Шофьор на инкасов автомобил изчезна с 1.5 млн. лева

Шофьор на инкасов автомобил е изчезнал, като в изоставената кола не са открити и превозваните 1.5 млн. лева в различна валута, съобщиха от полицията в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор на инкасов автомобил изчезна с 1.5 млн. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Casandra

по-интересен ми е колегата му с баничките... това прилича на инсценировка, изчезналият маи не е вече между живите... 1 милион и половина, това е работа на яко планирана акция от група... фирма...банда...

г4с е икасото и парите са застраховани такаче никои нема да пострада само застрахователната агенция

Да няма връзка с онова момче, което изчезна с оборота

Nikolai

Милионерче не се подиграваайй, давай давай..:)

Абе някой ще ходи ли за банички , че огладнях !!!! ;-) хахаха

Коя фирма е правила инкасото ?

100 долара си бяха 100 и през 60-те, и сега са си пак 100 долара. Просто на нас българите, нищо не ни е чуждо

Със сигурност 100 долара през 60-те , не са това , което са 100 долара сега . Сега все едно са 30-ина долара , да не кажа , че може и да отговарят на по-малко .

Точно обратното афчо! Това, което през 60-те години са си купували за 100 долара, в днешно време ще са нужни над 300 долара ! Ама тогава са взимали около 3-4 долара на час, а сега над 10 долара на час (приблизително) !!! Говоря за обикновените бачкатори.

Прави сте и двамата, но 100-те долара продлжават да имат фенове във всички прослойки на обществото.

аззз

типичният софийски наркоман....

HPI

То на вас селяците само София ви е в акъла,напълнихте града с измет, курви кариеристки и наркомани

аззз

верно :)

браво маина. в мафиотска даржава се живее по мафиотски. след като не може да се живее с честен труд и след като ни управляват крадци и разбоиници и ние ще станем такива за да оцелеем.

Ха-ха-ха.Крайно време беше.Фирма с измислен директор,измислен персонал,без контрол,връзкарство на всички етажи,некадърност,корупция,връзкарство.Това са накратко поясненията за които се сещам.Много добре я познавам фирмата и наистина е така.При това положение е напълно нормално да се случват тези неща,даже може да се каже ,че се очакваше и с тези кадри всичко това ще продължи.Подписвам се,че е така.

САМО ТАКА И ПО ЧЕСТО

евала пич. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бобо

Със здраве да си ги харчи.

защо лажете, че енев е натиснал газта и е исчезнал в неизвестна посока, веднага след като саобщавате, че автомобила е бил намерен на улица "петрва нива"? докога ще назначавате малоумни журналисти, които вав всяко следващо изречение показват, че са забравили какво са казали в предишното. или са с купени дипломи, или са дрогирани, или и двете заедно.

браво на новiя милионер и сас здраве да си харчи парите. всички милионери у нас са крадци, назначени за "бизнесмени" от разбоиническата каманистическа партiя. този шофиор може и да не е каманист и да се окаже парвiя безпартиен милионер.

честито на печелившия:-)

Така се печели джакпота :)