Коментари - Шойгу се похвали, че се увеличава производството на дронове в Русия | Днес.dir.bg

Шойгу се похвали, че се увеличава производството на дронове в Русия

Военният министър на РФ обяви, че трябва да се ускорят въпросите за използването на изкуствен интелект в безпилотниците

Обратно в новината

Коментари - Шойгу се похвали, че се увеличава производството на дронове в Русия | Днес.dir.bg

Коментари

За съжаление има с какво да се хвали(благодарение на нас общо с това да не се буди мечката). А ния може да се хвали е че си раздавахме оръжията и Тагарев да ни обеснява че трябва да се въоръжим (демек сме без оръжие. Та и аз заяждам мила редакцио ма не мисля че се хвали просто показва да не ги дразниме че тая сметка заради простаци като вас и аз че я плащам.

Много трудно ти се разбира...

просто е увеличил производството на бръмбари в главата

А, Герасимов где ?!

Какъв изкуствен интелект бълнува Шойгу? За да стигнеш до него първо ти е нужен естествен интелект, а той е дефицитен в Русия

ЕТО ТОВА Е ТЕХНОЛОГИЧНАТА ВОЙНА – СЛЕД ПОПАДЕНИЕТО НА БОМБАТА РУСКИЯТ ФАШИСТ СЕ Е РАЗЛЕТЯЛ НА МРЪВКИ Ударът с дрон камикадзе накара окупатора да се "изпари" Видео факт. ...записът, публикуван в социалните мрежи, показва, че тялото на окупатора е изчезнало след удара с дрон. Поне през камерата на дрона не беше възможно да се разпознаят останките на окупатора. https://storage2.censor.net/video/3/050224_avt1.mp4

Нова фаза на войната: как украинските въоръжени сили унищожават врага с разузнаване и технологии Дроновете стават основно оръжие. Следователно бъдещето принадлежи на UAV - и не само на летящите, но и на наземните дронове. Сега вече има роботизирани бойни модули, които работят с помощта на оператор. Освен това има различни дронове, които доставят боеприпаси и евакуират военния персонал от линията на сблъсък. И който може интелектуално да спечели това предимство, ще му бъде много по-лесно да се бие в тази кървава война.

Украйна увеличи производството на дронове 10 пъти за шест месеца 07.02.2024 г., Производството достигна 50 хиляди UAV на месец. Докато отстъпват на руската армия по брой войници и огнева мощ, украинските въоръжени сили се стремят да компенсират разликата с технически средства. В много отношения това са западни видове оръжия Ако през лятото в Украйна се произвеждаха около 5 000 дрона на месец, до края на миналата година производството достигна 50 000 на месец, изчислява Гюстав Гресел, старши сътрудник в Европейския съвет за международни отношения. Производството се извършва в приблизително 200 цеха и фабрики Дроновете с експлозиви се превърнаха в една от основните силни страни на украинските въоръжени сили в тази война: те се използват както срещу личен състав на противника, удряйки го в окопи и на открити площи, така и срещу военна техника. С помощта на военноморски безпилотни превозни средства и ракети украинските въоръжени сили успяха да унищожат около 20% от Черноморския флот. Украйна е на път да постигне целта да произведе най-малко 1 милион дрона тази година, която беше поставена от президента Володимир Зеленски през 2023 г., казва министърът на цифровата трансформация Михаил Федоров. Това са повече от 83 000 устройства на месец. Ако планът бъде изпълнен, производството ще се увеличи с повече от 100 пъти в сравнение с 2022 г. В момента страната произвежда 62 вида безпилотни летателни апарати, а експертите непрекъснато работят върху нови модели, които могат да летят по-бързо, да носят по-тежки боеприпаси и да избягват електронна война, отбелязва WSJ

Да украинците увеличиха ама на руснаците.....хехе

Тъпанари,блокиран IP адрес.Нищо не можете да постигнете мерзавци.Пак ще ви разобличим.

Зеленски със свой указ създаде Силите за безпилотни системи като отделен вид на въоръжените сили на Украйна Той подчерта, че Украйна наистина е променила ситуацията в Черно море благодарение на безпилотните самолети. „Отблъскването на атаки на земята до голяма степен е работа на дронове. Мащабното унищожаване на нашественици и тяхното оборудване също се извършва от дронове. Сега списъкът със задачи е ясен: специални кадрови позиции за работа с дронове, специални звена, ефективно обучение, систематизиране на опита, постоянно мащабиране на производството и привличане на най-добрите идеи, най-добрите специалисти в тази област.

Бу хахахах

Мда, руските моряци от Москва играят фортнайт на дъното на черно море. Много им е забавно. Направо умряха от смях.

Ха хаах позорище… Дронове от Иран, Изнесога всички боеприпаси от Беларус, и пак нищо Сега купуват дефектните боклуци от Северна Корея – това е всичко, което трябва да се знае за фейковата руска армия. ТЪПИ РУСОФИЛИ , къде е Armata? Къде е Су-57? Къде са другите безаналог-говнети ? Ха, ха, ха... Единственото прецизно оръжие на Русия е телевизорът. Влияе на мозъка, дори и да го няма... Към 07.01.24г УКРАЙНА ВЕЧЕ Е УНИЩОЖИЛА 6 331 ТАНКА. и 11 792 БМП-та Къде са останалите ? Защо окупаторите вече вадят скраб танкове от 50-те години от сметища, складове, музеи?...ВИДЕО: youtu.be/Rh_s3SMaNIo youtu.be/zNOiIw1EnMg А армията сега е само от затворници, психопати, просяци, бездомници , алкопхолици, людоедов и всякаква измет. Редовната армия за която путин похарчи милиарди долара вече не съществува – всички изгниха под Украинската земя. Супер…

Шойгу си е намясто.Колкото да наркоманските сащ,те ще се затрият сами или чифутите ще ги затрият.

Цялата съветска военна технология се оказа морално и практически остаряла на бойното поле в Украйна, дроновете и ракетите не се засичат не само от конвенционланите системи, но и от високоспецилизираните като C-400. За да Турция да избере C-400 пред F35 това е една доста добра система и въпреки това нейното време вече минава.

В оръжейния бизнес иновациите са много относително нещо. Наподобяват тези в автомобилостроенето. Каквото и да ъпдейтваш двигателните схеми не се отличават много от първоначалните, а новите се налагат трудно. Основното е свързано с подръжката. Калашников е от 1946 и е един от най-продаваните автомати и то в света. И проблемът не е, че не моzе да се измисли като дизайн нещо абсолютно ново, но като започнеш тестване в ефективни действия - проблем; поддръжка - проблем, благонадежност на доставки - проблем. Руснаците трябва да използват именно това и да не го унищожат: Имат имидж на благонадеждни. Например Gерманиja имамт технологии, но имиджът е напълно унищожен. Приемат се за неблагонадеждни дори от западняци. Щатите имат имидж на благонадеждни също така и както виждате те следят да го държат. Комуникират, дискутират, и умеят да чуват и приемат различни гледни точки.

Перфектна стиковка имате Кужугетович. Следете баланса да няма свиване на други сектори, трябва да се избегне и вакуум след края на ефективната ви отбрана на върнатите ви земи.

Чукча енжденер! безпилотен..

Ватнните убийци освен с оръжие с друго не могат да се хвалят. Не разбирам като са толкова добри войни, кво търсят още на 15км от Донецк украинците?

Под "производство" да се разбира пребоядисване на ирански дронове.

Германия има Кока Кола от поне 10 производители като разликата е например в едната има малко повече кофеин, в другата малко лимонов сок и т.н. Иран са крали дроновете от Щатите. Китай от Русия и т.н. Натича се индустриален спионаж.

Браво на Кремъл ! Първи са в света по производство на оръжия . Къде ще се използват тези оръжия ? Европа да се готви за война ! Това не са празни думи - всички в Европа трябва да го осъзнаят .

В Европа трябва да осъзнаят едно, че живеем в единно Eвразийско пространство с Русия, така както, и че светът е малък. Затова трябва да се оптимизират функциите и дейностите на отделните нации поне в нашето Eвраzийко пространство. Kакто в една държава има сектори, които се грижат са сигурността, други за образование, трети за здравеопазване и т.н. но всички работят в интерес на Държавата, така е и в Евразийското пространство. Едни произвеждат и стопанисват ядрения потенциал на Eвразия, други предоставят типични за региона секторни производства и т.н. но всичко в полза на развитието на Евраzиския регион на света.

Уф, а ние подаряваме на укронацистите ТАНКОВЕ.

Това сега ли го измисли или се напъва цери 3 часа?

Че много хохли днес са дали фира от висшият ешелон!!!!

Ръгай Вовка със Сармата и Посейдона, никаква милост за укробандеровците и техните американски господари. Убий американска гад - спаси света!!!

Пуцай, кумее :)

200 000 ÷ 365 = близо 550 дрона на ден. С Украинските фашисти е свършено. А има и още по-добро. Един оператор ще може да управлява цял рояк дронове, които ще си обменят информация в реално време и ще координират действията си.

и накрая....снаряди от КНДР , залежали 50 год. по складовете........а ве русороби , вие въобще давате ли си инай-малка сметка какви глупости плещите ? Ще ви се смеят и малките деца. Не стига една камара мултики, ами сега и рояци дронове , дето един оператор само ще им казва "дръж!" и ония ще хукнат и ще пердашат наред "обменяйки информация в реално време" със ИИ. Ненормални сте просто.......то тъй ако ставаше досега високотехнологичните държави да са го "сделали". И сигурно ще струват по 300 рубли парчето.....със лампова електроника или даже транзисторна, нали тъй :))) Егати тъпотиите , цъфнаха и вързахая ватенките със допотопната си съветска техника, две години буксуват, ама сега почвали сериозно....с дронове. Имате ли представа какво въобще представляват дроновете ? Ама истинските, не тези от Али Експрес или иранските камикадзета Шахед.....пърпорещи витлови бангии (снаряд с крила и двигател), отстрелвани като пилци. Освен за терор над цивилното население за друго не стават.

Ти си този, който не е наред. Който вижда и чува, както му изнася на него, губейки всякаква представа за реалността. Къде видя да казвам, че дроновете ще комуникират с ИИ? Казах, че ще комуникират помежду си. Относно, колко ще струват и какво има в тях, що не идеш на място да провериш? Руснаците от месеци удрят с дронове по индивидуални цели. Не по танкове, не по друга бронирана техника, а по украински войници. Толкова евтино им изилизат, че бият и по войската вече с дронове. Но този прост факт и значението му, нямат никакво значение за теб, нали? Пет свързани неврона в главата ти стигат. Един за ядене, един за тоалетната, един за спане, един за ебане и петия за писане на безсмислици и за излагация в Дира

евраZийските мангали кът нема кой да ги пофали ..сами се хвалят ..ромчето Шойгу Шмойгу същУ се фали мнпгУ

Свършено е с усраина :)

А от УНИАН се хвалят, че успявали да неутрализират с 33% по-малко руски дронове от преди. И понеже математиката леко ми куца, при свалени 123 от 100 дрона преди, и след 33% намаляване на производителността, колко процента реално прехващат от ВСУ?!?

А с яйцата как е?! Знаем, че с водката нито той, нито Медведев нямат проблем!

Всичко им е наред. Проблемът им с яйцата се случи, след като рязко скочи консумацията и местното производство не успя да смогне, и трябваше да внасят. За това и спекулантите обявиха цени 400-500% отгоре. Но всичко се регулира. Разбира се, появи се и психологическия ефект - все ще се появи един маргарит мицев(с малки букви) да изреве - за Бога, братя, купувайте! Но всяко чудо за три дни!

Вярваме ти, изведнъж им се доядоха яйца и пилешко в цялата страна и започнаха опашките и боя.

Хубаво е да спрете да тролите и да внимавате когато се придвижвате с автомобил, ако покрай вас има камиони маркирани на българската фирма Тempuslink. Пълни са до козерките с боеприпаси за фашистите, превозват ги от Гърция. За това предупреждава гръцката преса https://www.epiruspost.gr/komvoi-me-voylgarikes-ntalikes-metaf/

Скрий се в тая миризлива Америка и спри да занимаваш българите с комплексите си, миризлив американски руснак.

Maй месец наближава 6 месеца ще съм в слънчева Гърция, докато се гърбиш, аз ще съм с лодката за риба и на плаж с внуците. кой както си подреди живота.

игла за шиене внасяме от китай, но пък дронове за убиване на хора - произвеждаме колко искаш ! . важно е да се убива ...щото враговете дебанат да заграбят "нашите" ресурси, които заграбихме през вековете от местнвото население, което превърнахме в крепостни роби ! . да живее рашизма ! . зиг хайл !

говориш за америка....истина е , че игли а и много другуги работи внасят от китай а заграбиха цял континент като дори избиха собствениците му индианците

Ние си имаме под ръка и Мексико, няма да се притесняваш за нас!

Това хвалба ли е или изблик на страх? Май второто е по вероятно. Никой не се хвали предварително как ще се конкурира със съперника си.

Тия как изглеждат-замръзнали в 60те на миналия век

Да бе , много странно как са направили хиперзвукови ракети , атомни реактори , подводници и самолети , не взимат пример от нас ,военните са теляци в американски бази с кесета от най висок клас.

Абе внасят снаряди от Северна Корея и дронове от Иран, изкупуват обратно артилерийски системи от Африка ... Велика военна сила, няма що.

Нали трепят укросвине!

безаналогово , ИИ.....и накрая окопи като през ВСВ, катюши на ЗИЛ-ове и ирански дронове-камикадзета......ей това е Магучая. като едно време - лозунги,манифестации,ударници.........заместваме Ту-144 и Буран със Су-57 и Т-14Армата.......нищо не се е променило. Същите гьонове......сега даже по-зле щото вече я няма европейската съставка във СССР (Прибалтийските държави и Украйна)

Украйна само отлага неизбежното. Да се предават, да спрат да слугуват на чужди интереси и стига да се избиват взаимно два славянски народа !

Не си достоен нито да произнасяш, нито да изписваш това свято бълграско име, дало живота си за свободата на България......руски боклук продажен!

За да се занимаваш с изкуствен интелект трябва да имаш естествен! А Шойгу къде е тръгнал?

явно твоя естествен интелект е да вярваш на козяк и сорос,а това се дължи на червената гънка,единствена в мозъка ти

Не е гънка, БРЪЧКА е!

произвеждаме сглобени безпилотници криещи се по тунелите

Коментари - Шойгу се похвали, че се увеличава производството на дронове в Русия | Днес.dir.bg

Шойгу се похвали, че се увеличава производството на дронове в Русия

Военният министър на РФ обяви, че трябва да се ускорят въпросите за използването на изкуствен интелект в безпилотниците

Обратно в новината

Коментари - Шойгу се похвали, че се увеличава производството на дронове в Русия | Днес.dir.bg

Коментари

За съжаление има с какво да се хвали(благодарение на нас общо с това да не се буди мечката). А ния може да се хвали е че си раздавахме оръжията и Тагарев да ни обеснява че трябва да се въоръжим (демек сме без оръжие. Та и аз заяждам мила редакцио ма не мисля че се хвали просто показва да не ги дразниме че тая сметка заради простаци като вас и аз че я плащам.

Много трудно ти се разбира...

просто е увеличил производството на бръмбари в главата

А, Герасимов где ?!

Какъв изкуствен интелект бълнува Шойгу? За да стигнеш до него първо ти е нужен естествен интелект, а той е дефицитен в Русия

ЕТО ТОВА Е ТЕХНОЛОГИЧНАТА ВОЙНА – СЛЕД ПОПАДЕНИЕТО НА БОМБАТА РУСКИЯТ ФАШИСТ СЕ Е РАЗЛЕТЯЛ НА МРЪВКИ Ударът с дрон камикадзе накара окупатора да се "изпари" Видео факт. ...записът, публикуван в социалните мрежи, показва, че тялото на окупатора е изчезнало след удара с дрон. Поне през камерата на дрона не беше възможно да се разпознаят останките на окупатора. https://storage2.censor.net/video/3/050224_avt1.mp4

Нова фаза на войната: как украинските въоръжени сили унищожават врага с разузнаване и технологии Дроновете стават основно оръжие. Следователно бъдещето принадлежи на UAV - и не само на летящите, но и на наземните дронове. Сега вече има роботизирани бойни модули, които работят с помощта на оператор. Освен това има различни дронове, които доставят боеприпаси и евакуират военния персонал от линията на сблъсък. И който може интелектуално да спечели това предимство, ще му бъде много по-лесно да се бие в тази кървава война.

Украйна увеличи производството на дронове 10 пъти за шест месеца 07.02.2024 г., Производството достигна 50 хиляди UAV на месец. Докато отстъпват на руската армия по брой войници и огнева мощ, украинските въоръжени сили се стремят да компенсират разликата с технически средства. В много отношения това са западни видове оръжия Ако през лятото в Украйна се произвеждаха около 5 000 дрона на месец, до края на миналата година производството достигна 50 000 на месец, изчислява Гюстав Гресел, старши сътрудник в Европейския съвет за международни отношения. Производството се извършва в приблизително 200 цеха и фабрики Дроновете с експлозиви се превърнаха в една от основните силни страни на украинските въоръжени сили в тази война: те се използват както срещу личен състав на противника, удряйки го в окопи и на открити площи, така и срещу военна техника. С помощта на военноморски безпилотни превозни средства и ракети украинските въоръжени сили успяха да унищожат около 20% от Черноморския флот. Украйна е на път да постигне целта да произведе най-малко 1 милион дрона тази година, която беше поставена от президента Володимир Зеленски през 2023 г., казва министърът на цифровата трансформация Михаил Федоров. Това са повече от 83 000 устройства на месец. Ако планът бъде изпълнен, производството ще се увеличи с повече от 100 пъти в сравнение с 2022 г. В момента страната произвежда 62 вида безпилотни летателни апарати, а експертите непрекъснато работят върху нови модели, които могат да летят по-бързо, да носят по-тежки боеприпаси и да избягват електронна война, отбелязва WSJ

Да украинците увеличиха ама на руснаците.....хехе

Тъпанари,блокиран IP адрес.Нищо не можете да постигнете мерзавци.Пак ще ви разобличим.

Зеленски със свой указ създаде Силите за безпилотни системи като отделен вид на въоръжените сили на Украйна Той подчерта, че Украйна наистина е променила ситуацията в Черно море благодарение на безпилотните самолети. „Отблъскването на атаки на земята до голяма степен е работа на дронове. Мащабното унищожаване на нашественици и тяхното оборудване също се извършва от дронове. Сега списъкът със задачи е ясен: специални кадрови позиции за работа с дронове, специални звена, ефективно обучение, систематизиране на опита, постоянно мащабиране на производството и привличане на най-добрите идеи, най-добрите специалисти в тази област.

Бу хахахах

Мда, руските моряци от Москва играят фортнайт на дъното на черно море. Много им е забавно. Направо умряха от смях.

Ха хаах позорище… Дронове от Иран, Изнесога всички боеприпаси от Беларус, и пак нищо Сега купуват дефектните боклуци от Северна Корея – това е всичко, което трябва да се знае за фейковата руска армия. ТЪПИ РУСОФИЛИ , къде е Armata? Къде е Су-57? Къде са другите безаналог-говнети ? Ха, ха, ха... Единственото прецизно оръжие на Русия е телевизорът. Влияе на мозъка, дори и да го няма... Към 07.01.24г УКРАЙНА ВЕЧЕ Е УНИЩОЖИЛА 6 331 ТАНКА. и 11 792 БМП-та Къде са останалите ? Защо окупаторите вече вадят скраб танкове от 50-те години от сметища, складове, музеи?...ВИДЕО: youtu.be/Rh_s3SMaNIo youtu.be/zNOiIw1EnMg А армията сега е само от затворници, психопати, просяци, бездомници , алкопхолици, людоедов и всякаква измет. Редовната армия за която путин похарчи милиарди долара вече не съществува – всички изгниха под Украинската земя. Супер…

Шойгу си е намясто.Колкото да наркоманските сащ,те ще се затрият сами или чифутите ще ги затрият.

Цялата съветска военна технология се оказа морално и практически остаряла на бойното поле в Украйна, дроновете и ракетите не се засичат не само от конвенционланите системи, но и от високоспецилизираните като C-400. За да Турция да избере C-400 пред F35 това е една доста добра система и въпреки това нейното време вече минава.

В оръжейния бизнес иновациите са много относително нещо. Наподобяват тези в автомобилостроенето. Каквото и да ъпдейтваш двигателните схеми не се отличават много от първоначалните, а новите се налагат трудно. Основното е свързано с подръжката. Калашников е от 1946 и е един от най-продаваните автомати и то в света. И проблемът не е, че не моzе да се измисли като дизайн нещо абсолютно ново, но като започнеш тестване в ефективни действия - проблем; поддръжка - проблем, благонадежност на доставки - проблем. Руснаците трябва да използват именно това и да не го унищожат: Имат имидж на благонадеждни. Например Gерманиja имамт технологии, но имиджът е напълно унищожен. Приемат се за неблагонадеждни дори от западняци. Щатите имат имидж на благонадеждни също така и както виждате те следят да го държат. Комуникират, дискутират, и умеят да чуват и приемат различни гледни точки.

Перфектна стиковка имате Кужугетович. Следете баланса да няма свиване на други сектори, трябва да се избегне и вакуум след края на ефективната ви отбрана на върнатите ви земи.

Чукча енжденер! безпилотен..

Ватнните убийци освен с оръжие с друго не могат да се хвалят. Не разбирам като са толкова добри войни, кво търсят още на 15км от Донецк украинците?

Под "производство" да се разбира пребоядисване на ирански дронове.

Германия има Кока Кола от поне 10 производители като разликата е например в едната има малко повече кофеин, в другата малко лимонов сок и т.н. Иран са крали дроновете от Щатите. Китай от Русия и т.н. Натича се индустриален спионаж.

Браво на Кремъл ! Първи са в света по производство на оръжия . Къде ще се използват тези оръжия ? Европа да се готви за война ! Това не са празни думи - всички в Европа трябва да го осъзнаят .

В Европа трябва да осъзнаят едно, че живеем в единно Eвразийско пространство с Русия, така както, и че светът е малък. Затова трябва да се оптимизират функциите и дейностите на отделните нации поне в нашето Eвраzийко пространство. Kакто в една държава има сектори, които се грижат са сигурността, други за образование, трети за здравеопазване и т.н. но всички работят в интерес на Държавата, така е и в Евразийското пространство. Едни произвеждат и стопанисват ядрения потенциал на Eвразия, други предоставят типични за региона секторни производства и т.н. но всичко в полза на развитието на Евраzиския регион на света.

Уф, а ние подаряваме на укронацистите ТАНКОВЕ.

Това сега ли го измисли или се напъва цери 3 часа?

Че много хохли днес са дали фира от висшият ешелон!!!!

Ръгай Вовка със Сармата и Посейдона, никаква милост за укробандеровците и техните американски господари. Убий американска гад - спаси света!!!

Пуцай, кумее :)

200 000 ÷ 365 = близо 550 дрона на ден. С Украинските фашисти е свършено. А има и още по-добро. Един оператор ще може да управлява цял рояк дронове, които ще си обменят информация в реално време и ще координират действията си.

и накрая....снаряди от КНДР , залежали 50 год. по складовете........а ве русороби , вие въобще давате ли си инай-малка сметка какви глупости плещите ? Ще ви се смеят и малките деца. Не стига една камара мултики, ами сега и рояци дронове , дето един оператор само ще им казва "дръж!" и ония ще хукнат и ще пердашат наред "обменяйки информация в реално време" със ИИ. Ненормални сте просто.......то тъй ако ставаше досега високотехнологичните държави да са го "сделали". И сигурно ще струват по 300 рубли парчето.....със лампова електроника или даже транзисторна, нали тъй :))) Егати тъпотиите , цъфнаха и вързахая ватенките със допотопната си съветска техника, две години буксуват, ама сега почвали сериозно....с дронове. Имате ли представа какво въобще представляват дроновете ? Ама истинските, не тези от Али Експрес или иранските камикадзета Шахед.....пърпорещи витлови бангии (снаряд с крила и двигател), отстрелвани като пилци. Освен за терор над цивилното население за друго не стават.

Ти си този, който не е наред. Който вижда и чува, както му изнася на него, губейки всякаква представа за реалността. Къде видя да казвам, че дроновете ще комуникират с ИИ? Казах, че ще комуникират помежду си. Относно, колко ще струват и какво има в тях, що не идеш на място да провериш? Руснаците от месеци удрят с дронове по индивидуални цели. Не по танкове, не по друга бронирана техника, а по украински войници. Толкова евтино им изилизат, че бият и по войската вече с дронове. Но този прост факт и значението му, нямат никакво значение за теб, нали? Пет свързани неврона в главата ти стигат. Един за ядене, един за тоалетната, един за спане, един за ебане и петия за писане на безсмислици и за излагация в Дира

евраZийските мангали кът нема кой да ги пофали ..сами се хвалят ..ромчето Шойгу Шмойгу същУ се фали мнпгУ

Свършено е с усраина :)

А от УНИАН се хвалят, че успявали да неутрализират с 33% по-малко руски дронове от преди. И понеже математиката леко ми куца, при свалени 123 от 100 дрона преди, и след 33% намаляване на производителността, колко процента реално прехващат от ВСУ?!?

А с яйцата как е?! Знаем, че с водката нито той, нито Медведев нямат проблем!

Всичко им е наред. Проблемът им с яйцата се случи, след като рязко скочи консумацията и местното производство не успя да смогне, и трябваше да внасят. За това и спекулантите обявиха цени 400-500% отгоре. Но всичко се регулира. Разбира се, появи се и психологическия ефект - все ще се появи един маргарит мицев(с малки букви) да изреве - за Бога, братя, купувайте! Но всяко чудо за три дни!

Вярваме ти, изведнъж им се доядоха яйца и пилешко в цялата страна и започнаха опашките и боя.

Хубаво е да спрете да тролите и да внимавате когато се придвижвате с автомобил, ако покрай вас има камиони маркирани на българската фирма Тempuslink. Пълни са до козерките с боеприпаси за фашистите, превозват ги от Гърция. За това предупреждава гръцката преса https://www.epiruspost.gr/komvoi-me-voylgarikes-ntalikes-metaf/

Скрий се в тая миризлива Америка и спри да занимаваш българите с комплексите си, миризлив американски руснак.

Maй месец наближава 6 месеца ще съм в слънчева Гърция, докато се гърбиш, аз ще съм с лодката за риба и на плаж с внуците. кой както си подреди живота.

игла за шиене внасяме от китай, но пък дронове за убиване на хора - произвеждаме колко искаш ! . важно е да се убива ...щото враговете дебанат да заграбят "нашите" ресурси, които заграбихме през вековете от местнвото население, което превърнахме в крепостни роби ! . да живее рашизма ! . зиг хайл !

говориш за америка....истина е , че игли а и много другуги работи внасят от китай а заграбиха цял континент като дори избиха собствениците му индианците

Ние си имаме под ръка и Мексико, няма да се притесняваш за нас!

Това хвалба ли е или изблик на страх? Май второто е по вероятно. Никой не се хвали предварително как ще се конкурира със съперника си.

Тия как изглеждат-замръзнали в 60те на миналия век

Да бе , много странно как са направили хиперзвукови ракети , атомни реактори , подводници и самолети , не взимат пример от нас ,военните са теляци в американски бази с кесета от най висок клас.

Абе внасят снаряди от Северна Корея и дронове от Иран, изкупуват обратно артилерийски системи от Африка ... Велика военна сила, няма що.

Нали трепят укросвине!

безаналогово , ИИ.....и накрая окопи като през ВСВ, катюши на ЗИЛ-ове и ирански дронове-камикадзета......ей това е Магучая. като едно време - лозунги,манифестации,ударници.........заместваме Ту-144 и Буран със Су-57 и Т-14Армата.......нищо не се е променило. Същите гьонове......сега даже по-зле щото вече я няма европейската съставка във СССР (Прибалтийските държави и Украйна)

Украйна само отлага неизбежното. Да се предават, да спрат да слугуват на чужди интереси и стига да се избиват взаимно два славянски народа !

Не си достоен нито да произнасяш, нито да изписваш това свято бълграско име, дало живота си за свободата на България......руски боклук продажен!

За да се занимаваш с изкуствен интелект трябва да имаш естествен! А Шойгу къде е тръгнал?

явно твоя естествен интелект е да вярваш на козяк и сорос,а това се дължи на червената гънка,единствена в мозъка ти

Не е гънка, БРЪЧКА е!

произвеждаме сглобени безпилотници криещи се по тунелите