Шофьор помете жена на пешеходна пътека и избяга, но след това я потърси

"Не желая да виждам това лице. Ако адвокатът ми реши да се свърже с него - аз не желая", категорична е Теодора. Тя издирва момчетата, които са я закарали до "Пирогов"

Обратно в новината

Коментари - Шофьор помете жена на пешеходна пътека и избяга, но след това я потърси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като са му казали че така или иначе вече го знаят кой е, понечил е да се направи на хрисимо копелето.

Съчуствам на жената-студентка, но ми се струва доста неграмотна.

Много селяни шофоьри. Все бързат и те не знаят за къде.

А ти колко висши имаш или си селяндур с основно ?

Отдавна съм казал - камери навсякъде ..само така ще се оправим.... Господ е пазил момичето да не стане нещо по-лошо...

И аз това си помислих :( Отвратително е случилото се, но в същото време ... Или препредаващите казаното от нея, никакви ги няма, или тя просто не може да свърже две изречения плавно. Както и да е, дано бързо се оправя, защото стресът предполагам е огромен.

може момчето да е пренасяло дрога или да е пило и за това да продължило... всеки си има някакви приоритети в ежедневието.. :))))) Не го оправдавам шофьорчето, но все пак има доблест да си признае... Явно ще се споразумеят... адвокатите им.. :)))

Точно това щях да пиша! По начина на разказване не личи да е студентка,неграмотен преразказ на случилото се,но имайки предвид нивото на образование може и да е такава.

Енциклоперична ситуация. Някой спира пред тебе, а ти, вместо да се замислиш, че онзи не е спрял без причина, го изпреварваш с мръсна газ. Особено често става на пешеходна. А в "Студентски град" е пълно с новоизпечени шофьори, взели книжки по селата, без грам опит или мозък, но с голям мерак да покажат простотията си на шопите. Що се отнася до напускането, онзи правилно е духнал - сега го чакат 1-6 месеца без книжка и глоба 50-200лв. Ако го бяха проверили къркан или друсан, наказанията са в пъти повече и са не само по АПК и ЗДвП, но и по НК. Това, че се опитва да накара мацката на споразумение, може да означава само, че полицаите ВЕЧЕ са го потърсили. Може и да са му дали името, да уреди нещата извънсъдебно... Мацката правилно е решила да действа с адвокат, от тук нататък. И непременно да завежда гражданско дело. Момчетата, които са я докарали, със сигурност са на камерите на болницата. А би трябвало да са дали и показания в полицията (задължение, ако си свидетел по ПТП). Така че едва ли трябва да се търсят в сорат-тедтера. И накрая: Ако няма непосредствена опасност за живота, не вдигайте пострадал при ПТП! Защото, ако има счупен гръбнак, можете да го направите инвалид или да го убиете. Ако нещо е само пукнато, може да го дочупите. Рискувате граждански иск от потърпевшия. По-добре звънете на 112 и искайте да говорите с Бърза помощ. От там ще Ви насочат как да помогнете, до пристигането на линейката.

Мнооооого е зле момичето, ама умствено! Те знам в кой университет е студентка, но и липсва начално образование.

6feser4e malunu mali ka 6ta pendtam ustemca ti hasmoha papin ay hafte be

Хубаво, че се е разминало само с ожулвания. Енциклопедичното в случая е, че отново пешеходец пресича, без да е сигурен, че му е осигурено предимство. Класика. Преди години колежка така я отнесоха(пак на пешеходна пътека в аналогичен случай), но с фрактура на ключицата... При пресичане винаги се оглеждайте - не е толкова сложно да хвърлиш един поглед!

а ти не си минал урока за четене с разбиране във втори клас и не си наясно върху какво е фокусът на текста

Разказът на жената започна с това, че другите коли са и дали предимство...

"следователно" и "даже" това и онова там дето туй момиче се изразява по уникален начин. И като се вземе предвид, че е студентка, логично е да се предположи, че е грамотна... но уви... А за идиотите по улицата... в екарисажа има място...

В последно време въобще не давам път на хората на пешеходна пътека, особено на такава изтипосана след завой... Откакто бях спряла на майка с количка и идиотът от другото платно спря на косъм с бронята в количката.... и си казах край, който иска да спира, не им правя добро, ще минат като намалее трафика... ... и децата съм научила да минават на пешеходна пътека на светофар, по- безопасно е! Това нашето е някаква джунгла пълна с примати, уж забързани, ама просто, прости.

Пазете се пешеходци. Нищо , че сте с предимство на пешеходна пътека. Оглеждайте се. На автомобила му трябва доста метри за да спре.

Бравос! А така,къде ще пресичат,и то на пешеходна пътека? Я бе! Да пресичат ,със прътове за овчарски скок! А ако трябва да пресекат но пешеходна пътека, след завой,да си носят батут! Даже два,да има къде да се приземяват....За децата,които си научила, поклон! Ако няма светофар, да ходят ,докато намерят! Пък на пешеходните пътеки, да играят-футбол,нор.топка,стражари и апаши! А така,голяма си,дано не си от Варна,че току виж, сме се срещнали на някоя пеш.пътека....

Със сигурност е бил НЕАДЕКВАТНО СЪСТОЯНИЕ това е причината да избяга

Да познаем от кой край е, от диалекта де.

Много чудно, на пешеходна пътека и тротоара блъснати повече пешеходци от колко пресичали на червено или на забранено, и почти всички пияни и друсани, много сме зле в тази насока, а и онези 240 не ги интересува, те са само за власт и България да влезе у шенген, чак тогава ще падне голямото грабене, тогава валутния борд трябва да освободи 70 милярда лева, които се водят за спешни нужди на България, не ми се мисли, но този нарушител трябва да го заключат, като всеки друг, дори и без закон

Az (нерегистриран), То една да не ти даде стига. Гледайте 'на четири', Хора. Пешеход всегда прав, ну правда - не всегда жив!

Какво прави на улицата в 04 30 през ноща (рано сутрин)??? Коли по улиците почти няма. Много хора особено жени, млади и стари, които не са карали кола мислят, че щом са на пешеходна пътека всички ще ги пазят независимо на какво разстояние са от пешеходната пътека. Защо на пешеходните пише "ПОГЛЕДНИ"???

Трябвало е да й пише от фалшив профил. Иначе като си помисля, че тази госпожица ще изкара висше ме заболява главата. Тя дори не може да разкаже тази кратка история без да омеша времената.

Te takiwa сте всички жени шофьорки - некадърни, неспазващи правила и с напомпано самочувствие от собствената си безкрайна глупост. И тртъгнала дрослата да се хвали с това

а ти чети внимателно, момичето е тръгнало, когато колите са спрели за да и направят път, а онзи ги е изпреварил и така я е блъснал. КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ МАЛОУМЕН, за да изпревариш спрели и в двете платна коли ?!? Защо според него са спрели !

По всичко личи си от маалата

Благодаря ви Г-не,много сте мил вие сте се фокусира върху нивото ми на образование вместо случилото се!Евала на хора,като вас,без чувствени!

УМЕН СЪВЕТ И ВИЕ ЛИ БЛЪСКАТЕ ХОРАТА ПО ПЪТ И НА ПЕШЕХОДНИТЕ ПЪТЕКИ,ЩОМ ДАВАТЕ ТЕЗИ СЪВЕТИ!

Смешно е когато само седим,четем и гледаме,нали не се е случило на вас за да мислите вие как ще говорите и разказвате след това!

Ти пък вземи пиши па грамотно тогава съди хората!

Не е важното как говори и какво прави,а това че е невинна и има идиоти по пътя и да си умрял няма да спре!!!

Малоумниците сте вие ,ако се случи на вас ще ви питаме тогава как ще говорите при такъв стрес!

конфискация + каторга това е пътя!

"За първи път ми се случва някой да ме блъсне на пешеходна пътека" ... gyrmian zaek .. sega i na peshehodna pyteka. edin syvet gledaite kato presichate .. dori na peshehodna pyteka .... idioti mnogo i edva li she vi sgopli che she lezhi v zatvora ako vyobshte stigne do tam rabotata

Шофьорът най-вероятно е бил някой младеж. Дали е бил подпийнал или не - не е ясно. Но проблемът е, че явно е от тези, дето нямат нито опита, нито предпазливостта, да се усетят, че щом колата пред тях спира, то МОЖЕ БИ има причина за това. Отделно, пешеходката е било добре да се огледа, т.е. да бъде нащрек за такива идиоти, защото, за жалост, е пълно с тях. Но все пак вината си е на шофьора.

Тя и да се огледа , когато е по средата на пешеходната пътека, какво се да направи, като види някой да хвърчи с бясна скорост към нея, да отскочи назад като екшън герой и да се покатери на предния капак на някоя от далите ѝ път автомобили ли?

Спокойно бре, В статията не пише "студентката", пише млада жена , тръгнала на работа. Може и да не учи вишУ , а само да работи в голямото село. То студентски град отдавна не е само кръчми и общежития.

Тя пък имала адвокат! И за какво ти е като не искаш пари? Или просто така си чула , че правят в други държави. Човека ти е предложил пари, извинил се е,какво искаш повече!

Не искала това, не искала онова! И след 5 години ще заведе дело за нанасяне на телесна повреда, като онази слабоумната актриса!

Съжалявам за станалото с това момиче.Никой не заслужава това!Но реалността е живеем в бетон и безразличие!И все пак има хора, а не страхливци!!!

Сетил се е, че е добре да и тегли и един хуй, затова я търси.

Да, жените редовно не давате предимство на пешеходна пътека. Особено на други жени

Отива на работа. Представи си!!!

Верно ли бе? Тя праща адвокат да се срещне с пишлемето, за да представлява интересите ѝ,, ако има какво да ѝ казва или да ѝ предлага дришльото , се договорая с легални последици.От къв зор тя да му гледа олигофренската мутра, не е длъжна, за разлика от него, който е бил ДЛЪЖЕН да спре и да ѝ окаже помощ като се обади на бърза помощ най-малкото.

Еееее еее НИКАКВО. ЕВРО ТОГАВА. ОСТАВАМЕ СИ С БЪЛГАРСКИЯ. ЛЕВ.!!

Само прочетете какво се твърди, че е казала каката. Какъв словоред, какъв изказ... А тя хем е ударена в Студентски град, хем я е страх да идва в София. Нещо ме звучи странно. а това, дето "...Искам просто да се спре това нещо..." - кое нещо да се спре? Да спре да я удря някой или да спре да се извинява или какво? Не ме разбирайте погрешно, за такива шофьори трябва да се приложи законът и точка, и мен щеше да ме помете заедно с детето на пешеходна пътека една кака, ама тя забави след 50 метра.

“ . За първи път ми се случва някой да ме блъсне на пешеходна пътека", разказва потърпевшата Теодора Василева.” В смисъл редовно я блъскат ама такова нещо да я блъснат на пешеходна не и се било случвало?

Точно това се прави ако вече си стъпил на платното без да изчакаш всички да спрат. Най опасно е да се пресича на пешеходна пътека на трилентов път. Едните започват да спират и ти чакаш и другите две ленти да спрат. И ако някои Камион, бус ти застане в средната лента нямаш видимост какво идва отстрани. Тръгваш да пресичаш и някои забързан тарикат ако се опита да мине в лява лента и да изпревари спрелите, пречещите си е напълно нормално да бъдеш забърсан или дори бутнат. Ако на тези трилентови пътища разрешнието е 80, то някои вдигат и много повече там. И си представете пешеходна пътека и човек, който по скоро чака да мине целия светофар от коли отколкото да се натиска да минава веднага. Все пак повечето шофьори спират като те видят ,но не всички.