Коментари - Шолц е в Китай, очаква среща със Си Дзинпин | Днес.dir.bg

Шолц е в Китай, очаква среща със Си Дзинпин

Канцлерът води германски бизнесмени, сред които шефовете на "Мерцедес- Бенц и БМВ

Обратно в новината

Коментари - Шолц е в Китай, очаква среща със Си Дзинпин | Днес.dir.bg

Коментари

Я напишете, кой ги е посрещнал? Ако ви е неудобно, аз ще ви помогна- зам. кмет.

Че се моли да не купуват беемве и мерцедес че новите инженери, докторанти и професори нема да има какво да бачкат

Мерки за защита на конкуренцията от по евтините китайски автомобили? Поредната лудост. Нали точно конкуренцията е движеща сила. Хората ще решат дали искат да карат евтина китайска кола или скъпа немска.

Опитва да договаря картел. Инак "брандовете" са изпукали! Виждал съм на живо китайските коли. Може да са евтини, но не и некачествени!

Шолц да ходи в Румъния, в Китай може само да фалира немския бизнес!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ ВИДЯ ЛИ КАКВО СТАНА С ПАНДЕМИЯТА??? При бъдещите АМЕРИКАНСКИ САНКЦИИ СРЕЩУ КИТАЙ, ще стане още по-тегаво!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И тук в статията не пише, но щял да повдигне въпроса за спазването на човешките права! Дали Си няма да се окаже възпрепятстван?

В кой цирк работиш, момчето ми? Даже втора ръка китайските коли, били още по-качествени - затова ги внасяли в русия МУ ХА ХА ХА ХА

не се безпокой за конкуренцията, червена тиквичке :) и китай и мадарашката тръгват назад - далееееч назад

Нещо тръгна назад....при адаша ти с алцхаимера...ма не бил китай а гринголанда

Ха-ха...смя се преди 5,6...10 години... и сега и тоалетната ти хартия е китайска...от сибирска дървесина... ако не са чайниците и осрани ще ходите...след мазен хамбургер та сега те се смеят...рашъните и те...

Тоя дебил да му дават направо наградата ""ДАРВИН"" - без евтините руски ресурси...и милиард и половина китайски пазар... швабата става само да продава тенекии втора употреба в Бълхария и боклуци на промоция в бакалиите си тип Кауфланд

да не го пуснат по бързата пързалка като Лайнянката?

Свирено вече. Швабите си затвориха вратичката натам отдавна. Сега остава само да си ледат фалиралите фирми. Няма евтин руски ресурс - няма производство. Сами седнаха на чадъра.

Шолц е в Китай в опитите да спаси каквото остане от германския бизнес. Още преди година и 4 месеца Германия влезе р рецесия. Това се кри около 8 месеца, преди да го признаят. Германия е била силна винаги, когато е в съюз с Русия и получава евтини ресурси от там. За това САЩ и компанията управляващи ги сатанисти се погрижиха да ликвидират Германия. И опит да наложат за евроисполин Англия. Която едва се повдигна на нефелните си крачета и всеки момент ще се срути. Щото Русия и Китай рязко им резнаха основният им доход, на пиратска държава. Данък морски транспорт, който ловко са наложили на корабоплаването в света. САЩ разчитаха, че ще дръпнат германския бизнес бързо и безпроблемно. Ако някой помни въобще, това не е първата визита на Шолц в Китай. Още в началото беше там и много германски фирми се спасиха в Китай. Неизвестно при какви условия. Част от германския бизнес остана и се спаси в Русия. Където и да са, не ги заплашва съдбата ако се прехвърлят в САЩ. Там са поглъщани, претопявани и приключват съществуването си. по такива въпроси Шолц е в Китай. Или има проблеми с техните фирми. Или се подготвя и по-голямо изселване от Германия и се договарят условия. А може и друго да има. При всяко положение, с Германия като евросила е приключено. А както добре се знае, ЕС се крепеше на мотора на Европа. Финансите на ЕЦБ се крепяха на немските книжа, твърда валута. Се всичко това е финансова прах и пепел. ЕС съществува вече основно като политико-лаладжийска организация, с остатъчни възможности. Де факто са фалирали и се превръщат в твърда колониално-феодална система, подчинена на сатанисткия режим в САЩ. За това са спешните напъни за усвояването на Западни Балкани и всякакви дребни тертории. За да изсмучат спешно живителна финансова кръв. По традиционна схема: унищожаване на местно производство и наводняване със свои стоки. Ликвидиране на банковата система, инсталиране на свои демократични банки. И заробване на местната туземна популация с кредити.

Така се прави кредитно робство. А се пита, ние къде сме в тази схема. Вярно, окупирана от САЩ територия. Но кой те бута да влизаш в еврозоната. Това означава робство бетон. А да се връзваш по този начин с потъващ кораб е живо безумие. В Европа се оформя втора организация с Унгария, Словакия. Има БРИКС, който може да бъде далечна цел. В момента окупаторите няма да го допуснат. Но Унгария и Словакия са добър вариант за съюзници. Казвам Съюзници, а не по сегашният ни евростатус на колониално-феодално владение на групичка в Брюксел, назначавана неизвестно от кого, изпълняваща американски задачи.

Ало, Фанфан, тролице руска, Тези кремълски брътвежи можете да ги позлвата само за вътрешна употреба. За пред бедните руснаци, които не могат да си позволят да се разходят до Германия. Евтин руски ревсурс... До преди време руският ресурс беше по-скъп, когато в България нямаше друг. Течните горива бяха най-скъпи преди облагането с данъци. А ти май си трол!

Ало, Хех, тролице руска, Защо пак лъжеш бе? Толетната хартия се прави предимно от рециклирана хартия. Само руската е произведена в Китай, директно от сибирска дървесина. Също така производители в България има много. Сигурно те е яд, че великата Русия, космическа и ядрена сила, е отворила първия си завод за тоалетна хартия чак през 1969, т.е. години след като е изпратила човек в космоса, поради недостиг руснаците са се бърсали с Правда. Разбирам да послъжеш нещо за войната, което няма как да знаем, но ти лъжеш за всеизвестни неща. Не те ли е срам? Трол!

Той не е трол, просто ти си смотаняк

хахахаха, абе същество, абе ти да не живееш в САЩ или някоя дълбока информационна провинция? Та ти въобще си нямаш представа какво се случва из света. Каквото си задръстено, или си в Англия или среден щат иу някой планина с бъгав нет. човекът простичко ти го каза, Германия получаваше ресурси на смешни цени. Вярно, че за някои и те имаха участие за добив. Само се сещам за статистиката на световното по футбол в Бразилия. Най-многобройната група туристи, руските. В Европа си спомням, почти навсякъде менютата преведени на руски. Туристи по Азия, основно руски. За Дубай да не говорим. Това е щото нямат пари. Абе да не си германско пенсионерче. Или редови германец, дето като дойде на Черно море и си брои стотинките. А руснаците идват и са плащачи и то добри, наравно с българите. Останалото или стиснати или алкохолици и дргаджии. Много си зле. По тъпота наистина го докарваш на инглизки трол. Сигурно живееш там някъде, те са такъв формат по редкост тъпи. А нас интересите на САЩ не ни интересуват. Още повече, че техният интерес е българите да живеем зле. Така искали да ни управляват по-лесно.

Ало, Гого, троле руски, Аз съм Зевзек, смотаняк ще викаш на баща си, който също не може да си позволи да отиде да разгледа Германия. Трол!

Ало, грозната истина, тролице руска, Човекът може да е казал са змешните цени в кремълската преса, но надали. Най-многобройната група туристи в Бразилия е била аржентинската - 1,7 милиона, след това от САЩ - над 650 хил, Чили - 336 хил. За явни неща лъжеш, представям си какво е за онези, които човек няма как да првери. Трол!

Трябваше инфото да започне от самото начало така - "Шолц и германски индустриалци отидоха но просия в Китай". Фактите - вижте видеото от "официалното" им посрещане. Шолц беше посрещнат от заместник-кметицата на град Чунцин /или както е правилно да се произнесе, не съм специалист/. :):):)

- късно е чадо, резето хлопна - гладна кокошка, просо сънува

3евзек, то и аз мога да викам: Аз съм банан, аз съм банан. Ама на, киви съм. Колкото и да ми е неприятно да призная, но колегата съфорумец Гого е абсолютно прав. Едно е да си зевсек, а друго си е дребно заядливо пенсинерско мрънкотене. Поне познания да имаше и нещо смислено да казваше. А то ниво хоремаг. Дай нещо ценно, покажи на хората какво се случва. А то стандартна зомби пропаганда от телевизора. Не става да телевизора да мисли вместо теб и да имаш претенции.

А пък Малката Яра бъркала по дупките на кака си Живка Милиционерката и всички били много доволни и щастливи. Малката Яра пращала на своята възлюбена Живка СМС-и с надпис "Липсваш ми". Чичо Кенеф от Посолството и дедо Сорос харесват всичко това. Да живей ЕС и НАТОто!

Абе Зевзек, аз съм цитирал по спомени от времето на световното, когато не е имало никаква ескалация на отношението. Само дето не ми е ясно от къде са ци цчислата. Щото реших и аз да видя, какво има като инфо. И намирам ето това: Повече от 1 милион гости са посетили страната по време на Световното по футбол, което се проведе от 12 юни до 13 юли. По данни министерството на туризма на Бразилия, точният брой на чуждестранните туристи е бил 1 015 035 души, а в периода на провеждането на Мондиала в страната са пътешествали 3 056 397 бразилски граждани. Остава въпроса, На кой точно да се вярва: на теб или на министерството на туризма на Бразилия? Само че в това, което има сега, няма разделение по националности. Може и да има някъде, но информацията е стара и никому ненужна статистика. А ти се разходи, по Азия малко, Египет. Или отиди до Дубай. А след това седни да пишеш, ама без да ти диктуват.

"Шолц дойде в Китай по покана на премиера Ли Цян, но на летището делегацията му беше посрещната от заместник-кмета на Чунцин Джан Гуожи и посланика на Китай в Германия У Кен. "

На летището делегацията му беше посрещната само от заместник-кмета на Чунцин Джан Гуожи и посланика на Китай в Германия У Кен.

Ало, грозната истина, И аз мога да викам "ти си банан, ти си банан", обаче ей го на - трол си. Фанфан също. Трол си, защото яко лъжеш, вероятно защото от Кремъл са ти инсталирали такива спомени. А аз не лъжа, само се заяждам, защото съм Зевзек. https://www.mirror.co.uk/news/world-news/fifa-world-cup-2014-leads-6106072 Чети бързо, докато от дир-а не са го изтрили. Баш според мнистервтото на туризма чуждестранните посетители са 6,4 милиона. А ти си трол!

Зелената министърка на външните работи повлече крак членовете на германското правителство да ги вземат на мезе.

И Урсула така я посрещнаха - и тя е германка :-) Забавното ще е като се прибере в Германия - по медиите ще пише как "остро е поставил въпроса" и т.н. и ще се прави, че е уплашил китайците :-)

дъра -бъра два чадъра - руски ,китайски - евтините руски ресурси вече не са в ЕС , а в Китай ,ай ,ай ,ай

все пак немците няма да пискат ,ако за гърлото жълтурковци не ги стискат - така че стига изтъркани ,тъпи шаблони ,муухахаха

Канцлер на водещата ? европейска икономика посрещнат като търговси пътник!? Унизително ,но факт. Си с помощта на Пу ви спретна нов Сталинград - този път търговски ,слава богу Сваляйте цените на беемветата да смажете китайските боклуци!

SirBob

100 %

Си вдигнете цените че Евросъюза ще фалира

Моля те,......... Че ще фалираме

Олаф-Искаш ли да сме приятели? Си-Нали си имате,нашите врагове

ех зевзек, не ти видях творението. Като ти казвам, че си глупав, да знаеш, съвсем сериозно ти го казва,. Нищо лично и обидно, просто констатация. Явно чукча е писател, а не е читател. Цитирам: Публикуваните данни са част от годишния доклад за туристическата статистика за 2015 г. от бразилското министерство на туризма. Пристигането на туристи се утрои през юни за началото на Световното първенство по футбол, като скочи от 350 025 през 2013 г. на 1 018 876 през 2014 г. Това ти е цитат от твоя източник. Числата са тези, които аз съм цитирал, цитирал, не измислил, по данни на бразилското министерство. Това, което даваш, това са данните за ЦЯЛАТА година. А това, което съм подал, това са данните за ПЪРВЕНСТВОТО. А дали правиш разлика? То само да ми цитираш дошли от САЩ за първенство по сокър, дето въобще нямат фенове в САЩ на този спорт, това е смешно и глупаво, явно и от футбол въобще не разбираш. Просто си слаба ракия, с малки крилца си, пънеш се да летиш, ама не става само с напомпани претенции. Просто не ставаш. За това и човекът те е определил като смотаняк. С което и аз съм съгласен, повече за нахалството без покритие. А ако си мислиш, че си зевзек, може да се каже, че се опитваш, но си твърде далеч от това понятие. Колкото и да ти се иска. Просто трябва да си знаеш мястото. Ако искаш друго, трябва да четеш много да събираш информация. ДА ЗНАЕШ. А не да се заяждаш. Една статия имаш, дори нея не си могъл да прочетеш и разбереш. Ако си в Англия, още по-зле. И да цитираш английска или американска медия, това е съвсем несериозно. Защото тези са лъжци. По проучване в САЩ някъде 2012-2014г за доверие в медиите в САЩ сред американците - някъде към 15%. Че в България да не сме по-тъпи от тях.

Коментари - Шолц е в Китай, очаква среща със Си Дзинпин | Днес.dir.bg

Шолц е в Китай, очаква среща със Си Дзинпин

Канцлерът води германски бизнесмени, сред които шефовете на "Мерцедес- Бенц и БМВ

Обратно в новината

Коментари - Шолц е в Китай, очаква среща със Си Дзинпин | Днес.dir.bg

Коментари

Я напишете, кой ги е посрещнал? Ако ви е неудобно, аз ще ви помогна- зам. кмет.

Че се моли да не купуват беемве и мерцедес че новите инженери, докторанти и професори нема да има какво да бачкат

Мерки за защита на конкуренцията от по евтините китайски автомобили? Поредната лудост. Нали точно конкуренцията е движеща сила. Хората ще решат дали искат да карат евтина китайска кола или скъпа немска.

Опитва да договаря картел. Инак "брандовете" са изпукали! Виждал съм на живо китайските коли. Може да са евтини, но не и некачествени!

Шолц да ходи в Румъния, в Китай може само да фалира немския бизнес!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ ВИДЯ ЛИ КАКВО СТАНА С ПАНДЕМИЯТА??? При бъдещите АМЕРИКАНСКИ САНКЦИИ СРЕЩУ КИТАЙ, ще стане още по-тегаво!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И тук в статията не пише, но щял да повдигне въпроса за спазването на човешките права! Дали Си няма да се окаже възпрепятстван?

В кой цирк работиш, момчето ми? Даже втора ръка китайските коли, били още по-качествени - затова ги внасяли в русия МУ ХА ХА ХА ХА

не се безпокой за конкуренцията, червена тиквичке :) и китай и мадарашката тръгват назад - далееееч назад

Нещо тръгна назад....при адаша ти с алцхаимера...ма не бил китай а гринголанда

Ха-ха...смя се преди 5,6...10 години... и сега и тоалетната ти хартия е китайска...от сибирска дървесина... ако не са чайниците и осрани ще ходите...след мазен хамбургер та сега те се смеят...рашъните и те...

Тоя дебил да му дават направо наградата ""ДАРВИН"" - без евтините руски ресурси...и милиард и половина китайски пазар... швабата става само да продава тенекии втора употреба в Бълхария и боклуци на промоция в бакалиите си тип Кауфланд

да не го пуснат по бързата пързалка като Лайнянката?

Свирено вече. Швабите си затвориха вратичката натам отдавна. Сега остава само да си ледат фалиралите фирми. Няма евтин руски ресурс - няма производство. Сами седнаха на чадъра.

Шолц е в Китай в опитите да спаси каквото остане от германския бизнес. Още преди година и 4 месеца Германия влезе р рецесия. Това се кри около 8 месеца, преди да го признаят. Германия е била силна винаги, когато е в съюз с Русия и получава евтини ресурси от там. За това САЩ и компанията управляващи ги сатанисти се погрижиха да ликвидират Германия. И опит да наложат за евроисполин Англия. Която едва се повдигна на нефелните си крачета и всеки момент ще се срути. Щото Русия и Китай рязко им резнаха основният им доход, на пиратска държава. Данък морски транспорт, който ловко са наложили на корабоплаването в света. САЩ разчитаха, че ще дръпнат германския бизнес бързо и безпроблемно. Ако някой помни въобще, това не е първата визита на Шолц в Китай. Още в началото беше там и много германски фирми се спасиха в Китай. Неизвестно при какви условия. Част от германския бизнес остана и се спаси в Русия. Където и да са, не ги заплашва съдбата ако се прехвърлят в САЩ. Там са поглъщани, претопявани и приключват съществуването си. по такива въпроси Шолц е в Китай. Или има проблеми с техните фирми. Или се подготвя и по-голямо изселване от Германия и се договарят условия. А може и друго да има. При всяко положение, с Германия като евросила е приключено. А както добре се знае, ЕС се крепеше на мотора на Европа. Финансите на ЕЦБ се крепяха на немските книжа, твърда валута. Се всичко това е финансова прах и пепел. ЕС съществува вече основно като политико-лаладжийска организация, с остатъчни възможности. Де факто са фалирали и се превръщат в твърда колониално-феодална система, подчинена на сатанисткия режим в САЩ. За това са спешните напъни за усвояването на Западни Балкани и всякакви дребни тертории. За да изсмучат спешно живителна финансова кръв. По традиционна схема: унищожаване на местно производство и наводняване със свои стоки. Ликвидиране на банковата система, инсталиране на свои демократични банки. И заробване на местната туземна популация с кредити.

Така се прави кредитно робство. А се пита, ние къде сме в тази схема. Вярно, окупирана от САЩ територия. Но кой те бута да влизаш в еврозоната. Това означава робство бетон. А да се връзваш по този начин с потъващ кораб е живо безумие. В Европа се оформя втора организация с Унгария, Словакия. Има БРИКС, който може да бъде далечна цел. В момента окупаторите няма да го допуснат. Но Унгария и Словакия са добър вариант за съюзници. Казвам Съюзници, а не по сегашният ни евростатус на колониално-феодално владение на групичка в Брюксел, назначавана неизвестно от кого, изпълняваща американски задачи.

Ало, Фанфан, тролице руска, Тези кремълски брътвежи можете да ги позлвата само за вътрешна употреба. За пред бедните руснаци, които не могат да си позволят да се разходят до Германия. Евтин руски ревсурс... До преди време руският ресурс беше по-скъп, когато в България нямаше друг. Течните горива бяха най-скъпи преди облагането с данъци. А ти май си трол!

Ало, Хех, тролице руска, Защо пак лъжеш бе? Толетната хартия се прави предимно от рециклирана хартия. Само руската е произведена в Китай, директно от сибирска дървесина. Също така производители в България има много. Сигурно те е яд, че великата Русия, космическа и ядрена сила, е отворила първия си завод за тоалетна хартия чак през 1969, т.е. години след като е изпратила човек в космоса, поради недостиг руснаците са се бърсали с Правда. Разбирам да послъжеш нещо за войната, което няма как да знаем, но ти лъжеш за всеизвестни неща. Не те ли е срам? Трол!

Той не е трол, просто ти си смотаняк

хахахаха, абе същество, абе ти да не живееш в САЩ или някоя дълбока информационна провинция? Та ти въобще си нямаш представа какво се случва из света. Каквото си задръстено, или си в Англия или среден щат иу някой планина с бъгав нет. човекът простичко ти го каза, Германия получаваше ресурси на смешни цени. Вярно, че за някои и те имаха участие за добив. Само се сещам за статистиката на световното по футбол в Бразилия. Най-многобройната група туристи, руските. В Европа си спомням, почти навсякъде менютата преведени на руски. Туристи по Азия, основно руски. За Дубай да не говорим. Това е щото нямат пари. Абе да не си германско пенсионерче. Или редови германец, дето като дойде на Черно море и си брои стотинките. А руснаците идват и са плащачи и то добри, наравно с българите. Останалото или стиснати или алкохолици и дргаджии. Много си зле. По тъпота наистина го докарваш на инглизки трол. Сигурно живееш там някъде, те са такъв формат по редкост тъпи. А нас интересите на САЩ не ни интересуват. Още повече, че техният интерес е българите да живеем зле. Така искали да ни управляват по-лесно.

Ало, Гого, троле руски, Аз съм Зевзек, смотаняк ще викаш на баща си, който също не може да си позволи да отиде да разгледа Германия. Трол!

Ало, грозната истина, тролице руска, Човекът може да е казал са змешните цени в кремълската преса, но надали. Най-многобройната група туристи в Бразилия е била аржентинската - 1,7 милиона, след това от САЩ - над 650 хил, Чили - 336 хил. За явни неща лъжеш, представям си какво е за онези, които човек няма как да првери. Трол!

Трябваше инфото да започне от самото начало така - "Шолц и германски индустриалци отидоха но просия в Китай". Фактите - вижте видеото от "официалното" им посрещане. Шолц беше посрещнат от заместник-кметицата на град Чунцин /или както е правилно да се произнесе, не съм специалист/. :):):)

- късно е чадо, резето хлопна - гладна кокошка, просо сънува

3евзек, то и аз мога да викам: Аз съм банан, аз съм банан. Ама на, киви съм. Колкото и да ми е неприятно да призная, но колегата съфорумец Гого е абсолютно прав. Едно е да си зевсек, а друго си е дребно заядливо пенсинерско мрънкотене. Поне познания да имаше и нещо смислено да казваше. А то ниво хоремаг. Дай нещо ценно, покажи на хората какво се случва. А то стандартна зомби пропаганда от телевизора. Не става да телевизора да мисли вместо теб и да имаш претенции.

А пък Малката Яра бъркала по дупките на кака си Живка Милиционерката и всички били много доволни и щастливи. Малката Яра пращала на своята възлюбена Живка СМС-и с надпис "Липсваш ми". Чичо Кенеф от Посолството и дедо Сорос харесват всичко това. Да живей ЕС и НАТОто!

Абе Зевзек, аз съм цитирал по спомени от времето на световното, когато не е имало никаква ескалация на отношението. Само дето не ми е ясно от къде са ци цчислата. Щото реших и аз да видя, какво има като инфо. И намирам ето това: Повече от 1 милион гости са посетили страната по време на Световното по футбол, което се проведе от 12 юни до 13 юли. По данни министерството на туризма на Бразилия, точният брой на чуждестранните туристи е бил 1 015 035 души, а в периода на провеждането на Мондиала в страната са пътешествали 3 056 397 бразилски граждани. Остава въпроса, На кой точно да се вярва: на теб или на министерството на туризма на Бразилия? Само че в това, което има сега, няма разделение по националности. Може и да има някъде, но информацията е стара и никому ненужна статистика. А ти се разходи, по Азия малко, Египет. Или отиди до Дубай. А след това седни да пишеш, ама без да ти диктуват.

"Шолц дойде в Китай по покана на премиера Ли Цян, но на летището делегацията му беше посрещната от заместник-кмета на Чунцин Джан Гуожи и посланика на Китай в Германия У Кен. "

На летището делегацията му беше посрещната само от заместник-кмета на Чунцин Джан Гуожи и посланика на Китай в Германия У Кен.

Ало, грозната истина, И аз мога да викам "ти си банан, ти си банан", обаче ей го на - трол си. Фанфан също. Трол си, защото яко лъжеш, вероятно защото от Кремъл са ти инсталирали такива спомени. А аз не лъжа, само се заяждам, защото съм Зевзек. https://www.mirror.co.uk/news/world-news/fifa-world-cup-2014-leads-6106072 Чети бързо, докато от дир-а не са го изтрили. Баш според мнистервтото на туризма чуждестранните посетители са 6,4 милиона. А ти си трол!

Зелената министърка на външните работи повлече крак членовете на германското правителство да ги вземат на мезе.

И Урсула така я посрещнаха - и тя е германка :-) Забавното ще е като се прибере в Германия - по медиите ще пише как "остро е поставил въпроса" и т.н. и ще се прави, че е уплашил китайците :-)

дъра -бъра два чадъра - руски ,китайски - евтините руски ресурси вече не са в ЕС , а в Китай ,ай ,ай ,ай

все пак немците няма да пискат ,ако за гърлото жълтурковци не ги стискат - така че стига изтъркани ,тъпи шаблони ,муухахаха

Канцлер на водещата ? европейска икономика посрещнат като търговси пътник!? Унизително ,но факт. Си с помощта на Пу ви спретна нов Сталинград - този път търговски ,слава богу Сваляйте цените на беемветата да смажете китайските боклуци!

SirBob

100 %

Си вдигнете цените че Евросъюза ще фалира

Моля те,......... Че ще фалираме

Олаф-Искаш ли да сме приятели? Си-Нали си имате,нашите врагове

ех зевзек, не ти видях творението. Като ти казвам, че си глупав, да знаеш, съвсем сериозно ти го казва,. Нищо лично и обидно, просто констатация. Явно чукча е писател, а не е читател. Цитирам: Публикуваните данни са част от годишния доклад за туристическата статистика за 2015 г. от бразилското министерство на туризма. Пристигането на туристи се утрои през юни за началото на Световното първенство по футбол, като скочи от 350 025 през 2013 г. на 1 018 876 през 2014 г. Това ти е цитат от твоя източник. Числата са тези, които аз съм цитирал, цитирал, не измислил, по данни на бразилското министерство. Това, което даваш, това са данните за ЦЯЛАТА година. А това, което съм подал, това са данните за ПЪРВЕНСТВОТО. А дали правиш разлика? То само да ми цитираш дошли от САЩ за първенство по сокър, дето въобще нямат фенове в САЩ на този спорт, това е смешно и глупаво, явно и от футбол въобще не разбираш. Просто си слаба ракия, с малки крилца си, пънеш се да летиш, ама не става само с напомпани претенции. Просто не ставаш. За това и човекът те е определил като смотаняк. С което и аз съм съгласен, повече за нахалството без покритие. А ако си мислиш, че си зевзек, може да се каже, че се опитваш, но си твърде далеч от това понятие. Колкото и да ти се иска. Просто трябва да си знаеш мястото. Ако искаш друго, трябва да четеш много да събираш информация. ДА ЗНАЕШ. А не да се заяждаш. Една статия имаш, дори нея не си могъл да прочетеш и разбереш. Ако си в Англия, още по-зле. И да цитираш английска или американска медия, това е съвсем несериозно. Защото тези са лъжци. По проучване в САЩ някъде 2012-2014г за доверие в медиите в САЩ сред американците - някъде към 15%. Че в България да не сме по-тъпи от тях.