Шофьор предизвика две катастрофи на "Цариградско шосе" в София и избяга

Виновният водач се издирва, а регистрационният му номер е бил установен

Обратно в новината

Коментари - Шофьор предизвика две катастрофи на "Цариградско шосе" в София и избяга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на адвоката ще е, че е бил под прикритие.

Друсано пияно лайно...аман вече!!!

аз кат пия и си карам никой не мой ма спре затва давам кеш на полицайте да ма ескортират боли ма уйа

надрусан шоп с поцейска протекция пак

Как пък реши, че е шоп /това, че ситуацията е в София и той може би е със сф номера, не значи нищо. Твърде малко софиянци останаха в сф/? За дргото, да.

Дееееба отпадъка,деееба !

До доброжелателя и какви са тия уроци по български бе сульо я да вървиш на майната си

Това, че си неграмотен - да речем, че е грешка основно на образованието. Това, че се гордееш с неграмотността си обаче говори що за човек си. Виждаш ми се същия типаж като героя на статията.

:)))На Цариграско шосе и избягал:)) Смешно ,но казвате че е и действително.А защо Вас ви хваща камерата за превишена скорост???

Важното е, че е избягал преди някой да може да го провери за алкохол и дрога.

В София селските отрепки прииждат на всеки час,закотвят се тук и няма отърване.Града е станал огромна клоака,стигнал е дъното.

Ако искаш да покажеш, че ТИ не си отрепка, пиши грамотно. След запетайка и точка се оставя шпация, подлогът в изречение е с пълен член. Малките неща говорят много. ЧНГ, здраве и късмет!

Като толкова си учил и знаеш, дай някой урок на дир журналистите! Там е трагедия!

Е как така един път катастрофира и бяга, после пак кара и пак катастрофа и пак бяга! Надежда, напрво си безнадежна с това кретенско писане!

Променете Закона! Ако това се случи в тази ваша любима Америка,м точно няколко минути ще отнеме издирването и задържането на престъпника, и следва бърз съд с тежки санкции. Тук, след като се поизчисти от дрогата и алкохола, наркоманчето се явява в милицията и му се разминава с мъмрене, особено ако бащицата му вече се е погрижил...

Hit and Run - винаги води до арест. Поне една вечер в панделата. Ето как се лекува това в Джорджия: If convicted of violating striking an unattended vehicle and failing to provide information, the crime will be treated as a misdemeanor. A misdemeanor conviction in Georgia comes with a fine up to $1,000, up to 12 months in jail, or both. Това е когато одраскаш автомобил и избягаш.

Благодарение на ожесточаването на наказанията за шофиране в нетрезво състояние в Япония за периода от 2000 година до 2019-та смъртността на пътя се е намалила с 62 процента — почти три пъти. Глоби в Япония: 1. Шофиране след употреба на алкохол - Глоба 500 000 йени – 6940 лева - Лишаване от свобода до 3 години - Временно или постоянно отнемане на шофьорска книжка 2. Шофиране в състояние на интоксикация (нарушение на говора, вървежа и т.н., не зависещи от количеството на употребения алкохол) - Глоба 1 000 000 йени – 13880 лева - Лишаване от свобода до 5 години - Постоянно отнемане на шофьорска книжка 3. Отказ от тест - Глоба 500 000 йени – 6940 лева - Лишаване от свобода до 3 години 4. За съзнателно пътуване на пътник с нетрезвен шофьор Глоба 500 000 йени – 6940 лева за пътника

Катаджийчетата пишат актове на невинните, ако катастрофата е направена от "клечка". Затова вече ще ги трепем...

Ми какво да прави, Като вече правят тестове за алкохол и наркотици? Ще лъсне всичко....!

То пък оставаше пострадалите да останат в болницата, предвид 4-те дни по Нова година, в които няма да има кой не само да ги гледа, но дори и да ги напсува. Взели са си медицинските и домо. Пък в първия работен ден, с адвокат, да завеждат граждански искове.

Некадърния наркоман, Е за затвора

ти поне осъзна ли това което прочете? а то е, че не са изчакали да ги прегледат... четене с разбиране?

Силиконките от МеЕРе сигурно му носят стълбата с разкопчани гащи

Възможно ли е колата да е била открадната и някой невинен да търка нара?

Баш тия, дето крадат коли, не правят катастрофи, освен ако не ги подгони лунохода.

че ще го намерят ще го намерятама вече ще е трезвен и просто ще го глобят :)

Няма да се размине само с глоба :)

И пари ли ще искат, тез

Нямат свършване !!

Еми че как да има свършване като никой нищо не им прави?!

Законите калпави, като управляващите.

А управляващите са такива, каквито са си избрали управляваните. Избират си Банкянски айдук и Учиндолски цървул и после реват - "Аууу, каква кочина"!

интересно как така забрави да споменеш и Кире Умното и Асенка от Хюстън

Тоя ще го вдигнат следващите часове от масата и ще кара най-незабравимата нова година. А може и да катастрофира, докато някой манго го вози, качен на обрязана рамка :) Сега сериозно - само заради бягството от инцидента заслужава ефективна, дори да е с чисто съдебно минало.

А, дано, ама надали...

"площад на авиацията", едно от най-безумните места в София, това не е точно кръгово, а по-скоро кръгла писта, на която се сблъскват различни цивилизации, различни степени на еволюцията, различни последствия от деградацията и най-вече всякакви патологии от психиатричния спектър, а пък за пешеходец пресичането там си е чист адреналин. Та, за да стане това кръгово едно по-нормално място трябва да се сложат няколко гърбици, може да са по-полегати, но все пак гърбици, на следните места: на входовете и изходите и в самото кръгово. Така ще може да се даде някакъв шанс на цивилизацията на това откачено място. Останалото е- катастрофи, без жертви и ранени- но само ако е имало късмет.

Прав сте! Аз редовно пресичам (от и за работа) няколко пешеходни пътеки на площада и направо си е е-ало майката ;)

кръгла писта, на която се сблъскват различни цивилизации, различни степени на еволюцията, различни последствия от деградацията и най-вече всякакви патологии от психиатричния спектър Много добре написано!

Както се казва, предизвика предизвика катастрофа и избяга като руснак т Херсон.

Може ли поне под една статия да не намесвате политика, тролове скапани?

Не може сър, от Козяк дават 50 долара бонус.

Фончо е бил.

Яшаааа, Фончу бе! В момента БЯХМЕ на разходка!

Колко ли са висели пред кабинетите в св. Ана та не са дочакали и са си тръгнали...

Колко полицая са го ескортирали докато е бягал?