"Шпигел": Тайник с оръжия на "Хамас" е открит в Южна България

До разкритието се стигнало след арестите на четирима мъже в Берлин и Ротердам

Обратно в новината

Коментари - "Шпигел": Тайник с оръжия на "Хамас" е открит в Южна България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за глупости криете за някакъф куфар с оръжие ми тоновете натовско оръжие изсипан безконтролно в усраийна и сега навсяктде по света?!?

Абе малко са чели приказки за хайдути, ама не намерили жълтиците.... Ама друго ме вълнува повече. Ние ме ги възприемаме тия нашественици, но пак някъде от там ни натискат да ги приемем щото било евроатлантическо и те били не нашественици, а уж "клети бежанци". Та съжалявам, че да им ръждясали железата...

А пък "Хамас" дори не знаели за това, че имали склад!

"Под дърво в найлонова торбичка и ръждясали" . :))))))))

В Б-я няма оръжие на Хамас. Има скрито оръжие на терористи отДПС.

Какво са прайш и ти на ударен ?

PEYTSCH

Доста смях падна по немското съобщение което уточни че оръжията са в пластмасова торба и са били заровени под едно дъво в Южна България. Немците се бъзикаха с мене, че имаме „дърво в Южна България“...

Ти си дървото !

на територията на Германия и Холандия колко талибана живеят, как си изповядват свободно радикализма в джамиите там, и дали в техните мазета няма поне 10 пъти повече оръжия за терористични атаки на Запад. Как ви се струва?

Какво направиха реските толибани у вос в Москве

винагги са били лъжци и писанията им са винаги по поръчка. Който повече плаща, така се извърта и статията, , че да му служи най-добре.

Тръгва се леко и отдалеко. Целта е да се натрапи идея, че от България излизат най-опасните оръжия за да може да се спре военно промишленият комплекс.

То че излизат, не е тайна - Диляна Гайтанджиева нали откри български оръжия в Сирия, само че с тях бяха въоръжени едни "наши кучи синове", както биха се изразили американците.

от армията на Асад и хизбулласите.Те са вашите кучи синжве

ПРАВИЛНО Е НАПИСАНО ,ЧЕ СТАТИЯТА Е НАПИСАНА ОТ ГЛАДНИ ЗА ДРОГА НАРКОМАНИ НЕЩАСТНА РАБОТА

Не знам за емигрантите ама е пълно с копейкаджии и Възрожденци възхваляващи хамас. Същите освен всичко друго призовават и за терористични действия и окупация на България.

Шпигел не е ли хумористично издание?

На селу в ТКЗС казваме ШПИГЕЛ на огледалото на селски "Дер шпигел" каквото видиш в него това е, може да е и хумор, сатира, забава -поглеждаш и виждаш най тъпия селянин или грозна съседка

А вие да знаете колко пушкала и пари има заровени в двора на имението на Копейкин....

Ама вече свършват. Плащаме с тях на майка ти да ни прави свирки. Много е активна !

Ти ли беше бе момче?

От тайник до склад и от два ръждясали пистолеа до складс оръжия , можем да проследим фантазията на търсещите сензация. всъщност няколко напушени особи имали снимка, която да им послужи за получаване на малко кинти за препитание и някоя тревичка. Гола вода! Навсякъде на Запад всеки може да се снабди с далече по- опасни оръжия, но видите ли в България се поддържа гнездо на тероризъм... Страх да тресе добитъка!

всеки 20 годишен собственик на БМВ има около 300 снимки с/на колата си и 4,5 снимки с пушка с оптика . даже и бойко има такива снимки с пистолет

"Българската полиция вече е успяла да конфискува оръжията, някои от които са били ръждясали." Ами тия оръжия са останало от партизаните които са били българския вариант на терорристи по времето на царизма.

сигурност този тайник е само един от много други. Пълно е с млади момчета мигранти - потенциални бойци на радикални групировки. При сигнал най- вероятно ще се активират и не си мислете че на мушката ще са само евреи. Всички различни от радикалния ислям ще бъдат на прицел. Само се чудя нашите разузнавателни служби следят ли ги, изобщо имат ли си представа или дремят на сянка

оръжията така са открити - случайно. Разузнавачите полегнали под това дърво и единия нещо го подпирало отдолу и той се разровил и хоп ...оръжие на терористи.

А дали са се сетили службите да копнат и под съседното дърво? Защото Южна България е всичко от Балкана на юг и там дървета много, какво ли може да зарови терорист от Хамас, ако реши да прави акция в Германия, Франция или Британия?

терористите от хамас с тайници за оръжия в България туко виж Иран обурудвали...закопали у некоя ливада ядрен арсенал...а йеменските и сомалийските терористи-пирати са акустирали на некое пристанище по българското Черноморие...

какво друго може да се очаква, освен да представлява терористична клетка ! . най-големият терористичен център е "камчия" . "лагерчето" за блядчета, което дефакто е един от центровете на блядккият империализъм за цяла южна европа . няма да е чудно, ако шумкарите организират атентати срещу българите , аналогични с крокуса!

ти си европейски кенеф ве, ко са кремълски. €уросралник си отдавна, цела западна европа ти сери в дзурляка квичащ... ББААХАХА

е па то у твойта кочина има ли такива зали като крокцс ве палячо. то там в повечето градове кина вече нема ве смешнии ти за нешо си там квичиш... ББААХАХА

А добро утро ама не е тъй . В южна България, освен бежанци и оръжия има тайни групиравки пряко свързани с престъпния свят за да търгуват с оръжия наркотици и още други неща. Нали австрийците са загрижени за нас българите като тяхните фирми пряко участват в търговията с влияние.

Шпигел, я! Верваме... Няма да е зле да чуем интервю на министъра на вътрешните работи или поне на главсека. А и посолството ни в Берлин може, по изключение, да свърши някаква работа, ще подобни кьорфишеци пряко се отразяват на репутацията на страната ни (напр.за визите за САЩ).

Обръч около България Италианци ще пазят Македония от България, оръжие на терористи в България, български шпиони за Русия. Кой знае какво ще измислят. На Запада православни славяни не му харесват. Традиция от Хитлер.

ливански терористи от хамас имат тайници с оръжия в Бългирия.....а иранците сигурно са закопали у некоя ливада ядрен арсенал......баааа мааа му и разграденият двор....а на некое от пристанищата на Черноморието може йеменскита и сомалийските терористи-пирати да са акустирали......

шпагина на Путя.Митрофанката гий заровила.

те еврейските са в софия!

пищовите на Вълчан войвода.Най-после му откриа цървулето.

Каква ли огромна терористична акция е щяла да бъде с няколко пистолета, заровени в плик под дърво в Южна България. Ма те ръждясали, ма! Терористите не са се сетили, че ще ръждясат пистолетите. И как ли са го намерили плика под дървото в цяла Южна България, бравос на службите. Да се смееш ли, да плачеш ли, с таквизи служби, дето ще ни опазят.

Останада замесят и ония олигофрени в Лондон обявени за Руски шпиони

Недоказуем скалъпен материал, очернящ България! Със същият успех може да се твърди, че такова оръжие има скрито и в Мадагаскар, например. Украинците продават тежко въоръжение на черния пазар, а тук няколко ръждясали пистолета в тайник под дърво?! При толкова развита иманярска мафия в България, да скриеш метал под земята е приказка под шипковия храст за другоземци, непознаващи "Особеностите на националния лов" (на антики)...

Курва си.... Определено....и всички около теб "пачавро" го знаят ....отдавна...А ,ти къде беше ,боклук....

и на леля ти с тез картинки.

с ръждясали оръжия....

Щпигел бил казал-ми той Шпигел е както пееше висотци или както казват в България-една жена каза!Шпигел казал,че в Южна България намерили тайник с оръжия на Хамас!Та ШПИГЕЛ КАЗВА ЛИ КАКВИ ОРЪЖИЯ СА НАМЕРЕНИ,ЧИЕ ПРОИЗВОДСТВО СА И КЪДЕ ТОЧНО СА НАМЕРЕНИ? Или това няма значение,щом Шпигел го е казал или написал!:)))Да не се окаже,че Шпигел не знае,че това което смята за Южна България е в Турция:))))

да копнат и до другото дърво, можеш да изскочи още един плик с оръжие и с етикет вътре и на него да пише за биби нетаняху например. След това можеше и под трето дърво да копнат и да извадят още един плик без оръжие , но с вибратор и на етикета да пише за Асен или за урсула или напримет или за някой друг. Немарлива работа са свършили.

Леко,ама много леко се притеснявам от тази новина!Това,че в България някои наши служби по информация от Германия са хванали някакви си терористи е нормално!Притеснява ме много,че руснаците всеки ден казват,че на линията на съприкосновение,всеки път откриват български боеприпаси,дори последният път на границата с Латвия,дето хванаха камиончето с икони пак имаше два боеприпаса за гранатомети от България! Една 10 с два кръга около нея .Само не казаха от кой завод е производството,но ние в България нали си го знаем:))))

Аз мразя агресора Русия ! И подкрепям палестинския народ ! Такива са европейските ценности !

Така са прай . Разузнаване и разнищване и арести ! Имате мнооого да се учите от професионалистите . Ако имахте акъл колкото първокласник щяхте да слушате американците и да нямате атентат у некадърната си държава !

Ако дясното е толупа и радев Лявото е курнелия А центъра е пеевски и доган Или “новата” алгернатива е Някъв финансов измамник Бил финансов министер Горко ни

И българските служби ! Така се прави а не като в Русия . Да дойдат руснаците да се учат от нашите антитерористически служби !

Да се учат от нашите кое....?

С правителство и парламент, които подържат терористичната държава и фашисткият режим на управляващата и хунта какво друго очаквате?

очернят България... Защо пак ли, ми защото през 2010 пуснаха статия която започва ей така: "Кого убива българското оръжие? 08 декември 2010 За терористите не е проблем да си набавят нелегално оръжие. Много правителства по света знаят, че този вид търговия е изключително доходоносна. В "черния списък" фигурира и България, твърди германското списание "Шпигел". През есента на 2008 година Вашингтон изпраща инструкции до посолството си в Армения във връзка с извършена 5 години по-рано оръжейна сделка между Армения и България. С уговорката, че оръжието няма да бъде изнасяно в трета страна, България решава да продаде на Армения 1 000 противотанкови снаряда и 260 единици тежко автоматично оръжие. По информация на американската страна обаче същото това оръжие по-късно е заминало за Иран, а оттам е стигнало и до шиитските бунтовници в Ирак. Най-малко един американски войник е бил убит с оръжието, закупено в България, са установили още американците. По всяка вероятност обаче става въпрос за много повече от един американски военнослужещ, тъй като при рутинни операции на американските войски в Ирак продължават да бъдат откривани части от същата оръжейна сделка, съобщава на сайта си германското списание "Шпигел".

Ей затова не ни искат никъде. България има 80% боклук хора и 20% живеещи в чужбина. Слава богу аз съм от 20те процента. Успех в кочината!

Аз вярвам Че България Може Да изрине политическия боклук Който я дави Цели 80 години За 30 секунди Даже са много..

Народът е мизерен. Политиците не са ти виновни, че хората са прости

Ти гледай да намериш някой доктор да ти помогне да станеш по-нормален муахахахах

България отчита голям успех в сигурността, защото не е позволила тези оръжия да стигнат в Германия. Нищо де, поне крадени родни коли не са засечени в Газа с родни регистрационни табели.

Деляне Биха те Фсб Но Не са те били Цру Или не са те убили Не мисля Че си важен И ония Със сладоледа Времето Ви Изтече В неделя

Всички служби от ЕС и САЩ накуп, не могат да се оправят с това, което се случва в България. :) :) Още когато беше нарушаването на ембаргото срещу Саддам от хората на Първанов и още отпреди това, разбира се. България си беше в един отбор с тези и всякакви терористи навремето. Не можете ли да се усетите, че в България хората се управляват от иранска пропаганда, да не говорим за руската. Всякакви простотии. Ще се оправи България, ама друг път! Точно така! 90% от всенародната омраза към евреите идва от Иран! :) :) Е, случайно и те ги мразят... Малоумници сте!

Брех, брех, май лошо енфие шмъркаш

И открива нови петролни находища. И затова е трън в алчните очи на усраел. И се чудят как предизвикат Иран да влезе във война с чифутите. И вечно презрение към иудд най-кръвожадното племе

Значи викаш, субсидирането на терористичните фракции като хизбула от Катар и Саудитците няма нииищо общо. Обаче, щом Саудитска Арабия купува за по 20-30 милиарда американско оръжие и самолети то значи са първи дружки с янките. Ама че по второ направление купуват наше оръжие за джихадистине не е проблем. Така или иначе излаелците държат краварите за стафидите. Значи всичко е точно.

Всеки трети у нас е иманяр и е чудо, че никой не е изровил досега торбата с чифтетата.

Да сте чули дпс,Кой подкрепя В турция Не сте Защо бе Имаме ли медии Тук май всичко е Фърчи Гъз Верно ли??? Къф делян Къф доган Къф борисов Само кавали Руски!!!

Да намерят някаква връзка с Крокус, че Путин ще ни пръсне халките !

Може ли аз първи !

Аз искам !

Пука му на Путин за 200 руснака. Колко кръв има по ръцете.

Абе ще го сготвят и мързеливия и неблагодарен Ганьо да воюва. Вервайте ми!