Шолц: Путин ще преговаря директно за мир само ако си даде сметка, че не може да разгроми съпротивата

"Ако някои искат да ни върнат към миналото на национализма, империализма и войната, нашият отговор е: не и с наше участие. Ние се застъпваме за бъдещето", заяви германският канцлер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По брежнево време ги наричаха " горна волта" с ракети а сега бензиностонция с ракети, голям " напредък" браво на руските цървули.

ВОДЕЩИ НОВИНИ / ПОСЛЕ 1:1 Руски публицист: Толкова сме зле, че и България ще ни превземе 22 Май 2022 авторАЛЕКСАНДЪР НЕВЗОРОВ5 248 YouTube / екранна снимка ...Като невъобразима по значението и мащаба си военна победа путинската пропаганда тържествено ни поднесе окупацията на Херсон. Редно е да отбележим, че тази военна победа, този героичен щурм, този боен подвиг на путинската армия се получи толкова убедително, само благодарение на това, че в Херсон и околностите му украинската армия просто я нямаше. От путинската армия се искаше само да се изсипе и да окупира неохраняемия Херсон; да набучи навсякъде знаменцата си и да удуши по мазетата тия бабички, които заплюваха путинската армия в лицето. Това е единственото, което можа да направи армията за три месеца война. Това победоносие на Путин излезе по-скъпо от всички войни, които е водила Русия от XV век насам. Виждаме някакъв абсурден и особено ярък пример на военно-политическа гъзообразна некадърност, нещо сензационно. Такива неща поначало не се случват. Но Путин някакси успя да го постигне. И това е единственият резултат от три месеца война. За тази проява на всемирно величие цената засега възлиза на около 30 000 руски трупа. Пикантна подробност е, че пълното отсъствие на боеспособна армия е видимо за всички. Вижда го целият свят. Ние знаем, че около Русия сега се е струпала тълпа очевидци на този позор - внимателни очевидци, предимно недоброжелатели. Те виждат, че с такава армия Русия може да бъде превзета с голи ръце дори от България, може би. Всичко и за всеки е очевидно. Става ясно, че единственото, което умеят защитниците на руското отечество, е да се скрият по-далеч от противника и да мятат ръждиви съветски ракети. Ако може някак от безопасно разстояние да тряскат на късмет това съветско желязо в по-голямшки градски мишени от типа на културни домове, детски градини, болници и други крупни цели. Командването е хаотично, бездарно и алкохолизирано. Тоест умеят да убиват с ракети, да грабят градове и да насилват. За това ги бива. И нищо повече засега. Но всички тези фокуси, които показва сега путинската армия в Украйна, няма да вършат работа при една отбранителна война на собствена територия. Ето това е позорната истина, уви. _ Александър Невзоров (р. 1958) е съветски и руски журналист, бивш депутат в Държавната дума (1993 - 2007) и бивш приближен на Путин. От 22 април 2022 е в списъка с т.нар. "чуждестранни агенти". От 4 май 2022 е обявен за издирване. В момента Невзоров е извън Русия. Източник на текста е YouTube каналът на автора, който се поддържа с дарения

много просто парче си. копираш и копираш статията на някой незнаен джендър. все едно да обясняваш как Тома Биков бил написал че Бойко е честен политик. те САЩ не смеят да влязат и да се бият с Русия, ти говориш за България. уж ракетите бяха анимации, уж нямаха армия....а се оказа че се бият срещу НАТО и ЕС. представи си ако го нямаше допълнителното оръжие и наемници. досега определено Украйна щеше да е превзета. но ако го нямаше американското оръжие и наемници, то изобщо нямаше да се стигне до тая война. американците са експерти в психологическата подготовка. на руснаците им куца. не случайно във всички филми лошите са руснаците, а добрите са американците. защо никой не говори за стотиците хиляди избити от САЩ в Сирия, Ирак, Афганистан...защо. какво прави САЩ още в Ирак и Сирия. кой ги е канил там. какво правят. защо са окупирали територии и не искат да си тръгнат.

НАТО не се ,,боят" от Русия.Причината е , че не се намесват в бойни действия е друга.Непостижима за твоя ум.

Е как, щом не е православен, всемагъщ, всесилен, велик и непабедим русняк значи е джендър. Вашта семка русоробска....

Пълна откачалка и лъжец е тоя нещастник. Ако руската армия действаше както се следва при една война, досега Киев щеше да е в развалини, оня жалък палячо Зеленият шут или щеше да е мъртъв или избягал в САЩ или Израел! Войната щеше да е приключила за една седмица! Но руската армия и руското правителство не желаят да има цивилни жертви сред руското население на източна Украйна и да разрушава градовете! Тя само ликвидира военните обекти и струпването на армейски и паравоенни подразделения по територията главно на източна Украйна и бреговата линия!

Ако намекваш за разрушителна война , то не забравяй , че не само Русия може да стори това.Една украинска ракета пренесена на руска територия би могла лесно да разрушава руска инфраструктура .Да размазва бабички ,да срива детски градини и болници.

Само с едно нещо не съм съгласен - "Пикантна подробност е, че пълното отсъствие на боеспособна армия е видимо за всички. Вижда го целият свят." - за съжаление не е целия свят, българските русофили не го виждат, да таковам тяхната....

Пий си успокоителните редовно .

Геьовете после да не се чудите откъде ви е дошло.Сега сте окупирали де що има висши позиции, а не ставате за чеп за зеле.Като се разплискат лайната да не си мислите че само вас няма да опръскат.Гответе се да ядете това което надробихте в последните 25 години.

Тези ,,геьове " са и българите.Които през една война млатиха руски калпаци,сръбски флейти и румънски окупатори .И до сега им държи влага.При това от една оголена и малочислена и липсваща българска армия.И прав е човека .И без оръжие , с ритници ще ги биене и изгонихме за часове от нашета територия.Украинците са прекалено толерантни.

На тоя Шолц трябва да му се прочетат родословното дърво по всичко европейски ТВ и да обърнат най-много внимание на дядо му.

Родословното дърво казваш.Дедо му е от онези военни които за два месеца война срещу Русия плениха милион и половина руска ,,армия".И изтребиха поне половин милион.И ги водиха и тъпкаха като овце.Единствена съпротива срещнаха срещу украинската армия и татарите и българите и узбеките на Изток около Сталинград.Ленинград беше пред изтребване ако не беше американскатаи помощта на Великобритания.Тези ,,геьове" спасиха Русия от изтребване.

Мой страшный сон :-) Мне ночью снился страшный сон. и в нём я видел очень ярко, Сын Жириновского солдат, а дочь Лаврова санитарка. Вот с автоматами бегут , две дочки Путина в атаку, и нажимая на курок , кричат ,,за Родину за Папу !,, Тут танк горящий на боку, а в нём Медведева сынок, и дочь отважного Шойгу достав его несёт в сан блок. Зюганов внук, Зюганов сын наследник Матвиенко Вали, все как один пошли на фронт ,чтоб братья в НАТО не вступали ! Бегут в строю Ковальчуки и Ротенберги рядом, и рвётся Миллер на прорыв во фланг с газпромовским отрядом! Открыл глаза потом закрыл, что за фантастика творится. . Наверно зря смотрел ТВ, вот хрень подобная и снится !

България официалния език е Български забранено е Руски да се говори

Шмолц е толкова тъп, че не може да осъзнае, че Украйна не е целта на тази война.

Ти откри Америка бе брат.Целта е ясна.Една война пази диктаторите от възмездие.И цялата върхушка от грабежите и милиардите ,,усвоени" руски богатства от една малка група , наследница на репресивния държавен орган около тайните служби и КГБ.

e-mail: support@dir.bg Сега ще питам на какво основание триете Коментарите, а утре ще занимая редакцията Ви, тъпанари

Изтрихте всичките ми коментари, сега ще питам вашата Редакция защо???

Къде са коментарите ми????.

Не искам да кажа, че президента Путин върши нещо хубаво с тази война или спецоперация в Украйна. НО ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА ДОБАВЯ, че границите между бившите съветски републики са съвсем произволно начертани навремето от Сталин и Молотов. Включвали са много често територии с едно население в границите на друга национална съветска република. Вземете дори Армения и Азербайджан, Грузия. Защото се е предполагало,ЧЕ ТЕЗИ СЪВЕТСКИ РЕПУБЛИКИ СА НЕЩО КАТО ЩАТИТЕ В АМЕРИКА. Едни приятелски братски републики. ВИНАГИ СТАВА ТАКА, КОГАТО СЕ РАЗПАДА ЕДНА ДЕСЕТИЛЕТНА ФЕДЕРАЦИЯ. (СССР,бивша Югославия!!!). Неустановени държавни граници. Та те никога не са имали държавни граници! Защото са били още от 16-17-18 век просто провинция на Руската империя. А в една империя (примерно Османската) владетелят (цар, султан, крал) не определя вътрешни етнически, държавни граници. Би било абсурд и дори налудничаво, ако някой владетел го направи. И идваме до положението на спорни територии. На държави с едно етническо и народностно мнозинство, в които обаче има големи области населени с друг етнос.

Той и хитлер е мислил, че Русия няма да спечели.

Не искам да кажа, но границите на Балкански полуостров също са начертани произволно.Това не пречи да живеем мирно .Единствените проблеми създават , и очаквано, сърбите.Първи дружки на Русия.И водят агресивна война спрямо мирните си съседи подкокоросвани от Русия.И естествено.Русия винаги е била в основата на военни конфликти макар да отрича

До колко имам спомени по история, Русия капитулира за дни през Първата световна , когато България и обявява война.Руските казачоци захвърлят оръжие и преговарят за мир.И сега ще е така.

Неграмотен, плешив нещастник!

Той путлер е буйнокос щото

«В районе населенного пункта Днепровское Николаевской области уничтожены украинский центр радиоэлектронной разведки, в том числе 11 военнослужащих боевого расчета, а также 15 прибывших с охраной иностранных специалистов инженерно-технического и оперативного состава»

Нацист оптимист!

имал и бъдеще. Голем е оптимист!

СЕДЯТ ДВАМА РУСКИ ДЕСАНТЧИЦИ НА СТЪПАЛАТА НА КАПИТОЛИЯ И ПУШАТ .... ИЗВЕДНЪЖ ЕДИНИЯ КАЗВА : " И ВСЕ ПАК ВАНЯ , ЗАГУБИХМЕ МЕДИЙНАТА ВОЙНА"

НЯМАТЕ ПРАВО, ИЗХОЖДАЙКИ ДАЖЕ ОТ ЧИСТО ФИЗИЧНИТЕ ЗАКОНИ, ДА НЕ ГОВОРЯ ЗА МОРАЛНИ, СЪС 145 МЛН. ПИЯНИЦИ ДА ДЪРЖИТЕ 1/7 ОТ СУШАТА И ДА ШАНТАЖИРАТЕ С ТОВА ЦЕЛИЯТ СВЯТ А В СЪЩОТО ВРЕМЕ НА ЮГ И НА ИЗТОК ОТ ВАС, ДА ЖИВЯТ НАГЪЧКАНИ КАТО САРДИНИ ! НЯМАШ ПРАВО ! ЗЕМЯТА И РЕСУРСИТЕ ВИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДЕЛЕНИ СПРАВЕДЛИВО МЕЖДУ ОСТАНАЛИЯТ СВЯТ, ЗА ДА НЯМА НЕДОИМЪК, МИЗЕРИЯ И БЕДНОСТ! НЕ ВИ Е СРАМ БЕ, ВАШТА МАМА! "ХРИСТИЯНИ" МИ БИЛИ, ЧЕ И "ПРАВОСЛАВНИ" , А ЦЯЛАТА ИМ ИСТОРИЯ Е ПРОПИТА С КРЪВ .... ЦЯЛАТА ! ОТ НАД 180 ВОЙНИ - САМО 4 ОТБРАНИТЕЛНИ .... ВСИЧКО КЪРВИЩА И ЛАМТЕЖ ДА ОЩЕ И ОЩЕ ЗЕМИ... ОТ ВАС ТРЯДА ДА ОСТАНЕ САМО МОСКОВСКОТО КНЯЖЕСТВО ! ТОВА СА ВИ "РОДНИТЕ ЗЕМИ"! ВСИЧКО ДРУГО Е ГРАБЕЖ, ВСИЧКО ДРУГА Е ЧУЖДО И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪРНАТО И ПОДЕЛЕНО! НЯМАШ ПРАВО ДА ДЪРЖИШ ТОЛКОВА ЗЕМЯ, С ЕДНА ШЕПА НАРОД ! СВЕТА ТРЯБВА ДА ВИ ОГРАДИ В САНИТАРЕН КОРДОН С БОДЛИВА ТЕЛ ПО ЦЕЛИЯТ ПЕРИМЕТЪР!

Дай друго шаблонче.

Ти си много тъп, бе!

Дай светъл пример и раздай имуществото си на наблъсканите в Суходол, Столипиново, Факултета роми.... Защото НЯМАШ ПРАВО (хахаха) по твоите думи да се шириш в твоята собственост, а те да са като сардели по 5-6 многодетни семейства в катуните. Типичната лицемерно тъпа рожба на "демокрацията".

Е, Америка какво право има да владее такава огромна територия. Насила отнета от индианците и от съседно Мексико. Това, което казваш и важи за Русия, същото важи и за Америка. Нека територията й бъде разпределена справедливо между други държави. И БЕЗ ТОВА ТАЗИ 200-ГОДИШНА НОВА ДЪРЖАВА СЪЗДАВА ПРЕКАЛЕНО МНОГО ПРОБЛЕМИ НА ПРЕКАЛЕНО МНОГО ХОРА ПО СВЕТА.

Дадох работа на няколко украинки. На други им осигурих безкористно подслон и покрив над главата. Едната е вдовица с три деца. На другите мъжете и братята им са мобилизирани и се бият на фронта срещу окупатора. Знаете ли какво ми направи впечатление? Чета им мъката в очите, но нито една не се оплака и не хленчи. Всички стискат зъби и са горди дори и в нещастието си! И още нещо, някои са от смесени бракове между руснаци и украинци, но сега след инвазията, всички ненавиждат Путин и кремълската клика и са обединени и се чувстват на 100% украинци. Корав народ! Убедих се на живо, а не от четене на сайтове и гледане на телевизия! Може да ми вярвате!

Пасти да яде пред твоите платени басни.

На кой фронт? Фронт няма!

Ей, големи боклуци се оказаха “братушките” Взеха че ни спряха газа. В такъв случай сега е момента да изпратим тежко въоръжение за Украйна и да вдигнем тройно таксите за транзита на руски газ през България!

Трол.

Гледам ги по телевизиятя руските генерали и се връщам 40 години назад. Същите ръбести, безизразни, тъпи, безчувствени физиономии от миналия век. Минимум 15 000 убити и около 40 000 руски войничета са осакатени без крака, ръце и очи! Сега Путин да отиде и се изправи пред почернените руски майки и да започне да им обяснява за неговата “специална военна операция и после да спретне един фашистки митинг на стадион”Лужники” в негова подкрепа!

Дай друго шаблонче, че това се изтърка.

Путин си е поставил за цел да върне на Русия историческата област Новорусия, сегашната южна Украйна, населена с руснаци и присъединена към Русия от Екатерина великая и тогава е възможно да спре войната. Същите тези области са били откъснати от Русия и дадени на създадената след 1917 г.изкуствена държава Украйна от Ленин , Сталин, подчинения Коминтерн и Хрушчов

Що не ходиш да ги питаш дали Южна Украйна е населена с руснаци! Жив ще те изпапкат! 100% се чувстват друг народ. Особено сега след войната.

Шолц по-добре да замълчи и да не забравя, че е внук на Фриц фон Шолц, групенфюрер от SS. https://ic.pics.livejournal.com/masterok/50816465/9262512/9262512original.jpg Същото важи и за следните господа: 1. Анджей Дуда, президент на Полша - внук на Михаил Иванович Дуда, украински националист и приятел на Степан Бандера https://ic.pics.livejournal.com/masterok/50816465/9457897/9457897original.jpg 2. Доналд Францишек Туск, председател Европейската народна партия в ЕП, внук на Йозеф Туск, от службата за безопасност на райхсфюрера https://ic.pics.livejournal.com/masterok/50816465/9262328/9262328original.jpg 3. Кристиян Линднер, финансов министър на Германия, внук на Герхард Линднер, бригаденфюрен SS https://ic.pics.livejournal.com/masterok/50816465/9262015/9262015original.jpg 4. Карл Лаутербах, министър на здравеопазването на Германия, внук на Хартман Лаутербахер, обергрупенфюрер SS https://ic.pics.livejournal.com/masterok/50816465/9262659/9262659_original.jpg И тези хора не знаят нищо за нацизма?

явно блокира директни линкове. Ще опитам още веднъж да ги публикувам. https://ic.pics.livejournal.com/masterok/50816465/9262512/9262512original.jpg https://ic.pics.livejournal.com/masterok/50816465/9457897/9457897original.jpg https://ic.pics.livejournal.com/masterok/50816465/9262328/9262328original.jpg https://ic.pics.livejournal.com/masterok/50816465/9262015/9262015original.jpg https://ic.pics.livejournal.com/masterok/50816465/9262659/9262659_original.jpg Ако и така не се получи, просто добавете подчертаващо тире след цифрите и преди "original.jpg"

Питах мой приятел защо не си купува Лада, а той каза, че не можел да си я позволи. А аз си мсилих, че ще ми отговори, че другите марки са по-надеждни. Това е положението в Русия. За да не гледат хората собственото си битие, в момента им се показва някакъв филм, в който им се казва, че трябва да търпят, защото някой ден щели да бъдат по-добре. Само че те това го слуашат от началото на комунизма...

Българските путинофили искат да живеят и да бъдат роби на руската кочина.Чакат Путин да създаде съветския ред, и да си дойдем на същата беднотия и зависимост от СССР! Вместо да се стремим към богатите, развитите страни путинофилите ни връщат към кочината! Захари Стоянов:“Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….” Русчук, 1-й Март 1886 г. З.Стоянов

Досега Путин си дава сметка, че бие като шкембе у дувар нацистите барабар със сичкото НАТО. Така, че мисленето за примирие явно се отлага за светлото бъдеще.

защо ли??? не му пасва??

Шолц отрича нацизма в Украйна, тъй като неговия дядо или баща също са били нацисти

Herr Scholz,е толкова примитивен и безгръбначен,че немците сигурно се срамуват и отново мечтаят за г-жа Меркел! По-слаб канцлер на Германия не е имало! Явно е забравил,както собствената си биография,така и "поучителната" история на Германия, свързана със СССР,а и сега с Русия! Гоненията на руснаци по всякакъв повод - не само икономика и политика,но в култура,спорт и т.н. е доста познат прийом от явния негов "модел за подражание"-Долфи!!!

Само малоумници, неспособни да преценят реалностите могат да допуснат, че Братушките няма да се справят с укронацистката армия и останалите нацистки военни формирования. Очевидно е, че западните политици са абсолютно безмозъчни и дори вярват в собствените си лъжи срещу Русия. Ама така е, когато Господ реши да погуби някого, просто му взима акъла. И макар че Путин им каза кратко и ясно, че целта му е денацификация, демилитаризация и пръждосване на НАТО от граничните на Русия държави, идиотите още не са го разбрали. Е, ще го разберат по трудния начин. Русия ще постигне целите си и това ще е освобождение от краварския гнет и за нас, и за целия свят. Да живее Братска Русия, нашата тройна Освободителка!

Погледнете го този на снимката, добавете му едни къси мустачки а ла Хитлер, сресан наляво перчем и познайте на кого ща ви заприлича? Между другото е много подходящ да се снима в исторически филми в ролята на фюрера.

Имаш предвид снимката на хер путлер ? И на ръст почти го докарва като си обуе токчетата :)

Бъркаш ме с майка ти володя ли вата ?

Не се пише в предвид, а само предвид Ограмоти се малко поне, путлерасте!

И КАКВО КАТО ГО "ОСЪЖДАТЕ" ...ВЕЧЕ 8 ГОДИНИ ГО ПРАВИТЕ, И ГЛЕДАМ, ЧЕ "ОСЪЖДАНЕТО" ДА ТАМ ДОВЕДЕ, ЧЕ СКОРО ЩЕ ТИ ПОЧУКА НА ИЗТОЧНАТА ПОРТА... ЩОТО СИ МИШКА, ТОТАЛНА, ЗАСПАЛА ! БУНКЕРА ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗБИТ В БУКВАЛНИЯТ СМИСЪЛ, ДА МУ БЪДЕ НАЧУПЕНО КАНЧЕТО ... И НАЧЕ НЯМА ДА СЕ СПРЕ, А ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ЗА ДА ВИДИ - "ДО КЪДЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕ" ! КАК НЕ ГО РАЗБРАХТЕ ТОВА БЕ?! КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ, ЗА ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ ? КАК МОЖЕ "ДА ВПРЯГАТЕ" ТОЛКОВА БАВНО ?! СТРАХ ВИ Е ОТ ГЪБИТЕ, ЩОТО ТОЯ Е ЛУД? ... ХУВАБО, ВЯРНО - ЛУД Е... АМИ ТОГАВА ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ГО ХРАНИТЕ ??? ЗАЩО ??? ЕДНА КАПКА НЕФТ И ГАЗ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КУПУВА ОТ НЕГО ! НИТО ЕДНА ! АКО ТОВА БЕШЕ НАПРАВЕНО ОЩЕ 2014 Г, СЕГА НЯМАШЕ ДА ИМ С ККАВО ДА НАПАДНЕ УКРАЙНА! ВИЕ ГО ИЗХРАНИХТЕ ... ВИЯ СТЕ ДЛЪЖНИ ДА ГО ПОГРЕБЕТЕ!

ще ми говори за суверинитет, империализъм, преначертаване на граници. Просто досега само една страна или по-скоро наднационална върхушка си беше присвоила ексклузивното право да пренаертава граници, сменя режими, налага екстериториални закони и санкции. Къде беше суверенитета на Германия когато и подслушваха канцлера, не и позволиха да завърши Северен поток 2, като санкционираха германски банки и фирми. Канцлера на окупирана от 80 г територия когото посланика на друга окупирана територия (но позваща се с протекциите на хегемпна) нарича "обидена наденица" без каквито и да са последствия да говори за суверинетет е нелепо

........баф мааму ислямокомунистическите путлериски гадове са налазили форума и вонят ли вонят,....а ти дойчо вместо да говориш, започни да обучаваш украински воиници на Леопард М7 и не се прави на разсеян ами дай новата си 205 мм. гаубица и ще видиш бляд как квичи като недоклана свиня,...та такива ми ти неща, е ако дядоти е бил от SS нема лошо дано има малко от него в твоят свят!

Толкова си прост ме дори не си струва да те коментирам!

и тоя пуши яко А кога зеленото човече и ти кретен такъв ще осъзнаете, че умирате зимата или от студ или буквално...

Издърпали са му ушите на човечеца, че и не само неговите.

"За мен е ясно, че Путин ще преговаря директно за мир само ако си даде сметка, че не може да разгроми съпротивата на Украйна" На практика Русия вече сломи съпротивата на Украйна.

Е, да. Германия подкрепя украинските фашисти с татуирания Хитлер. Нещо неясно ? ?

Той и ОТО ШУЛЦ така мислеше но на практика се оказо друго

Сделките с фашистите са престъпление Немското говедо следва да го знае това

Айде бе, тия самовари щяха Киев да взимат за 5 дни, после Харков за седмица, Одеса за 10 дни….от идиоти, които правят Москвич и има все още външни тоалетни в градовете кво да очакваш…

Недей споменава "тоалетна", че и тук воним яко - като почнеш с представителни места като Терминал 2, Софийски университет, ... Цигаания навсякъде - никой не може или го е страх от НПО-закрилниците да накара ромките да работят съвестно, друга работна ръка - няма.

Е, ти кво си мислиш, че ние сме по-малка тиня от Русия ли. Само виж колко поддръжници има Путин и веднага става ясно защо и БГ е същия кенеф, като Рашка

Що мислиш, че в така-наречената Украйна нещата изглеждат иначе? И там е така с тоалетните, и там е корумпирано, и там в Радата са олигарси.

На всеки педесетина години швабите надигат глава и след това ядат як бой. Дошло им е пак.

И къде този внук на СС-овец, вижда 'Съпротивата'?

Са много любопитни.. Казаха да не се месят, че ще видят нещо дето не са го виждали...

Улавият шУлц, не си пие редовно лекарствата, а след сенегалската му визита и маймунска шарка ще налази ануса му!!!

Лоша работа! От какви олигофрени и празноглавци зависи бъдещето на Европа! Кисинджър им го каза, ама човеко е на умирачка и след него няма други!

Този идиот да не се е надъхал с лепило?

Лъснаха и задниците на нацистите.

шолца ли е с деменция, байдъна ли е , да се чуди човек

С посраина е свършено! Точка.

"По думите му руският президент Владимир Путин "иска да се върне към световен ред, при който най-силният диктува кое е правилно, при който свободата, суверенитетът и самоопределението не са правилни неща"." ... че 30 години къде е спал тоя малоумник?? ФАЩ го правеха това през цялото време.. нападаха кой къде им скимне. Всички трябваше да им търпим заповедите... сега заревал на умряло тъпия гей.

Колко ли фашисти има в германия за денацифициране?

Изчакай още малко ... и пак ще почнат - поляци , украинци ... ще се поизчисти .