Шофьор в Луизиана прегази полицай, влачил го 30 метра с колата си

Водачът не спрял за проверка, пострадалият е получил тежки наранявания, но състоянието му е стабилно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каубойци баце

Добро решение, иначе краваря с пистолет щеше да го разстеля като бясно куче.

Липсата на имена и снимка ме навежда на асоциации с такивата, защитавани от нпо- тата в България какъв е бил на външен вид.

Сигурно се е изплашил от расиста полицай.

Такива неща там не стават. Там всички са примерни шофьори и уважават закона. Само в България е различно. И там никой не бягал, защото полиците разстрелвали на място такива престъпници. Явно тези полицаи са нови и не са знаели това. Само това ще да е причината да го арестуват, вместо да го застрелят "не третия метър" /както пишеше един приподобни статии за България/.

Ние да не сме част от САЩ?

Спукана му е работата. Може и да не успее да стигне до съда. Няма да се учудя ако го осъдят на доживотен затвор. Като цяло в щатите не им се разминава на утрепките, които наранят полицай :)

В САЩ излизаш до хипермаркета и имаш шанс 50/50 % да те отстреля някой полис офисър, особенно ако си с не-бял цвят на кожата 80/20 % си труп.

В Луизиана тези са мнозинство. Нормално е шанса извършителят да е с шоколадов цвят да е сравнително висок.

Глупости на търкалета.

за това говорех. И ти във филм живееш. Изключение е някой да пукне при арест. Иначе затворите им нямаше да се пукат по шевовете. Оставете филмите и компютърните игри. Те не са действителността, свързана с вътрешно разследване, съд, обществен натиск, либерали -педерасти и прочие..