Шофьор помете жена на Орлов мост

Пострадалата е транспортирана в болница с фрактура

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ако пешеходеца е виновен? Откъде знаеш , че грешката е в шофьора. Тук в Булгаристан все шофьорите са ви виновни, а като тръгнете да пресичате като шматки където решите, това може. И все някой трябва да ви пази. Онзи ден на бул. Гоце делчев една баба на 90 години видимо, с бастун, тръгна да пресича на 20-30 метра от светофара между колите. Ако някой я беше бутнал какво! В кой е вината?

Помете или блъсна? Последно?

София е презастроена !!! Предвиждат се нови 60 блока в кв. Младост, който не може да поеме толкова много нови жители. В София живее 30 процента от населението на страната. Да караш по софийските улици и булеварди е да си като камикадзе !!!

Ако жената е била блъсната където са патрулките, не мога да си представя че няма умствени или психични проблеми. Ако не си просто самоубиец или болен, не може да тръгнеш да пресичаш на това място. Каквито и проблеми да имаш, колкото и да бързаш

Ми върни си се на село. Какво си дошъл да ни квичиш тука. И преди да отвориш любимата мантра за страните които си виждал само на снимка - там хората са в пъти повече.

Днес е помете, утре жената ще проговори.

Ей "журналята". Стига се излагахте с простотията да пишете за хора, че са "пометени". Мете се боклука, а хората не са такива.

нямам спомен на орлов мост да има пешеходни пътеки. има подлези. дано да се оправи, за да обясни чий го дири на платното. и после все шофьорите били виновни.

Като нямаш спомен не коментирай. Има достатъчно много пешеходни пътеки там.

Има на светофарите, но те са само когато светофарът свети зелено за пешеходците, но овцете пресичат редовно на червено.

Ако беше пометена, нямаше да е жива! Стига сте писали глупости!

Так е мунчо , но имного шофере тръгват на червено.

50 % са, не 30!

50 %, не 30!