Коментари - Шолц се опасява, че ракетите "Таурус" може да бъдат използвани за нападения срещу Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шолц е мижитурка без топки! Значи може рашистите да бият безразборно по цяла Украйна цивилно население, но сакън Украйна да не подпали на путя опашката! С такава толерантност джуджето ще завладее Европа бе пендели!

Платен трол, надявам се изкуственият интелект да те замести по-бързо за да не ми се налага да чета твоите помии.

те чак до Вашингтон стигат, нужно е само презареждане във въздуха при скорост мах 2...

Този германски "страх" от Русия все повече прилича на неистово и добре заплатено желание да се обслужи Путин. И Германия не е това, което беше.

страх ги е ,че пленени ратети ,ще стигнат до берлин!!!

Нали тия ракети трябва някой да ги изстреля и насочи бе? Кой? Укрите ли? Или ЦРУ? МИ6? Е да не е луд да си даде ноухаоуто ей така. И без тва германците ще ядат бахура както и да свърши тоя конфликт. Вече достатъчно черни точки натрупаха.

Пазят си ги, защото искат те да ги си изтрелват към кремал!!!

Шилo

Докато социалистът Шолц се наумува, Русия изобщо не се свени да обстрелва Киев и други украински градове с руски, ирански и севернокорейски ракети от всякакъв род и калибър. Таа, не знам, защо агресорът да има право да обстрелва нападнатия, а нападнатият да няма право да отвръща???

злите езици говорят, че русия си плаща за оръжията. украинците влачат каквото докопат без пари. освен това на руснаците, персите и северните корейци не им пука от санкции и приказки. германците се съобразяват с "цивилизавания свят".

Долу Капутинска Русия !

Долу,долу,ама да не си извадиш пионерската връзка.

Ний ша съсипем блядовете икономически а не с война, справка СССР разпада

бай шолци е прав. украинците и без това лупат по разни градове докъдето стигат ракетите им. остава да им дадат по-далекобойни да да уздумкат някой отдалечен град....

за 3 дни не е Руска, стига сте повтаряли лъжи: На брифинги при закрити врата в Камарата на представителите и Сената миналата седмица председателят на Съвета на началник-щабовете генерал Марк Мили каза на депутатите, че Киев може да падне в рамките на 72 часа, с цената на 4000 загинали руски войници и 15 000 загинали украински войници, твърдят множество източници от Конгреса.

че има минус на факт, говори за особено висока "ЕнтЕлегентност", по скоро си е чиста злобарщина от безсилие пред фактите :)

Руската опорка беше още по смела - за 2(!) каза Симанян. А широко тиражирания (вкл и от нашите троляци) 'график на Псковските десантници' - Киев щеше да е взет за няма и ден!

санкции на германия, веднага!

Добри новини! Руснаците почнаха да бият на 40 км. в тила на ВСУ с авиобоеприпаси с калибър 1500 кг. с УМПК. Напролет такива удари вероятно ще станат ежедневие и ще доближат края на западния укровермахт в бивша Украйна.

Раша е загубила 13 самолета само за 11 дни!

Да де ама това са новини на крайна. А дали са верни? Щото според тях за тия 2 години са загубили 30 000 души. Според теб дали е така? И то при положение, че преди 9 месеца фод Лайнен се опусна и каза за над 100 000.

Тези ракети като ги дадат как ще ги изстрелват, те се изстрелват само от самолет.

Шолц е първата западна птичка, която вече мисли за времето след като руснаците денацифицират и демилитаризират Украйна!

Таурус били с обхват 500 км и можели да поразят цел в Москва, ако се използват неправилно- един завоалиран начин да се каже, че нямат доверие на украинците. И правилно- сигурно е, че те точно това ще направят, при това моментално. Явно в кратуната на Шолци все пак е останало някакво сиво вещество и не им се мре в ядрен апокалипсис.

Ако това беше всяка друга държава (е не Израел) Запада щеше да ги обяви за терористи.Ввзривяване на тръби,убийства на журналисти,сваляне на самолети с военопленици,обстрелване на пазари и гари и превръщане на градовете в крепости.Начина им на водене на война е не по различен да кажем от на Ислямска Държава.Това дето двете армии се срещат и сражават на някакво поле остана по филмите само.

Шолц е фашага и няма от какво да се притеснява!

Извънредно! По неофициална все още информация втори американски танк М1 "Абрамс" е предал Богу дух след среща с руснаците в района на с.Бердичи, на запад от Авдеевка.

Бойната техниока на полето на боя е консуматив. Руснаците вече са загубили към половината си запаси от танкове останали им от Брежневските времена. Всичко дето сега ще ремонтират и възстановяват ще е все по-ръждив и дърт боклук. Танкове по номера - участвали в потущаване на въстанието в Унгария 1956та година са заснети в Украйна. Т55, пак с тоя прословут амарикански тракторен двигател вътре. Хахахахахаха. Руска му работа. Няма Армата, има Т55. Ужас. Орки.

Така е. То се усети, че бойната им техника е боклук и остаряла. Затова започнаха лека-полека да отстъпват на запад.

Дали? Потърси как изглежда ударен западен танк и сравни с Т72 метнал кулата на 25 метра.

Най добре е НАТО да сформира бойна група от доброволци от Източна Европа.Срещу добро заплащане ще има много желаещи!

за организиран гей-парад в Украйна ще ври от мераклии.

Не и върви на Германия с лидерите: Шрьодер - корумпиран боклук (защо не е в затвора?!); Меркел - наивна и недалновидна (меко казано) не изключвам злонамерена; Шолц - кадърен функционер, но ..страхливец

Не и върви на Германия с лидерите: Шрьодер - корумпиран боклук (защо не е в затвора?!); Меркел - наивна и недалновидна (меко казано) не изключвам злонамерена; Шолц - кадърен функционер, но ..страхливец Хитлер-смел, ....но глупав

от Хитлер е днешния му пишман последовател. Който в последните си дни в бункера ще трябва вместо за Ева Браун да се ожени за Мйедвйедев - същия сигурно затова е почнал 'разхубавителни' процедури и физиономията му е като на опърлено прасе.

Франция не будет направлять свои войска на Украину для ведения боевых действий, французы не будут умирать за Украину - МИД Франции Жалка картинка. Натовските картонени тигри се изпонастраха.

Всъщност, френски военни ще продължат да умират в бивша Украйна както го правят и към момента, но ще продължава да е неофициално...

Да така е, но това създава трудности. Трябва да ги изписват по всевъзможни идиотски начини. Зачестиха паданията по планините, падания на самолети и хеликоптери.... Боклука трябва да се изписва.

' для ведения боевых действий' - т.е. може в други функции - например Чуждестранния легион да освободи украинската армия по границата с Беларус например.

От новите по-основни ударни неща дотук изпитаха: 1."Кинжал" 2."Циркон" 3."Су-57" 4."Т-14"

нова тактика - месни щурмове не само с окопни орки, но вече и с авиация. Резултат: 13 свалени ватни самолета (повечето Су 34) само за 11 дни!

Интересно дали руснаците ще успеят да изпитат в реални бойни условия и "Буревестник"-а в рамките на СВО?

Интересното е кога и последната ти читава мозъчна клетка сдаде багажа..

поредната гражданска война орките. Предстои тотално преразпределение на собствеността в Масковията.

Шолц не е по- умен от "просто Киро " !!! Загубеняк от класа !!!

Да не гледаме пак Червеното знаме над Райхстага, пардон Бундестага? :)))

Ти против ли си?

Ако Киев беше за '3 дни', Берлин за колко?

генерал Милли, той лансира 3 дневката!

Мразя украина, нарочно написана с малка буква....искам да я няма на картата защото такава държава няма, това там е Русия, малко Полша, Унгария и Румъния.

Сигурен съм, че и себе си мразиш! Особено сутрин, когато се погледнеш в огледалото.

Има ли България или това е Османската империя - значи днес Турция.

Не му задавайте толкова сложни въпроси! Той мрази и да мисли.

нощната смяна на двата жалки козяшки трола свърши. Съответно на смяна до 2130ч застъпиха други два жалки козяшки трола. Общото между всички козяшко-соросоидни тролове е, че всички те са еднакви тъпи, еднакво прости, ограничени и ниско образовани. Имам една лоша и една хубава новина. Хубавата новина е, че съвсем скоро най-много до края на 2025г ще се отървем веднъж завинаги от повечето козяшки тролове. Лошата новина е за самите тези тролове и тролки: пичове(и пички), заминавате си. Гушкате чемширеца и готово. Защо ли? Как защо? Над 90 на сто от козяшко-соросоидните тролове са яко набодени с експерименталните бъркочи на Файзера, Модерната, Зенеката и Джонсъна. Малоумниците били вярвали в науката, нал разбираш... Билко (Гейтс) и аверите му така са ги изчислили нещата, че най-голям пик на умирачката от бъркочите ще е 2024 и 2025 година. Толкоз - срок на годност за говедата средно 3-4 години след набождането им през 2021г. Красота! На 01.01.2026г. козяшко-соросоидните тролове ще са останали само един файтон хора!

Сериозно ли смяташ,че света е съставен само от тролове? Има хора, които се забавляват да дразнят русофилски женички като теб, които виждат на всякак крачка американското посолство. Ако имаш нещо против него, отиди и сам им го кажи. Но подозирам,че ще ти нашокат репата, а пък ти си смел само на думи.

По глупава Европа не е имало - разбира се , че всичко далекобойно ще се насочи към Москва. Украинците искат тотална война, колкото повече въвлекат в нея Европа, по добре за тях. На кого е нужна тая война ???

На Путин му е нужна войната. Без нея нама как да оправдае тоталната разруха в кочината Масковия. Предстои им и гражданска война за преразпределяне на собственост. Кавказките ароди си траят, защото Путин им плаща пари, както и Византия е плащала на Хан Аспарух примерно. Комуналното им стопанство загива и ще става все по-зле. Авиацията им загива - гражданската, а в огромна Русия няма ли авиациия това е разпад на регионите. Прости хорица живеете по нашите земи. Путин няма долари, нама Евро. Има рупии и юани ама те не са много полезни сега. Шо ли? Щото не са конвертируеми. Не може да ги ползва без разрешение от Китай и Индия. Това зависимост ли е или вече е нещо повече.

Малко образование. РисоРОБИТЕ мислят като в 1939та, а сме 2024та. Най-богати в Европа са Сан Марино, Ватикана, Андора, Монако, Люлсембург, Швейцария ако щеш. На тях къде им е врагът? Територията им се прострелва с картечници от всички страни, а те живечт мирно и спокойно и са най-богатите в света - вижте процента милионери. Боже каква простотия ходи из българските земи. САЩ са спасявали многократно СССР. 1990те спасиха и РФ от глад. Ленин тотално съсипва СССР и икономически. БВП на Ленинова Русия пада до 8 процента от този на Царска Русия. Само 8. През 1920-те години САЩ създават новата икономика на Ленин. 1931ва Сталин започва петилетките. САЩ са основен доставчик на оборудване и машини. САЩ и Германия. Заводи за боеприпаси. Преси за метал от Втората световна война американски до скоро работеха в Русия. Двигатели, самолети, заводи за самолети - всичко на Сталин му е американско или германско. САЩ през периода 1941ва- 1945та като най-голямата икономика пак спасяват СССР. Дългът на САЩ тогава нараства от 15 на над 45 процента от БВП и с тези пари коалицията побеждава Хитлер. Къде му е този враг на Путин знаете ли - в болната му кагебейска кратуна, която той сам разби в Украйна. Щото да се напада Грузия и Чечня е едно, а друго е да излезеш с равностоен на ринга. Хахаххаахахахахаха. Враг пред портата. 20 милиона руснаци в Сибир и на юг 1 500 милиона китайци. 20:1500 като тук не броя населението от неруския етнос. То няма нищо общо с масквата. хахахахахаха. Враг пред портите. България беше тотално пробита от КГБ и ГРУ, даже все още е. Икономиката у нас сигурно на 25 процента беше руска - пък и все още е. Надявам се с това да приключим. ТА ние бяхме почти руска колония и Путин нападайки Украйна надявам се ни събуди. Хахахахахахаха. Враг пред портите. Да не ставам лош с русоробите ама Норвефия, Финландия и Швеция взети заедно имат БВП почти колкото този на Русия. Путин ги натика у НАТО последните две.

Ако осъзнаеш колко си прост ще се гръмнеш.

са факти. Сталин купува един завод ит САЩ и го копира и прави няколко завода. Далаверка. САЩ са знаели, но са си траели. Ако не баха траели Хитлер 1941ва щеше да е приключил войната със Сталин.

В историята явно го знаеш по добре.Аз помня историята.Когато Соц.блока се разпадна никой ама никой не помогна нито на България нито на Русия.А това за БВП изчисляван в долари специално за Русия е такава стагмистика че ако беше вярно ,Запада отдавна да е натикал Русия в на кучето задните части.

Значи Северно корейските ракети Може да избиват жени и деца в Киев , Но да се атакува бункера на каПутин с немски ракети не може !? Когато руските ракети стигнат Берлин ще е късно !

Ооо, колко си прост! Има ли смисъл....

Избиването на жени и деца за западните боклуци не е проблем. Те нямат нищо против палестински жени и деца да се избиват от чифутите. Даже ги подкрепят. Същото важи и за украинските.

Украйна е в правото си да удари НКорея.Да заповяда.Ако немските ракети ударят Москва Русия е в правото си да удари Берлин.Елементарно Ватсон!

Немците имат разум! Русия има тактически ядрени оръжия и вчера заяви, че може и да ги употреби в даден момент на прекален натиск с модерни оръжия. Това е нежелано от ЕС щото Чернобил ще е детска приказка, ако това се случи. Освен това Киев е на 200 км, а Москва на 1500 и не е добре украинците да вдигат залога на далекобойни и разрушителни оръжия. За сега има сякаш споразумение за използването на конвенционални оръжия с ограничен интензитет. Ако се вдигне мизата нещата стават извън контрол и доста опасни и границата воюващи и невоюващи ще се изтрие.

Разбира се че не може. Дядото на шулц явно му е разказвал за едно събитие наречено Втора Световна Война, което вие няма как да помните, щото пишете за пари. Човека просто не иска да се замесва с неравностоен противник. Нека глупавите украинци да се избиват с глупавите руснаци...На него икономиката му е зле и без това.

да си гледа работата и да докладва на ДАНС руските фашистки постинги

Адреса?Това с цензурата съм го преживявал.Втори път няма да ви се получи боклук такъв.Ще плашиш жена си колко си страшен.

Дератизацията на укроинсекти си върви :)

Трябва да се признае, че укрофашизма се унищожава доста успешно от руската армия

Трябва да се признае че си руска СВИНЯ

Чудесно :)

страх ги е от Путин с копчето за ядрена бомба

като речеме да искаме, ще се окаже че вече не можеме

Защо на блатните орки да им е позволено да обстрелват Киев, а на героичните украинци да не им е позволено да обстрелват Москва - някой може ли да ми каже?

По тези твърде затрудняващи нашите "източни партньори" въпроси трябва да се запита "Шило"-то - той е всезнаещ и добре подготвен политкомисар от комунистическата армия. Дори е бил на обучение в СССР - в страната, където "най-свободно се диша"! Сета и в Путинова Русия е така - все "свободно се диша" и все се "освобождават чужди територии".

Защото това ще разпали допълнително войната и в крайна сметка може да се получи така, че западът да опита от руския атом. Ето защо. Вдигни малко глава и погледни голямата картина.

А Русия няма да опита от Западния Атом, а? И Китай няма да им зачеше задния двор? :))))

Позволено е ако имаха или имат такива средсва и никой неможе да им каже и копче за товаНО…След като вече има военни деиствия и им предоставиш такива оръжия си пряк участник.Имаше въпрос за Н Корея и Иран дали са.Да участници са.Само че Украйна неможе да ги удари а Русия може да удари снабдителите.

Продължението... Какво е предвидимо и нормално да се очаква?!? Руснаците да си спят спокойно по печките и да си пият водката (както всички северни народи), когато "Врагът е пред вратата" (аналогия с едноименния филм за Сталинград)?!? Днес, в мирно, предвоенно време, врагът не е някъде далече Брест-Литовск, а е само на някакви си 300 км от Волга и в южен обход на Москва!!! А и военните технологии са по-съвършенни... И руснаците миролюбиво, добронамерено, дори наивно (а можеха и да не го правят!), предварително и отдавна (преди около вече 30 години), в мирно време, отстъпиха около 1500 км на изток от рубежа в Източна Германия. Надяваха се, че апетита на западняците има граници и че имат разум, но уви не се оказа така... Голяма е Русия, но няма накъде повече да се отстъпва!!! Това е "Рубикон", това е "да бъде или да не бъде", това е екзистенциално - да те има и да имаш самостойно бъдеще, или да останеш в миналото, при това като лош пример... Защо и и докога, ние трябва да се жертваме за западната икономика, която не може да съществува без разстеж и се разкапва - дали чрез колонии, дали чрез войни, дали чрез завоюване на нови територии, дали чрез "цветни революции", износ на непоискана демокрация, глобализация, корпорации, приватизации, конспирации и интриги?!? Не сме длъжни на никого, а по-скоро обратното! И това са само някои от главните причини за случващото се в Украйна не само в последните 2, а последните поне 35 години!!!!! Жалко за украинците и по-жалко за руснаците! Продължава...

Ти мислиш като за 1939та, а сме 2024та. Какъв враг пред портите бе каун? Най-богати в Европа са Сан Марино, Ватикана, Андора, Монако, Люлсембург, Швейцария ако щеш. На тях къде им е врагът бе изоглавен. Територията им се прострелва с картечници от всички страни, а те живечт мирно и спокойно и са най-богатите в света и им виж статистиката за процента милионери. Боже каква простотия ходи из българските земи. САЩ са спасявали многократно СССР. 1990те спасиха и РФ от глад. Ленин тотално съсипва СССР и икономически 1920-те години - САЩ създават новата икономика на Ленин. 1931ва Сталин започва петилетките. САЩ са основен доставчик на оборудване и машини. САЩ и Германия. Заводи за боеприпаси. Преси за метал от Втората световна война американски до скоро работеха в Русия. Двигатели, самолети, заводи за самолети - всичко на Сталин му е американско. САЩ през периода 1941ва- 1045та като най-голямата икономика пак спасяват СССР. Дългът на САЩ тогава нараства от 15 на над 45 процента от БВП и с тези пари коалицията побеждава Хитлер. Къде му е този враг на Путин знаеш ли - в болната му кагебейска кратуна, която той сам разби в Украйна. Щото да се напада Грузия и Чечня е едно, а друго е да излезеш с равностоен на ринга. Хахаххаахахахахаха. Враг пред портата. 20 милиона руснаци в Сибир и на юг 1 500 милиона китайци. 20:1500 като тук не броя населението от неруския етнос. То няма нищо общо с масквата. хахахахахаха. Враг пред портите. Българиуя беше тотално пробита от КГБ и ГРУ, даже все още е. Икономиката у нас сигурно на 25 процента беше руска - пък и все още е. Надявам се с това да приключим.

Историята се повтаря, за тези илитерати и инфантили, които не се и стремят да е научават: Навремето Наглосаксите изправиха света отново пред унищожение в хода на на "Карибската криза". Причината за тогавашната (и най-голяма и опасна в цялата известна човешка история) криза бе, че Съветите се опитваха да започнат разполагането на ракети с ядрени заряди непосредствено близко, "под носа" на Щатите. А Съветите направиха това, в просто "симетричен" принуден отговор, в стил "каквото попитало, такова отговорило" на разполагането преди това на бързи, нови ракети от САЩ в непосредствена близост до Моска и основия им промишлен район - в НАТО-вска Турция. Добре, че руснаците бяха отново добрите и отстъпиха, като изтеглиха своите ракети от Куба. Ядрените американски бази в Турция обаче останаха и до ден днешен... Справка - напр. базата в Инджирлик. Сега, как, най-малкото като реципрочност, САЩ-иянците се надяват, как са си повярвали и колко трябва да са нагли, че ще разположат свои бази и ракети в Украйна и някой ще ги чака и позволи това?!? И ще държат Москва на "пистолетен изстрел" на мушка?!? Освен това имат уж ПВО/ПРО ракетни бази в Румъния и в Полша. Скоро най-вероятно и в традиционно неутралните Финландия и Швеция... Плюс тези ракети с надводно, подводно и въздушно базиране!!! Продължава...

руска пропаганда!

"Тъпа", извинявай за обръщението, но сам си се диагностицирал, оценил и наименовал така, Не е пропаганда, а неполиткоркетна истина от факти, история и неопровержима логика! Чети повече, преди да се изказаш неподготвено и то крайно! Мисли, анализирай! Навярно може да ти е трудно, болезнено, дори невъзможно, но ти не се отказавай! Опитай поне! Дай си някаквъв шанс поне! Не се връзвай на плоска и евтина пропаганда! Не папагластвай! Господ ти е дал глава на раменете не са мо за украса или за хранене! Бъди Човек, а не просто биологичен вид, животно с манипулирано съзнание! Бди!!!!!!

Всъщност се замислих , какво би се случило ако Мексико и Канада станат съюзници на Русия, какъв би бил Щатския отговор

Само да питам. Това че севернокорейски ракети и ирански дронове се използват за удари срещу Киев прави ли тези две страни участници в тази война? Понеже доколкото знам отговорността за употребата на каквото и да е оръжие е на стрелящият а не на производителя. Не ли?

Държавите терориости, толитарни кочини се обединиха за да се спасят. Отивай да живееш в Иран, Сев. Корея или Русия. Що седиш в ЕС. Къде ходиш по екскурзии, къде ходиш по почивки. Чемодан, бокзал и директно на Лубянка или в колонията дето беше Навални.

Украйна е в пълното си право да удари Н Корея и Иран.Малко допълнение.Тези двете или по скоро Н Корея има адрено оръжие и носители които могат да стигнат Украйна.Иран няма ядрено оръжие поне официално но е на косъм да го има.Така че да заповядат.Това там дето ми го разправяш кой е отговорен може да мине око вече нямаше започнати военни действия.В настоящия момент подпомагането и особено в случая да се удари противника в дълбочина си е замесване с двата крака.

Малко образование. Един кагебеец убива Русия. 100 милиона граждани на СССР са убили комунистите. Путин кагебееца продължава в този дух. Хитлер колко граждани на ССР е убил според данните на този СССР? Пък Сталин, Ленин и т.н. до Путин са затрили над 100 милиона собствено население. 1917та година Руската империя заема примерно 1/7 от площта на земната суша и на нея живее 1/7 от населението. Днес статистиката след 105 години комунизъм и КГБ е ужасна. Милиард и половина китайци от юг от границата в Сибир, а от север 20 милиона руснаци. Как ще удържат положението орките? Менделеев покрай другото се е занимавал и със социология. По неговите сметки за демографско развитие днес Руската федерация е трябвало да има 450 милиона население, а то е само 140 милиона. Благодарение на кагебейците и комунягите.. Чемодан, вокзал, мАсква за русоробите. След тази война Русия нама да остане същата. Или демократизация или разпад. При всички положения ще се преразпределя богатството, а това значи някакъв вид гражданска война и много, много мъка за народа. РУСИЯ Е ИМПЕРИЯ ОСНОВАНА НА СВРЪХЕКСПЛОАТАЦИЯ НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД. ДЪРЖАВА БЕЗ ТЕХНОЛОГИИ. 500 ГОДИНИ ДОГОНВА И ВСЕ НЕ И СЕ ПОЛУЧАВА. 500 години войни за завладяване на съседните народи. Екатерина Велика като завладява днешнирте Украйна, Беларус и т.н. увеличава населението на импероията двойно, а БВП забележете - тройно. Ама те скоро и беларусите щр скочат. Няма да са само украинците. Споко.

Европа дава аванта на Русия, но да знае, че когато радиацията от някоя централа тръгне към Европа тогава ще се вайкат и чудят какво да правят. Путин е терорист и тези след него ще бъдат същите терористи.

Единствено трябва да се прочетат "великолепните" пропагандни глупости на "Шило", не ви трябва да се занимавате с "Паникьорите" - жертвата трябва да капитулира, за да има мир. По-голямо безумие чували ли сте?! Не! Но това се повтаря от няколко години - от войната, начената от фюрера още през 2008 г., срещу Грузия. Това е нелепата путинистка пропаганда - "Трябва да ви е страх от Путин" (украинците обаче не капитулират, защо ли?!). Затова е изработен Първият Закон на форума - "С путинисти не се дискутира!"

Германците се правят на луди и се държат сякаш още утре ще свърши войната и те веднага са готови да лапнат руската газ и да си започнат бизнеса с изгодните руски суровини! Нещо не са разбрали- целите на войната са две- да се отслаби на макс Русия и дори да се бие военно и по- важната цел е да се направи повече невъзможно всякакво сътрудничество на Германия с Русия и тя да бъде откъсната от суровинната си база и руски пазар! От там целия ЕС ще отслабне, а немската му издръжка ще се спихне, а последствията ще са нестабилност.

От написаното разбрах само едно - че си готов да го лапаш на Путю.

Ако и натото е като шенгеня.... нейсе не ни е за пръв път...

След като блатните орки напападнаха Украйна и бомбардираха Киев многократно, обстрела на Москва и Питер с миролюбиви натовски ракети е не само позволен, а направо задължителен.

да ти се връща... ти да си следващия 200

Още малко европейците трябва да се чудят дали да помагат на Украйна. Как е тръгнало Пути няма да се задоволи само с нея. Вече има сигнали от Преднестровието, че искали да се присъединят към руската кочина. Днес Украйна дава жертви и кръв биейки се за цяла Европа, и ако не и се помогне сега, утре ще се наложи да се бием ние. Това са фактите. Рузките интереси винаги са били да завладяват територии и да унищожават народи подлагайки ги на глад, геноцид, изселване в Сибир, а на мястото им заселване с руснаци. Същото се случва и в България, цялото черноморие е окупирано от руснаци, накупили имоти. След някоя годинка ще спретна някое въстание, защото видиш ли може да се почустват застрашени от "евронацизма". Ще се инсценират атаки от зли "нацисти" над беззащитните руснаци. После някак така случайно по варненските и бургаски улици ще се появят диверсанти (вече сме ги виждали на едно друго място - наричани Их там ниет) които са били инфилтрирани в страната например по време на служебните кабинети на резилдента. Същите тези ще бъдат веднага подкрепени от най-кресливите и агресивни копейки. Разбира се Кремъл няма да имат нищо общо с това, а ситуацията ще бъде представена като автентичен бунт на "братския" български народ срещу евронациското иго! Ако смятате че този сценарии е нещо което не може или не се е случвал никога, значи не можете да гледате по далеч от носа си.

Ето Путин тръгва към Приднестровието. Там живечт много бесарабски българи. Що някой си мисли, че Путин ще удари Прибалтика, където има натовски части. Що да не удари нас например? Молдова, Приднестровието и нас. Добре ,че Румъния е по-голяма и по-силна. Иначе руските кавали у нас ще има да се обясняват на орките - ама аз съм русороб мен недейте ме такова.

Защото той така действа, пробва тук, пробва там и след това прави анализ. Преднестровието ще е един вид тест, за това дали Европа и Света как ще реагират. Ако отново си затворят очите както го направиха навремето с Крим, това за Путлер ще е сигнал да продължи, демек тея са без зъби нищо не могат да ми сторят. Между другото Юлия Навалная хубаво го каза пред евро парламента, че Путин е просто един престъпник ръководещ организирана престъпна банда. С такъв като него не може да се води нормален разговор и да очакваш от разбиране. С такъв се говори само като насочиш дулото към главата му и си готов да дръпнеш спусъка.

В центъра на Берлин,до Бранденбургската врата има ДВА ТАНКА Т-34 ! Стоят си ..... Защо ли ???

Съвсем скоро ще има и два танка "Армата".

И двата ли? Само да запалят и да тръгнат.

Е мато :)

да падне в Москва и Райхстагът и целио Берлин ке липсва в Гугъл мапс.

Ха ха ха ха Когато меката Мария Путин ви молеше да не приемате Покрайна в НАТО, му се присмивахте. Покрайна искала, не можели да откажат. И България иска в Шенген, при изпълнени условия, ама намериха начин да ни откажат.

Украйна не е член на НАТО, само е подала молба за прием също като Швеция!

Само дето в щвеция няма 1/3 руско малцинство... Иначе, на хаирлък да им е, и те да поръчват остарели хамерикански боклуци...

Владимир Владимирович Путин - последната надежда на всички честни хора по целия свят. Да си жив и здрав, Володя!

500 000 +++

ти кажи колко плюса искаш за Путю, Дирът ще ти ги напише!

един кагебеец каква надежда може да е бе простак. 100 милиона граждани на СССР са убили комунистите. Путин кагебееца продължава в този дух. 1917та година Руската империя заема примерно 1/7 от площта на земната суша и на нея живее 1/7 от населението. Днес статистиката след 105 години комунизъм и КГБ е ужасна. Милиард и половина китайци от юг от границата в Сибир, а от север 20 милиона руснаци. Как ще удържат положението орките? Менделеев покрай другото се е занимавал и със социология. По неговите сметки за демографско развитие днес Руската федерация е трябвало да има 450 милиона население, а то е само 140 милиона. Благодарение на кагебейците и комунягите. Боклук с боклук. Чемодан, вокзал, мАсква. Не ми казвай, че ходиш на почивки и екскурзии в Ес, Турция и т.н. Само в мАсковията ще ходиш.

Радвай се сега защото и той не е безсмъртен. Все по близо е смъртта до него и той ще пукне също както е пукнал Сталин, Ленин и всички онези вождове пред които се кланяш до земя като пред някой езически тотем конейка!