Шофьор на микробус блъсна 13-годишно дете в София

Момчето е пресякло на червен светофар, тичайки за автобус

Обратно в новината

Коментари - Шофьор на микробус блъсна 13-годишно дете в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момчето съм аз блъсна ме микробус и бях във Пирогов 3 седмици 5 дена във кома. Не можех да ходя. Ама сега съм добре

Що за глупост, момчето е тичало по тъмно на червен светофар. Шофьорът явно е реагирал максимално бързо, щом момчето е само с охлузвания. Защо проверяват шофьора, а не се разправят с виновника, който е решил, че може да тича на червено на светофара????!

Мен ме бутна кола като бях малка, беше по Тошово време. Аз пресякох на бегом, добре че човека каташе бавно. Понеже нищо ми нямаше станах утупах се и гледах да се махна да се прибирам да не ми се карат вкъщи. Човека беше по шаштисан от мен и само викаше да те водя в болница, откоето мен мебешепо-дтрах от дето ме беше току що ударил с колата. Та и аз бях с ухлузвания и натъртвания, ама бързах да се прибера да не ми се карат че закъснявам.

Чакай ся, какво не им е наред на КАТ? Чавето минало на червено, а проверяват водача за наркотици и алкохол?

Ужасно неприятна история, слава Богу, че всички са добре! Всички пешеходци трябва да се научим да се оглеждаме и пазим от коли, когато сме на пешеходна пътека, както и да преценяваме околните условия. Онзиден в София валеше вечерта, карам в булевард и наближавам пешеходна пътека. Намалял до 10-15 км/ч. В един момент фарът ми осветява човек и забивам спирачка току пред него. Оказва се следното: цена с тъмни дрехи пресича тичешком. Пътеката е неосветена. Асфалтът е мокър, поглъща моята светлина, но отразява всички други светлини в очите ми. Свалих стъклото и й викам - абе защо така търчиш, няма да те видят. Тя ми вика - абе аз си пресичам на пешеходна бе, какво искаш! Никакво активно участие в ситуацията. На пешеходна пътека съм - толкоз. Ама тя пешеходната пътека стени няма - и там могат да те сгазят. Трябва по-разумно поведение от пешеходците, нищо че сме на пешеходна, шофьорите не са свръхчовеци, а вечер се возят и деца в колите, които са голям разсейващ фактор, по-разумно трябва!

Другият път това дете пак да тича и пресича за автобуса на червен светофар! Ха дано му е за урок! На моите постоянно им намилам да не тичат за автобуси и трамваи.

Минат от там преди малко, не е микробус, а миниван, мисля че бе някакъв американски модел или японски, огромен.

колите като пресичате, не светофара. Защото съм виждал кол да блъскат хората, но светофар да удари човек не съм виждал

Дано ученикът да се оправи бързо. Обаче, ако пресичането на червено е доказано, за чий разигравате шодьора с тестове за алкохол!? Нима не му стига стреса от това, че е блъснал дете?

примерно , ако не е бил пиян е можел да го види , че пресича и да спре. Това че е зелено не означава, че всичко ти е позволено........

Означава, че имаш предимство пред тичащия идиот, макар и пострадал. А на младежа защо не са взели проби за алкохол и наркотици? Очевиден е опитът за тормоз, може би изнудване на шофьора - от дете какво да вземат? Е, така е написано, може би да са му взели, ама се съмнявам. Но това, ако може да се закачат за нещо е лошо, т.н. да ти вменят вина невинен.

Възпитавайте ги тези децааа!

Само да видя някой да пресича неправилно или на червен светофат, ще го блъсна нарочно с 200 и да се оправят.

Кажи , че като видиш майка с количка да пресича на пешеходна пътека освирепяваш и даваш газ до дупка , за да я размажеш като ваденка по платното - виждали сме те многократно и те познаваме господин "барбаганьос" !

Слава Богу, детето е добре! Добре е и водачът! Много се .радвам за тях!

И за какво тестват шофьора след като детето е минало на червено? Напълно безсмислено е. Все едно някой да нахлуе у вас да ви обира и после вас да ви обвиняват.

Няма значение дали детето е виновно за инцидента. Ако шофьорът е пил ще си понесе последствията. Същото важи ако го спрат за рутинна проверка и е пиян.

то сега е по-модерно на амфети :) тва пиенето е кекава работа.

Затова на вратата има индикиращ стикер, че има куче ....щото видиш ли ако влезе крадеца и го ухапе кучето, аз като собственик ще съм виновна, че не съм предупредила. И така крадеца действа на своя глава.. За нищо не стават законите ни

Сега целта е да го изкарат друсан с фалшивия тест и 2 години без книжка докато го разиграват - да не може да работи, да му вземат хляба и да му унищожах семейството