Шок в САЩ, след като полицията публикува запис на бруталния арест на чернокож, който починал

Протести в Мемфис и Вашингтон, президентът Джо Байдън разговаря със семейството на Никълс

Обратно в новината

Коментари - Шок в САЩ, след като полицията публикува запис на бруталния арест на чернокож, който починал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в тази статия всички са шокирани. Шокирани абележете всеки ден в новините има шокирани хора.

това е една шокиращо баята новина, която масмедиите на лгбтку+хитлеристката, дженералска хунта посмяха да пуснат едва вчера. а днес ехото я довя и тук. а пък бай ви гьон бил просто "възмутен". а въсащност това са естествените последствия от управлението на "демократите", дълбоката държава и давоските изчадия от сатанинската синагога. Бог с нас

Жалко за магазините. Живота му не струва колкото ще потрошат сега по улиците.

Справедливо убийство по американски.. САЩ - стожера на правата на човека. 2023 г. ?!

Не е като с Новичик културно да си го отровят , ама….

ООН да излезе с резолюция а ЕС да обяви санкции и ембарго на САЩ за неспазване правата на човека и престъпления над малцинствата; германците и французите да сформират и пратят няколко умиротворителни дивизии (ние също ше пратим една рота за цвят ако оцелее по пътя дотам); Ако САЩ доброволно и демократично не се раздели на поне пет държави, англичаните и шведите да започнат бомбардировки на вашингтон.... точно както стана в югославия... крайно време е да се демократизира америка както беше демократизиран ирак

кат не слушкаш те бият... а па тука вика -бил хванат от петимата служители на реда, които го пребили безмилостно. Всички те също са чернокожи..... еее, едни чернилки претрепали друга чернилка; ми че то тва в америка е ежедневие бе... ся па ша съ почне бляк лайф и прочие салати

И пак ли е расистко? Или сега ще кма ново движение животът на престъпниците има значение (CLM criminals life matters)? Най-тъпото е , че ако петимата черни полицаи бяха пребили бял човек, никой нищо нямаше да каже, да не говорим пък малоумната кукла байдън да се обади. А между другото , тук в ЛА не съм чул нищо, поне засега, ама явно дирниците доста се вълнуват от живота на чернокожите си събратя .

побоят е зверски ,,защото полицаите са чернокожи...белият полицай се е опитал даже да ги спре

А в Африка, даже ги и ядът.

Эастреляният полицай в Джорджия пада и преди да иэгуби съэнание стреля в самоэащита и убива негъро набадател от Мемфис. Това е истината.. От мястото на репортажа.

Негъро от Мемфис прострелва бялият полицай в стомаха. Пплицаят пада, стреля в эащита и убива негъро... Това е истината

Е какъв шок пребили са някакъв див негър който нарушава закона и оказва съпротива на полицията. Даже малко са го били. Добре че полицаите също са негри и така америкамското общество ще приеме по лесно случката.

Изглежда, че Гонзо пише из тоя форум редовно. Кежуал рейсист, дето се вика.

Аве, тея САЩ в Шенген ли са?

Те са в африка, нали им викат афроамериканци

Ама сега негрите да разбиват магазини и да палят само в техните си квартали. Тук бели не са участвали. П.П. Абе работата ясна. Кой го е карал в чужд квартал да продава дрога. Той местния дилър си е платил за "защитата".

се е противило на полицията. Това е причината. Има хиляди видеа с подобен сюжет. Полиция спира за проверка или идва при сигнал за нарушение ( в САЩ полицията идва, за разлика от при нас) и виновния афро-американец започва да вади нож, пистолет, каквото има под ръка или да бяга и да псува. Резултатът е, че полицаите прилагат сила. Понякога се случва, виновния афро-американец да отиде бързо в царството на Аида. Обаче, как може да се процедира по друг начин с тези творения на природата. Например във Филаделфия, Кенсигтън авеню, полицаите вече не ходят, за да няма по 100- 200 отправили се в отвъдното цветни братя. Та, те така .

Чернилките,наречени от тебе творения на природата всъщност са диви питекантропи си,чието ментално ниво е отпреди хилядолетия. Те са убедени че могат да правят каквото си искат,без да се съобразяват с никого и нищо. И че никой не може да им търси сметка,дори когато вършат престъпления.

Негърът защо се е държал агресивно с полицаите? Ако е изпълнявал техните разпореждания и е дал документите си за проверка без да се съпротивлява,нямало е да пострада.

Донт лук ъп, донт лук ъп ... Туйто!

Много крехки тез черни душици ... лоша дрога или експериментални препаратчета ... Вижте там дали Тъкър няма вина, или Джордан Питърсън ... все някоя мръсотийка ще намерите или изфабрикувате!

А лицемерните антирасисти нека обяснят защо огромното мнозинство от затворниците в САЩ са чернокожи. По-точно казано има расизъм,но с обратен знак. Чернилките искат да получават без да работят,убедени са че имат само права,но не и задължения. И че редът и правилата в обществото се отнасят за всички други,но не и за тях.

само черни стават комунисти и мюсюлмани и правят идеологически престъпления, защото са бедни.

В момента е от излъчването на разследването от Project Veritas със скрита камера. На записа шефче от Файзър разказва как нарочно мутират корона щамове за да продават повече ваксини. Цял САЩ гръмна, всички говорят само за това. Но вие ни пускате треторазрядна новина вместо това. Жалки сте.

аман вече аман...и Меганката и тъпото Хари и те пригласят

В конкретния случай протестите би трябвало да са само и единствено срещу полицейското насилие, тъй като и починалия и полицаите са чернокожи. В случая с Джордж Флойд акцента беше почти изцяло към расистки подбуди, но се оказва, че нещата не са 'черно-бели' както някои си мислеха.

аз само да питам? У Франция как викат на неграта? Афро-французи?

А кои са тия дето им викат индобългари?

Викат им франкочерни.

добре че този път черни нинджи са убили черна нинджа за да не каканижат пак цяла година плиопитеците!

Не е трябвало чак да го убиват. Достатъчно е било да го набият,след което безмилостно да го надупят. И да го пуснат да си ходи.

Жестоко го пребили човека. Дай власт на черен/или сиганин и глей ко става...

Трябвало е да го надупят. И то така,че да му секне дъхът!

При чернокожи полицаи убили чернокож не виждам расизъм. Да, полицейска бруталност, но няма как да има расизъм.

Полицай че ще ги оправдаят според мен до някаква степен. Идея си нямаме с какви същества тия хора трябва да работят. Това че са прекалили е безспорно и определено срамно при пет на един няма никаква нужда от побой. Слагат му белезниците и е до там къде ще бяга. Проблемът винаги идва в съпротивата това им е в кръвта на негрите... Някой де има доста интелигентни от тях

от боди камерите. Отварят вратата на колата измъкват го за реврите и почват да го налагат, без обяснния, той вика спокойн спокойно, какво става, какво става, а те почват да крещят да ляга на земята, той вика спокойно спокойно , не мърдам , долу съм , лягам , лягам, ама тия вече са толкова нахъсани , че върху него са скочили трима , и го маризят, той не се съпротивлява. После единият му пуска електрошок, арестувания явно от инстинкт за самосъхранение се отскубва и тръгва да бяга, настигат го пръскат лютив спрей, който попада и в очите на пръскащия щото е прекалено близо, той се връща към патрулката да се съвземе и като се съвзема , вади палката и се връща и почва да го налага като брашнян чувал, як кютек бая дълго време. После записа продължава след боя , събрали се като на оперативка и си правят разбор на случката , превъзбудени от адреналина, като че току що са скочили с бънджи.

ㅤ

Пак ни занимават с некво въшливо негрО.

Чернокожи полицаи умътвяват чернокож с бой и вече няма расизъм. Ура в САЩ вече няма расизъм. Е тва Хитлер ако го беше приложил, евреите да убиват евреи, сега щеше да е с чисти ръце, както САЩ

Европейския съюз веднага да наложи най-строгите санкции. ВЕДНАГА

САЩ трябва да кажат, ЕС не прави нищо без САЩ да им наредят!

Редно е сега да има международно осьждане на расизма и насилието, поругаването на правата на негрите и на белите( отнели са им правото само те да бият негрите). НАТО да се сьбере и да удобри военна помощ за негрите в САЩ: метални кастети, рьчни гранати, пистолети, автомати и гранатомети. Тази помощ ще помогне на негрите да постигнат по справедливи условия в преговорите за мир.

Пише се одобри,а не удобри. Ти си тъп и неграмотен!

От безразсъдно шофиране травмите на пострадалите са също смъртоносни.

Тук като нищо не ги правят нарушилите по пътищата, жертвите са много повече.

Настьпил е най-накрая процесьт на диверсификация на боя. Не само бели бият черни, а и черни бият черни. Сега следва черни бият бели и т.н. Американски ценности.

И аз съм в шок - някакъв нехранимайко карал опасно. Полиция го спира. Полиция, а не пожарна. Оня хуква да бяга. В шок съм - само за това е трябвало да му пуснат един куршум на място. До кога ще се подстрекават престъпниците да се държат нагло. Та тоя се е опитал да бяга от полицията.

Нормално е да бяга по инстинкт

Не ги оправдавам полицаите, но и онзи не е бил света вода ненапита.

И пак се започна.

Нещо много вяло с протестите. Да не би, защото полицаите са американски африканци?

Ще излезе партенка, че на единия прапрадядо му е мулат и почват. Помните ли как бойкотираха първия актьор, който трябваше да играе бащата на сестрите Уилямс понеже бил черен, но твърде светъл нюанс?

Ще допълня, че там много от черните не разбират какво е расизъм и упорито вярват, че расизъм има единствено от белите към черните, но към и от други раси е невъзможно. И даже не знаят колко други народи и раси са били зяробвани, че и за по-дълго. Китайците са били по-долу и от тях през по-миналия век в САЩ, но вместо да циврят са се наложили като работяги и в наши дни никой не ги тормози.

5-ма въоръжени на един невъоръжен - sounds legit, right?

Никой не може така да бие черен както други черни. Те белите затова вече не ги бесят. Дали са им евтин алкохол и пищови и те сами се трепят.

Кво ни вълнува за американските цигани . Като искат да се трепят. Някой решава ли нашите проблеми?

Това расизъм ли е? Да видим какво са ни подготвили либералите. Някакъв нов лозунг

Ще дойде време в което полицията ще използва шило и чук за умъртвяване на добитък за да пести патрони.

негри бият негри

Предстои да видим как негри клецат негри. Представяш си полицаите ако бяха извадили големите си черни тояги и го бяха надупили? Тоя щеше да умре от ужас още преди да са му го вкарали!

Връщай нпотата на зорз и бой по столипинските всеки ден

Ами сега?! Лозунги "Black lives matter" ще има ли? Бог да прости човека и ВСЕКИ да си получи заслуженото.

Вътрешно цигански проблем.

Негрите никогане са обичали белите, обратното би било лицемерие. 80% от престъпленията в сащ са от негри.

В САЩ негрите са около 20% от населението, но между 82 и 85% от престъпленията годишно се извършват именно от тях!

ИСТИНАТА

В САЩ негрите са точно 12,1% от населението

Нека лицемерните отрепки,които те обвинят че си расист да обяснят защо е така. Фактите са неопровержими.

Браво и тука трябва така нали сме за американската демокрация ха ха ха

Аааа там полицията биела бе, тука защо ги галим

Пак късмет, че са били само черни полицаи. А че в тамошната полиция има много отпадък си е така откакто я има. Публична тайна е, че много от тях здраво се зобат със стероиди, което е престъпление, но началството си затваря очите. Съгласен съм, че с това вредят единствено на себе си, но това са хора, които са се клели да налагат и по подразбиране да спазват. И това е дреболия, оттам нататък вече има расово профилиране, корупция, кражби, злоупотреба със служебно положение и прочее. А тоя умрелият ако беше стоял кротко щеше да е жив, но те са твърдо убедени, че да оказваш съпротива при арест им е право гарантирано в конституцията. На ден десетки хиляди биват спрени и проверени в цялата страна, но убити са единици. Е как другите могат да съдействат ама той не може?

Човека се опитваше да избегне ударите ! Затова и направи опит да побегне ! Това не беше съпротива , а условен рефлекс за самозащита !