Коментари - Шолц е против използването на германски оръжия от Украйна за обстрел на цели на руска територия | Днес.dir.bg

Шолц е против използването на германски оръжия от Украйна за обстрел на цели на руска територия

Политикът от Зелената партия Антон Хофрайтер наскоро стана първият член на управляващата коалиция в Германия, който публично подкрепи разхлабването на ограниченията за използване на западни оръжия от Украйна

Обратно в новината

Коментари - Шолц е против използването на германски оръжия от Украйна за обстрел на цели на руска територия | Днес.dir.bg

Коментари

Страх лозе пази

като отломките, дето падат дълбоко в руската територия, носят НАТОвски маркировки?!

Убий другия,за да не бъдеш убит!Това е войната на Путин и реалността!

Май само Путин ти е в главата Да не си превъртял

Дърпат дявола за опашката,но като положението стане сериозно,ще се изпокрият като мишки.Да му мислим ние тъпаците, които ги избираме да се грижат за нашето благополучие.Ха-ха-ха.

Да им разрешат, ама да не се сърдят на отговора

Значи,руснакът има привилегията и предимствата от собствена територия да убива и унищожава украинци,а украинците само постоянно да се бранят от руските терористични убийства и техните оръжия,нещо няма логика и смисъл!Смъртта от която идва държавата трябва да бъде унищожена !

урките 8 години избиваха руснаци,сега е техен ред да са под ножа;)Ако не се бяха помислили за центъра на вселената,нямаше да ядат шамари....но обикновено човек си пати от главата,няма значение коя;)

Твоя логика, по силният подчинява или унищожава по слабия, това е май по логично

Към отговор

Има привилегията на по силния

На фашагите още им държи влага от 45-та...

Трябва са се защитава по слабият,по малоброен и народ,а не угоеният и арогантен руснак!

Не съм чувал руснаците да са угоени

Е Путин що не праща руска войска във Китай или САЩ,а има смелост във слаба Украйна да я заличава?

Е що? Да си чул Китай или САЩ да са бомбили рускоговорящи с касетъчни бомби някъде ? Не си нали ?

Защото няма наглостта на англо-саксите да си вре носа!

Най ефективната отрова за руският натрапник ватник е модерното и ефективно оръжие от САЩ!

и сродните ти олигофрени един текст от стар плакат:"Хочешь попасть в США?Поступай в ракетные войска!";)

Руските ватници заради Путиновата война вече и като туристи не ги искат във цивилизованите и културни народи!

Ще го ударят на екотуризъм в собствената си страна

Руските ватници разбират единствено от бой и убийства за славата на КГБ диктаторът Путин! Мекушавостта на Шолц е облага за руските ватници окупатори убийци!

да покажеш твърдост;)Даже мога да ти помогна,като ти платя билета-до Киев или Харков,имаш и избор;)

За жертвите от двата народа, но всичко останало е толкова елементарно и смешно

късно е либе за китка.

Шилo

Шолц е проста и страхлива ватенка.

Винаги ще се намери, някой дебил да защитава терористична ватландия и да се противопоставя на решенията на света! Напротив трябват ракети един огромен арсенал да се изсипят по цяла раша над цивилни цели, за да разберат ватниците как се води войната от самите тях ...

искаш ти да си единственият дебил ли?;)

прав е човека, няма да става за смях като американците я! "САЩ се отказаха да изпращат на Украйна управляеми артилерийски снаряди Екскалибурна стойност 100 000 гущера, защото рядко улучват целта си, се казва в доклада според Бизнес инсайдър"

така де. руснака трябва да се убива с старо оръжие и да се коли с ръждив нож. руснака не заслужава да мре от ново оръжие.

така де, то се видя кой с лопати воюва. Тези снаряди колко да са стари дето не могат град да улучът какво остава за танк. Миндил чети бе .

ами чета 0.7 квадратни метра на ден и лопатите като погребален инструмент на руските мърши се оказват в голяма помощ за заравяне на руските трупове ха ха х ха

сте с окраината,що не посрещнахте зеленчука,ами се крихте като мишки???;)

Се разсейва и чака усраина да спре да подритва :)

нищо подобно.. Путин за да прикрие своя провал почна война . 500 000 руснаци загинаха, икономическа изолация, НАТО се приближи още повече и благодарение на Путин има ново оръжие- старото се даде на Украйна. 200 милиарда ДОЛАРА струва войната на Русия. ако бяха раздаде ни на всеки руснак щяха да са милионери в долари и нямаше да дават пари за погребения а за почивки и забавления и руснака нямаше да е мразен от целия свят .

То и усраинците тъй си раздаваха едни хамерикански пари 8 години, но дойде време да си ги заработят :)

украинците си пазят Род, Родина и Отечество а руските окупанти на майка си путката ли търсят да избиват деца в чужди държави.

доста отдалеч ги пазят-все от чужбина,и нямат никакво намерение да се приближават;)

Къв род бе майна .... че те половината в СССР са родени все още и не знаят "родния" си език .... род и родина пазели :)

забравил сум си хапчетата и май съм се понадрусал

Така звучиш,като надрусан или тъп.

май усрайна ши зариве на умряло когат западнярите прдставят сметката за сичките помощи... те тва ша бъде цирк

спокойно. сметката е платена с запориран на всички руски пари в ЕС и САЩ за покриване нуждите на НАТО и щетите в Украйна ..ха.ха.ха

Ти верно ли си толкова тъп?

"Германският канцлер Олаф Шолц се противопоставя на евентуално разширяване на военната подкрепа за Украйна от страна на Запада, " Ами да дава ракетите на България .. ние подкрепяме Украйна . ще препращаме германското оръжие с удоволствие.

lu4ka

Не сме.

знам че не сте българи..

Чекай некой нещо да ти даде, различно от чертежи :)

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ С БРАТСКА РУСИЯ

Ясно

АЗ СЪМ ВИНАГИ НА ЧЕРЕШАТА ИЛИ ПИЯН ИЛИ ДРОГИРАН

О, Украйна! осемстотин дена младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, вагнеровци грабят цивилни и убиват и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! ТРЯБВА ЗА 3 –И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк отговаря с други вик: ураааа Идат путлерасти като тигри, бягат като овци и пак се зарвъщат; украинци , орловци кат лъвове тичат по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни студ. Щурмът е отчаян, отпорът е лют. Три дни веч се бият, и хората на путин ги дерат , Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!! Путин свърши оръжието и руската армия остава да подпише капитулация. И пърди хиперзвучно ха ха ха хха Зеленски цар е на земята най-велик, над всички пръв, украинците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Украйна няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота!

lu4ka

Група политици спорели, кога е най-добре да се воюва с Русия: през пролетта, през есента, през зимата или през лятото? Не могли да се разберат и решили да попитат муте Меркел, че нали Германия имала най-голям опит в това. След много кратък размисъл Меркел казала: Според мен с Русия е най-добре да не се воюва.

Не няма да воюваме.. ще се предадем без бой и ще разрешим на руските мародери да крадат и убиват в България колкото си искат..ха.ха ха ха

ФАШИСТА ЗЕЛЕНСКИ ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИ ЗА ИЗВЪРШЕНИЯ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ

ПУТИН КЕ ПИЕ ВОДКА ОТ ФАШИСТКИЯ ЧЕРЕП НА ЗЕЛЕНСКИ

ФАШИСТКА УКРАЙНА КЕ ПАДНЕ

СЛАВА РОСИИ

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА

ФАШИСТА НАРКОМАН ЗЕЛЕНСКИ ГО ЧАКА СЪДБАТА НА САДАМ И КАДАФИТО ШЕ БЪДЕ ОБЕСЕН ПУБЛИЧНО И ФАШИСТКАТА МУ КОЖА ОДРАНА

АЗ СЪМ ФАШИСТ НАРКОМАН ПОДЛОГА НА ФАЩ! ЗАРАДИ МЕН СТРАДА ЦЯЛА УКРАЙНА ИДВА МИ ДА СЕ САМОУБИЯ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ СКОРО ЩЕ МЕ ЛИКВИДИРАТ

защо всички ракети днес ги правят по образ и подобие вибратора на Путин? мбхаааааа

ЩЕ СЕ БИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ ЩОТО СЪМ ТЪП НАРКОМАН ПОДЛОГА НА ФАЩ! НАКРАЯ ЩЕ МОБИЛИЗИРАМ И ДЕЦАТА

ТОЧНО ТАКА НАПРАВИ И ХИТЛЕР НАВРЕМЕТО

Шолц е леке!

МАЙ ФАШИСТКА УКРАЙНА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА Я ИМА НА КАРТАТА!БОЖЕ ГОСПОДИ КАКВО НАПРАВИХ ПРОСТИ МИ

ПРОСТЕНО ТИ Е

ами като не разрешава да ги даде на България и ние ще дадем оръжията на Украйна.

Страхотна идея, но ако може и да отидеш да им покажеш как се борави с оръжията, или ти ще даваш идеите а пък нашите деца ще мрът за американския интерес в Украйна?????

русолизците трябва да ви скопяват да нямате деца .. племе предателско проклето

Тъжно и жалко е колко НЕумни хора има тук, които не осъзнават с какви свободи и привилегии разполагат в този живот - свободата да се придвижваш, изразяваш и реализираш (стига да си кадърен). Тези т.нар. хора не само злорадстват, ами и желаят падението и разрухата на света и системата, в които живеят. Казват, че искат да бъдат завладяни и управлявани от едни авторитарни режими. Колко глупав трябва да си, за да искаш да те управлява диктатор? Може би тези хора смятат, че дикаторите имат техния светоглед, следователно ще изградят един добър свят (според техните критерии)? Представете си сега, че наистина ви управлява диктатор, 30 г., ама в пълен разрез с вашите приоритети и цели в живота. Помислете наистина над това преди да започнете с минусите, ама наистина.

Марсула Вон Дер Лайнен КОЙ я избра и на КОИ точно избори ???

Европа БЕШЕ либерална и свободна преди 20-30 години. Сега бавно се превръща в концлагер. Като каза за диктатора и веднага се сетих за Урсулата.

И двамата сте много далеч от истината. Свободни сте с еднопосочен билет да сбъднете мечтата си в Русия или СК, да видите наистина какво е дикатура. А за ЕК, потърсете в интернет "Как се избира председателят на Европейската комисия", безплатно е и лесно се намира. Не говерете глупости на едро.

Като се бараш на толкова свободен , що просто ей така БЕЗ ВИЗА не заминеш за САЩ бе ? Че да видиш там на какво се казва свободе и демокрация , а? Ти , който си бял Европеец ще те закопчат на секундата щото си без виза , нооооооо ... ...пълчищата Обонгоподобни мигранти , които влизат безпрепядствено от Мексико - тях никой няма да ги пипне ! ' Ми мерси от такваз свобода и такваз демокрация . Няма да издребняваме , че демокрацията в САЩ достигна такива космически нива , че там дори и мъртвите имат право на глас !

САЩ няма да имат проблем да ми издадат виза. За Вас не знам. Иначе, САЩ, могат да решават кого да допускат в границите си. В ЕС мога да се придвиждам свободно, без проблеми и ми добре.

окупатори, след като цялата противовъздушна и противоракетна отбрана в Крим бъде унищожена. Това заяви в ефира на телевизия „Еспресо“ военният експерт Дмитро Снегирев, цитиран и от агенция УНИАН. Той отбеляза, че според класификацията на НАТО мерките, които украинската армия извършва в Крим, са „първият етап от деокупацията на полуострова“. „В частност, унищожаването на противовъздушната и противоракетната отбрана на руснаците в Крим, както и руските бази. Украинските сили продължават да унищожават летищата Саки, Белбек и Джанкой. След като руската противовъздушна отбрана на полуострова бъде унищожена, основните локации - Кримският и Чонгарският мост, ще бъдат взети под огневи контрол. Ето защо Кримският мост все още не е унищожен - докато не бъдат унищожени системите за противовъздушна и противоракетна отбрана на Русия, както и базите на тяхната авиация в Крим. Няма смисъл да удряме Кримския мост, ако тяхната противовъздушна отбрана може да унищожи нашите ракети и безпилотни самолети.“ - заключи Снегирев. /БГНЕС

може би иска и украйна да изчезне ...само и само да не удари блядовете ! ама то тогава със сигурност ще му се наложи да ги удари ...ама ше бъде късно , и двуглвато врабче на райха, ше се вее над бундестага !

Повече руски училища, болници и детски градини За какво да ги жалим, това са руснаци И без това ходят на начално военно обучение, да видят малко истинска война руските дечица :) В америка някои ги водят на каишка и с намордници Просто хоби :)

дира е за съд

Ще трябва тотална война срещу западния нацизъм и АМЕРИКА, за да се приключи с тях от раз....никаква милост от страна на Путин, дори да използва ако трябва целия ядрен арсенал срещу тях! Аз съм за ....омръзна ми от лицемерните игрички на Запада....ако се мре да се мре!

ти си много прав, защото аз нито съм милиардер, нито милионер, цял живот съм работил на една заплата за семейството си и няма какво да губя! Обаче ако съм млионер и съм крал цял живот, а сега ако загубя всичко това в една война ще ме яд че няма кой да ми харчи милионите! Така че ....удри Путине и да не ти пука, избий тази лицемерна западна семка крадлива!

Очевидно нямаш семейство, иначе щеше да имаш какво да губиш. Или не го обичаш.

Постъпва много правилно защото знае, че в противен случай ще има ДДР2.

Но ще си намерят майстора, така ми се струва

Никарагуа, Куба, Венецуела, ....са в очакване на американското "разрешение"

Е русия Хитлер го е казал и затова уби толкова много руснаци Сега ги оставихме да се разплодят и вижте какво стана, нападат и плячкосват други страни

а мен ме банвате, а, профашистки пропагандатори. за съд сте

тоталния удар е Америка и Америка от това я е страх най много, защото тоталния враг е АМЕРИКА и злото в целия свят е АМЕРИКА, всичко останало е второстепенно и което ще им се случи и на тях! Първоначалния удар ще е върху злото на човечесъвото, а то е АМЕРИКА!!!

Стане ли така, че украйна да стреля по цели в Русия....то украйна си подписва смъуртната присъда тотално и никой няма да може да спре ядрения удар срещу украйна и нейните васали! А може би и това е целта на Зеленски....след като изгаря сбе си ще въвлече в огъня на атома и целия запад, за назидание че са го изоставили да мре, след като са го подтикнали към тази война!

москалите плашат само гаргите с техния остарял ядрен потенциал ! при една ядренна война Русия няма никакви шансове ! рашистите са само със 145 млн население , а запада е с над 1 млрд население ! голямата част от руското население е съсредоточено в няколко на брой градски агломерации като москва , Санкт Петербург и още 6-7 големи града милионници, докато при запада има стотици градове милионници пръснати от Австралия през Япония до Мадрид и зад океана ! територията на запада е много по голяма от тази на русия , само сащ и канада имат 19 млн кв.км. което е повече от 17-те млн.кв.км на руснаците ,да не прибавям австралия която е над 6 млн.кв.км. и Западна Европа ! какво искам да кажа , целите за поразяване на запада са ужасно много , докато руските цели за поразяване са в пъти по малко ! при един ядрен дуел ще останат 10-15 млн руснаци в сибир и другите огромни територии , които са много рядко населени !докато след ударите ще останат над 900 млн западняци живи ! единственното предимство на мужиците е, че те ще отидат в рая :)) щатите имат над 800 военни бази само в чужбина т.е. по цял Свят , а всички руски ядрени заряди са по малко , да не говорим за носителите т.е. ракетите , те са още по малко ! при ядрена война ще има победител и това ще е запада ! приказките за пълно унищожение и ядрена зима са само за глупаци ! преди години и янките и мужиците взривяваха атомни бомби , както и водородни бомби направо в атмосферата ! справка руснаците взривиха в атмосферата най голямата водородна бомба наречена Цар Бомба – Мощността ѝ се равнявала на 58,6 мегатона тротилов еквивалент или близо 3600 пъти по-мощна от първата атомна бомба, взривена на 6 август 1945 г. над град Хирошима.ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО 3600 ХИРОШИМСКИ АТОМНИ БОМБИ ВЗРИВЕНИ ЕДНОВРЕМЕННО , А НЕ Е ИМАЛО НИКАКВА ЯДРЕННА ЗИМА !

При термоядрена война,всички тези цифри и числа на поселения и територии,които си написал нямат никакво значение.Дори хлебарките няма да оцелеят.

Първата атомна бомба не е тази над Хирошима, а е взривена на 16-ти юли 1945-та година в пустинята Аламогордо, в щата Ню Мексико. От там нататък колко да вярваме на твърденията ти. Освен въпроса какви поражения може да нанесе, в една война съществува и въпроса какви поражения може да изтърпи всяка от страните. САЩ губят виетнамската война, не защото не могат да смелят Виетнам, а защото не могат да "платят цената" - тоест за САЩ като държава около 58 000 хилядите загинали американци в тази война са много по-непосилна цена от около милиона и половина виетнамци за Виетнам. Та сега въпрос - кой град ще е "разменната монета" за унищожаването на Москва? Дали САЩ ще са съгласни да унищожат Москва, рискувайки да им унищожат Ню Йорк? Както и да го гледаш, двете са силно неравностойни и сякаш си струва. Града Ню Йорк даже не е столица на щата Ню Йорк, а Москва е политическия, финансов, административен и промишлен център на Русия, при това с два пъти повече население. Размазваш Москва и най-много да ти унищожат Ню Йорк. Кво му плащаш? Предложи трази "размяна" на произволен американец и му гледай реакцията. Внимавай да не е много по-едър от теб. А сега повтори същото умствено упражнение с англичанин и Лондон или японец и Токио.

И аз съм против да се ползват германски оръжия срещу Русия , само с наши амерички оружия требе да се треска по манерката на Москалия !

Не само с американски, с български също С общи усилия да унищожаваме руските окупатори За къде без българия

Ако Русия използва свичките си възможности на армията- Света свършва. Знаеме че запада има ракети. Знаеме че и Русия има ракети- с атомни бойни глави.

Коментари - Шолц е против използването на германски оръжия от Украйна за обстрел на цели на руска територия | Днес.dir.bg

Шолц е против използването на германски оръжия от Украйна за обстрел на цели на руска територия

Политикът от Зелената партия Антон Хофрайтер наскоро стана първият член на управляващата коалиция в Германия, който публично подкрепи разхлабването на ограниченията за използване на западни оръжия от Украйна

Обратно в новината

Коментари - Шолц е против използването на германски оръжия от Украйна за обстрел на цели на руска територия | Днес.dir.bg

Коментари

Страх лозе пази

като отломките, дето падат дълбоко в руската територия, носят НАТОвски маркировки?!

Убий другия,за да не бъдеш убит!Това е войната на Путин и реалността!

Май само Путин ти е в главата Да не си превъртял

Дърпат дявола за опашката,но като положението стане сериозно,ще се изпокрият като мишки.Да му мислим ние тъпаците, които ги избираме да се грижат за нашето благополучие.Ха-ха-ха.

Да им разрешат, ама да не се сърдят на отговора

Значи,руснакът има привилегията и предимствата от собствена територия да убива и унищожава украинци,а украинците само постоянно да се бранят от руските терористични убийства и техните оръжия,нещо няма логика и смисъл!Смъртта от която идва държавата трябва да бъде унищожена !

урките 8 години избиваха руснаци,сега е техен ред да са под ножа;)Ако не се бяха помислили за центъра на вселената,нямаше да ядат шамари....но обикновено човек си пати от главата,няма значение коя;)

Твоя логика, по силният подчинява или унищожава по слабия, това е май по логично

Към отговор

Има привилегията на по силния

На фашагите още им държи влага от 45-та...

Трябва са се защитава по слабият,по малоброен и народ,а не угоеният и арогантен руснак!

Не съм чувал руснаците да са угоени

Е Путин що не праща руска войска във Китай или САЩ,а има смелост във слаба Украйна да я заличава?

Е що? Да си чул Китай или САЩ да са бомбили рускоговорящи с касетъчни бомби някъде ? Не си нали ?

Защото няма наглостта на англо-саксите да си вре носа!

Най ефективната отрова за руският натрапник ватник е модерното и ефективно оръжие от САЩ!

и сродните ти олигофрени един текст от стар плакат:"Хочешь попасть в США?Поступай в ракетные войска!";)

Руските ватници заради Путиновата война вече и като туристи не ги искат във цивилизованите и културни народи!

Ще го ударят на екотуризъм в собствената си страна

Руските ватници разбират единствено от бой и убийства за славата на КГБ диктаторът Путин! Мекушавостта на Шолц е облага за руските ватници окупатори убийци!

да покажеш твърдост;)Даже мога да ти помогна,като ти платя билета-до Киев или Харков,имаш и избор;)

За жертвите от двата народа, но всичко останало е толкова елементарно и смешно

късно е либе за китка.

Шилo

Шолц е проста и страхлива ватенка.

Винаги ще се намери, някой дебил да защитава терористична ватландия и да се противопоставя на решенията на света! Напротив трябват ракети един огромен арсенал да се изсипят по цяла раша над цивилни цели, за да разберат ватниците как се води войната от самите тях ...

искаш ти да си единственият дебил ли?;)

прав е човека, няма да става за смях като американците я! "САЩ се отказаха да изпращат на Украйна управляеми артилерийски снаряди Екскалибурна стойност 100 000 гущера, защото рядко улучват целта си, се казва в доклада според Бизнес инсайдър"

така де. руснака трябва да се убива с старо оръжие и да се коли с ръждив нож. руснака не заслужава да мре от ново оръжие.

така де, то се видя кой с лопати воюва. Тези снаряди колко да са стари дето не могат град да улучът какво остава за танк. Миндил чети бе .

ами чета 0.7 квадратни метра на ден и лопатите като погребален инструмент на руските мърши се оказват в голяма помощ за заравяне на руските трупове ха ха х ха

сте с окраината,що не посрещнахте зеленчука,ами се крихте като мишки???;)

Се разсейва и чака усраина да спре да подритва :)

нищо подобно.. Путин за да прикрие своя провал почна война . 500 000 руснаци загинаха, икономическа изолация, НАТО се приближи още повече и благодарение на Путин има ново оръжие- старото се даде на Украйна. 200 милиарда ДОЛАРА струва войната на Русия. ако бяха раздаде ни на всеки руснак щяха да са милионери в долари и нямаше да дават пари за погребения а за почивки и забавления и руснака нямаше да е мразен от целия свят .

То и усраинците тъй си раздаваха едни хамерикански пари 8 години, но дойде време да си ги заработят :)

украинците си пазят Род, Родина и Отечество а руските окупанти на майка си путката ли търсят да избиват деца в чужди държави.

доста отдалеч ги пазят-все от чужбина,и нямат никакво намерение да се приближават;)

Къв род бе майна .... че те половината в СССР са родени все още и не знаят "родния" си език .... род и родина пазели :)

забравил сум си хапчетата и май съм се понадрусал

Така звучиш,като надрусан или тъп.

май усрайна ши зариве на умряло когат западнярите прдставят сметката за сичките помощи... те тва ша бъде цирк

спокойно. сметката е платена с запориран на всички руски пари в ЕС и САЩ за покриване нуждите на НАТО и щетите в Украйна ..ха.ха.ха

Ти верно ли си толкова тъп?

"Германският канцлер Олаф Шолц се противопоставя на евентуално разширяване на военната подкрепа за Украйна от страна на Запада, " Ами да дава ракетите на България .. ние подкрепяме Украйна . ще препращаме германското оръжие с удоволствие.

lu4ka

Не сме.

знам че не сте българи..

Чекай некой нещо да ти даде, различно от чертежи :)

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ С БРАТСКА РУСИЯ

Ясно

АЗ СЪМ ВИНАГИ НА ЧЕРЕШАТА ИЛИ ПИЯН ИЛИ ДРОГИРАН

О, Украйна! осемстотин дена младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, вагнеровци грабят цивилни и убиват и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! ТРЯБВА ЗА 3 –И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк отговаря с други вик: ураааа Идат путлерасти като тигри, бягат като овци и пак се зарвъщат; украинци , орловци кат лъвове тичат по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни студ. Щурмът е отчаян, отпорът е лют. Три дни веч се бият, и хората на путин ги дерат , Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!! Путин свърши оръжието и руската армия остава да подпише капитулация. И пърди хиперзвучно ха ха ха хха Зеленски цар е на земята най-велик, над всички пръв, украинците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Украйна няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота!

lu4ka

Група политици спорели, кога е най-добре да се воюва с Русия: през пролетта, през есента, през зимата или през лятото? Не могли да се разберат и решили да попитат муте Меркел, че нали Германия имала най-голям опит в това. След много кратък размисъл Меркел казала: Според мен с Русия е най-добре да не се воюва.

Не няма да воюваме.. ще се предадем без бой и ще разрешим на руските мародери да крадат и убиват в България колкото си искат..ха.ха ха ха

ФАШИСТА ЗЕЛЕНСКИ ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИ ЗА ИЗВЪРШЕНИЯ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ

ПУТИН КЕ ПИЕ ВОДКА ОТ ФАШИСТКИЯ ЧЕРЕП НА ЗЕЛЕНСКИ

ФАШИСТКА УКРАЙНА КЕ ПАДНЕ

СЛАВА РОСИИ

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА

ФАШИСТА НАРКОМАН ЗЕЛЕНСКИ ГО ЧАКА СЪДБАТА НА САДАМ И КАДАФИТО ШЕ БЪДЕ ОБЕСЕН ПУБЛИЧНО И ФАШИСТКАТА МУ КОЖА ОДРАНА

АЗ СЪМ ФАШИСТ НАРКОМАН ПОДЛОГА НА ФАЩ! ЗАРАДИ МЕН СТРАДА ЦЯЛА УКРАЙНА ИДВА МИ ДА СЕ САМОУБИЯ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ СКОРО ЩЕ МЕ ЛИКВИДИРАТ

защо всички ракети днес ги правят по образ и подобие вибратора на Путин? мбхаааааа

ЩЕ СЕ БИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ ЩОТО СЪМ ТЪП НАРКОМАН ПОДЛОГА НА ФАЩ! НАКРАЯ ЩЕ МОБИЛИЗИРАМ И ДЕЦАТА

ТОЧНО ТАКА НАПРАВИ И ХИТЛЕР НАВРЕМЕТО

Шолц е леке!

МАЙ ФАШИСТКА УКРАЙНА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА Я ИМА НА КАРТАТА!БОЖЕ ГОСПОДИ КАКВО НАПРАВИХ ПРОСТИ МИ

ПРОСТЕНО ТИ Е

ами като не разрешава да ги даде на България и ние ще дадем оръжията на Украйна.

Страхотна идея, но ако може и да отидеш да им покажеш как се борави с оръжията, или ти ще даваш идеите а пък нашите деца ще мрът за американския интерес в Украйна?????

русолизците трябва да ви скопяват да нямате деца .. племе предателско проклето

Тъжно и жалко е колко НЕумни хора има тук, които не осъзнават с какви свободи и привилегии разполагат в този живот - свободата да се придвижваш, изразяваш и реализираш (стига да си кадърен). Тези т.нар. хора не само злорадстват, ами и желаят падението и разрухата на света и системата, в които живеят. Казват, че искат да бъдат завладяни и управлявани от едни авторитарни режими. Колко глупав трябва да си, за да искаш да те управлява диктатор? Може би тези хора смятат, че дикаторите имат техния светоглед, следователно ще изградят един добър свят (според техните критерии)? Представете си сега, че наистина ви управлява диктатор, 30 г., ама в пълен разрез с вашите приоритети и цели в живота. Помислете наистина над това преди да започнете с минусите, ама наистина.

Марсула Вон Дер Лайнен КОЙ я избра и на КОИ точно избори ???

Европа БЕШЕ либерална и свободна преди 20-30 години. Сега бавно се превръща в концлагер. Като каза за диктатора и веднага се сетих за Урсулата.

И двамата сте много далеч от истината. Свободни сте с еднопосочен билет да сбъднете мечтата си в Русия или СК, да видите наистина какво е дикатура. А за ЕК, потърсете в интернет "Как се избира председателят на Европейската комисия", безплатно е и лесно се намира. Не говерете глупости на едро.

Като се бараш на толкова свободен , що просто ей така БЕЗ ВИЗА не заминеш за САЩ бе ? Че да видиш там на какво се казва свободе и демокрация , а? Ти , който си бял Европеец ще те закопчат на секундата щото си без виза , нооооооо ... ...пълчищата Обонгоподобни мигранти , които влизат безпрепядствено от Мексико - тях никой няма да ги пипне ! ' Ми мерси от такваз свобода и такваз демокрация . Няма да издребняваме , че демокрацията в САЩ достигна такива космически нива , че там дори и мъртвите имат право на глас !

САЩ няма да имат проблем да ми издадат виза. За Вас не знам. Иначе, САЩ, могат да решават кого да допускат в границите си. В ЕС мога да се придвиждам свободно, без проблеми и ми добре.

окупатори, след като цялата противовъздушна и противоракетна отбрана в Крим бъде унищожена. Това заяви в ефира на телевизия „Еспресо“ военният експерт Дмитро Снегирев, цитиран и от агенция УНИАН. Той отбеляза, че според класификацията на НАТО мерките, които украинската армия извършва в Крим, са „първият етап от деокупацията на полуострова“. „В частност, унищожаването на противовъздушната и противоракетната отбрана на руснаците в Крим, както и руските бази. Украинските сили продължават да унищожават летищата Саки, Белбек и Джанкой. След като руската противовъздушна отбрана на полуострова бъде унищожена, основните локации - Кримският и Чонгарският мост, ще бъдат взети под огневи контрол. Ето защо Кримският мост все още не е унищожен - докато не бъдат унищожени системите за противовъздушна и противоракетна отбрана на Русия, както и базите на тяхната авиация в Крим. Няма смисъл да удряме Кримския мост, ако тяхната противовъздушна отбрана може да унищожи нашите ракети и безпилотни самолети.“ - заключи Снегирев. /БГНЕС

може би иска и украйна да изчезне ...само и само да не удари блядовете ! ама то тогава със сигурност ще му се наложи да ги удари ...ама ше бъде късно , и двуглвато врабче на райха, ше се вее над бундестага !

Повече руски училища, болници и детски градини За какво да ги жалим, това са руснаци И без това ходят на начално военно обучение, да видят малко истинска война руските дечица :) В америка някои ги водят на каишка и с намордници Просто хоби :)

дира е за съд

Ще трябва тотална война срещу западния нацизъм и АМЕРИКА, за да се приключи с тях от раз....никаква милост от страна на Путин, дори да използва ако трябва целия ядрен арсенал срещу тях! Аз съм за ....омръзна ми от лицемерните игрички на Запада....ако се мре да се мре!

ти си много прав, защото аз нито съм милиардер, нито милионер, цял живот съм работил на една заплата за семейството си и няма какво да губя! Обаче ако съм млионер и съм крал цял живот, а сега ако загубя всичко това в една война ще ме яд че няма кой да ми харчи милионите! Така че ....удри Путине и да не ти пука, избий тази лицемерна западна семка крадлива!

Очевидно нямаш семейство, иначе щеше да имаш какво да губиш. Или не го обичаш.

Постъпва много правилно защото знае, че в противен случай ще има ДДР2.

Но ще си намерят майстора, така ми се струва

Никарагуа, Куба, Венецуела, ....са в очакване на американското "разрешение"

Е русия Хитлер го е казал и затова уби толкова много руснаци Сега ги оставихме да се разплодят и вижте какво стана, нападат и плячкосват други страни

а мен ме банвате, а, профашистки пропагандатори. за съд сте

тоталния удар е Америка и Америка от това я е страх най много, защото тоталния враг е АМЕРИКА и злото в целия свят е АМЕРИКА, всичко останало е второстепенно и което ще им се случи и на тях! Първоначалния удар ще е върху злото на човечесъвото, а то е АМЕРИКА!!!

Стане ли така, че украйна да стреля по цели в Русия....то украйна си подписва смъуртната присъда тотално и никой няма да може да спре ядрения удар срещу украйна и нейните васали! А може би и това е целта на Зеленски....след като изгаря сбе си ще въвлече в огъня на атома и целия запад, за назидание че са го изоставили да мре, след като са го подтикнали към тази война!

москалите плашат само гаргите с техния остарял ядрен потенциал ! при една ядренна война Русия няма никакви шансове ! рашистите са само със 145 млн население , а запада е с над 1 млрд население ! голямата част от руското население е съсредоточено в няколко на брой градски агломерации като москва , Санкт Петербург и още 6-7 големи града милионници, докато при запада има стотици градове милионници пръснати от Австралия през Япония до Мадрид и зад океана ! територията на запада е много по голяма от тази на русия , само сащ и канада имат 19 млн кв.км. което е повече от 17-те млн.кв.км на руснаците ,да не прибавям австралия която е над 6 млн.кв.км. и Западна Европа ! какво искам да кажа , целите за поразяване на запада са ужасно много , докато руските цели за поразяване са в пъти по малко ! при един ядрен дуел ще останат 10-15 млн руснаци в сибир и другите огромни територии , които са много рядко населени !докато след ударите ще останат над 900 млн западняци живи ! единственното предимство на мужиците е, че те ще отидат в рая :)) щатите имат над 800 военни бази само в чужбина т.е. по цял Свят , а всички руски ядрени заряди са по малко , да не говорим за носителите т.е. ракетите , те са още по малко ! при ядрена война ще има победител и това ще е запада ! приказките за пълно унищожение и ядрена зима са само за глупаци ! преди години и янките и мужиците взривяваха атомни бомби , както и водородни бомби направо в атмосферата ! справка руснаците взривиха в атмосферата най голямата водородна бомба наречена Цар Бомба – Мощността ѝ се равнявала на 58,6 мегатона тротилов еквивалент или близо 3600 пъти по-мощна от първата атомна бомба, взривена на 6 август 1945 г. над град Хирошима.ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО 3600 ХИРОШИМСКИ АТОМНИ БОМБИ ВЗРИВЕНИ ЕДНОВРЕМЕННО , А НЕ Е ИМАЛО НИКАКВА ЯДРЕННА ЗИМА !

При термоядрена война,всички тези цифри и числа на поселения и територии,които си написал нямат никакво значение.Дори хлебарките няма да оцелеят.

Първата атомна бомба не е тази над Хирошима, а е взривена на 16-ти юли 1945-та година в пустинята Аламогордо, в щата Ню Мексико. От там нататък колко да вярваме на твърденията ти. Освен въпроса какви поражения може да нанесе, в една война съществува и въпроса какви поражения може да изтърпи всяка от страните. САЩ губят виетнамската война, не защото не могат да смелят Виетнам, а защото не могат да "платят цената" - тоест за САЩ като държава около 58 000 хилядите загинали американци в тази война са много по-непосилна цена от около милиона и половина виетнамци за Виетнам. Та сега въпрос - кой град ще е "разменната монета" за унищожаването на Москва? Дали САЩ ще са съгласни да унищожат Москва, рискувайки да им унищожат Ню Йорк? Както и да го гледаш, двете са силно неравностойни и сякаш си струва. Града Ню Йорк даже не е столица на щата Ню Йорк, а Москва е политическия, финансов, административен и промишлен център на Русия, при това с два пъти повече население. Размазваш Москва и най-много да ти унищожат Ню Йорк. Кво му плащаш? Предложи трази "размяна" на произволен американец и му гледай реакцията. Внимавай да не е много по-едър от теб. А сега повтори същото умствено упражнение с англичанин и Лондон или японец и Токио.

И аз съм против да се ползват германски оръжия срещу Русия , само с наши амерички оружия требе да се треска по манерката на Москалия !

Не само с американски, с български също С общи усилия да унищожаваме руските окупатори За къде без българия

Ако Русия използва свичките си възможности на армията- Света свършва. Знаеме че запада има ракети. Знаеме че и Русия има ракети- с атомни бойни глави.