Коментари - Шофьорът на разцепения джип в Пловдив - с книжка от 3 г. и провинения на пътя | Днес.dir.bg

Шофьорът на разцепения джип в Пловдив - с книжка от 3 г. и провинения на пътя

21-годишният Кристиян Екмекчиян е син на служителка на КАТ в Пловдив и е бил студент в Пловдивския университет

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът на разцепения джип в Пловдив - с книжка от 3 г. и провинения на пътя | Днес.dir.bg

Коментари

Понеже е на служителка на КАТ, затова ли още не знаем ориентировъчната скорост? Затова ли не му е пукало с колко кара?

Сега ще му турят един делукс надгробен паметник и толкоз.

Жалко за момичето. И за другите 2 деца.

Пловдивчани по принцип са най-некадърните шофьори във Вселената

Е, момчето е карало с 20 след като е ударило една минерална вода, ама един от чинарите се е метнал връз него. Дано невинните жертви в болницата се оправят бързо и безпроблемно. Иначе мам Екмекчян си научила урока по трудния начин.

Родната милиция ни пази

Яко прецакване :( . Законът на Дарвин, Законите на физиката не подлежат на обжалване. Адвокатите са в траур и те прецакани.

поне не е затрил някой невинен и няма да се възпроизведе някое лайно от него

Жалко за два млади живота, особено този на момичето. Всички ,които се смятат за недосегаеми са близки на някой свързан с власт и положение. Лошото е ,че и този изрод е прекъснал и живота на момичето. Смятал е ,че щом майката работи в КАТ всичко му е разрешено. Да, ама не… съдбата решава друго. Въпреки всичко ,да почиват в мир! Само катаджийката следващият път научи детето си, че има правила и те са за всички.Жалко ,много жалко и бог да ги прости!

Бог да прости момичето! Останалите две деца да благодарят за живота си на инженерите от ЛР.

Нема да липсват на генофонда, една снимка с книга не видях , само скъпи коли и дрехи. Естествен подбор. Ти да разцепиш тоя био поне 180 е карал на мама синковеца а тати кой знае кой е .

Война не ни трябва, Скъпи родители, замисляте ли се за някакви последствия, изобщо. Жалко за младите. Да почиват в мир.

За скоростта се оказах прав . В населено място..... Тъпотията му уби още един живот... Значи е бил дрогиран...хайде чакам да прочета..

От къде 21 годишен кара толкова скъпи джипове,на майка му заплатата не е повече от 1500 отдел регистрации

Корумпирана служителка в КАТ, дето със скромната си заплата на държавен служител съумяла да купи на синчето си мощна скъпа джипка! Е, нека сега си джитка с джипа на воля малкото лайненце! Чудесна новина, дай Боже по-често такива новини за загинали копеленца на разни БГ-богаташи-кожодери, чорбаджии-изедници, корупционери, политици, министри, депутати, спекуланти, търгаши, гешефтари, прекупвачи, играчи, печалбари, мошеници, олигарси, ченгета, бандити, мутри и мутрокапиталисти! За всичко ще си плати тази крадлива, алчна, безскрупулна сган от робовладелци, които ограбват и одират БГ-робите вече дори под кокал. Ограбиха даже и мечтите на българските роби, които им робуват почти за без пари. Злодеите накрая винаги си плащат, Кармата винаги идва - обикновено плащат децата на злодеите. Така боли повече. Не че и самите злодеи не си плащат после за причиненото от тях зло. Щом унищожаваш човешки животи и съдби, чакай от същото. Трети закон на Исак Нютон - един от основните закони не само на физиката, но и на Вселената, на Вселенския разум, който винаги поддържа Вселената в равновесие. Щом си причинявал зло другиму - сам ще получиш зло. Злото винаги се връща при злодея! Това е Божието възмездие! Милост няма да има за никой злодей! Амин!

Виновни са единствено родителите на това пишлеме и никой друг, абсолютно л@йно, качило негови приятели да им се прави на велик колко вдига таз кола. Ние видяхме колко вдига, те не успяха, за съжаление. Възпитанието в тези младежи го няма никакво

В отдел Регистрации са най-добрите далавери. Там крадена кола може да се оправи.

хубаво си живеят, но кратко! Предлагам НС да промени физичните закони!

Жалко за дамите , можеха още бая народ да ощастлевят! И за Дърветата! Дано пожарникари се оправи!

Поне естествения подбор го стигна преди да направи дете.

Дрогирани и малоумни. Мислят си , че са големи шофьори карайки дрогирани и бързо. Жал ми е за другият погубен живот, за другите пътници..

Това ми се струва като активно мероприятие точно преди изборите. Как 11 години това негово дете веднъж не стреля с пистолет, а точно преди изборите? Явно тука е намесен Борисов и Пеевски, и то с подкрепата на Сарафов. Просто няма друго логично обяснение.

Stanko

Каква трагедия за семействата.Ужас! Мисля,че може да се задължат шофьорите да имат камера със жпс в колите си.Не е толкова скъпо,вече има и доста добри по 100 Тина лева.може и да помогне.

Бащата Явор Божанков се надплюваше с един възрожденец от трибуната на Народното събрание, а синът му стреля с револвер срещу други деца. Типично ПП...

Мама е Служителка в кат пловдив. Този път мама няма да може да оправи нещата

Служителката в отдел "Регистрации" явно се е грижела да покрият маминия лигльо докато се има за велик и кара пиян, дрогиран, с 200 из пловдивските улици. Е сега вече няма как да го покрие. Дърветата не могат да бъдат виновни. Дори и малоумен да си е ясно, че джипа не може да се разцепи на две и да се удари в няколко дървета ако не е летял ниско над асфалта с мноооого над разрешената скорост. Дано сега с всичките пари дето имат и са го глезили успеят да му направят хубав паметник. Явно много "родители" не осъзнават, че това да имаш пари и да отгледаш добро и възпитано дете не винаги са две припокриващи се понятия. Масово богаташите си мислят, че като купят на синковеца или на щерката кола, дрехи, телефон, жилище и това е достатъчно. Е имаме новина, НЕ, НЕ Е!!!! Хубавото е че поне тоя път няма невинни жертви. Жалко за дърветата, за тях ми е жал. Тия дето са били с него в колата със сигурност и те са разни "дупета" и "гъзарчета" от подобен род. Искали са да са мнооо яки, да разцепят фейса и да са мнооо куул и са го постигнали снощи затова ми е безразлично за тях.

Аз карам мощна кола. Съжалявам че я купих, не си заслужава. Нито има къде да я карам, да не говорим за разходите по нея. Огромна грешка. Но за друго пиша - въпреки че колата ми е много тежка, с огромен потенциал, усещам как дори и на прав път, в извън населено място при скорост от около 140 км/ч нагоре каквото и да стане аз няма да мога да овладея ситуацията. Да не говорим за 180 или 200. Само тотално луд човек би експериментирал с такава скорост в населено място.

Добре, че не са убили някои пешеходци или хора в кола. Но резултатът от действията/бездействията на родителите е закономерен! Жалкп за загиналото мпмиче!

Да попитам - Нормални ли са тези, които карат с такава скорост?? Закони на физиката и природата да са чували? За безсмъртни ли се мислят?? Ужас!! Карам от 10 години, десетки хиляди километри годишно, и абсолютно никога повече от 100км на магистрала. Нито едно нарушение до сега нямам.

Завършил е успешно образованието си. Тамън за баловете.

и с какво щеше да помогне в този случай таз камера? те колата не могат да сглобят по парчетата, ти мислиш че камерата ще помогне...

Обърка новините, Костя. Както винаги, по-добре е да замълчиш.

Така и не се научихте, че като искате да разцепвате коли на две си купувате Ауди. Рейндж ровъра е кошница.

Тя не трябва да бъде съжалявана. Съучастник е в убийството.

Фукливите новоизлюпени милионери. От това което видях на снимките, колата не беше разцепена на две а беше прекъсната по средата на 2 половини. според мен разцепена значи съвсем друго ! по дължина. Жалко за безумието и загубата на младите хора. Добре че не са пострадали и други невинни хора.

И в ада са ги цепят отзад и в джуките с бухалки завинаги!

Така е - Аудито ще се разцепи на три, вместо на две.

Дай боже още такива новини. Безразличието на полицаи, катаджии и въобще държавни мутри се лекува само със смърт на децата им.

Малък интерес към стрелбата ли има, че изрождените сте плъзнали по всички теми, които нямат никаква връзка с коментираното от вас? Много очевидно става, че е медийна кампания.

Прекъснати са ти на тебе някои връзки с Главния. Разкъса на две е точното.

Как ще караш в града с 200. Едно непредвидено обстоятелство и ставаш самоубиец и/или убиец!

Абе като отвориш пет новини, гледай поне къде пишеш после

Аз само да питам - няма ли поне малко конфликт на интереси между това сина да бачка в автокъща и майка му да е служител в отдел Регистрации в КАТ? Като знам как някои автомобили ходят на комисия уж заради ръжда по рамата и как в КАТ няма ама ни каква корупция колко ли откраднати коли биват регистрирани у нас посредством преминаване през комисии и подобни корупционни практики. Дали пък младежа не е бил на работа в автокъщата именно заради подобна схема. Знам ли, размишлявам така върху нещата, нищо не искам да кажа.

Може би не е лоша идея пак да изкараш едни шофьорски курсове. Ама тоя път - истински.

Някак си изглежда точно както очаквах.

Понякога някои неща са ясни - карал е с 200, за да впечатли мацето. Какво постижение - може да задържи крака си на педала на газта за 10 секунди. Хайде, те вече са починали ... но за живите - момичета, ако се впечатлявате от такива неща, то това е много тъжно. Нито е купил колата си със свои пари, нито я е изобретил. Кое точно е "уау" тука?

е така де, келеша пише че е работил в автокъща. кой мислиш е регистрирал крадените коли

Сутринта минах от там. За съжаление смятам че жертвите няма да са само тези двамата. Има още двама в тежко състояние и един пожарникар върху който се е срутило дървото. А дървото, което са изкоренили е 50-60 г Чинар и е със стъбло поне 70-80 см широко. Според мен са карали над 200 и някой ги е засякъл или са пробвали да зявият в последния момент в пресечката, но при тази скорост е абсурдно. Между другото, на същото място имаше зверска катастрофа с двама загинали, само че тогава оправдаха юнака. Тати плати една кофа пари и изкараха виновни загиналите. Винаги се чудя на полицаите, ако си на стоп и по пътя с предимство някой кара с 150-200 в населено място, какво може да направиш.... За съжаление парите не винаги помагат, а ние българите сме им роби и за това стават тези неща. Мислим, че можем да подкупим и физичните закони, но уви не. Мир на праха им, на младежите, но не вярвам някой да си вземе поука.

И "момичето" е същата стока кат тоз юнак балкански!

Както се казва: "Да е жив и здрав, повече няма да прави така" !

Коментари - Шофьорът на разцепения джип в Пловдив - с книжка от 3 г. и провинения на пътя | Днес.dir.bg

Шофьорът на разцепения джип в Пловдив - с книжка от 3 г. и провинения на пътя

21-годишният Кристиян Екмекчиян е син на служителка на КАТ в Пловдив и е бил студент в Пловдивския университет

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът на разцепения джип в Пловдив - с книжка от 3 г. и провинения на пътя | Днес.dir.bg

Коментари

Понеже е на служителка на КАТ, затова ли още не знаем ориентировъчната скорост? Затова ли не му е пукало с колко кара?

Сега ще му турят един делукс надгробен паметник и толкоз.

Жалко за момичето. И за другите 2 деца.

Пловдивчани по принцип са най-некадърните шофьори във Вселената

Е, момчето е карало с 20 след като е ударило една минерална вода, ама един от чинарите се е метнал връз него. Дано невинните жертви в болницата се оправят бързо и безпроблемно. Иначе мам Екмекчян си научила урока по трудния начин.

Родната милиция ни пази

Яко прецакване :( . Законът на Дарвин, Законите на физиката не подлежат на обжалване. Адвокатите са в траур и те прецакани.

поне не е затрил някой невинен и няма да се възпроизведе някое лайно от него

Жалко за два млади живота, особено този на момичето. Всички ,които се смятат за недосегаеми са близки на някой свързан с власт и положение. Лошото е ,че и този изрод е прекъснал и живота на момичето. Смятал е ,че щом майката работи в КАТ всичко му е разрешено. Да, ама не… съдбата решава друго. Въпреки всичко ,да почиват в мир! Само катаджийката следващият път научи детето си, че има правила и те са за всички.Жалко ,много жалко и бог да ги прости!

Бог да прости момичето! Останалите две деца да благодарят за живота си на инженерите от ЛР.

Нема да липсват на генофонда, една снимка с книга не видях , само скъпи коли и дрехи. Естествен подбор. Ти да разцепиш тоя био поне 180 е карал на мама синковеца а тати кой знае кой е .

Война не ни трябва, Скъпи родители, замисляте ли се за някакви последствия, изобщо. Жалко за младите. Да почиват в мир.

За скоростта се оказах прав . В населено място..... Тъпотията му уби още един живот... Значи е бил дрогиран...хайде чакам да прочета..

От къде 21 годишен кара толкова скъпи джипове,на майка му заплатата не е повече от 1500 отдел регистрации

Корумпирана служителка в КАТ, дето със скромната си заплата на държавен служител съумяла да купи на синчето си мощна скъпа джипка! Е, нека сега си джитка с джипа на воля малкото лайненце! Чудесна новина, дай Боже по-често такива новини за загинали копеленца на разни БГ-богаташи-кожодери, чорбаджии-изедници, корупционери, политици, министри, депутати, спекуланти, търгаши, гешефтари, прекупвачи, играчи, печалбари, мошеници, олигарси, ченгета, бандити, мутри и мутрокапиталисти! За всичко ще си плати тази крадлива, алчна, безскрупулна сган от робовладелци, които ограбват и одират БГ-робите вече дори под кокал. Ограбиха даже и мечтите на българските роби, които им робуват почти за без пари. Злодеите накрая винаги си плащат, Кармата винаги идва - обикновено плащат децата на злодеите. Така боли повече. Не че и самите злодеи не си плащат после за причиненото от тях зло. Щом унищожаваш човешки животи и съдби, чакай от същото. Трети закон на Исак Нютон - един от основните закони не само на физиката, но и на Вселената, на Вселенския разум, който винаги поддържа Вселената в равновесие. Щом си причинявал зло другиму - сам ще получиш зло. Злото винаги се връща при злодея! Това е Божието възмездие! Милост няма да има за никой злодей! Амин!

Виновни са единствено родителите на това пишлеме и никой друг, абсолютно л@йно, качило негови приятели да им се прави на велик колко вдига таз кола. Ние видяхме колко вдига, те не успяха, за съжаление. Възпитанието в тези младежи го няма никакво

В отдел Регистрации са най-добрите далавери. Там крадена кола може да се оправи.

хубаво си живеят, но кратко! Предлагам НС да промени физичните закони!

Жалко за дамите , можеха още бая народ да ощастлевят! И за Дърветата! Дано пожарникари се оправи!

Поне естествения подбор го стигна преди да направи дете.

Дрогирани и малоумни. Мислят си , че са големи шофьори карайки дрогирани и бързо. Жал ми е за другият погубен живот, за другите пътници..

Това ми се струва като активно мероприятие точно преди изборите. Как 11 години това негово дете веднъж не стреля с пистолет, а точно преди изборите? Явно тука е намесен Борисов и Пеевски, и то с подкрепата на Сарафов. Просто няма друго логично обяснение.

Stanko

Каква трагедия за семействата.Ужас! Мисля,че може да се задължат шофьорите да имат камера със жпс в колите си.Не е толкова скъпо,вече има и доста добри по 100 Тина лева.може и да помогне.

Бащата Явор Божанков се надплюваше с един възрожденец от трибуната на Народното събрание, а синът му стреля с револвер срещу други деца. Типично ПП...

Мама е Служителка в кат пловдив. Този път мама няма да може да оправи нещата

Служителката в отдел "Регистрации" явно се е грижела да покрият маминия лигльо докато се има за велик и кара пиян, дрогиран, с 200 из пловдивските улици. Е сега вече няма как да го покрие. Дърветата не могат да бъдат виновни. Дори и малоумен да си е ясно, че джипа не може да се разцепи на две и да се удари в няколко дървета ако не е летял ниско над асфалта с мноооого над разрешената скорост. Дано сега с всичките пари дето имат и са го глезили успеят да му направят хубав паметник. Явно много "родители" не осъзнават, че това да имаш пари и да отгледаш добро и възпитано дете не винаги са две припокриващи се понятия. Масово богаташите си мислят, че като купят на синковеца или на щерката кола, дрехи, телефон, жилище и това е достатъчно. Е имаме новина, НЕ, НЕ Е!!!! Хубавото е че поне тоя път няма невинни жертви. Жалко за дърветата, за тях ми е жал. Тия дето са били с него в колата със сигурност и те са разни "дупета" и "гъзарчета" от подобен род. Искали са да са мнооо яки, да разцепят фейса и да са мнооо куул и са го постигнали снощи затова ми е безразлично за тях.

Аз карам мощна кола. Съжалявам че я купих, не си заслужава. Нито има къде да я карам, да не говорим за разходите по нея. Огромна грешка. Но за друго пиша - въпреки че колата ми е много тежка, с огромен потенциал, усещам как дори и на прав път, в извън населено място при скорост от около 140 км/ч нагоре каквото и да стане аз няма да мога да овладея ситуацията. Да не говорим за 180 или 200. Само тотално луд човек би експериментирал с такава скорост в населено място.

Добре, че не са убили някои пешеходци или хора в кола. Но резултатът от действията/бездействията на родителите е закономерен! Жалкп за загиналото мпмиче!

Да попитам - Нормални ли са тези, които карат с такава скорост?? Закони на физиката и природата да са чували? За безсмъртни ли се мислят?? Ужас!! Карам от 10 години, десетки хиляди километри годишно, и абсолютно никога повече от 100км на магистрала. Нито едно нарушение до сега нямам.

Завършил е успешно образованието си. Тамън за баловете.

и с какво щеше да помогне в този случай таз камера? те колата не могат да сглобят по парчетата, ти мислиш че камерата ще помогне...

Обърка новините, Костя. Както винаги, по-добре е да замълчиш.

Така и не се научихте, че като искате да разцепвате коли на две си купувате Ауди. Рейндж ровъра е кошница.

Тя не трябва да бъде съжалявана. Съучастник е в убийството.

Фукливите новоизлюпени милионери. От това което видях на снимките, колата не беше разцепена на две а беше прекъсната по средата на 2 половини. според мен разцепена значи съвсем друго ! по дължина. Жалко за безумието и загубата на младите хора. Добре че не са пострадали и други невинни хора.

И в ада са ги цепят отзад и в джуките с бухалки завинаги!

Така е - Аудито ще се разцепи на три, вместо на две.

Дай боже още такива новини. Безразличието на полицаи, катаджии и въобще държавни мутри се лекува само със смърт на децата им.

Малък интерес към стрелбата ли има, че изрождените сте плъзнали по всички теми, които нямат никаква връзка с коментираното от вас? Много очевидно става, че е медийна кампания.

Прекъснати са ти на тебе някои връзки с Главния. Разкъса на две е точното.

Как ще караш в града с 200. Едно непредвидено обстоятелство и ставаш самоубиец и/или убиец!

Абе като отвориш пет новини, гледай поне къде пишеш после

Аз само да питам - няма ли поне малко конфликт на интереси между това сина да бачка в автокъща и майка му да е служител в отдел Регистрации в КАТ? Като знам как някои автомобили ходят на комисия уж заради ръжда по рамата и как в КАТ няма ама ни каква корупция колко ли откраднати коли биват регистрирани у нас посредством преминаване през комисии и подобни корупционни практики. Дали пък младежа не е бил на работа в автокъщата именно заради подобна схема. Знам ли, размишлявам така върху нещата, нищо не искам да кажа.

Може би не е лоша идея пак да изкараш едни шофьорски курсове. Ама тоя път - истински.

Някак си изглежда точно както очаквах.

Понякога някои неща са ясни - карал е с 200, за да впечатли мацето. Какво постижение - може да задържи крака си на педала на газта за 10 секунди. Хайде, те вече са починали ... но за живите - момичета, ако се впечатлявате от такива неща, то това е много тъжно. Нито е купил колата си със свои пари, нито я е изобретил. Кое точно е "уау" тука?

е така де, келеша пише че е работил в автокъща. кой мислиш е регистрирал крадените коли

Сутринта минах от там. За съжаление смятам че жертвите няма да са само тези двамата. Има още двама в тежко състояние и един пожарникар върху който се е срутило дървото. А дървото, което са изкоренили е 50-60 г Чинар и е със стъбло поне 70-80 см широко. Според мен са карали над 200 и някой ги е засякъл или са пробвали да зявият в последния момент в пресечката, но при тази скорост е абсурдно. Между другото, на същото място имаше зверска катастрофа с двама загинали, само че тогава оправдаха юнака. Тати плати една кофа пари и изкараха виновни загиналите. Винаги се чудя на полицаите, ако си на стоп и по пътя с предимство някой кара с 150-200 в населено място, какво може да направиш.... За съжаление парите не винаги помагат, а ние българите сме им роби и за това стават тези неща. Мислим, че можем да подкупим и физичните закони, но уви не. Мир на праха им, на младежите, но не вярвам някой да си вземе поука.

И "момичето" е същата стока кат тоз юнак балкански!

Както се казва: "Да е жив и здрав, повече няма да прави така" !