Коментари - Обама забранява шпионирането на съюзнически лидери | Днес.dir.bg

Обама забранява шпионирането на съюзнически лидери

Президентът на САЩ обяви забрана на шпионажа срещу лидерите на близки приятелски и съюзнически страни и ограничаване на американските програми за следене.

Обратно в новината

Коментари - Обама забранява шпионирането на съюзнически лидери | Днес.dir.bg

Коментари

Какво може да направи Обама? Изпускането на джина е започнало много преди него. Сега - маймуна бил, евреите виновни...! Всичко е пари, господа, особено информацията. Мноооооого големи атове се шпионират и ритат, останалото свят е като комар на тялото на слон - не може да се спре процеса. Но може да се протестира.

Sm3hurk0

Маймун на конци ! за президента се отнася. Евала на Едуард Сноудън.

И аз се обещавам на булката да помогна в къщата ама ако мога се отърва незабелязано ще то го направя :) Да не го съдим по думите а по делата..щото до сега делата на чичко Сам говорят друго яче.

Евреите чрез този негър-актьор се опитват да върнат колелото назад.Трудно.Всички държави и по-важното-народите им разбраха кои са всъщност евреите,кои са терористите и къде има демокрация.

Откакто Брикета е на власт, империята наречена САЩ се клати като пиян морков. Хиперинфлация, поредна световна финансова и икономическа криза, срив в Държавния бюджет! Пълен провал и във външната политика- там доминира Путин и Руските интереси! Глобалното подслущване е черешката на тортата! Сигурен съм, че в близките столетия ТАКЪВ президент двете им партии няма да излъчат!

Барак Обама ? Ето кто ? ...-кукла на конци който служи за пощенска кутия....тази реч също му е била написана както всички останали и той просто е трябвало да я прочете.

за останалите е разрешено...

Ееее, щом Обама е казал ... :)

ДА БЕ CIA - ЩЕ СЛУША ОБАМА - КАК ЛИ ПЪК НЕ !!!??? ТЕЗИ ОТ CIA И ЕВРЕИТЕ ОТ МУСАД - МАЛКО ТРУДНО ДА СПРАТ! ТА ТЕ И В ТОАЛЕТНИТЕ СА ВЛЕЗЛИ - ДАЖЕ И В ТОЗИ МОМЕНТ НАБЛЮДАВАТ - МЕЛИКИЯТ ОРУЕЛ - Е МНОГО ПРАВ - ГОЛЕМИЯТ БРАТ !?!?!? ВЪПРОСЪТ Е - USA-РУСИЯ- CHINA- КОЙ ЩЕ НАДВИЕ?????

Това е такъв международен и вътрешно-американски скандал!"Обама забранява....."-значи Обама,Президентът на Световния Жандарм,ще определя,кого-да,кого не!?Той и неговата "демократична,конституционна"администрация.....Ще навлизат в личното пространство на милиони/което вече са направили/...в името на Демокрацията!Колко ли билиони долари на данъкоплатците усвояват годишно Пентагонът,ФБР,ЦРУ,СС?И не може ли тази огромна,свръх обезпечена,технологично,ресурсово и всякак подготвена преторианска гвардия,да се справя с ислямизма,тероризма,трафикът и пр.?Че да няма нужда,абсолютно против Закона и Правилата,да си върши работата?

Билион? Едва ли, най-вероятно е сергейлион или дюнерлион. Знам че нашето МВР харчи по един чалгалион на ден или това се равнява на 10 фуражлиони на месец.

Тоя па, все едно някой го интересува какво е казал....

Дрън-дрън. Празни приказки на президента на съединените еврейски щати.

Обамата забранил да се подслушват съюзническите лидери. За това - БРАВО. Барак показва хамериканска демократичност. Но останалите 7,5 милиарда жители на земята - може да се подслушват... И това е демократично по хамерикански.... Сноудън е безценно богатство за руснаците. Разкрити са всички механизми на световното подслушване от хамериканците. Но руснаците загадъчно мълчат. Говорят Меркел, Оланд, крал Хуан ... и т.н. Вл. Путин само се подсмихва, когато му зададат въпрос дали е подслушван и преминава към следващия въпрос ...

Обама само замазва положението! Истината ние си я знаем - тотално подслушване на целият свят!

Барачката отново се опитва да хвърля прах в очите!

Абе, той го забранява, ама не го отменява...

Израз на пълна простащина е да се обсъждат действия на чужди разузнавания особено на суперсили и особено от нашите предателски така наречени "национални телевизии". Едно време и Клинтън обещаваше цветя и рози и зелени гущери от небето, пък ни изпратиха мухлясала царевица. А между другото знаете ли защо се казват "зелени гущери". Гущерите спадат към влечугоподобните и на научен език се казват рептилии. Сега вече продължете с тълкуването.

To и на България и е много рептилско името с всякакви окончания на "ар" и "ари" : D Значи ли това, че САЩ са от наш'те ; D

Туй правилно си забелязал-арито.Забележете думите в които има РА-Египетския върховен БОГ.Арии,Ариел,Рахман,Рахим,Равин,Абрахан-Ибрахим-Ибн Ра хим,синът на Ра ,Рама,Сура,Сури,асури-сирия,сара,сурая,българи,брахмини т.н.Изводите са за всички,които имат очи и виждат и които имат уши и чуват.САЩ са от нашите да.

Обама е просто кукла на конци. Той може да си обещава каквото иска. Но на тези , които стоят зад гърба му и дърпат конците е лудост да им се вярва знаейки за техните античовешки намерения.

С подслушването на Меркел, американците показах кой е шефът. Докато бабата мрънка колко е силен ЕС, американците, я купиха и продадоха 3 пъти без никой да усети. Дано ЕС си направи изводи, ама едва ли може да направи нещо.

Преди няколко месеца професор Христо Мермерски по телевизия СКАТ се опита да оневини отсъствието на Ефенди Ахмед Доган от заседанията на Народното събрание. Той сподели, че употребата на една порция боб на ден за месец изчиства всичкия холестерол, виновен за инсултите и за атеросклерозата.Беше голяма загадка това негово отсъствие,но вече не е.Изглежда че беше спрял за известно време, тъй като влезе в болница след атентата. Редно е да чуем и неговото мнение по въпросите на новите промени в НК, като се надявам той да преосмисли най-сетне прилагането на чл.84,т.1 от КРБ,който член не допуска НС да се произнася с кодекси.

Я, колко блогороден бил Обама алабама! Да вземем едно благодарствено писмо да му пратим?! В същност това значи ли, че нашите лидери персонално ще спрат да ги подслушват? Какво ни пука, и без това нищо не се решава в родината.

Интересно, ако Сноудън не се беше "раздрънкал" и нищо за тези подслушвания не се беше разбрало, дали Обама щеше да говори така. Друг е въпроса дали изобщо трябва да се вярва на думите на който и да е политик.

за повечето даващи мнения тук саддам, осама и кадафи са готини хора :)))) това приключва дискусията :)))

А за други те са лошите герои от приказките, които добрите чичковци Обама и Буш наказаха и се възцари мир и любов по целият свят!

И какво се промени в тези държави, след като "злодеите" Осама, Садам и Кадафи ги няма ? Сега тези държави демократични ли са ? Сега там няма терористи ли ? Единствената промяна сега е, че САЩ им взе природните богатства. Всичко друго си е същото.

не е същото. по-зле е. специално по отношение на Кадафи е 100% вярно.

Обама признай истината за Осама!

Не ги е шпионирал. Обаче спира. Обаче, ако трябва, ще продължи.

Технологиите, с които разполагат остана и да не ги ползват в САЩ. Да не говорим, че всеки по света съвсем доброволно си "докладва" в социалните мрежи. То общо взето нищо не остана за криене.

"САЩ не шпионират обикновени хора, които не заплашват националната сигурност." - това е лъжа.

Не е лъжа, просто всички са заплаха за нац. сигурност на САЩ :)

Путин е забранил да се шпионира Обама.Тъщата му била на заплата към руска фирма с адрес "Лубянка" дом 2.

Ха-ха, Бъзикам се!

Знаех си, че зех да се притеснявам.

Ти специално много внимавай с притесненията. При напреднала възраст и силни емоций, ти си знаеш нататък какво става. Така,че умната и ще се чуваме (слушаме) нататък.Кога, както дойде.

Кога вълкът ще се откаже от агнешко? 1.Когато го гонят ловците. 2.Когато е преял.

ВСИЧКИ NOVI AMERIKANCI ЗАЕМАЩИ ВИСОКИ ПОСТОВЕ ПРИ НАС И ПРЕЗИДЕНТА ДАВАТ СЛЕДНАТА КЛЕТВА : ".... КЪЛНА СЕ ДА ЗАЩИТАВАМ И ПОДКРЕПЯМ КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ НА САЩ СРЕЩУ ВСИЧКИ ВРАГОВЕ - ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ " ...... ... ДУМИТЕ "ВЪТРЕШЕН ВРАГ" ВИНАГИ СА МЕ СМУЩАВАЛИ .... ЗАЩОТО ЗАВИСИ ОТ РЕЖИМА - В НАЦИСТКА ГЕРМАНИЯ ВЪТРЕШЕНИТЕ ВРАГОВЕ НА РАЙХА СА БИЛИ ЕВРЕИТЕ :))))))

Вътрешен враг примерно си ти, инфилтриран от мужикоидните ти работодатели да саботираш демократичното общество.

шефче

ЕЕееееееееее браво, развесели ме!!! Как успяха гадните комунисти така да ти измият мозъка от гънки!???

Иван Додов

За външни и осбено опасните вътрешни врагове се е говорело по времето на комунизма и най-вече до края на сталинизма - 50-те - 60-те години на миналия век! Смайващо ?! Откъде този рупор на демокрацията и самопризнал се американски хазараин (барабар с дакелката - също с правоверен произход) се изтърва, че е усвоил подобен начин на изразяване ?

Ами има. Например приятелчето на 0бонго, терориста-левандур Бил Еърс (Bill Ayers). Ама лявопедерастичните медии никога няма да разкажат за това.

е то не е много умно да рекламират жесток терорист като него, виж тука като рекламират постоянно някакви ганстери и мутри, какво става с народа

Евреите управляват САЩ. Не Обама, не американското правителство. Каквото кажат богатите евреи, това става в САЩ. Евреите управляват и ЕС. Най-влиятелната еврейска фамилия е Ротшилд.

Как практически го осъществяват ? Ей тъй, дигат фончето и командат ?

Ти как мислиш ? Ротшилд е една от най-богатите фамилии в света. И то не от днес, а от много години. Имат страшно много пари. Та ето така - с пари! С парите са си осигурили власт. Освен това, притежават природни ресурси. 3-5% от населението на планетата притежава природните ресурси, което ги прави господари. Ротшилд контролира парите на САЩ. Член на Ротшилд(забравих му името, но всеки може да го намери, след като прочете цитата) е казал - "Дайте ми парите на една държава, а след това не ми пука кой ще прави законите в нея".

0бонго чак сега разбрал до какви размери е достигнало масовото подслушване. Как да не му повярва човек. Такова яко подслушване дори и при Буш нямаше!

Абсолютно нищо не зависи от Обама. Дори от шефа на ЦРУ нищо не зависи. Има хора, които са над американското правителство и си правят каквото си искат. Те решават какво ще става, а всички в правителството са кукли на конци.

ТО ЗАТОВА СЕ КАЗВА WALL STREET .....

А в сафецкия союс как е, бихте ли пояснили ???

Има Путин. Него го атакуват хиляди НПО-та (фондации) всекиневно. При произнасяне на името му видни демократи и щатни форумски писачи (като Ибрикчиев) газ пикаят и се задвят.

ДА БЕ ТЪКМО ПОСТРОИХМЕ ЦЕНТЪРА ЗА ПОДСЛУШВАНЕ НА БАЛКАНИТЕ В НАШЕТО ПОСОЛСТВО НА УЛИЦА КОЗЯК И СЕГА ЩЕ ГО БУТАМЕ :))))

Ако знаете от коги колегите енесейци са в бг-то, ша ви паднат капите, но вий си плямпайте...

Човек, тука едно наше момче други ги разправя. На кой да вярваме?

Сноудън поздравява Обама от Санкт Петербург и Москва

То и ким филби пращаше поздрави, ама свърши насаме с чашката, кат другарчетата му от петорка.

Ким Филби свърши добра работа и получи зконно убежище в Русия. Другото са твои художествени измислици и мечтания ...

Честен кръст ;)

Някой въобще вярва ли им ? Трябва да си много тъп, за да им вярваш. Пак ще продължат да си шпионират и подлушват.

подслушват*

аха вярвам му аз...таквиз кат него над океана кво ги правех...))))

Обонго се пъчи и опитва да ни убеди, че нещо зависи от него и институцията му!!!!! Всичките тайни и още по-тайни служби на САЩ са създадени и работят за управляващите света ОЛИГАРСИ и каквото ТЕ преценят се докладва на Обонго и другите ФИГУРАНТИ! И "ВЕРВАЙТЕ МИ" ще спрат да подслушват който и когото си искат!!! Те точно за това са я изградили тази система за много милиарди долара!

Значи работят за масква ???

шефче

Бай Иречек, проблема ти е адски ГОЛЯМ! Кажи как да ти помогна, та да дойдеш през 60-70 в настоящето!?

Странно, те досега твърдяха, че не подслушват. Сега пък казват, че спират да подслушват.

на кравари вяра имаш ли ?) те все лайна ринат

а, сещаш ли се, че можеби целта е даже и да не се замислиш за онова, което не казват ? че те и виждат, например...

Лисицата казва на кокошките -няма страшно, може да се разхождате в гората спокойно!

То бива надувка , ама е хубаво съветниците на черното "интелигент" да му споделят , че докато НСА чете любовните СМС-и на американските тинейджъри, китайците извадиха документацията на почти важни всички военни проекти на САЩ , начело на самолета Ф35. Нека верват верващите , че Обамката държи юздите! Хе х еха ех ехе

Все си мислих , че след Буш Младши съм видял най-тъпия американски президент, но живота винаги ме изненадва! Гаф по гаф - мандат!

Американските политици напоследък спокойно могат да минат и за български. Майтап голям.

Обамата лъже като черен циганин ...

симо

Той не.Само дали агенциите ще бъдат послушни?

шефче

И той и той, смее да не лъже, щом му казват!!!

Tой си е!

"Агенцията за национална сигурност ще има възможност да шпионира лидерите на близки приятелски и съюзнически страни при изключителни обстоятелства"

Така де, проверката е най-висша форма на доверие

Коментари - Обама забранява шпионирането на съюзнически лидери | Днес.dir.bg

Обама забранява шпионирането на съюзнически лидери

Президентът на САЩ обяви забрана на шпионажа срещу лидерите на близки приятелски и съюзнически страни и ограничаване на американските програми за следене.

Обратно в новината

Коментари - Обама забранява шпионирането на съюзнически лидери | Днес.dir.bg

Коментари

Какво може да направи Обама? Изпускането на джина е започнало много преди него. Сега - маймуна бил, евреите виновни...! Всичко е пари, господа, особено информацията. Мноооооого големи атове се шпионират и ритат, останалото свят е като комар на тялото на слон - не може да се спре процеса. Но може да се протестира.

Sm3hurk0

Маймун на конци ! за президента се отнася. Евала на Едуард Сноудън.

И аз се обещавам на булката да помогна в къщата ама ако мога се отърва незабелязано ще то го направя :) Да не го съдим по думите а по делата..щото до сега делата на чичко Сам говорят друго яче.

Евреите чрез този негър-актьор се опитват да върнат колелото назад.Трудно.Всички държави и по-важното-народите им разбраха кои са всъщност евреите,кои са терористите и къде има демокрация.

Откакто Брикета е на власт, империята наречена САЩ се клати като пиян морков. Хиперинфлация, поредна световна финансова и икономическа криза, срив в Държавния бюджет! Пълен провал и във външната политика- там доминира Путин и Руските интереси! Глобалното подслущване е черешката на тортата! Сигурен съм, че в близките столетия ТАКЪВ президент двете им партии няма да излъчат!

Барак Обама ? Ето кто ? ...-кукла на конци който служи за пощенска кутия....тази реч също му е била написана както всички останали и той просто е трябвало да я прочете.

за останалите е разрешено...

Ееее, щом Обама е казал ... :)

ДА БЕ CIA - ЩЕ СЛУША ОБАМА - КАК ЛИ ПЪК НЕ !!!??? ТЕЗИ ОТ CIA И ЕВРЕИТЕ ОТ МУСАД - МАЛКО ТРУДНО ДА СПРАТ! ТА ТЕ И В ТОАЛЕТНИТЕ СА ВЛЕЗЛИ - ДАЖЕ И В ТОЗИ МОМЕНТ НАБЛЮДАВАТ - МЕЛИКИЯТ ОРУЕЛ - Е МНОГО ПРАВ - ГОЛЕМИЯТ БРАТ !?!?!? ВЪПРОСЪТ Е - USA-РУСИЯ- CHINA- КОЙ ЩЕ НАДВИЕ?????

Това е такъв международен и вътрешно-американски скандал!"Обама забранява....."-значи Обама,Президентът на Световния Жандарм,ще определя,кого-да,кого не!?Той и неговата "демократична,конституционна"администрация.....Ще навлизат в личното пространство на милиони/което вече са направили/...в името на Демокрацията!Колко ли билиони долари на данъкоплатците усвояват годишно Пентагонът,ФБР,ЦРУ,СС?И не може ли тази огромна,свръх обезпечена,технологично,ресурсово и всякак подготвена преторианска гвардия,да се справя с ислямизма,тероризма,трафикът и пр.?Че да няма нужда,абсолютно против Закона и Правилата,да си върши работата?

Билион? Едва ли, най-вероятно е сергейлион или дюнерлион. Знам че нашето МВР харчи по един чалгалион на ден или това се равнява на 10 фуражлиони на месец.

Тоя па, все едно някой го интересува какво е казал....

Дрън-дрън. Празни приказки на президента на съединените еврейски щати.

Обамата забранил да се подслушват съюзническите лидери. За това - БРАВО. Барак показва хамериканска демократичност. Но останалите 7,5 милиарда жители на земята - може да се подслушват... И това е демократично по хамерикански.... Сноудън е безценно богатство за руснаците. Разкрити са всички механизми на световното подслушване от хамериканците. Но руснаците загадъчно мълчат. Говорят Меркел, Оланд, крал Хуан ... и т.н. Вл. Путин само се подсмихва, когато му зададат въпрос дали е подслушван и преминава към следващия въпрос ...

Обама само замазва положението! Истината ние си я знаем - тотално подслушване на целият свят!

Барачката отново се опитва да хвърля прах в очите!

Абе, той го забранява, ама не го отменява...

Израз на пълна простащина е да се обсъждат действия на чужди разузнавания особено на суперсили и особено от нашите предателски така наречени "национални телевизии". Едно време и Клинтън обещаваше цветя и рози и зелени гущери от небето, пък ни изпратиха мухлясала царевица. А между другото знаете ли защо се казват "зелени гущери". Гущерите спадат към влечугоподобните и на научен език се казват рептилии. Сега вече продължете с тълкуването.

To и на България и е много рептилско името с всякакви окончания на "ар" и "ари" : D Значи ли това, че САЩ са от наш'те ; D

Туй правилно си забелязал-арито.Забележете думите в които има РА-Египетския върховен БОГ.Арии,Ариел,Рахман,Рахим,Равин,Абрахан-Ибрахим-Ибн Ра хим,синът на Ра ,Рама,Сура,Сури,асури-сирия,сара,сурая,българи,брахмини т.н.Изводите са за всички,които имат очи и виждат и които имат уши и чуват.САЩ са от нашите да.

Обама е просто кукла на конци. Той може да си обещава каквото иска. Но на тези , които стоят зад гърба му и дърпат конците е лудост да им се вярва знаейки за техните античовешки намерения.

С подслушването на Меркел, американците показах кой е шефът. Докато бабата мрънка колко е силен ЕС, американците, я купиха и продадоха 3 пъти без никой да усети. Дано ЕС си направи изводи, ама едва ли може да направи нещо.

Преди няколко месеца професор Христо Мермерски по телевизия СКАТ се опита да оневини отсъствието на Ефенди Ахмед Доган от заседанията на Народното събрание. Той сподели, че употребата на една порция боб на ден за месец изчиства всичкия холестерол, виновен за инсултите и за атеросклерозата.Беше голяма загадка това негово отсъствие,но вече не е.Изглежда че беше спрял за известно време, тъй като влезе в болница след атентата. Редно е да чуем и неговото мнение по въпросите на новите промени в НК, като се надявам той да преосмисли най-сетне прилагането на чл.84,т.1 от КРБ,който член не допуска НС да се произнася с кодекси.

Я, колко блогороден бил Обама алабама! Да вземем едно благодарствено писмо да му пратим?! В същност това значи ли, че нашите лидери персонално ще спрат да ги подслушват? Какво ни пука, и без това нищо не се решава в родината.

Интересно, ако Сноудън не се беше "раздрънкал" и нищо за тези подслушвания не се беше разбрало, дали Обама щеше да говори така. Друг е въпроса дали изобщо трябва да се вярва на думите на който и да е политик.

за повечето даващи мнения тук саддам, осама и кадафи са готини хора :)))) това приключва дискусията :)))

А за други те са лошите герои от приказките, които добрите чичковци Обама и Буш наказаха и се възцари мир и любов по целият свят!

И какво се промени в тези държави, след като "злодеите" Осама, Садам и Кадафи ги няма ? Сега тези държави демократични ли са ? Сега там няма терористи ли ? Единствената промяна сега е, че САЩ им взе природните богатства. Всичко друго си е същото.

не е същото. по-зле е. специално по отношение на Кадафи е 100% вярно.

Обама признай истината за Осама!

Не ги е шпионирал. Обаче спира. Обаче, ако трябва, ще продължи.

Технологиите, с които разполагат остана и да не ги ползват в САЩ. Да не говорим, че всеки по света съвсем доброволно си "докладва" в социалните мрежи. То общо взето нищо не остана за криене.

"САЩ не шпионират обикновени хора, които не заплашват националната сигурност." - това е лъжа.

Не е лъжа, просто всички са заплаха за нац. сигурност на САЩ :)

Путин е забранил да се шпионира Обама.Тъщата му била на заплата към руска фирма с адрес "Лубянка" дом 2.

Ха-ха, Бъзикам се!

Знаех си, че зех да се притеснявам.

Ти специално много внимавай с притесненията. При напреднала възраст и силни емоций, ти си знаеш нататък какво става. Така,че умната и ще се чуваме (слушаме) нататък.Кога, както дойде.

Кога вълкът ще се откаже от агнешко? 1.Когато го гонят ловците. 2.Когато е преял.

ВСИЧКИ NOVI AMERIKANCI ЗАЕМАЩИ ВИСОКИ ПОСТОВЕ ПРИ НАС И ПРЕЗИДЕНТА ДАВАТ СЛЕДНАТА КЛЕТВА : ".... КЪЛНА СЕ ДА ЗАЩИТАВАМ И ПОДКРЕПЯМ КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ НА САЩ СРЕЩУ ВСИЧКИ ВРАГОВЕ - ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ " ...... ... ДУМИТЕ "ВЪТРЕШЕН ВРАГ" ВИНАГИ СА МЕ СМУЩАВАЛИ .... ЗАЩОТО ЗАВИСИ ОТ РЕЖИМА - В НАЦИСТКА ГЕРМАНИЯ ВЪТРЕШЕНИТЕ ВРАГОВЕ НА РАЙХА СА БИЛИ ЕВРЕИТЕ :))))))

Вътрешен враг примерно си ти, инфилтриран от мужикоидните ти работодатели да саботираш демократичното общество.

шефче

ЕЕееееееееее браво, развесели ме!!! Как успяха гадните комунисти така да ти измият мозъка от гънки!???

Иван Додов

За външни и осбено опасните вътрешни врагове се е говорело по времето на комунизма и най-вече до края на сталинизма - 50-те - 60-те години на миналия век! Смайващо ?! Откъде този рупор на демокрацията и самопризнал се американски хазараин (барабар с дакелката - също с правоверен произход) се изтърва, че е усвоил подобен начин на изразяване ?

Ами има. Например приятелчето на 0бонго, терориста-левандур Бил Еърс (Bill Ayers). Ама лявопедерастичните медии никога няма да разкажат за това.

е то не е много умно да рекламират жесток терорист като него, виж тука като рекламират постоянно някакви ганстери и мутри, какво става с народа

Евреите управляват САЩ. Не Обама, не американското правителство. Каквото кажат богатите евреи, това става в САЩ. Евреите управляват и ЕС. Най-влиятелната еврейска фамилия е Ротшилд.

Как практически го осъществяват ? Ей тъй, дигат фончето и командат ?

Ти как мислиш ? Ротшилд е една от най-богатите фамилии в света. И то не от днес, а от много години. Имат страшно много пари. Та ето така - с пари! С парите са си осигурили власт. Освен това, притежават природни ресурси. 3-5% от населението на планетата притежава природните ресурси, което ги прави господари. Ротшилд контролира парите на САЩ. Член на Ротшилд(забравих му името, но всеки може да го намери, след като прочете цитата) е казал - "Дайте ми парите на една държава, а след това не ми пука кой ще прави законите в нея".

0бонго чак сега разбрал до какви размери е достигнало масовото подслушване. Как да не му повярва човек. Такова яко подслушване дори и при Буш нямаше!

Абсолютно нищо не зависи от Обама. Дори от шефа на ЦРУ нищо не зависи. Има хора, които са над американското правителство и си правят каквото си искат. Те решават какво ще става, а всички в правителството са кукли на конци.

ТО ЗАТОВА СЕ КАЗВА WALL STREET .....

А в сафецкия союс как е, бихте ли пояснили ???

Има Путин. Него го атакуват хиляди НПО-та (фондации) всекиневно. При произнасяне на името му видни демократи и щатни форумски писачи (като Ибрикчиев) газ пикаят и се задвят.

ДА БЕ ТЪКМО ПОСТРОИХМЕ ЦЕНТЪРА ЗА ПОДСЛУШВАНЕ НА БАЛКАНИТЕ В НАШЕТО ПОСОЛСТВО НА УЛИЦА КОЗЯК И СЕГА ЩЕ ГО БУТАМЕ :))))

Ако знаете от коги колегите енесейци са в бг-то, ша ви паднат капите, но вий си плямпайте...

Човек, тука едно наше момче други ги разправя. На кой да вярваме?

Сноудън поздравява Обама от Санкт Петербург и Москва

То и ким филби пращаше поздрави, ама свърши насаме с чашката, кат другарчетата му от петорка.

Ким Филби свърши добра работа и получи зконно убежище в Русия. Другото са твои художествени измислици и мечтания ...

Честен кръст ;)

Някой въобще вярва ли им ? Трябва да си много тъп, за да им вярваш. Пак ще продължат да си шпионират и подлушват.

подслушват*

аха вярвам му аз...таквиз кат него над океана кво ги правех...))))

Обонго се пъчи и опитва да ни убеди, че нещо зависи от него и институцията му!!!!! Всичките тайни и още по-тайни служби на САЩ са създадени и работят за управляващите света ОЛИГАРСИ и каквото ТЕ преценят се докладва на Обонго и другите ФИГУРАНТИ! И "ВЕРВАЙТЕ МИ" ще спрат да подслушват който и когото си искат!!! Те точно за това са я изградили тази система за много милиарди долара!

Значи работят за масква ???

шефче

Бай Иречек, проблема ти е адски ГОЛЯМ! Кажи как да ти помогна, та да дойдеш през 60-70 в настоящето!?

Странно, те досега твърдяха, че не подслушват. Сега пък казват, че спират да подслушват.

на кравари вяра имаш ли ?) те все лайна ринат

а, сещаш ли се, че можеби целта е даже и да не се замислиш за онова, което не казват ? че те и виждат, например...

Лисицата казва на кокошките -няма страшно, може да се разхождате в гората спокойно!

То бива надувка , ама е хубаво съветниците на черното "интелигент" да му споделят , че докато НСА чете любовните СМС-и на американските тинейджъри, китайците извадиха документацията на почти важни всички военни проекти на САЩ , начело на самолета Ф35. Нека верват верващите , че Обамката държи юздите! Хе х еха ех ехе

Все си мислих , че след Буш Младши съм видял най-тъпия американски президент, но живота винаги ме изненадва! Гаф по гаф - мандат!

Американските политици напоследък спокойно могат да минат и за български. Майтап голям.

Обамата лъже като черен циганин ...

симо

Той не.Само дали агенциите ще бъдат послушни?

шефче

И той и той, смее да не лъже, щом му казват!!!

Tой си е!

"Агенцията за национална сигурност ще има възможност да шпионира лидерите на близки приятелски и съюзнически страни при изключителни обстоятелства"

Така де, проверката е най-висша форма на доверие