...