Шойгу: Военните учения "Запад" тази година няма да се проведат

Тази година ние имаме "учения" в Украйна", допълни руският министър на отбраната

Обратно в новината

Коментари - Шойгу: Военните учения "Запад" тази година няма да се проведат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зеюленски изкарва всички инвалиди на фронта. Ще се проведе нестандартна контраофанзива с патерици.

Шойгу: Военните учения "Запад" тази година няма да се проведат, тъй като те се провеждат и сега в Украйна при реални условия.

Вече трети ден...

путлер: Моите приятели евреи казват, че Зеленски не е евреин, а позор за еврейския народ"-значи хем не е евреин,хем е срам за еврейският народ...малоумно,жужи...много малоумно,ама КГБ фуражката не прощава!!! "Мы не планировали СВО, которая идет по плану" - путлер, 13.06.2023 Россия нападает на свои соседей только из зависти. Не может развиваться и другим не дает!! руZZнаците често казват-мы жили плохо, но и вам не позволим!!! В кочината има над 200 поробени народа? путин е евреин. гундяев е мордовин. набиулина е татарка. тимченко е украинец. пригожин е евреин. шойгу е тувинец. РуZкият педераст,най-изпедерастеният педерунгелски педераст в света!

Препатилите от вековния руски гнет чеченци отдавна предсказаха, че краят на Русия ще дойде, когато посегне на Украйна. Ето какво каза във видеобръщение към украинския народ на 5 май тази година по този повод Алла Дудадева, съпругата на първия президент на Република Ичкерия Джохар Дудадев: “Джохар казваше: Когато над Украйна изгрее украинското слънце, Русия ще изчезне” и ние всички чакаме този момент. Вярваме във вашата победа, защото целият свят днес ви помага, възхищава се на мъжеството на президента Зеленски и на мъжеството на украинския народ”, казва Алла Дудаева Джохар Дудадев, убит от руснаците с две съветски ракети въздух-земя през март 1996 г., детайлно предвижда в книгата “Атаката на ичкерийския вълк. Очерци от историята на Украйна” какво ще се случи, ако Русия нападне Украйна: “Най-голямата грешка е да бъдат пренебрегнати украинците, да ги сметнат за слаби. Да обидиш украинците. Никога не обиждайте украинците. Украинците никога не са така слаби, както ви се струва. Да не дава всемогъщият Аллах да бъдат изгонени украинците или да им бъде отнето нещо. Украинците винаги се връщат, те не си знаят силата и я използват непропорционално Те унищожават всичко по пътя си. Не обиждайте украинците. Иначе, когато украинците се върнат на земята, където са погребани техните предци, то окупаторите на тази земя ще завиждат на мъртвите”. Напомням, че Дудадев става първия независим президент на Република Ичкерия и побеждава Русия в първата чеченска война с нея ( 1994-1996 г.), имайки опита като генерал, командващ съветските стратегически бомбардировачи от Естония, отказал нареждането на Москва да смаже естонското движение за независимост при разпадането на СССР. Дудaев е разбирал отлично кой какъв е в “съветското семейство”. Възхищението му от украинците съвсем не е породено от някакъв комплекс за малоценност от страна на представител на малък ( но извънредно горд народ, какъвто е чеченският). Дудаев е знаел защо откроява именно украинците като детонатор на руския империализъм.

Да живее руzzкия империализъм и най-великия, най-достойния ,най-хуманния империалист в света другаря путлер! Един артист(Роналд Рейгън) разпадна "великия" ссср ! Един комик(Володомир Зеленски) еба майката на "великата" руZZия ! еххх...що не записах НАТФИЗ навремето...!!! РуZZкий кораблъ,иди нахуй!!!

въшки не се провеждат , признай ди че денги нет , така ще е и занапред таварищ Кожухует .

Другарите обичат да маршируват и плашат гаргите. Това им е в кръвта. Народът му мре в братоубийствена война, но другарят Путин си е добре в замъка. Опасява се само от падане от прозорец.

Комунизмът не е много по-различен от фашизма. И двете са идеологии, родили се в главите на психично болни нарциси.

Така е Кужугетович, упражнявате се само в Украйна. Няма да се давате! Невероятна смяна сте на СССР. РФ вървите в перфектна посока. Не мога да повярвам. Перфектно. Само победа за вас.

Те ще ти излезнат през гъза тия учения бе маймун

я кажете сега перемогата как е,превзеха ли поне някой външен кенеф днес.или ще я караме само на сводката от британското разузнаване???;)Което,между другото,от доста време не съобщава за някакви грандиозни подвизи на "хероите"....сигурно защото херои не останаха много;)

Е то по убаво учение от година и половина война така или иначе няма.

Няма парииииииииии! Една война се печели с пари, с нищо друго!

зърно за африканци...

денги НЕТ, действайте :)

Учения имали.... :) Много се могилизират, като за учения. Ако отидат на война, да очакваме да измрат до крак.

Два бандита виждам тука. Да отиват право на боклука!

Няколкотото опита да победят Русия , свършваха зле за "цивилизованите" ! Още един ? Последен ! Толкова последен , че няма да има кой да си спомня !

Руските муджахидини взеха да измират, няма кой да прави учения.. ужас батка, впрягаме бежанци

А пък Руските айти работници до 30 годишни са освободени от военна служба. Зелето изкара ли на фронта бабичките и старците?

Еха-а, вярно ли е? Значи скоро нашите ребята ще направят върхови технологии и ще избият рибата! Молодци!

Соросминдили и Хохли. Не падайте духом. ПЕРЕМОГА НЯМА. ОЩЕ СТЕ В КОНТРОЛНАТА ЗОНА. ПОСЛЕ СЛЕДВА МЕЛЕ НА ПЪРВАТА И ВТОРАТА ЛИНИЯ? ЗЕЛЕНИЯ ПРАВИ НАЙ_ГОЛЯМОТО ГРОБИЩЕ В СВЕТА 600 000 ЗАХИСНИКИ ОТИШЛИ ПРИ БАНДЕРА. ТЕРОРИСТИЧНИЯТ ПРОЕКТ НА НЮЛАНД И ВАНГАРД НЯМА ПРЕДВИДЕНА ПОБЕДА. ЩЕ ГУБЯТ. ПОСЛЕ ТЕРИТОРИЯТА ЩЕ СЕ РАЗДЕЛИ НА НЯКОЛКО ЧАСТИ. ТВА Е.

Последното учение Запад прерасна в 3 дневна Специална Военна Операция и после се утече вече във двегодишна война със 200 000 убити и половината военна техника унищожена Стига учения

Заглавието трабва да бъде: Шойгу: Тази година ние имаме учения в Украйна

Те се провеждат вече година и половина , ама резултата е плачевен !

Е въпросът? А ОТГОВОРА Е ВИДИМ ВЪВ ГОРЯЩАТА НАТО ТЕХНИКА И ПЪТНИЦИТЕ ЗА БАНДЕРА ЕКСПРЕС.

За " братята " бе !

Поредните тъпи коментарии във форума. Само за три месеца има 240000 доброволци плюс присъединили се 40000 вагнеровци,280000 нови към останалата действаща руска армия. Така че,няма ала бала за ученията в Украйна.

Дали си вярваш на измислиците? Тези хора струват пари за да воюват! А пари няма! Рублата струва колкото хартията, на която я произвеждат ....

Няма с какво ли бре, сине майчин! Нали сте завоеватели, как без учения?

Е С КРАКНАТ УИНДОУС ХР ! ОТ ТУК СЕ ВИЖДА ! ЩО СИ С ВРАЖЕСКА ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА ВЕ !

На еленовъда му остана само да провежда учения с елени и малко чукчи,нема друг матр'ял.

в Москва без Путин??

Измряха войничетата няма кой да учи

Уж отидоха само на учение, а половината не се върнаха. А другите кой без крак, кой без два :(

нали се провежда вече от колко време стана едно учение югозапад....

ВСУ им дава много добър практически урок..ха.ха ха ха то това си е военно обучение..

Тоя на камикадзетата от ВСВ ли? И това не можаха да направят. Оният поне са целили стратегически цели. Тия не могат да се ориентират къде им е основната атака. Ти малолумнико, три баби с каски да останат в укрия ще викаш: Сало Укрине:)

Учения няма, защото няма армия и оръжия. Догодина няма да има и парад.

В Холивуд? Ще отменят гей-парада ли? Баси кризата.

Педерашките няма какво да учат. И без това ще ги бият.

Тоя наистина е толкова тъп, колкото го описваше и Пригожин. На новобранците ще им раздадат по една кутия патрони и ще гу пуснат да се учат за мезета. Язък за по-свестните там.

А "смелите" кадировци ще ги държат на прицел в гръб, да не тръгнат да бягат. Между другото кадировските от как ги насметоха в Киев вече само за пазачи за мезето ги викат.