Шофьор на бус загина след изпреварване на ТИР (снимки)

Катастрофата е станала на пътя Разград-Русе след разклона за Цар Калоян

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На пътя е каткто в живота-естествен подбор ,жалко за загубеният човешки живот,няма значение кой е виновен.Безсмъртни има само във фълмите,на пътя втори дубъл няма

Явно е бързал за банкета на ГЕРБ в СОФЕТО-снощи!!!

че се е пребил сам. Слава Богу че не е убил невинен. Слава Богу един убиец по-малко.

Дарвин е прав: естествен подбор!

Хубав, широк път, с 3 ленти - каво по-вече? Само че (често минавам по тоя път) там се кара като на магистрала. Случвало ми се е, с 120-130 км/ч да ме мъчи да изпреваря ТИР. Но българинът е така.Не кара според правилника, а според това, колко му позволява пътя, колата, и акъла. Затова, май по-добре е дупка до дупка, по-бавно, по-славно, ама жив до края!

кой те мъчи да изпревариш ТИР с 120–130км.?

кой те мъчи да изпревариш ТИР с 120–130км.?

мъчил си се да изпреварваш на 3-лентов път, като този, които "изпреварваш" кара по-бързо от теб? и същевременно и двамата карате с превишена скорост, а ти, маминото, блокираш цяла лента с бавното си каране :)

За къде бЪрза, стИгна.

За къде бЪрза, стИгна.

не изпреварвайте на завой ...........

Там пътя е с 3 платна. На конкретният участък, нагоре по баира платната са 2 в едната посока,, и изпреварването, проведено разумно, не е проблем!

Един безсмъртен по-малко.

Пълно с полуграмотни резани камикадзета и жагали без основно по тези пътища,като добавиш на насраните от дрога пишлигари и пияниците става страшно!

Ех, пусто изпреварване?!

е, сега шофьорчето няма да бръза за никаде... повече.

Айде бе дира. Сменете "новината", че остаря. Пък и само 20-тина коментара. Пуснете за винетките, как от 2019 няма да се лепят като ваденки. За какво ги правите тия реклами по телевизията, като си обновявате съдържанието веднъж на 3 часа.

Не празното ремарке. Празната глава, лесно вземане на книжка. Така е още една буквичка от правилата до писана от него. С кръв разбира се!!!!!!!!!!

Супер, естествен подбор. Стар бус, изтрити гуми, без видимост и мокра настилка. Колко по-лошо можеше да бъде, ако имаше невинни жертви!

Съдейки по последната снимка видимостта там е нула. Да тръгнеш да изпреварваш на такова място, явно много е бързал ... към гробищата.

Три платна има, видимостта не е проблем, но празното ремарке е. Ако направиш рязко излизане за изпреварване, ремаркето може да приплъзне много лесно и да повлече буса. Вероятно малък опит и изнервен шофьор, но наказанието е много тежко.

Тъпотията не прощава на никого. И никога не е късно да умреш от глупост.

шофьорите на бусове карат са обсебени. Излезе ли на пътя, значи целия път е само за него. Кара с бясна скорост, изпреварват по-малките леки автомобили, няма знаци, няма ленти, няма пътни правила. Да, ама като се намери някой ТИР и наглият бусазжия е до тук. ТИР-ът с товара тежи 40 тона и не може да спре току-така, нито да маневрира като лек автомобил, та пъргавелката с буса да не го удари и не той трябва да се пази, а от него трябва да се пазят. Като гледам снимките - това е точно каквото си мисля - поредният самонадиян наглец с микробус, ама зле свършил

Каквото е търсил тъпака - това е получил. Един кретен по-малко. За останалите льольовци - това ви чака, ако мислите, че светът е създаден специално за вас и че Слънцето точно и специално за вас свети.

Късмет е,че се е ударил в ТИР(а не в някоя скромна колица,като моята) и, че е бил...сам! А такива платформи по принцип са с поне 6-800 кг.тара ,а се вижда,че има и някакъв товар. Задължително да със спирачки(инерционен тип) и се изисква КАТ. ,,Е"

Абе тези в Разград много шофиорски книжки продават. Чували ли сте за тях.

то ,ако продават книжки само в Разград е супер

то ,ако продават книжки само в Разград е супер

И после ходим да разправяме на света как сме били най-умните хора и немало други като нас. Тъпотата е най големия грях на света и Господ си е прибрал вересията.

Когато се тегли ремарке по извънградски път не по магистрала максималната скорост е 70км!Почти никой не го спазва и следват обръщания и поднасяния!!!

Една каравана наскоро на Тракия така беше поднесла... Не може да шпориш така, като имаш въртелив товар отзад. Тъжно. Да почива в мир!

90 км./ ч.

От снимките не разбирам кое е смляло толкова много буса. Белият тир не личи да е смачкан отпред ... ?!

Стандартен тъпанар. Било било мокро. Те щото всички останали, дето не катастрофират карат само по сухо.

E това вече е направо за Народен съд! Аман от идиоти по пътищата!!!Микроус, теглещ платформа, към която няма управляващи механизми на спирачките, тръгнал да изпреварва ТИР! Абе кретен, стой си на задника в дясната лента и карай с дистанция от тира, че да могат да Ви изпреварват леките коли. Няма гуми, няма опит, обаче за да спести 5 минути, тръгнало говедото да се прави на състезател. Добре, че не е забрал някой невинен с него.

Турчето не е учило физика явно... явно и правилата за движение не е научил

Ако видиш как карат турците по Европа ще разбереш че тоя не прави изключение. Често срещано явление по ЕС особенно вечер при липса на трафик караш на темпомат с 88-89км/ч и като видиш че някой друг камион е тръгнал да те изпреварва се знае че е само някой турски абдал. С 1-2км/ч разлика изпреварването е много бавно но абдалът не му пука че зад него става 1км опашка , той не може да търпи да има някой пред него. Затова стават и инциденти ...

yjy@

Ако кара на темпомат, добре! Аз постоянно на път по магистралата срещам турски тирове, които първо едвам настигам ако карам със 120 и после едва изпреварвам, ако карам със 120! Какво Ви говори това?! Маниплирани уреди и магнити в почти всеки ТИР.

Със скапан стар бус, със закачено ремарке, на мокър път тръгваш да изпреварваш дълъг ТИР и той с ремарке... И си 46 г.... За мъртвите или добро или нищо.... Добре, че не си отишъл и някой друг покрай него.

Оправете си написаното! От удара бусът се завърта, навлиза в лявата лента за движение, при което е блъснат от товарния камион с добричка регистрация. Навлиза в дясната, а не в лявата лента! И на снимката даже си личи!

Правилно, навлиза в дясната лента защото е изхвърлен от лявата. Журналята така са го написали, че три пъти го препрочитах заради несъответсвието им! Преписват глупости без да осмислят написаното..

Така е. Навлиза в дясната лента. Само че защо е така смачкан от лявата страна? Може би не ремаркето се е ударило в ремаркето на насрещния ТИР, както е написано, а самият бус. След което е застанал напряко на дясната лента и е ударен от дясната страна от изпреварвания влекач, което показват и снимките.

Зависи от гледната точка! На буса му е лява ;)

А за мене е отдолу!