Шолц предупреди в ООН за мир само на книга в Украйна

"Нека не забравяме: Русия е отговорна за тази война. И президентът на Русия е този, който може да я прекрати по всяко време с една-единствена заповед", подчерта германският канцлер

Обратно в новината

Коментари - Шолц предупреди в ООН за мир само на книга в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крим от кога пък стана украински? Той от стотици години си е неразделна част от Русия. Украинските нацистчета отново са сънували и са се събудили с нощни полюции.

Фашиска Германия пак ще лъска руския ботуш русия ще ви припомни фака измет

Упорито избягват да отговорят на един прост въпрос: защо не спазиха Минските споразумения? Напротив, даже се похвалиха, че съзнателно са излъгали руснаците! И то Меркел, която привидно уж поддържаше добри отношения с тях. И какво са очаквали в отговор? Не познават историята и манталитета на руснаците, и вече се виждат последствията

Черната превръзка на окото много му отиваше.С нея си приличаше на това,което е -чист есесовец.

Явно още са далеч от истински катарзис еврогейчетата. Тоя наистина ли си мисли, че след Минските споразумения Русия вярва на сълзи? Този път няма прошка.

Никое от нашите средства за масова дезинформация не цитира изявлението на спящия Джо, в което той заяви, че доставката на ракети със среден радиус в Украйна, щяло да спаси живота на много хора!... Защо ли този пореден абсурд се покри? Отново. Ами, познайте... Независимо от всичко обаче, вече не само в САЩ но (за щастие) вече и в Европа все повече анализатори и политици надигат глас и изказват все повече истини на глас в противовес на всички манипулации, бясна пропаганда, безочлива демагогия и откровени лъжи относно тази НАПЪЛНО ПРЕДИЗВИКАНА от САЩ, ПОРЕДНА война! Време е и ние да се събудим, а нашите СМИ и политиците "атлантици" и джендър-либерасти, добре да си направят сметка, на къде духа вятъра, за да не го издухаме пак всички дружно.

Всъщност, най-голямата демагогски тиражирана лъжа е, че Русия започна тази война. Истината, която все повече мислещи и знаещи хора знаят и осъзнават вече и на запад е, че тази война я започнаха САЩ, въвличайки съвсем целенасочено целия колективен Запад. Шолц също го знае, както и всички марионетки, васали и подлоги на Вашингтонските некромонгъри. Активните действия на ескалация започнаха още през 2008, а подготовката още по-рано. И всичко беше в името на поредния кръстоносен поход срещу Русия, след като САЩ останаха единствен световен хегемон, след разпада на СССР през 90-те години на миналия век. И докато това не се осъзнае и не се признае от всички участници, мир просто няма да има. Русия доказа, за пореден път, е не е бананова република, която можеш просто така да смачкаш и да завладееш. Историята има неприятния навик да се повтаря, когато поуките ѝ не се изучват и не се взимат под внимание. Точно това се случва и сега, за съжаление. Светът се променя и САЩ определено вече губят почва под краката си, като и мястото си на едноличен и единствен хегемон. Време е да го признаят и приемат, като се концентрират над собствените си проблеми, вместо да разпалват конфликти по целия свят, защото в крайна сметка нито един от "проектите" им за насилствено налагане на "демократичните им ценности и правила" не успя никъде...

Солташакът на Байдън изрецитира това, което са му написали на листчето. Преведено: да воюваме до последния украинец.

САЩ минаха 33 трлн дълг, при таван от 31,4, зорлем договорен за началото на годината. Уж войната щеше да ги рестартира икономически, но се запецна във времето и сега са наникъде. Ще умрат още много хора, ще има още много разрушения - в Украйна предимно, но и в Русия. Никой не мисли за после. Пред ООН се надпреварват да плюят по Русия, но нито една дума за климат, енергия, екология, бедност, задлъжнялост, здравеопазване и т.н.

Ами Дойчланда е общо взето безгласна буква в случая и не съм сигурен точно защо Олаф дава насоки.

За мир също така се призовава и преговаря, мира не се налага със сила санкции или каквото и да било. Една дума не чухме от Еврогейският съюз в това направление. Напротив точно обратното се случва, гасят пожара с бензин отрепките мръсни.

И кой запали пожара?

Ти от кома ли се събуждаш!? Кой направи преврата...раздава курббиики на майдана!?

Свалиха законно избран Президент! И след това марионетките им започнаха тормоз над руското малцинство. Плюс ако ти гори задника първо го гасиш и после питаш къде си сбъркал, че да се подпали. За козяшките додронки като теб войната е забавление и хляб на масата, за средностатистическият украинец и руснак тя е смърт 24/7. Още тъпи въпроси?

Германия и Англия са на последните места в света по икономически растеж през изминалата година. Примката с която САЩ ги задушава,а и ЕС също чрез "Санкциите срещу Русия" и други смъртоносни техники ....вече е Стегната и въздухът свършва.... Но елитите в ЕС са толкова Зависими от САЩ,че нямат сили и желание да спрат самоубийството на държавите си. Много жалка и преломна исторически картина .

да не плачеш на чуждо умряло, че не знаеш къде му са краката. Гледай си необятната кочина и се обади като пак пуснат дизел

Не по-различна е ролята и на нашите либерали, които стриктно следват икономическата политика на ЕС. Тя не разрешава държавно участие в икономиката, като развитието ѝ трябва да се базира само на инвестиции отвън. Това е гарантирана икономическа зависимост на страната, гарантирано изоставане на науката и икономиката и гарантирано бетониране бедността на преобладаващата част от населението.

И той се нарича демократизиране на ООН. Но демокрацията е удобна на "демократите" само когато е в тяхна полза.А иначе е лесно. САЩ с 332 млн (примерно) да има 332 гласа, Индия 1408 гласа, Китай 1412 гласа ,България 7 гласа и т.н.

Шолц да не забравя, че монетата има две страни! Едностранно мир не се иска! Когато украинците пожелаят мир, може и да се случи, но на този етап е мираж и пиар на политици!!!

Лъжецът Шолц каза: "Нека не забравяме: Русия е отговорна за тази война." Ние сме свидетели, че янките инициираха, насъскваха и въоръжаваха Украйна за тази война с Русия. Тази война е НАТовска срещу Русия!!!!

Този дявол Олаф Шолц да си спомни за Минските споразумения и да не си мисли, че може да ни заблуждава.

Мааамини сладки германци! Когато имаше "Мински споразумения", а Германия и Франция бяха ГАРАНТИ за тях, какво направи Германия по въпроса?! А? А?? ПС За един приятел питам.

Гаранти бяха Франция и Великобритания.

Тоя измислен политик да види ,че води страната си кьм упадък ,а после да се изказва за други страни.

Демек война до последния украински и предпоследния руски войник!

руските свини в Сибир или под земята..

Че нали само Путин е лошия диктатор ??

Според проверен източник от Украйна, местен жител, войната е започнала през 2014 година и ще продължи до февруари 2024 година. Точно 10 години. Шолц дрънка глупости и сигурно е бягал от часа по история.

блокиран айпи адрес, а?

Шваба и то наследник на нацист, да говори да мир ….

Две празни марионетни говорещи кратуни. Тия особено аналена ще бъдат брутално бити и ебани скоро в Германия. До българската провинция новини какво се случва по света почти не стигат. Пусакт се само 'правилните' новини. А истината е, че в Германия зрееее много голяма омраза към тия и особено злените терористи. Най малкото което ще им се случи е да бъдат бити.

единствения начин да се обяви парична награда и европейско жителство на всеки руснак който вземе главата на военнопрестъпника джудже.

изчукай майка си глупак.

по добре го начукай на Путин и Костя

Как изглежда първото знаме на САЩ по време на гражданската им война, когато се оформят като независима държава. После погледнете знамето на ЕС. Много неща ще ви просветнат в този момент.

"Нека не забравяме: Русия е отговорна за тази война. И президентът на Русия е този, който може да я прекрати по всяко време с една-единствена заповед", подчерта Шолц. ---------- НАПРАВИХТЕ ЗА 9 ГОДИНИ, ЗА ДА СМАЧКАТЕ ГЛАВАТА НА ЗМИЯТА ?!? . НИХТ! . ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА КУПУВАТЕ ГАЗ , НЕФТ /ПРЯКО ИЛИ ЗАОБИКОЛНО/, ДА ИМ ПРАЩАТЕ "АСПИРИН" И АВТО-САЛОНЕТЕ ДА СА ПЪЛНИ С МЕРЦЕДЕСИ И БМВ-ТА . БЕЗ ДРЪПВАНЕ НА ШАЛТЕРА И СПИРАНЕ НА ФИЗИЧЕСКИЯТ ПОТОК НА ЕВРО И ДОЛАРИ - НЯМА ДА СТАНЕ !

Ще му дръпнете "фитила"на Путин

Бравос на Шолци! Путин бил ВИНОВЕН за АМЕРИКАНСКИЯ проект " Украйна"!

ЕЙ тъпак Шолци !!! Когато Путин ви предложи икономицеско сътрудничество вие и Орансетата под натиска на краварите казахте не !! е Късно е либе за китка са Яжте хуя на Си !!! Потъвате Лайна Германски

Е МНОГО ГОТИНА !

Дааа да й го бамна под мустачетооо